Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار راه و شهرسازی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان،  محمد شکرچی زاده عضو شورای معاونین وزیر راه و شهرسازی در مراسم امضای تفاهم نامه همکاری علمی آموزشی و پژوهشی بین مرکز تحقیقات راه مسکن و شهرسازی و شرکت گروه سرمایه گذاری مسکن با اشاره به اینکه طی 4 دهه فعالیت مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی اقدامات خوبی در حوزه مهندسی سازمان و مقاومت ساختمان ها در برابر زلزله انجام شده اما این اقدامات کافی نبوده و نمی توانیم سرافراز در مقابل مخاطرات طبیعی باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه افزود: بعد از حوادثی همچون پلاسکو و زلزله اخیر باید عزم خود را به صورت جدی برای ورود تکنولوژی بیشتر کنیم و با توجه به انبوه حوادثی طبیعی باید بتوانیم اقدامات گسترده تری انجام دهیم.

رییس مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی اظهار کرد: در حوادث روزمره ای که برای ساخت و ساز وجود دارد باید خودمان را در برابر آن ها آماده کنیم، هم اکنون، صنعت ساخت و ساز نقش اصلی در بسیاری از حوزه ها دارد که باید نگاه  خود را به این بخش جدی تر کنیم.

شکرچی زاده با اشاره به ارتباط بسیار قوی این مرکز با انجمن های صنفی و علمی گفت: این انجمن ها ظرفیت های خوبی با دیگر کشور ایجاد کرده و باید بتوانیم از دستاوردهای این صنعت در حوزه ساخت و ساز استفاده و آن را پیاده سازی کنیم.

عضو شورای معاونین وزیر راه و شهرسازی تصریح کرد: همکاری با گروه سرمایه گذاری مسکن مزیت های بسیار خوبی می تواند در صنعت ساختمانی کشور داشته باشد و باید بتوانیم از دانش حوزه های علمی در این بخش استفاده کنیم.

شکرچی زاده با اشاره به اینکه، هم اکنون، 25 میلیون ساختمان در کشور وجود دارد گفت: ارتقای ایمنی و بهسازی انرژی در ساختمان های دولتی باید در اولویت کارها قرار گیرد و  باید بتوانیم در فصل جدید کاری بهسازی، انرژی را در اولویت خود قرار دهیم.

رییس مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی یادآور شد: بهسازی انرژی، مقاوم سازی ساختمان ها در برابر آتش و زلزله سرمایه و ایده هایی است که می تواند به کشور کمک کند.

شکرچی زاده با اشاره به توجه دولت به بافت های فرسوده افزود: باید در حوزه بافت های فرسوده در مرکز تحقیقات، ظرفیت سازی کنیم و در این خصوص مرمت های قابل قبولی انجام شده است.

عضو شورای معاونین وزیر راه و شهرسازی تأکید کرد: برای نوسازی بافت های فرسوده ردیف بودجه ای در نظر گرفته شده و  می توانیم با گروه های سرمایه گذاری در حوزه های علمی و پژوهشی همکاری های گسترده ای داشته باشیم.

شکرچی زاده در ادامه به استارت آپ ها و ایده های نوآورانه اشاره کرد و اضافه کرد: باید بخش مهمی را در مرکز تحقیقات به استارت آپ ها اختصاص دهیم و بتوانیم ایده های نوآورانه را به مرحله اجرایی برسانیم.

رییس مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی تأکید کرد: هم اکنون، اقتصاد های بزرگ جهان بخش مهمی از فعالیت های خود را به استارت آپ ها اختصاص داده اند که متأسفانه ایران در این مقوله به ویژه در حوزه ساختمان عقب است.

شکرچی زاده با بیان اینکه کشور ما در حوزه صنعتی سازی بسیار محدود کار کرده است افزود: خوشبختانه، شاخص ترین کار در این حوزه را مرکز تحقیقات انجام داده و در حوزه ایده های نوآورانه همکاری های خوبی را با بانک مسکن داشته است.

 بهره برداری از 52 هزار واحد مسکونی طی چند سال گذشته

در ادامه این نشست محمدرضا امینی مدیر عامل شرکت سرمایه گذاری مسکن با بیان اینکه 65 هزار واحد در غالب 350 پروژه در طول فعالیت های این شرکت انجام شده است اظهار کرد: خوشبختانه 52 هزار واحد مسکن تا به امروز به بهره برداری رسیده است.

وی در ادامه افزود: یک میلیون و 600 هزار متر مربع در نواحی مختلف کشور در غالب 80 پروژه مسکن واحد مسکونی احداث کرده ایم که می تواند بستر خوبی برای زمینه مشترک همکاری به شمار آید.

امینی، با بیان اینکه ارتباط سازمانی و درون گروهی ما با وزارت راه و شهرسازی یک مزیت بسیار خوبی به شمار اید افزود: باید بتوانیم از این ارتباط هم افزایی در راستایی گسترش فعالیت های مسکنی استفاده کنیم.

مدیر عامل شرکت سرمایه گذاری مسکن با بیان اینکه با استفاده از تیم های حرفه ای در جهت ارتقا و کیفیت واحد های مسکونی گام های خوبی برداشته ایم گفت: در حوزه ساختمان سازی نیازمند نوآوری هستیم که متأسفانه هم اکنون، حوزه ساختمان سازی، دارای عمر کوتاهی است که باید بتوانیم با ایده های نوین عمر آن ها را افزایش دهیم.

امینی با بیان اینکه اقتصادی کردن ساخت و ساز، یکی دیگر از اقداماتی است که باید با مرکز تحقیقات راه مسکن و شهرسازی همکاری های مناسبی کنیم افزود: در شرایط فعلی اقتصادی کردن ساخت و ساز می تواند اثرات خوبی در اقتصاد کلان کشور داشته باشد.

امینی تأکید کرد: در حوزه تدوین استاندارد ها باید بتوانیم در حوزه بهسازی و مقاوم سازی و نیز استفاده از ظرفیت های آموزشی اقدامات مؤثری داشته باشیم.

بر اساس این گزارش، این تفاهم نامه به مدت 4 سال بین مرکز تحقیقات راه مسکن و شهرسازی و نیز شرکت گروه سرمایه گذاری مسکن در زمینه های توسعه و تبادل همکاری و فعالیت های علمی و پژوهشی منعقد شده است.

انتهای پیام /

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۱۰۹۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پلمب ۱۲۴ مشاور املاک متخلف در قزوین

سرپرست اداره‌کل راه و شهرسازی استان قزوین از پلمب ۱۲۴ مشاور املاک متخلف در این استان در چارچوب عملکرد کارگروه تنظیم و کنترل بازار املاک و مستغلات خبر داد.

وهاب میزانی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در قزوین درباره کارگروه تنظیم و کنترل بازار املاک و مستغلات قزوین اظهار کرد: گشت‌های مشترک کنترل املاک و مستغلات در استان قزوین به منظور ساماندهی مشاوران املاک در سال جدید ادامه دارد.

وی افزود: یکی از مهم‌ترین معضلات حوزه مسکن، سوداگری مشاوران املاک است و این افراد در گرانفروشی مسکن و اجاره‌بها نقش اساسی دارند، از این رو باید نسبت به ساماندهی فعالیت‌های آن‌ها اقدام شود.

سرپرست راه و شهرسازی استان قزوین ادامه داد: از همین‌رو به منظور تنظیم و کنترل املاک و مستغلات گشت‌هایی در استان قزوین از سال گذشته آغاز شده است و تاکنون ۲۶۴۶ بازدید در سطح استان انجام شده که از این تعداد ۷۴۳ مورد تخلف ثبت شده است.

میزانی عنوان کرد: نداشتن پروانه کسب، نرخنامه، نداشتن کد رهگیری و عدم صدور فیش رسید کمیسیون وجوه دریافتی و گران فروشی در بحث اخذ کمیسیون‌های مصوب استان عمده تخلفات محرز در بنگاه‌های املاک است که در همین راستا ۶۹۱ مورد پرونده برای مشاورین املاک متخلف تشکیل شده و از این تعداد ۱۲۴ مورد پلمپ شده و اخطار دریافت کردند.

وی اضافه کرد: ارزش ریالی جرایم متخلفین بالغ بر سه میلیارد و ششصد میلیون تومان بوده که از این مبلغ یک میلیارد و دویست میلیون تومان آن وصول شده است. گشت مشترک نظارتی به همراهی دستگاه های حاضر در این گشت تا ساماندهی بازار مسکن و زمین ادامه خواهد داشت و اجازه تخلف به مشاورین املاک نخواهیم داد و با متخلفان برخورد خواهد شد.

سرپرست راه و شهرسازی استان قزوین تصریح کرد: اداره کل راه و شهرسازی استان قزوین با همکاری صنعت معدن و تجارت، صنف مشاورین املاک، تعزیزات حکومتی، اتاق اصناف و نیروی انتظامی در بازدید گشت مشترک حضور دارند تا شاهد ساماندهی فعالیت مشاوران املاک به منظور بهبود وضعیت حوزه مسکن باشیم و در سال جدید هم این گشت زنی ها تا ساماندهی فعالیت مشاوران املاک ادامه خواهد داشت.

کد خبر 749300

دیگر خبرها

  • رکوردشکنی صدور پروانه در بافت‌های فرسوده
  • مقاوم‌سازی ۲۵۶ واحد مسکن روستایی در فامنین
  • ۹۰ درصد استارت‌آپ‌ها محکوم به شکستند/عدم بازارسنجی علمی فعالیت‌های جدید و نو
  • لزوم همکاری بیش از پیش بانک مسکن در اجرای طرح‌های نهضت ملی
  • پلمب ۱۲۴ مشاور املاک متخلف در قزوین
  • زمان بازگشایی سامانه ثبت نام نهضت ملی مسکن برای متقاضیان بندرعباسی
  • واگذاری زمین به ۱۸۸ ایثارگر گلستانی در طرح نهضت ملی مسکن
  • تحویل نه هزار واحد مسکونی تا پایان سال
  • بودجه مربوط به زنان و خانواده کافی نیست
  • بومی سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود