Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسینعلی حاجی دلیگانی نماینده شاهین شهر، بورخوار و میمه در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار اقتصادی الف، با اشاره به طرح اصلاح بند الف تبصره 12 قانون بودجه سال 96 کل کشور گفت: بر اساس اشتباه عمدی یا سهوی که در فرایند تصویب بند الف تبصره 12 بودجه سال 96 پیش آمده، یک ویرگول بین 2 کلمه «حقوق و ثابت» قرار داشته، حذف شده که در این صورت یعنی همه پرداختی ها علاوه بر حقوق ثابت افراد، شامل مزایا و فوق العاده اضافه کار و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. بعنوان حقوق ثابت تلقی می شود.

وی افزود: همچنین در قانون بودجه سال جاری تبصره سه ماده 71 قانون مدیریت خدمات کشوری مصوب سال 1386 که در سال 90 بدنبال اعتراضات مردمی، مجلس آنرا حذف کرده و منسوخ شده، مجددا این تبصره بدون ذکر اصلاحیه آن، بعنوان قانون تصویب و منتشر شد.

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس با تاکید بر اینکه تصویب این بند تبصره 2 پیامد ناگوار دارد، افزود: اولا باعث برقراری حقوق مادام العمر برای نمایندگان و مقامات خواهد شد و همچنین علاوه بر بار مالی، حذف آن ویرگول بین 2 کلمه یاد شده باعث بار مالی حداقل هفت هزار میلیارد تومان برای سال جاری و حداقل 350 هزار میلیارد تومان برای سالهای آینده تعهد اضافی ایجاد می کند که این عدد 10 برابر بودجه عمرانی کشور خواهد بود.

حاجی دلیگانی گفت: رسیدگی به این طرح در دستور کار بعدازظهر امروز سه شنبه کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس قرار دارد که امیدواریم اعضای کمیسیون به حذف حقوق نجومی و مادام العمر خود، نمایندگان مجلس و مقامات رای مثبت بدهند.

بر اساس مصوبه مجلس در بند الف تبصره 12 لایحه بودجه آمده: افزایش حقوق گروههای مختلف حقوق بگیر از قبیل هیات علمی، کارکنان کشوری و لشکری و قضات بطور جداگانه توسط دولت به نحوی که تفاوت تطبیق موضوع مواد 71 و 78 قانون مدیریت خدمات کشوری در حکم جقوق ثابت باقی بماند، انجام پذیرد.

این در حالی است که در لایحه ارسالی دولت به مجلس، بین 2 کلمه «حقوق و ثابت» یک ویرگول وجود داشت که این اشتباه بوجود نمی آمد.

 

اين ٢٣ نفر امروز سه شنبه بعداز ظهر با برقراري حقوق نجومي و حقوق مادام العمر براي خود ونمايندگان مجلس و مقامات مخالفت مي كنند يا موافقت ؟

هادی قوامی(اسفراین)،حسینعلی حاجی دلیگانی(شاهین شهر و میمه و برخوار)، غلامعلی جعفرزاده ایمن آبادی(رشت)، عزت‌الله یوسفیان‌ملا(آمل و لاریجان)، علی قربانی(بجنورد،مانه و سملقان)، حسن سلیمانی(کنگاور،صحنه وهرسین)، غلامرضا حیدری(تهران)، جهانبخش محبی‌نیا(میاندوآب،شاهین دژ و تکاب)، احمد خدابخشی(الیگودرز)، محسن بیگلری(سقز و بانه)، شهباز حسن‌پور(سیرجان وهرسین بردسیر)، محمدرضا تابش(اردکان)، سیدمهدی فرشادان(سنندج،دیوان دره وکامیاران)، محمدمهدی مفتح(تویسرکان)، غلامرضا تاجگردون(گچساران)، منصور مرادی(مریوان و سروآباد)، محمد فیضی(اردبیل،نیر،نمین و سرعین)، محمد حسینی(تفرش،آشتیان وفراهان)، نبی هزار جریبی(گرگان و آق قلا)، حمیدرضا حاجی بابایی(همدان وفامنین)، علی کاظمی(اردل،فارسان وکوهرنگ)، مهرداد لاهوتی(لنگرود)، عبدالرضا مصری(کرمانشاه) حاجى دليگانى دوره دهم مجلس شوراى اسلامى اصفهان شهرستان هاى شاهين شهر، ميمه و برخوار

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۲۵۷۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گزارش مرکز پژوهش‌های مجلس از میزان تخصیص بودجه عمومی به رسانه‌ها در لایحه بودجه ۱۴۰۳/ صداوسیما ۲۴ هزار میلیارد تومان

اعتبارات حوزه رسانه در لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ نسبت به قانون سال ۱۴۰۲، ۵۹ درصد افزایش یافته است. این درحالی است که از مجموع اعتبارات حوزه رسانه در سال ۱۴۰۳، حدود ۹۸ درصد به سازمان صدا و سیما اختصاص یافته است.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، لایحه بودجه سال ۱۴۰۳، به عنوان نخستین قانون بودجه که براساس برنامه هفتم پیشرفت کشور تنظیم شده است، حدود ۲۵ هزار میلیارد تومان را از محل بودجه عمومی برای دستگاه‌های رسانه‌ای در نظر گرفته است. اعتبارات پیش بینی شده برای این دستگاه‌ها به شرح زیر است:


۱. حدود ۲۴.۰۰۰ میلیارد تومان برای سازمان صدا و سیما (جاری، عمرانی، متفرقه)،
۲. حدود ۳۷۳ میلیارد تومان برای خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) (جاری، عمرانی)،
۳. حدود ۸۱ میلیارد تومان برای خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)،
۴. حدود ۲۲ میلیارد تومان برای شورای نظارت بر صدا و سیما،
۵. حدود ۲۰ میلیارد تومان برای خبرگزاری بین المللی قرآن (ایکنا)،
۶. حدود ۱۹ میلیارد تومان برای خبرگزاری خانه ملت.

گفتنی است در لایحه بودجه ۱۴۰۳، مبلغ ۶.۶۰۰ میلیارد تومان به عنوان درآمد اختصاصی برای صدا و سیما برآورد شده که با احتساب این مبلغ مجموع اعتبارات (ردیف ۲۸۳۵۰۰، متفرقه و اختصاصی)، پیش بینی شده برای این سازمان معادل ۳۱.۰۰۰ میلیارد تومان می‌باشد. همچنین مبلغ ۸۳ میلیارد تومان به عنوان درآمد اختصاصی برای خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) پیش بینی شده که با احتساب این مبلغ مجموع اعتبارات (ردیف ۲۸۲۵۰۰ و اختصاصی) پیش بینی شده برای این خبرگزاری در لایحه بودجه ۱۴۰۳ معادل ۴۵۷ میلیارد تومان است.

همچنین اعتبارات حوزه رسانه در لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ نسبت به قانون سال ۱۴۰۲، ۵۹ درصد افزایش یافته است. این درحالی است که از مجموع اعتبارات حوزه رسانه در سال ۱۴۰۳، حدود ۹۸ درصد به سازمان صدا و سیما اختصاص یافته است.

مهم‌ترین یافته‌ها و پیشنهاد‌های حاصل از تحلیل جداول و پیوست‌های لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ کل کشور عبارتند از تفکیک نشدن برنامه‌های فصل رسانه به طور جداگانه ذیل امور فرهنگ، تربیت بدنی و گردشگری در لایحه بودجه ۱۴۰۳ برخلاف سال‌های گذشته و در نتیجه فقدان اطلاعات لازم در خصوص اعتبارات برنامه‌ها و عناوین آنها، پیشنهاد افزوده شدن سنجه‌های قابل ارزیابی به متن لایحه برای افزایش اعتبارات عمومی سازمان صدا و سیما در ازای کاهش حجم تبلیغات بازرگانی، پیش بینی اعتبارات مشخص برای اثربخش کردن شورای نظارت به منظور تقویت قانون نحوه اجرای اصل (۱۷۵) قانون اساسی در بخش نظارت، ضرورت رفع ابهام در خصوص معیار تقسیم منابع پیش بینی شده بند «ب» تبصره «۱۳» بخش اول قانون بودجه ۱۴۰۳ برای دستگاه‌های اجرایی.

دیگر خبرها

  • عواقب بند س تبصره ۶ قانون بودجه | وقتی برای معافیت‌ها سقف تعیین شود چه می‌شود؟
  • رمزگشایی از علنی شدن اختلاف دولت و مجلس /آصفری: حذف قالیباف؟ بعید است /حاجی دلیگانی: تا روز آخر بر مجلس نظارت خواهیم کرد
  • لایحه جداول بودجه ۱۴۰۳ در دستور کار هفتگی صحن علنی مجلس قرار خواهد گرفت
  • دولت و بذرپاش، نمایندگان مجلس را دور می‌زنند؟
  • مجلس بخش دوم لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ را بررسی می‌کند
  • بررسی لایحه جداول بودجه ۱۴۰۳ در دستور کار هفتگی مجلس قرار خواهد گرفت
  • دو ضربه مهم به بودجه‌نویسی کشور؛ یکی در دولت احمدی‌نژاد و یکی در دولت رئیسی
  • مجلس در این هفته| ساماندهی اجاره و اصلاح مالیات بر سوداگری
  • گزارش مرکز پژوهش‌های مجلس از میزان تخصیص بودجه عمومی به رسانه‌ها در لایحه بودجه ۱۴۰۳/ صداوسیما ۲۴ هزار میلیارد تومان
  • بررسی جداول لایحه بودجه ۱۴۰۳ در مجلس