Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرمدرسه‌ای حرفه‌ای پارسه با اشاره به تغییر و تحول دائم شرایط حاکم بر بازار کار کشور از برگزاری آموزش‌های مهارتی در موسسه پارسه با پایش مستمر نیازهای بازار، خبر داد.

به گزارش سرویس بازار ایسنا،‌ نویدرضا جهان‌وش مدیر مدرسه حرفه‌ای پارسه با بیان اینکه بر اساس آخرین آمارهای رسمی منتشر شده از وضعیت «بیکاری فارغ التحصیلان»، از ۷ میلیون نفر جمعیت فارغ‌التحصیل کشور، تنها ۳.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۷ میلیون نفر شاغل و سایرین بیکار و یا  اصطلاحا، از نظر اقتصادی غیرفعال هستند، اظهارکرد: سوال اینجاست که آیا تمام فارغ‌التحصیلان بیکار به دلیل محدودیت‌های بازارکار کشور، از دایره اشتغال بیرون مانده‌اند؟ 

جهان‌وش تصریح‌کرد: واقعیت این است که فارغ‌التحصیلان دانشگاهی بیش از آن که به دلیل محدودیت بازار کار از اشتغال محروم شوند، از عدم تناسب آموزش‌های دانشگاهی و مهارت‌های مورد نیاز در بازار کار لطمه می‌بینند.

مدیر مدرسه حرفه‌ای پارسه با تاکید بر اینکه در این شرایط، وجود موسسات آموزشی که بتوانند خلا آموزش‌های مهارتی را برای فارغ‌التحصیلان دانشگاهی پر کنند ضرورت می‌یابد،‌ افزود: جدا از چالش یافتن کار مناسب که فارغ‌التحصیلان فاقد مهارت با آن روبه‌رو هستند، یک مساله مهم دیگر نیز ضرورت آموزش‌های مهارتی را گوشزد می‌کند. بررسی آمارها و نمودارهای درج شده در وب‌سایت‌های تحلیل موقعیت‌های شغلی نشان‌دهنده این واقعیت است که درآمد شاغلین دارای مدرک تحصیلی کارشناسی ارشد حداکثر ۳۰ درصد بیشتر از شاغلین دارای مدرک تحصیلی کارشناسی است و این درحالی است که شاغلینی که در حوزه فعالیت خود مهارت تخصصی دارند، به طور متوسط  درآمد ۷۰ درصدی بیشتر از افراد غیرماهر دارند، بدون آن که مدرک تحصیلی و دانشگاهی که از آن فارغ‌التحصیل شده‌اند برای کارفرما اهمیتی داشته باشد. همچنین این آمارها نشان می‌دهد هرچه رده و پست شاغلین دارای مهارت بالاتر باشد فاصله درآمد آنها با شاغلین بدون مهارت به صورت تصاعدی افزایش می‌یابد.

این کارشناس آموزش‌های مهارتی با اشاره به تغییر پارادایم‌های حاکم بر بازار کشور، بیان کرد: یکی از اتفاقات مهمی که در بازار کار ایران شاهد آن هستیم این است که  کارفرمایان در استخدام نیروی کار به «رزومه‌های مدرک محور» توجهی نمی‌کنند و به دنبال نیروهایی هستند که با مهارت‌های مورد نیاز آنها آشنا بوده و در صورت استخدام، تحولات مثبت در بهره‌وری آن سازمان ایجاد کنند.  

وی افزود: بر این اساس موسسات آموزشی نیز باید خود را با این تغییر و تحولات هماهنگ کرده و با پایش دائم نیازهای بازار کار،‌ آموزش‌های متناسب را به دانش‌پذیران ارائه کنند.

جهان‌وش در ادامه با اشاره به آخرین دوره‌های آموزشی این موسسه که متناسب با نیازهای بازار کار طراحی و اجرا می‌شود، بیان کرد: دوره‌های آنلاین موسسه پارسه شامل: آموزش برنامه‌ریزی و کنترل پروژه با نرم‌افزار Primavera P۶،‌ آموزش برنامه‌ریزی و کنترل پروژه با نرم‌افزارMSP ۲۰۱۶، آموزش مدیریت پروژه بر اساس استاندارد PMBOK  ویرایش ۶ و آمادگی آزمون بین‌المللی PMPبر اساس ویرایش ششم ،از نیمه دوم آذرماه آغاز می‌شود.

جهان‌وش همچنین با اشاره به دوره‌های آموزشی دپارتمان ICT مدرسه حرفه‌ای گفت: دوره آموزشی LPIC ۱ (لینوکس)، دوره آموزشی Cisco Voip مقدماتی با CME و دوره تست نفوذ با کالی، نیز از هفته اول آذرماه سال جاری در مدرسه حرفه‌ای پارسه برگزار می‌شود.

مدیرمدرسه حرفه‌ای پارسه در ادامه، با اعلام آغاز ثبت‌نام اولین دوره آموزش مدیریت ریسک در این موسسه آموزشی اظهارکرد: دوره مذکور از ۱۷ آذرماه آغاز می‌شود و بر اساس زمان‌بندی دوره‌های آموزشی کوتاه‌مدت این موسسه، مدت این دوره ۱۶ ساعت است.

جهان‌وش، آغاز ثبت‌نام دوره سوم آموزش حرفه‌ای کنترل پروژه در این موسسه را نیز مورد اشاره قرار داد و افزود: ثبت‌نام دانش‌پذیران دوره سوم آموزش حرفه‌ای کنترل پروژه در موسسه پارسه آغاز شده و زمان برگزاری این دوره آموزشی نیز نیمه‌دوم آذرماه ۱۳۹۶ است.

وی با بیان اینکه ثبت‌نام دوره‌های حضوری آموزش برنامه‌ریزی و کنترل پروژه با نرم‌افزارPrimavera P۶ و آموزش برنامه‌ریزی و کنترل پروژه با نرم‌افزارMSP ۲۰۱۶ نیز در این موسسه در حال انجام است از متقاضیان خواست با توجه به محدودیت ظرفیت کلاس‌ها ثبت‌نام خود را به تاخیر نیندازند.

موسسه آموزشی پارسه با ۲۲ سال سابقه آموزشی در حوزه‌های مختلف از جمله کلاس‌ها و آزمون‌های آمادگی کنکور تحصیلات تکمیلی (کارشناسی ارشد و دکتری) و آموزش‌های تخصصی، کاربردی و مهارتی، از مطرح‌ترین موسسات آموزشی کشور به شمار می‌رود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۲۶۸۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شکوری: به دنبال ایجاد تنوع در دوره های آموزشی هستیم

به گزارش "ورزش سه"، ابراهیم شکوری با اشاره به ایجاد شرایط آموزشی جدید در کمیته تحت مدیریت خود گفت: در ماه های گذشته تلاش من و همکارانم  در جهت بهبود شرایط آموزشی مربیان شاغل در لیگ های مختلف بوده و طبق آمار توانستیم با کمک اهالی فوتبال آمار قابل توجهی را در راستای برگزاری کلاس ها به ثبت برسانیم.

وی افزود: تلاش ما در چند جهت بود. در وهله اول، امور عادی و جاری را مدیریت کردیم. همچنین به دنبال کنترل مدارک و افزایش توان علمی مربیان بودیم. رونمایی از سامانه آموزش فدراسیون و ایجاد بانک اطلاعاتی از تمامی مربیان در تمام نقاط کشور رونمایی شد که کلیه فرآیند از ثبت نام تا چاپ مدرک به صورت آنلاین و الکترونیک از طریق هیات های فوتبال انجام میشود.از سوی دیگر، به دنبال ایجاد تنوع آموزشی رفتیم و همچنین حضور مربیان جوان را در کلاس ها تسهیل کردیم.

شکوری گفت: ما با برنامه تدوین شده وارد کمیته آموزش فدراسیون فوتبال شدیم و از روز نخست به دنبال ایجاد فضای پیشرفت برای استعدادهای آینده مربیگری در سطح فوتبال، فوتسال و فوتبال پایه برای بانوان و آقایان بودیم و تمرکز خود را بر روی توسعه فوتبال در تمامی نقاط کشور و به خصوص شهرها و شهرستانهای کوچک قرار دادیم که میتوان به برگزاری دوره در شهرستان چرام کهگیلویه و بویراحمد ، زابل در سیستان و بلوچستان، اوز فارس و سقز کردستان اشاره کرد.این شرایط در کنار اعتماد قاطعانه ارکان مدیریتی فدراسیون به ما کمک شایانی کرد تا بخشی از برنامه های خود را پیاده سازی کنیم.

وی با اشاره به افزایش سطح ارتباط کمیته آموزش فدراسیون با بخش های مختلف کنفدراسیون فوتبال آسیا تأکید کرد: در سال های اخیر، کرسی های خوبی توسط فدراسیون در AFC به دست آمد که مرهون زحمات مهدی تاج و همه ارکان فدراسیون بود. ما از این فضا استفاده کردیم تا شرایط آموزشی و علمی بهتری در سطح بین المللی برای کمیته آموزش ایجاد کنیم.

شکوری ادامه داد: در حال حاضر، کلاس های مربیگری کاملا به روز و بر اساس آخرین سرفصل های  جهانی است. در ادامه این برنامه ریزی ها، در تلاشیم از مدرسان خارجی بین المللی بیشتری برای همکاری و برگزاری کلاس های مدرن علمی در ایران استفاده کنیم. بنده و همکارانم در ماه های گذشته چند کلاس بین المللی و اولین بار در بخش بدنسازی و دروازبانی و مربیگری با حضور استادان بین المللی برگزار کردیم که مورد استقبال مربیان و همچنین توجه رسانه ها و کارشناسان قرار گرفت. در آینده ای نزدیک و بر اساس الزامات AFC در خصوص مجوز حرفه ای باشگاه دوره pro license را برای مربیان الیت و با حضور مدرسانی از اروپا برگزار خواهیم کرد.

وی افزود: در حال حاضر کمیته آموزش فدراسیون فوتبال در سطح آسیا جز کشور های برتر بوده و همواره مراجعه کنندگانی از سایر کشورهای آسیایی جهت حضور در دوره های ایران وجود دارد. همچنین خدا را شاکر هستیم که تمامی تیمهای ملی در تمامی رده های آقایان و بانوان از سرمبیان با دانش ایرانی استفاده میکنند.

شکوری در پایان گفت: مجموع این شرایط به من و همکارانم در دپارتمان آموزش انگیزه می دهد تا با انرژی بیشتری برای آینده برنامه ریزی کنیم و به صورت هدفمند پیش برویم.

دیگر خبرها

  • تجلیل از اساتید و مدرسان بیمه سرمد به مناسبت روز معلم
  • برگزاری نخستین دوره آموزشی مدیریت بحران ویژه مدیران سازمان منطقه آزاد قشم
  • شکوری: به دنبال ایجاد تنوع در دوره های آموزشی هستیم
  • برگزاری دوره‌های آموزشی فعالان صنعت گردشگری در یزد
  • اردو‌های تابستانی دانش‌آموزان یمنی 
  • برگزاری دوره‌های آموزشی توانمندسازی شاغلان و فعالان صنعت گردشگری در یزد
  • دوره آموزشی «ماه»در استان ایلام برگزار می شود
  • توسعه مهارت‌های بازار محور در جهت افزایش تولید
  • ۱۱ اردیبهشت؛ برگزاری مرحله دوم آزمون پایش عملکرد یادگیری دبیرستانی‌ها
  • برگزاری دوره تربیت مربی کد ۳ هلال‌احمر اصفهان به میزبانی شهرستان نایین