Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسنا، به نقل از شبکه خبری روسیا الیوم، موسی فقیه محمد، رئیس کمیته اتحادیه آفریقا با انتشار بیانیه‌ای ویژه تمامی این اقدامات شنیع را که در تعارض مستقیم با ارزش‌های این اتحادیه، منشورهای بین‌المللی و آفریقایی و نیز منشورهای آفریقایی حقوق بشر و ملت‌هاست را محکوم کرد.

فقیه محمد در ادامه توقف خرید و فروش برده و دیگر اشکال رفتارهای مجرمانه با انسان‌ها در لیبی را خواستار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شبکه سی‌.‌ان‌.‌ان آمریکا در گزارشی فاش کرد، در لیبی مهاجران در مزایده‌های به فروش گذاشته می‌شوند، این گزارش ویدئویی که با تلفن همراه ضبط شده بود، دو جوان دیده می‌شوند که در مزرعه‌ای برای فروش به مزایده گذاشته شدند، طبق این گزارش، دو جوان مذکور در نهایت به مبلغ ۱۲۰۰ دینار لیبی به فروش رسیدند.

دولت وفاق ملی لیبی روز یکشنبه از آغاز تحقیقات درخصوص وجود بازار برده فروشی در اطراف طرابلس خبر داد.

آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل نیز اعلام کرد که از این گزارش‌ها شوکه شده است.

وی در مصاحبه کوتاهی در جمع خبرنگاران گفت: عاملان این اقدام را می‌توان به اتهام ارتکاب جنایت ضد بشری محاکمه کرد.

دبیرکل سازمان ملل تاکید کرد: برده‌داری در دنیای مدرن جایی ندارد و این کارها از جمله خطرناک‌ترین موارد نقض حقوق بشر بوده و به منزله جنایت ضد بشریت است.

گوترش در ادامه از تمامی مسئولان مربوطه خواست در اسرع وقت تحقیقاتی را دراین زمینه آغاز کنند.

وی از مسئولان آفریقایی سازمان ملل نیز خواست اقدامات فشرده‌ای را در خصوص این موضوع در پیش گیرند.

احمد معیتیق، معاون نخست وزیر دولت وفاق ملی لیبی اعلام کرد که طرابلس تحقیقاتی را در خصوص این پرونده که به نظر می‌رسد در منطقه‌ای در نزدیکی طرابلس پایتخت این کشور انجام شده، آغاز کرده است.

غسان سلامه، فرستاده ویژه سازمان ملل به لیبی در این رابطه گفت: دولت لیبی برای اجرای طرح‌های خود نه ارتش دارد و نه پلیس،‌ این موضوع به عدم توانایی دولت بازمی گردد و دولت لیبی ابزارها و راهکارهای لازم برای اعمال قدرت را در اختیار ندارد.

آلفا باری، وزیر امور خارجه بورکینافاسو در کنفرانسی مطبوعاتی در پی انتشار گزارش‌هایی مبنی بر فروش مهاجران‌ آفریقایی به عنوان برده در لیبی، ژنرال آبراهام تراوری، سفیرش در طرابلس را فراخواند.

همچنین کاردار سفارت لیبی در اوآگادوگو، پایتخت بورکینافاسو جهت ارائه توضیحاتی پیرامون بازار برده داری در لیبی که مساله‌ای متعلق به قرن‌های گذشته است، احضار شد.
نشست رهبران آفریقایی

قرار است رهبران کشورهای آفریقایی و اروپایی هفته آتی در پایتخت ساحل عاج با یکدیگر دیدار کنند. بحث و بررسی مساله مهاجرت و تلاش‌های اروپا برای مقابله با آن با همکاری لیبی در صدر دستور جلسه این نشست خواهد بود.

طبق گزارش خبرگزاری فرانسه، ۱۵۵ مهاجر اهل ساحل عاج به صورت هوایی از طرابلس به کشورشان بازگردانده شدند.

آسیا کوناتی، مدیر امور شهروندان ساحل عاج در خارج با اشاره به این مساله گفت، از این ۱۵۵ مهاجر ۸۹ تن زن و کودک بودند و بیشتر این اشخاص در مراکزی در زواره واقع در ساخل غربی لیبی بازداشت شده بودند.

این ۱۵۵ مهاجر گروهی از مجموعه ۵۹۵ مهاجری هستند که مسئولان قصد دارند طی روزهای آتی آنها را به کشورهایشان بازگردانند.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۲۷۲۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجلاس بین المللی ایران و قاره آفریقا

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما، دومین اجلاس بین المللی ایران و قاره آفریقا، با سخنرانی رئیس جمهور و با حضور مقامات عالیِ کشور‌های آفریقایی از بیش از ۳۰ کشور آفریقایی در تهران برگزار شد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • گزارش بورس امروز یکشنبه ۹ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳
  • بورکینافاسو خواهان استفاده از توانمندی‌های ایران است
  • مدیران خودرو 777، تنها نماینده صنعت خودرو ایران در اجلاس ایران و آفریقا
  • اجلاس بین المللی ایران و قاره آفریقا
  • رئیسی: آماده تبادل ظرفیت‌ها با کشورهای آفریقایی هستیم
  • آماده تبادل توانمندی‌های ایران با کشورهای آفریقایی هستیم
  • آماده تبادل ظرفیت‌ و توانمندی‌های ایران با آفریقا هستیم
  • آماده تبادل ظرفیت‌ها وتوانمندی‌های ایران باکشورهای آفریقایی هستیم
  • تامین منافع متقابل در تعامل ایران و کشور‌های آفریقایی
  • رئیسی: ایران در تعامل با کشورهای آفریقایی تامین منافع متقابل را دنبال می‌کند