Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش سرویس دانشگاه خبرگزاری ایسکانیوز، معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی در مراسم تکریم و معارفه رییس پیشین و جدید مرکز فرهنگی دانشگاهی امام خمینی (ره) و انقلاب اسلامی دانشگاه که عصر دیروز برگزار شد، با تبریک حلول ماه ربیع الاول و ابراز همدردی با هموطنان زلزله زده در غرب کشور، گفت: مفهوم دقیق تغییر و تحول در فضای نیروهای انقلاب و از جمله در دانشگاه آزاد اسلامی، یک نوع گردش نخبگان و همیاری و همفکری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حجت‌الاسلام دکتر ابراهیم کلانتری با بیان اینکه تغییر و تحول در دانشگاه آزاد اسلامی در زمینه رشد، اعتلا و تکامل دانشگاه صورت می گیرد و بحث فرد ضعیف و قوی وجود ندارد، افزود: وقتی یک نفر کار را شروع می کند و دیگران گام های بعدی را برمی دارند، فکر و توان مختلف به میان می آید و کار به اوج می رسد.

او با اشاره به اهمیت مرکز فرهنگی دانشگاهی امام خمینی (ره) و انقلاب اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی، ادامه داد: تمامی کارهای مربوط به این حوزه، از نوع ارزشی، درجه یک و انقلابی و مربوط به اساس انقلاب، یعنی حضرت امام (ره) است.

کلانتری خاطرنشان کرد: ضرورت و اهمیت مرکز فرهنگی دانشگاهی امام خمینی (ره) و انقلاب اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی بر هیچ کس پوشیده نیست. حضرت امام خمینی (ره) به معنای واقعی کلمه، هم بنیانگذار و هم معمار کبیر انقلاب اسلامی است و هم بنیانگذار نظام مقدس جمهوری اسلامی به عنوان یک ساختار سیاسی جدید در دنیا.

عضو هیات رییسه دانشگاه آزاد اسلامی، اضافه کرد: حضرت امام خمینی (ره) معرف یک اندیشه ناب است که قرن ها این اندیشه در فراز و نشیب تاریخ گم شده بود. حضرت امام خمینی (ره) با تمامی سختی هایی که کشید این اندیشه را به جهان جدید عرضه کرد. کار حضرت امام ، تاریخ مصرف نداشته و ندارد و تازه جهان در حال پی بردن به کارهای ایشان و ارزش های آن است.

او توضیح داد: حضرت امام خمینی (ره) بزرگ ترین انقلاب دوره معاصر را شکل داد و شاید یکی از کهن ترین و سرسخت ترین نظام های تاریخ را از عرصه روزگار محو کرد. در عین حال با قدرت های بزرگ جهان درافتاد و شعار نه شرقی و نه غربی سر داد که به راحتی نمی توان درباره آن سخن گفت. حضرت امام، کاری کرد که همه جهان معطوف این انقلاب شد و تا امروز هم ادامه پیدا کرده است. البته ما تازه در ابتدای راه هستیم و جهان از نزدیک و با جدیت بیشتر با اندیشه های حضرت امام (ره) و هویت انقلاب اسلامی آشنا می شود.

کلانتری یادآور شد: معرفی اندیشه های حضرت امام (ره) و هویت انقلاب اسلامی به جوانان، علی الدوام جزو وظایف ما و از واجبات است. ما باید زمینه را فراهم کنیم تا نسل جوان ما، خودش از نزدیک اندیشه های حضرت امام (ره) را لمس کند و به حقیقت پی ببرد. ما باید بنشینیم و تجزیه و تحلیل کنیم و کار علمی و پژوهش های دقیق انجام دهیم تا خودمان قضیه را خوب بفهمیم و منتقل کنیم.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی اظهار کرد: قطعا یک مرکز فرهنگی در دانشگاه بزرگی مثل دانشگاه آزاد اسلامی از عهده همه کارها برنمی آید. به عبارت بهتر باید گفت در حوزه امام شناسی و شناسایی اندیشه های ایشان باید بیشتر از اینها کار شود و انشاالله با این تغییر و تحول، بتوانیم کار را قوی تر و عرصه های جدیدتر را باز کنیم.

او با تقدیر از خدمات دکتر جواد حقیرمددی در دوران مسئولیتش در مرکز فرهنگی دانشگاهی امام خمینی (ره) و انقلاب اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی، اذعان داشت: امیدواریم از این بعد با حضور دکتر اکبر اشرفی و تلاش همکاران این مرکز، کارها با قدرت بیشتر استمرا پیدا کند و برنامه ها به نتیجه مطلوب برسد.

در پایان این نشست صمیمانه، کارکنان مرکز فرهنگی دانشگاهی امام خمینی (ره) و انقلاب اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی با اهدای لوح از زحمات دکتر جواد حقیرمددی تشکر کردند. آنان همچنین برای دکتر اکبر اشرفی آرزوی توفیق کردند.

کلانتری انقلاب اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی مرکز فرهنگی دانشگاهی امام خمینی

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۲۸۳۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای فاز نخست خط ویژه مسیر اتوبوس خیابان حضرت امام خمینی(ره) اراک

رئیس سازمان مدیریت حمل‌ونقل بار و مسافر شهرداری اراک از اجرای فاز نخست خط ویژه مسیر اتوبوس خیابان حضرت امام خمینی(ره) خبر داد.

محمدحسین ساده‌وند در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در مرکزی، اظهار کرد: اجرای خط ویژه مسیر اتوبوس یک گام اساسی در کاهش آلودگی هوای شهر اراک مبتنی بر توسعه حمل‌ونقل همگانی و کاهش تردد خودروهای شخصی خواهد بود.

وی افزود: در حال حاضر کاهش آلودگی هوای شهر اراک از دغدغه‌های مدیریت شهری، اعضای شورای شهر و شورای ترافیک است؛ بنابراین اقداماتی همچون برقی‌سازی ناوگان اتوبوس و ویژه‌سازی معابر به طور جدی در دستور کار قرار دارد.

رئیس سازمان مدیریت حمل‌ونقل بار و مسافر شهرداری اراک خاطرنشان کرد: با مصوبه شورای ترافیک استان، فاز نخست خط ویژه مسیر اتوبوس خیابان حضرت امام خمینی (ره)، حد فاصل چهارراه دکتر حسابی تا ابتدای خیابان محسنی اجرایی و تکمیل شده است و امتداد آن ظرف دو روز آینده تا چهارراه ولی عصر (عج) اجرا می‌شود.

ساده‌وند اضافه کرد: خط ویژه مسیر اتوبوس خیابان حضرت امام خمینی (ره) بر اساس مصوبه شورای ترافیک استان، پس از جمع‌آوری خط ویژه خیابان شهید رجایی و یک‌طرفه شدن این خیابان تا ابتدای ۱۲ متری، جایگزین خط ویژه خیابان شهید رجایی شد.

وی ادامه داد: خط ویژه خیابان حضرت امام خمینی (ره) حدفاصل چهار راه ولی عصر (عج) تا ابتدای محسنی، به خطوطی که از شمال شرقی و شرق شهر به هسته مرکزی تردد می‌کنند، از جمله کوی صنعتی، فاز یک و دو شهید بهشتی، هپکو، الهیه، امیریه، مسکن، شهرک حضرت ولی عصر (عج) خدمات خواهد داد.

رئیس سازمان مدیریت حمل‌ونقل بار و مسافر شهرداری اراک تاکید کرد: در حال حاضر، ۳۰ دستگاه اتوبوس با وضعیت فعلی از مسیر خط ویژه خیابان حضرت امام خمینی (ره) استفاده می‌کنند که به ازای هر سفر درون شهری، در زمان پیک ترافیک، بین هفت تا ۱۰ دقیقه کاهش زمان سفر را به دنبال خواهد داشت.

ساده‌وند اضافه کرد: خط ویژه مسیر اتوبوس حدفاصل چهار راه ولی عصر (عج) تا گردش به راست خیابان محسنی، فاز نخست خط ویژه خیابان حضرت امام خمینی (ره) است که بر اساس مصوبه شورای ترافیک استان اجرایی و عملیاتی شده است و در صورتی که با موفقیت همراه باشد، سایر معابری که خط ویژه مصوب دارند همچون خیابان شهید بهشتی، خیابان حضرت امام (ره) از مسجد سیدها تا میدان شورا نیز با نصب جداکننده‌های ترافیکی، احیا و اجرا خواهد شد تا اتوبوس در سریع‌ترین زمان ممکن در شهر تردد داشته باشد.

وی گفت: ایجاد مسیر ویژه خطوط اتوبوس و فراهم شدن زمینه تسریع آمد و شد اتوبوس‌ها بدون گرفتار شدن در ترافیک، موجب پیشگیری از اتلاف وقت مسافران و اقبال آن‌ها به استفاده از اتوبوس به جای خودروی شخصی می‌شود.

کد خبر 749064

دیگر خبرها

  • امام خمینی (ره) به اسلام و مسلمانان شخصیت بخشید
  • هیات های اندیشه ورز در استان ها تشکیل شود
  • اعتلای فرهنگ و اندیشه ایران اسلامی در گرو تلاش هدفمند معلمان است
  • کنگره بین‌المللی اندیشه‌های قرآنی امام خامنه‌ای برگزار شد
  • شهید مطهری طلایه دار مبانی فکری انقلاب اسلامی بود
  • برگزاری آیین سوگواری شهادت امام صادق‌(ع) در باغ موزه انقلاب
  • جوانان و نوجوانان اندیشه مطهری را چراغ راه خود قرار دهند
  • قالیباف: جوانان و نوجوانان اندیشه مطهری را چراغ راه خود قرار دهند
  • اجرای فاز نخست خط ویژه مسیر اتوبوس خیابان حضرت امام خمینی(ره) اراک
  • مشارکت دهه هشتادی‌ها در مدیریت شهری استمرار اندیشه بنیانگذار انقلاب است