Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی فارس از عرضه محصولات سه واحد تولیدی فارس در بورس کالا خبر داد و گفت: این سه واحد صنعتی نخستین واحدهای صنایع کوچک کشور هستند که موفق به عرضه محصولات خود در بورس کالا شده‌اند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، به نقل از روابط عمومی شرکت شهرک‌های صنعتی استان فارس، احد فتوحی اظهار داشت: شرکت قندآوران فارس تولید‌کننده انواع محصولات قندکله و خرد شده، شرکت شادمان مخزن تولیدکننده انواع مخازن پلی اتیلن فوم‌دار و شرکت سرو آب سروستان تولیدکننده انواع لوله‌های پلی اتیلن، سه واحد صنعتی شهرک‌های صنعتی استان فارس هستند که محصولات آنها در بورس کالا عرضه شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فتوحی با بیان اینکه شرکت شهرک‌های صنعتی فارس برای نخستین بار در بین صنایع کوچک در کشور مقدمات عرضه محصولات این سه واحد صنعتی را در بورس کالا فراهم کرده است، گفت: کار پذیرش و ارائه محصولات سایر واحدهای صنعتی کوچک و متوسط استان در بورس کالا نیز توسط کارگزاری مفید شیراز به عنوان مجری مورد حمایت این شرکت در امور بورس و فرابورس در حال انجام است.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی فارس فراهم شدن زمینه عرضه محصولات واحدهای صنعتی صنایع کوچک و متوسط استان در بورس کالا را یک فرصت جدید و بسیار ارزشمند برای بنگاه‌های اقتصادی کوچک اعلام کرد و گفت: این صنایع می‌توانند از این طریق نسبت به فروش کالاها و محصولات و تامین نقدینگی مورد نیاز خود اقدام کنند.

فتوحی افزود: معافیت از تشریفات مناقصه و مزایده، برخورداری از معافیت مالیاتی و قیمت‌های تعادلی تعیین شده تسهیلات سلف از جمله مزایای ورود واحدهای صنعتی به بورس کالا است.

مدیرعامل شرکت شهرک ‌های صنعتی فارس بیان کرد: حضور صنایع کوچک در بورس کالا می‌تواند به فروش محصولات‌شان بدون واسطه بیانجامد که با این کار هم جان تازه‌‌ای به این صنایع داده می‌شود و هم با تامین مواد اولیه صنایع کوچک و متوسط از بورس، شاهد کاهش قیمت تمام شده محصولات خواهیم بود.

وی با بیان اینکه در حال حاضر بیش از 95 درصد بنگاه‌های استان جزء بنگاه‌های کوچک و متوسط محسوب می‌شوند گفت: با توجه به اینکه این آمار رو به رشد است لذا ورود شرکت‌های کوچک و متوسط به بازار سرمایه امری بسیار ضروری بود.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی فارس با بیان اینکه فارس از استان‌های پیشتاز کشور در ارسال تقاضاهای واحد‌های صنعتی برای پذیرش در بورس کالا محسوب می‌شود، افزود: در حال حاضر مدارک و مستندات 8 واحد صنعتی دیگر نیز برای پذیرش در بورس کالا ارسال شده وکار ارسال پرونده سایر واحدهای متقاضی نیز در دست انجام است.

فتوحی عنوان کرد: به علت موفقیت‌های انجام شده در فارس در این زمینه، معاونت صنایع کوچک سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران نیز در نامه‌ای ضمن تقدیر از اقدامات انجام شده، شرکت شهرک‌های صنعتی فارس را به عنوان استان پیشتاز و الگوی کشور معرفی کرده است.

وی با تاکید بر اینکه کارگزاران می‌توانند در شهرک‌ها و نواحی صنعتی نسبت به تبلیغات و بازاریابی اقدام کنند، تصریح کرد: شرکت شهرک های صنعتی در راستای اقدام‌های حمایتی خود از صنعتگران، واحدهای قابل بهره‌گیری از این ظرفیت چه در تامین مواد اولیه و چه در محصولات تولید شده را شناسایی و به شرکت بورس کالا معرفی خواهد کرد.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی فارس خاطرنشان کرد: به منظور تضمین تعهدهای صنایع کوچک مشارکت‌کننده در این طرح و هم چنین تداوم برنامه‌های حمایتی دولت از این صنایع، صندوق ضمانت صنایع کوچک انواع ضمانت‌نامه‌های مورد نیاز بورس کالا را صادر خواهد کرد.

انتهای پیام/

R41382/P1336/S6,61/CT12

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۳۱۳۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نوآوری‌ها و محصولات دانش‌بنیان حوزه معدن تجاری‌سازی می‌شوند

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، مرکز نوآوری معادن و صنایع معدنی ایران (ایمینو) با هدف حمایت‌ از تجاری‌سازی محصولات دانش‌بنیان و فناور و رفع نیازهای صنایع مرتبط با معدن، رویدادهای به‌هم‌رسانی نیازهای فناورانه و نوآورانه معدنی را  برگزار می‌کند.

در این رویداد، شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور از فرصت لازم برای ارائه دستاوردها و توانمندی‌هایشان به بهره‌برداران معادن و صنایع معدنی و همچنین صاحبان سایر صنایع مرتبط با بخش معدن و صنایع معدنی بهره‌مند می‌شوند.

در قالب این رویداد، شرکت‌های بخش‌های خصوصی و دولتی، ضمن بیان نیازها و اقلام اولویت‌دار، با ظرفیت‌ها و محصولات ارائه شده توسط شرکت‌های دانش‌بنیان شرکت‌کننده در رویداد، آشنا می‌شوند.

یکی از لازمه‌های اصلی برای ارائه دستاوردهای دانش‌بنیان، برخورداری از سطح فناوری بالاتر از میانگین و راهبردی بودن آن است. این محصول یا خدمت می‌بایست یکی از نیازهای حیاتی و اساسی صنعت را تامین کند به طوری که در کاهش وابستگی به واردات و توانمندسازی اقتصاد کشور تاثیرگذار باشد.

همچنین در این رویداد ضمن تشریح و تبیین نیاز، معضل یا کمبودی که عامل ایجاد نیاز به خلق محصول دانش‌بنیان بوده است، کاربردهای محصول یا محصولات دانش‌بنیان در معادن و صنایع معدنی و افزایش آگاهی نسبت به قابلیت‌ها و افزایش مصرف آن‌ها بیان می‌شود.

محصولات دانش‌بنیانی که این رویداد ارائه می‌شوند می‌بایست در تولید پایدار، ارتقای ارزش افزوده، افزایش بهره‌وری شامل افزایش کیفیت و کمیت محصول، بهینه‌سازی عملیات و فرآیندها کمک به بهینه‌سازی مصرف آب و انرژی‌ها کمک کنند.

این فناوری‌ها در تولید انرژی‌های پاک، کاهش تولید گازهای گلخانه‌ای، کاهش استهلاک دستگاه‌ها و تجهیزات، بهبود تعمیر و نگهداری، ارتقای افزایش عمر تجهیزات، دستگاه‌ها و ماشین‌آلات نقش خود را به اثبات برسانند.

بهره‌مندی از فناوری‌های نوین و پیشرفته نظیر فناوری‌های اطلاعات، ارتباطات و هوشمندسازی، استفاده از هوش مصنوعی، تحول دیجیتال، فناوری‌های بهینه‌سازی انرژی و حفاظت از محیط‌زیست از اولویت‌های رویداد هم‌رسانی نیازهای فناورانه است.

در صورتی‌ که محصولی بومی‌سازی شده باشد، باید ضمن برخورداری از مزیت‌های تجاری و رقابتی از توانمندی رقابت‌پذیری آن‌ها با محصولات مشابه و قابلیت جایگزین‌شدن با محصولات خارجی از بعد فنی و مالی برخوردار باشد. ‌شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور می‌توانند با شرکت در این رویداد از فرصت برابر و مشابه با سایر شرکت‌ها برای ارائه و معرفی دستاوردهای دانش‌بنیان و نوآورانه خود به صنایع بهره مند شوند و در مسیر تجاری‌سازی محصولات و خدمات خود قرار بگیرند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • برنامه‌ریزی برای تبدیل شهرک صنعتی سروستان به قطب جدید صنعتی فارس/راه‌اندازی ناحیه صنعتی کوار
  • راه‌اندازی واحد CRM در شرکت صنایع معادن و عمران رضوی
  • کشتارگاه طیور فسا با ۱۰۰ کارگر به چرخه تولید بازگشت
  • دریافت مجوز شهرک صنعتی زرند بعد از ۱۷ سال
  • توافق برای ورود ۱۰۰ مگاوات برق برای تامین انرژی واحد‌های تولیدی
  • نوآوری‌ها و محصولات دانش‌بنیان حوزه معدن تجاری‌سازی می‌شوند
  • مکمل خارجی و وارداتی نداریم | بیشترین تقلب در این مکمل‌هاست | روش‌ های تشخیص مکمل اصل از تقلبی 
  • احداث نیروگاه‌های خورشیدی در شهرک‌های صنعتی آذربایجان‌غربی مشکل کمبود برق را حل می‌کند
  • رشد تولید ماشین آلات صنعتی در دولت سیزدهم+ فیلم
  • احیای واحدهای راکد دشتستان در دستور کار است