Web Analytics Made Easy - Statcounter

خدایی گفت:طبق صحبت هایی که با سپاه عاشورا انجام شده است تا در طرح کرامت 2 برای احداث یک کتابخانه در محله آسیب پذیر باغ معروف برای اقدام شود که امیدواریم امسال گلنک زنی این کتابخانه انجام نیز شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از آناج، شهرام خدایی صبح امروز در تالار پتروشیمی تبریز در رابطه با گزارش عملکرد این نهاد اظهار داشت: با توجه به برنامه ریزی‌‌‌‌‌هایی که انجام شده یک کتابخانه در چند روز گذشته افتتاح شده که تعداد کتابخانه‌های استان به 110عدد رسیده است و این موضوع در واقع یکی از افتخارات ماست؛ همچنین در تلاش بودیم که در طی این هفته چند کتابخانه دیگر نیز افتتاح شود که البته این اتفاق صورت نگرفت اما در طول سال 96 قطعا 4 یا 5 کتابخانه دیگر به مجموعه کتابخانه های استان اضافه خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در خصوص کتابخانه‌های آماده برای افتتاح افزود: یک کتابخانه در شیرامین آذرشهر، کتابخانه ورژویه مراغه، کتابخانه پهرآباد مراغه، کتابخانه شادباد مشایخ با عنوان المیزان و کتابخانه هریس آماده افتتاح هستند.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی آذربایجان‌شرقی با اظهار امیدواری برای افزایش تعداد کتابخانه‌ها تا پایان سال عنوان کرد: امیدواریم تا پایان سال آمار کتابخانه‌ها را به 115 کتابخانه برسانیم و به غیر از این، کتابخانه‌های دیگری هم در طول سال‌های آینده علی رغم مشکلات بودجه‌ای و وضعیت اعتبارات و تملکی که در تنگنا قرار داریم این احداث و افتتاح شود.

وی ادامه داد: بیش از 10 کتابخانه در سطح استان در دست تعمیر و نوسازی است و دو کتابخانه در خداآفرین که سال گذشته تعمیر و بازگشایی شد و دیگری نیز امسال آماده بازگشایی است نیز به این مجموعه اضافه شده است؛ همچنین در شهرستان‌های سردرود، آذرشهر، چاراویماق و آبش احمد نوسازی صورت گرفته و بازگشایی این کتابخانه ها برای در اختیار مردم قرار دادن در آینده ای نزدیک صورت خواهد گرفت.

شهرام خدایی با بیان اینکه در طول سال 95 یک میلیون و 133 هزار جلد کتاب از کتابخانه ها به امانت برده شده است خاطرنشان کرد: برای این امانات سند داریم یعنی می‌توانیم بگوییم در چه تاریخی چه کسی کتاب را به امانت برده که با این اسناد یک سوم جمیعت استان در سال 95 توانسته اند یک جلد کتاب مطالعه کنند.

وی تاکید کرد: این آمار غیر از این است که کسی کتابی خریده و در خانه مطالعه کرده باشد و اگر چنانچه کسی از کتابخانه های دیگر کتابی برای مطالعه به قرض گرفته جزو آمار ما ثبت نشده است همچنین در کتابخانه مرکزی تبریز بیش از 10 هزار مراجعه کننده و 10 هزار جلد امانت در ماه داریم.

این مقام مسئول در رابطه با موضوع خیرین کتابخانه ساز نیز توضیح داد: در تبریز بیش از سایر استان های دیگر انجمن کتابخانه ساز وجود دارد،انجمن کتابخانه ساز استان چندین پروژه در دست دارد و طرح ارزشمند خانواده قره  چمنی در ساختمان شماره 2 کتابخانه مرکزی تبریز به عنوان بزرگترین کتابخانه ایران در دست تکمیل است.

وی گفت: امیدواریم در چند ماه اخیر کتابخانه ای در خیابان مارالان که به درخواست پروفسور سعادت جو جهت احداث پس از جلسات متعدد با شهرداری و در اختیار قرار گرفتن زمین آماده کار است کلنگ زنی شود زیرا هماکنون نیز آماده عقد قرارداد احداث کتابخانه هستند اما ظاهرا در حال حاضر بحث نقشه های کتابخانه در دست بررسی است، همچنین در شهرستان های آذرشهر، شبستر و اسفهلان چند پروژه خیرساز داشته ایم.

خدایی در خصوص ایجاد کتابخانه در محله باغ معروف با همکاری سپاه نیز اذعان داشت: طبق صحبت هایی که با سپاه عاشورا انجام شده است تا در طرح کرامت 2 برای احداث یک کتابخانه در محله آسیب پذیر باغ معروف احداث شود توافق صورت گرفته و امیدواریم امسال گلنک زنی این کتابخانه انجام نیز شود.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۳۴۷۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بانک‌ها در پرداخت تسهیلات جوانی جمعیت همکاری کنند

حسن عباسی فرماندار ویژه مهاباد امروز در جلسه ستاد جوانی و جمعیت این شهرستان گفت: مدیران دستگاه‌های اجرایی در اجرا و پیگیری تعهدات دولت در بخش جوانی جمعیت از جمله وام‌های ازدواج، فرزند‌آوری، ودیعه مسکن و واگذاری زمین و تامین مسکن جوانان اهتمام داشته باشند.

وی بیان کرد: همچنین مقابله با تخلفات حوزه تسهیلات و خریدوفروش وام‌های جوانی جمعیت که باعث شده دست جامعه هدف از این تسهیلات کوتاه بماند هم باید مورد توجه و راستی آزمایی قرار گیرد.

فرماندار ویژه مهاباد با بیان اینکه موضوع جوانی جمعیت طی یک دهه اخیر همواره مورد تاکید مقام معظم رهبری بوده، اضافه کرد: فقدان فرهنگ‌سازی و اقناع جامعه به فرزندآوری و آسیب‌های خانواده تک فرزندی باید از طریق افکار عمومی و اصحاب رسانه مورد توجه قرار گیرد.

عباسی با اشاره به اقدامات بخش مسکن نیز بیان کرد: هم اکنون بیش از ۷ هزار و ۱۷۹ قطعه زمین در روستا‌های حاشیه مهاباد همراه با وام ۳۵۰ میلیون تومانی آماده واگذاری یه متقاضی مسکن است.

وی اقدامات دولت در بخش واگذاری زمین به متقاضیان را در سطح شهرستان قابل توجه دانست و گفت: با تخصیص زمین به طرح‌های نهضت ملی در سطح شهر و روستا طی چند سال آینده گرانی کرایه و اجاره مسکن فروکش خواهد کرد.

در ادامه جلسه هر یک از مدیران بانک‌های عامل شهرستان گزارش و عملکرد خود را در بحث پرداخت تسهیلات جوانی جمعیت ارائه کردند.

مهاباد با جمعیت ۲۶۰ هزار نفر جمعیت در جنوب آذربایجان‌غربی واقع شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان مهاباد مهاباد

دیگر خبرها

  • کتابخانه‌ای به گستره صدا
  • کتابخانه ای به گستره صدا
  • روایت مرحوم آیت‌الله نجفی تهرانی از زندگی اش
  • بازداشت عوامل پشتیبان گروهک جیش الظلم
  • نمایشگاه کتاب کارناوال شادی است
  • روایتی از نامهربانی مردم با یار مهربان + فیلم
  • تاکید نماینده استان در مجلس خبرگان رهبری بر باشکوه برگزار کردن اجلاسیه شهدای استان
  • رونمایی از کتاب «دنیای کسی را عوض کرده‌ای؟»
  • بانک‌ها در پرداخت تسهیلات جوانی جمعیت همکاری کنند
  • رونمایی کتاب دنیای کسی را عوض کرده ای در ارومیه