Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی، گفت: مدیریت علمی در عرصه فرآورده های بیولوژیک یک اصل مهم است و رسالت و اصالت این مهم در کشور به عهده موسسه رازی قرار دارد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مسعود هاشم زاده در مراسم گرامیداشت روز ملی کیفیت که با حضور معاونان، مدیران، کارشناسان و همکاران موسسه رازی برگزار شد، اظهار کرد : تلاش همکاران ما در معاونت تضمین کیفیت که با تعیین چارچوب های مشخص و نظارت های پیوسته به تولید محصولات مورد نیاز حوزه پزشکی و دامپزشکی در این موسسه کمک می کنند، شایسته قدردانی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به اینکه موضوع کیفیت از بدو تاسیس موسسه رازی مطرح بوده و مربوط به دوره ای خاص نیست، شاهد این مدعا را تولیدات موسسه برشمرد که تاکنون موجب ریشه کنی بیماری های همه گیر پزشکی مانند فلج اطفال و بیماری های دامی همچون طاعون گاوی و کنترل و پیشگیری از بیماری های خطرناک زیادی شده است.
در حوزه طیور نیز، واکسن های این موسسه اثربخشی بسیار خوبی در مرغداری ها نشان داده است.
هاشم زاده در این حال توسعه موسسه رازی در ابعاد مختلف را امری ضروری دانست و تاکید کرد : اگر ملاک ما عمل به رسالت تعریف شده از ابتدای شکل گیری موسسه باشد، غافله را باخته ایم زیرا موضوع های که امروز ما را تهدید می کند بسیار پیچیده تر از مسائل و بیماری هایی است که در 80 تا 90 سال پیش ما را تهدید می کرد. امروز، رشد و توسعه علم و دانش، تهدیدات ساختگی به ویژه علیه کشورهای جهان سوم و در حال توسعه را به سایر تهدیدها افزوده است.
وی رسالت امروز موسسه رازی را گسترده دانست و افزود : امروز باید کمربندها را محکم تر کنیم ، به دانش علمی و روز مسلط شویم و در حوزه واکسن و فرآورده های بیولوژیک توسعه کمی و کیفی داشته باشیم.
رئیس موسسه رازی، بحث سلامت و امنیت جامعه را موضوعی بسیار مهم خواند و اذعان داشت: متاسفانه موضوع سلامت در کشور مورد غفلت واقع شده در حالیکه موسسه رازی به عنوان تنها مجتمع واکسن سازی و بزرگترین مجتمع تحقیقات بیولوژیک کشور، اصلی ترین محوری است که قادر است از نظر سلامت چه در جوامع انسانی چه در بحث امنیت اقتصادی، رکن اصلی را ایفا
کند.
هاشم زاده ادامه داد: این به معنای نفی مراکز تحقیقاتی، دانشگاه ها و شرکت های دانش بنیانی که بسیار رشد کرده اند، نیست اما تمام اینها نیازمند مدیریتی واحد و منسجم هستند تا با حمایت و هدایت جزایر پراکنده علمی در کشور، به درستی از آنها بهره برداری شود.
وی یادآور شد: مدیریت علمی در عرصه فرآورده های بیولوژیک یک اصل است و رسالت و اصالت این مهم به عهده موسسه رازی است تا بتواند چرخ های علمی در گوشه و کنار کشور را به حرکت درآورد و آنها را به بهره وری برساند.
رئیس موسسه رازی با بیان اینکه در یکی دو دهه آینده ممکن است تهدیداتی در حوزه بیولوژیک کشور را تهدید کند، تاکید کرد: لزوم هدایت مراکز علمی کشور توسط موسسه رازی باید آنقدر تکرار شود تا جایگاهی که این موسسه در گذشته ای نه چندان دور داشت بار دیگر و اثرگذارتر از گذشته احیا شود زیرا از اکنون باید چاره ای برای تهدیدات بیولوژیک آینده اندیشید.
هاشم زاده تولید باکیفیت را مستلزم رسیدن به استانداردهای روز دنیا بیان کرد و گفت: تنها در این صورت است که می توانیم علاوه بر پاسخگویی به نیازهای داخل، بازارهای صادراتی را نیز ببینیم و در جمع پنج کشور برتر دنیا در صنعت واکسن و فرآورده های بیولوژیک قرار گیریم.

 موسسه رازی همواره در شناسایی و تشخیص بیماری ها پیشرو است


معاون تضمین کیفیت موسسه رازی رمز جایگاه برجسته موسسه رازی در کشور را شناسایی و تشخیص به موقع بیماری ها و پاسخگویی مناسب و به هنگام به بیماری های مختلف عنوان کرد.
 مهرداد راسخی در آیین بزرگداشت روز ملی کیفیت که با حضور معاونان و مدیران موسسه رازی بعد از ظهر سه شنبه در سالن زنده یاد میرشمسی برگزار شد، با بیان اینکه کیفیت امری نیست که تنها در یک روز مشخص تبلور یابد، اظهار کرد: کیفیت را در همه منابع مشترک، خواسته مشتری معنا کرده اند و در موسسه رازی این مهم از لحظه تهیه مواد اولیه تا توزیع محصول در بازار مصرف و حتی پس از آن نیز مورد توجه بوده و همواره رعایت الزاماتی خاص مدنظر است.
وی گفت: در موسسه رازی، بخشی از این فرآیند در معاونت تضمین کیفیت و بخش عمده ای از کار نیز در معاونت تولید فرآورده های بیولوژیک دنبال می شود.
 راسخی با اشاره به اینکه رمز ماندگاری موسسه رازی، شناسایی بموقع بیماری ها و پاسخگویی به هنگام به بیماری ها بوده است، تاکید کرد: حفظ این جایگاه مستلزم تشخیص به روز بیماری ها و پاسخگویی مناسب به نیازهاست. این امکانپذیر نیست جز اینکه تک تک همکاران همچون گذشته با نقش آفرینی موثر خود، این رسالت را برای حفظ سلامت مردم کشورمان و حفظ جایگاه موسسه رازی انجام دهند.
معاون تضمین کیفیت موسسه رازی ضمن قدردانی از کارکنان بخش های مختلف به ویژه کارکنان معاونت تضمین کیفیت، معاونت تولید فرآورده های بیولوژیک و معاونت برنامه ریزی و پشتیبانی، خواستار همکاری همه کارکنان برای رعایت اصول GMP و تضمین کیفیت شد.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۳۵۷۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چند واقعیت علمی که زیر پوست ما جریان دارد

خارش پوست یکی از علائمی است که ممکن است در بسیاری از بیماری‌های مختلف بروز کند.

به گزارش ایسنا، خارش یکی از علائم شایع عارضه‌های پوستی است.

در این مطلب به نقل از بی بی سی، به چند واقعیت علمی که زیر پوست ما جریان دارد، می‌پردازیم:

۱. برآورد تقریبی نشان می‌دهد که ما حدود ۹۷ بار در روز خودمان را می‌خارانیم.

۲. احساس خارش بر اثر تماس با حشرات و گیاهان به دلیل سمومی است که بر پوست ما به‌جا می‌گذارند. مواد سمی باعث آزاد شدن هیستامین‌ها در بدن می‌شوند که نوعی واکنش ایمنی بدن است. در این واکنش بافت‌های عصبی پیام‌های احساس خارش را به مغز ما می‌فرستند.

۳. احساس خارش، شبکه عصبی ویژه خود را دارد. تاکنون تصور می‌شد احساس خارش و درد، مسیرهای دریافت یکسانی دارند اما در سال ۱۹۹۷ مشخص شد احساس خارش، بافت‌های عصبی ویژه‌ خود را دارد.

۴. پیام‌های خارش بسیار به کندی منتقل می‌شوند. بافت‌های عصبی سرعت‌های گوناگونی دارند. پیام‌های لمس با سرعتی حدود ۳۰۰ کیلومتر ‌در ‌ثانیه انتقال پیدا می‌کنند. «درد ناگهانی» (برای مثال وقتی به‌طور اتفاقی دست روی شعله گاز قرار می‌گیرد)‌ با سرعتی حدود ۱۳۰ کیلومتر در ساعت منتقل می‌شود. احساس خارش با سرعتی حدود سه کیلومتر در ساعت انتقال پیدا می‌کند که کمی آهسته‌تر از سرعت راه‌ رفتن انسان است.

۵. احساس خارش مانند خمیازه کشیدن مسری است. دانشمندان با نمایش فیلم موش‌هایی که خود را می‌خارانند به گروه دیگری از موش‌ها به این موضوع پی‌بردند. پس از نمایش فیلم، موش‌های تماشاگر هم شروع به خاراندن خود کردند.

۶. احساس مسری خارش بخش کوچکی از مغز به نام هسته سوپراکیاسماتیک (بخش قدامی هیپوتالاموس) را فعال می‌کند. عصب‌شناسان هنوز به‌ طور دقیق عملکرد این بخش از مغز را در چگونگی مشاهده و تکرار عمل خاراندن درنیافته‌اند.

۷. خاراندن بهترین راه برای خلاص شدن از مهاجمان خارش‌آور است. خاراندن، به دور کردن حشرات موذی یا دفع اثر گیاهان سمی کمک می‌کند. همچنین باعث گشادی رگ‌های خونی و در نتیجه جریان بیشتر گلبول‌های سفید و پلاسمای خون برای از بین بردن اثرات سمی می‌شود. به همین دلیل است که با خاراندن، پوست سرخ و لکه‌لکه می‌شود.

۸. خاراندن احساس خوشایندی است چون باعث ترشح سروتونین در مغز می‌شود.

۹. خوشایندترین نقطه برای خاراندن در بدن مچ پاست. پژوهش‌ها این موضوع را نشان داده است.

۱۰. هرچه بیشتر خود را بخارانید احساس خارش بیشتر می‌شود. خاراندن پوست باعث آزاد شدن هیستامین بیشتر می‌شود و پیام‌های خارش بیشتری به مغز فرستاده می‌شود. اگر این کار را ادامه دهید باعث آسیب دیدن پوست و ایجاد زخم و عفونت می‌شوید.

۱۱. در بیماری‌های پوستی مانند پسوریازیس (صدفک) یا اگزما (درماتیت) چرخه خارش آزاردهنده می‌شود. در چنین مواردی آنتی‌هیستامین‌ تجویز می‌شود تا اثرات هیستامین را خنثی کند و احساس خارش را کاهش دهد.

۱۲. پژوهش‌ نشان داده است که خارش مداوم و مزمن به اندازه درد مزمن ناتوان‌کننده است. خارش مزمن از اثرات جانبی بیماری‌های گوناگونی مانند بیماری‌های کبدی و لنفوم است.

دیگر خبرها

  • چند باوراشتباه درباره بیماری ام اس
  • چند واقعیت علمی که زیر پوست ما جریان دارد
  • نابسامانی جمع آوری زباله در منطقه مسکونی مهر رازی کرمانشاه
  • اهمیت تلاش برای توسعه پژوهش‌های کاربردی در جهان اسلام
  • بیماری صنعت خودرو در کشور مدل مدیریت آن است
  • طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی در کشور حمایت می‌شوند
  • دومین اجلاس بین المللی ایران و‌ آفریقا؛ بستری برای افزایش صادرات موسسه رازی
  • رایزنی سفیر ایران در ترکیه با یکی از مقامات ارشد اکو
  • برگزاری دوره آموزشی آفات مکنده در یزد
  • معضل بیکاری به سراغ اقتصاد آلمان آمد