Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز؛ به نقل از خانه ملت، بیژن زنگنه درباره برخی حاشیه‌های ایجاد شده در باره قرارداد توتال اظهار کرد: کارهای توسعه فاز ۱۱ پارس جنوبی که به کنسرسیومی متشکل از توتال، سی ان پی سی آی چین و پتروپارس سپرده شد، بر اساس برنامه زمان‌بندی پیش می‌رود.

او تاکید کرد: تاکنون توتال ۵۶ میلیون یورو تعهد کرده و بر اساس آن در حال پیشبرد کارهاست، اما صحبت‌های مدیرعامل توتال را به خوبی ترجمه نمی‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر نفت درباره این که توتال چه زمانی می تواند از توسعه فاز ۱۱ کناره گیری، پاسخ داد: اگر تحریم‌هایی از سوی شورای امنیت علیه ایران اعمال شود، توتال ممکن است قرارداد را ترک کند.

وزیر نفت با بیان این که در صورت ترک توتال از این پروژه، سهم آن به ۲ شرکت دیگر این کنسرسیوم (سی ان پی سی آی و پتروپارس) می‌رسد، یادآور شد: در این صورت، سرمایه‌های توتال در ایران می‌ماند و پس از بهره برداری از فاز ۱۱،از محل فروش بخشی از تولید، سرمایه آنها پرداخت می‌شود.

زنگنه یادآور شد: اگر توتال بدون اعمال تحریم‌های شورای امنیت اعلام کند که قصد ترک قرارداد را دارد هیچ سرمایه‌ای به این شرکت باز نمی‌گردد و هیچ مبلغی به این شرکت تعلق نمی‌گیرد.

ضرورت ارتقای توانمندی شرکت‌های ایرانی

وزیر نفت با تاکید بر این که تاکنون عمده اقدام‌هایی که در مراحل اجرایی فاز ۱۱ پارس جنوبی صورت گرفته با شرکت‌های ایرانی بوده است، افزود: معتقدم ۷۰ درصد سهمی که برای شرکت‌های ایرانی در نظر گرفته شده است، عملیاتی است، اما شرکت‌های ایرانی باید رقابت کنند و این‌گونه نیست که بدون رقابت بتوانند در مناقصه‌ها برنده شوند.

او ادامه داد: برای نخستین بار شرکتی غیر از شرکت‌های رایج با قیمت مناسب در مناقصه‌ مربوط به جَکِت برنده شد.

زنگنه با بیان این‌که شرکت‌های ایرانی‌ها باید توانمندی‌های خود را بالا برده و بتوانند با یکدیگر رقابت کنند، یادآور شد: برای ارتقای توانمندی شرکت‌های ایرانی برای برد در مناقصه یک مشاور تعیین کرده‌ایم.

وزیر نفت درباره وقوع آتش سوزی در پالایشگاه‌ها گفت: پالایشگاه‌ها ۲ نوع هستند؛ نخست دولتی و دیگری پالایشگاه‌های که واگذار شده است، در پالایشگاه‌های واگذار شده هم اکنون مشکل وجود دارد و امیدوارم با کمک کمیسیون انرژی ضوابط نظارتی قوی بر کار این پالایشگاه‌ها از لحاظ قانونی برای وزارت نفت برقرار شود.

او با بیان این که اکنون دوستانه با مدیران پالایشگاه‌ها صحبت می‌شود و اعمال حاکمیت وزارت نفت در این بخش ضعیف است، یادآور شد: با عمر کنونی تأسیسات در مجموع پالایشگاه‌ها به خوبی اداره می‌شود، البته نباید از ایرادات و اشکالات چشم پوشید؛ بیشتر حوادث ناشی از عوامل انسانی بوده و گاهی ناشی از تجهیزات نامناسب است.

بیژن زنگنه، وزیر نفت و علیرضا صادق آبادی، مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی صبح روز سه‌شنبه در نشست کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی حاضر شدند.

۴۰۲

نفت تولید توتال قرارداد گاز رگ سفید پتروشیمی

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۳۷۰۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاکید وزیر صمت بر کیفیت تراکتور ایرانی

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی عباس علی آبادی در حاشیه بازدید از محصولات گروه صنعتی تراکتورسازی ایران در نمایشگاه توانمندی های صادراتی ایران در تهران گفت: خیلی‌ها فاز واردات دارند و بر طبل آن می‌کوبند منافعشان در واردات خلاصه می‌شود، اما من به شخصه در مقابل روزنه‌های رانت خواهم ایستاد.

وی در عین حال تاکید کرد: مخالف واردات تراکتور نیستیم چرا که ما آنقدر قدرت در تولیدات تراکتور داریم و بهترین تراکتور دنیا رو تولید می‌کنیم که از واردات نمی‌ترسیم و کسی توان رقابت در فضای تراکتورسازی ایران را ندارد.

وزیر صنعت،معدن و تجارت افزود: با استعدادی که در تراکتورسازی و توانمندی که در کارگران و مدیرانش سراغ دارم هیچ کس نمی‌تواند با آنها رقابت کند و من به این موضوع واقف هستم و روی این اصل حساب می‌کنم.

وی اضافه کرد: وقتی تراکتور‌های ایرانی بهترین کیفیت، قیمت مناسب، تحویل دهی، پشتیبانی و خدمات پس از فروش را دارد اصلا چرا باید به فکر واردات باشیم؟

علی آبادی تصریح کرد: در این تفکر حتما روزنه‌ای برای رانت وجود دارد که به شخصه شناسایی و جلوی آن را خواهم گرفت.

وی در حوزه صنعت اظهار داشت: تراکتورسازی مورد حمایت وزارت صمت در حوزه‌ای تولید و صادرات و ارز بوده و خواهد بود همچنین تراکتورسازی وزنه ارزآوری برای کشور محسوب می‌شود.

وی یادآور شد: تراکتورسازی نیاز داخلی به این محصول استراتژیک را نیز تامین می‌کند.

مدیرعامل گروه صنعتی تراکتورسازی هم در این مصاحبه گفت: از محل صادرات گروه تراکتورسازی سال گدشته ۶۰ میلیون دلار ارز وارد کشور شده است.

مصطفی وحیدزاده تصریح کرد: وزارت صمت و زیر مجموعه‌های آن در مباحث ارزی بیشتری همراهی را با تراکتورسازی دارد، اما متاسفانه نامه‌های ما در بروکراسی‌هایی بنام بانک مرکزی مسقوط می‌ماند و نمی‌تواند از ارزی که خود برای شور وارد کرده بهره‌مند شود.

دیگر خبرها

  • تاکید وزیر صمت بر کیفیت تراکتور ایرانی
  • بیش از ۶.۳ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری در صنعت نفت و گاز
  • عبور از تحریم‌های نفتی و رکوردشکنی فروش نفت خام
  • بحران سیاسی در اسکاتلند با کناره گیری وزیر اول
  • کناره گیری وزیر اول مسلمان اسکاتلند
  • کناره‌گیری وزیر اول اسکاتلند از سمت خود
  • وزیر فرهنگ: در خلیج فارس همه منابع غنی انرژی را داریم
  • مشعل گازی تمامی پالایشگاه‌ها و پتروشیمی‌ها تا ۳ سال آینده جمع آوری خواهد شد
  • رسمی: خطیر در استقلال ماندنی شد
  • شعار بانک در سال جاری، توجه به سرمایه انسانی به عنوان هسته‌ اصلی توسعه بانک است