Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-30@01:49:19 GMT

شناسایی۲۴۳بنای ناایمن در پایتخت

تاریخ انتشار: ۳۰ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۷۳۷۶۴۸

رئیس کمیسیون سلامت و محیط زیست شورای شهر تهران، گفت: ۲۴۳ بنای نا ایمن در پایتخت شناسایی شده که ایمن سازی آنها اولویت بندی شده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ زهرا صدراعظم نوری، با اشاره به لایحه مدیریت حوادث غیرمترقبه که بر اساس آن وزیر کشور مسئولیت مدیریت بحران پایتخت را بر عهده دارد و شهردار و استاندار نیز دو بازوی اجرایی آن هستند، اظهارداشت: شهر بزرگی مثل تهران می تواند به حوادث و رخدادهای مختلفی اعم از بحران های طبیعی و حوادث غیرطبیعی ناشی از فعالیت انسانی دچار شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش مهر، رئیس کمیسیون سلامت و محیط زیست شورای شهر تهران افزود: مدیریتی که در شهر تهران اعمال می شود، باید مدیریت یکپارچه باشد و از قدرت، امکانات و تجهیزات کافی برخوردار باشد تا هنگام بروز حوادث و بحران بتوان به خوبی مدیریت کرد. در گذشته مسئولیت هماهنگی تیم مدیریت بحران بر عهده شهرداری بود اما در لایحه ای که هم اکنون در اختیار مجلس قرار دارد قرار است این مسئولیت به وزارت کشور تفویض شود.

وی ادامه داد: به نظر می رسد با امکاناتی که در سطح شهر تهران وجود دارد و گستردگی شهرداری در سطح ناحیه، منطقه و محله، به خوبی می توان در شهرداری اعمال مدیریت کرد تا اینکه این مسئولیت در اختیار وزیر کشور باشد چرا که ساز و کار اعمال مدیریت را به صورت مستقیم در اختیار ندارد. بنابراین این موضوع باید در کمیسیون شوراهای مجلس و سایر کمیسیون های ذیربط مورد بررسی قرار بگیرد و از مسئولان شهرداری و اعضای شورا دعوت شود تا این پیشنهاد جامع باشد و اجرای آن هم با کمترین موانع انجام شود.

صدراعظم نوری با اشاره به جزئیات هشتمین جلسه کمیته ایمنی و مدیریت بحران، گفت: یکی از موضوعاتی که در این جلسه مطرح شد بررسی وضعیت اماکن ناایمن شهر تهران بود. گزارشی از سوی سازمان آتش نشانی در جلسه ارائه شد که طبق این گزارش حدود ۲۴۳ مکان ناایمن در شهر تهران وجود دارد که شناسایی شده و این اماکن اولویت بندی شده اند به طوری که ۱۰ مکان بزرگ که غالبا پاساژها هستند در اولویت  ایمن سازی قرار گرفتند.

عضو شورای شهر تهران تأکید کرد: سازمان آتش نشانی گزارشی از وضعیت پاساژهای ناایمن به کمیته ایمنی و مدیریت بحران ارائه کرد که در این گزارش اقدامات آتش نشانی و الزاماتی که برای ذینفعان پاساژها ایجاد شده، ارائه شد. همچنین دستورالعمل آتش نشانی در این پاساژها نصب شده و اقداماتی در این اماکن آغاز شده است که در مدت زمان تعیین شده برای ایمنی پاساژها انجام خواهد شد.

به گفته وی، ۱۰ پاساژ ناایمن در منطقه ۱۱ و ۱۲ قراردارند که با هماهنگی دستگاه قضا در صورت رعایت نکردن موارد اعلام شده پلمپ می شوند.

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۳۷۶۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توضیحات شرکت گاز ‌تهران درباره قطع گاز مسجد المهدی پردیس

شرکت گاز استان تهران در واکنش به گزارش "تعطیلی مسجد المهدی در پردیس به دنبال قطع گاز جوابیه‌ای ارسال کرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از پردیس، شرکت گاز استان تهران در واکنش به گزارش "تعطیلی مسجد المهدی در پردیس به دنبال قطع گاز" و گلایه اهالی و امام جماعت مسجد فاز 5 جنوبی پردیس جوابیه‌ای را برای خبرگزاری تسنیم ارسال کرده است.

متن این جوابیه بدین شرح است: مسجد المهدی واقع در فاز 5 جنوبی شهر پردیس در سال 98 احداث و بنا به درخواست شرکت عمران یک کنتور G4 موقت کارگاهی با تأییدیه نظام‌مهندسی واگذار شد.

انشعاب موقت کارگاهی یک‌ساله بوده و جهت گرمایش کارگران ساختمان‌های در حال احداث تا زمان تکمیل سازه و قابل تمدید فقط تا دو دوره است و بعدازآن فسخ می‌شود، لذا پس از دو مرحله تمدید بدون تأییدیه و پایان مهلت مقرر، با دریافت سه نوبت اخطار جهت اخذ انشعاب دائم با ظرفیت مناسب و تعرفه مساجد طی سه مرحله هر بار با یک نماینده به سازمان نظام‌مهندسی معرفی که به علت عدم ارائه تأییدیه در مورخه 11 / 11 / 1400 رگلاتور جمع‌آوری و گاز قطع شد، لیکن به‌صورت خودسرانه اقدام به وصل آن کرده‌اند و مجدداً در مورخ 28 / 1 / 1401 از روی شبکه شهری جریان قطع شد.

این بار هم توسط فرد یا افرادی گاز به‌صورت ناایمن وصل و در حال استفاده بوده که طی مراجعه مجدد برای جمع‌آوری انشعاب از روی شبکه از سوی امام جماعت مسجد از این اقدام جلوگیری به عمل آمد که به‌ناچار شیر علمک پلمب شد.

تعطیلی مسجد المهدی در پردیس به دنبال قطع گاز + فیلم

لازم به توضیح است، علاوه بر مسجد و خانه عالم، واحدهای تجاری آن نیز که فاقد مجوز شهرداری هستند (تهیه غذا، فست فود، مهد کودک، سوپر مارکت و ...) به‌صورت غیرمجاز و ناایمن در حال استفاده از همین انشعاب هستند که مبلغ بدهی آن‌ها تا تاریخ 2 / 2 / 1403 362٫423٫000 ریال برآورد شده است.

لازم به ذکر است قطع انشعاب مذکور به علت توسعه غیرمجاز و ناایمن بودن لوله‌کشی‌های داخلی است که جهت وصل مجدد می‌بایست کلیه واحدهای تجاری و مسجد با اخذ مجوزهای لازم جهت اشتراک‌پذیری اقدام کنند.

علی‌اصغر نوایی سخنگو و رئیس روابط عمومی شرکت گاز استان تهران

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ارزیابی ایمنی حدود ۱۵۰۰ بوستان در پایتخت و شناسایی بیش از ۱۵ هزار مورد ناایمن
  • تحول در پایتخت با مدیریت شهری
  • پساب شهری جایگزین آب مصرفی صنایع کرمانشاه شد
  • توضیحات شرکت گاز ‌تهران درباره قطع گاز مسجد المهدی پردیس
  • آغاز فعالیت کمیته ایمنی و سلامت سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران
  • نظارت مدیریت بحران بر ایمنی نمایشگاه کتاب تهران
  • گزارش مدیریت بحران از آخرین وضعیت سیل در خراسان‌جنوبی
  • عملیات تیم مدیریت بحران تهران با هدف امدادرسانی به سیل‌زدگان
  • پساب شهری در کرمانشاه جایگزین آب مصرفی صنایع شد
  • لزوم حضور به موقع در بحران‌های طبیعی/وقوع۳۰ آتش‌سوزی در مراتع سقز