Web Analytics Made Easy - Statcounter

 

به گزارش جماران؛ وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح با بیان اینکه ایران در جهت تقویت و افزایش قابلیت‌های دفاعی از جمله موشکی به لحاظ کمی و به لحاظ کیفی با قدرت پیش خواهد رفت، گفت: تقویت قدرت هوایی در تراز منطقه و برنامه های فوق العاده در حوزه دریایی و پدافند در دستور کار قرار دارد.

«سیدحسین نقوی حسینی» با اشاره به جلسه مشترک عصر امروز - سه شنبه - کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با امیر حاتمی وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در محل این وزارتخانه ، افزود: وزیر دفاع تصریح کرد که «به لطف خدا شرایط و وضعیت دفاعی کشور در حدی است که دشمنان ما کمتر از گزینه نظامی روی میز صحبت می‌کنند، چرا که قابلیت دفاعی کشور هر نوع تهدیدی را در درون و برون مرزها با قدرت پاسخ خواهد داد و با قدرت دفع خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی توضیح داد: نشست امروز مشترک کمیسیون با وزیر دفاع، معاونان و در حضور حجت الاسلام والمسلمین قندهاری در محل وزارت دفاع برگزار شد.

نقوی حسینی بیان کرد: پس از خیرمقدم معاون پارلمانی وزارت دفاع، نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی پیروزی جبهه مقاومت در جنگ با تروریسم را تبریک گفت و یادآور شد که تقویت بنیه دفاعی همیشه در اولویت پیگیری کمیسیون بوده و خواهد بود تا جایی که هیچ تهدیدی علیه جمهوری اسلامی وجود نداشته باشد.

نماینده مردم ورامین و پیشوا در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: در ادامه جلسه، امیرحاتمی نیز با خیرمقدم از حمایت و پشتیبانی کمیسیون و مجلس از وزیر دفاع با بالاترین رأی تقدیر و تشکر کرد و با اشاره به حادثه زلزله کرمانشاه، از برنامه‌ها و اقدامات وزارت دفاع و نیروهای مسلح در جریان خدمت‌رسانی به مناطق زلزله زده ارائه کرد.

نقوی حسینی ادامه داد: وزیر دفاع آمریکایی‌ها را دشمنان همیشگی ملت ایران خواند و تاکید کرد که آنها دیگر زبان تهدید را به کار نمی‌برند، لذا یادآور شد که در این شرایط باید این قابلیت را افزایش دهیم، به ویژه با توجه به نزدیکی بررسی لایحه بودجه، انتظار حمایت و کمک کمیسیون و مجلس از بودجه دفاعی کشور را مطرح کردند.

این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: وزیر دفاع در پایان توضیحات خود یادآور شد که «همانگونه که تاکنون کمیسیون همه توان و حمایت خود را به کار گرفته، انتظار است که 5% بودجه دفاعی از بودجه کشور تامین گردد به ویژه در شرایطی که مصوب مجلس و قانون است.»

نقوی حسینی در ادامه، خاطرنشان کرد: امیرحاتمی در این دیدار تاکید کرد که جمهوری اسلامی در ادامه راه هم در جهت تقویت و افزایش قابلیت‌های دفاعی از جمله موشکی به لحاظ کمی و به لحاظ کیفی با قدرت پیش خواهد رفت، همچنین افزودند که قدرت هوایی و تقویت آن در تراز منطقه در دستورکار قرار دارد. وی از برنامه‌های فوق العاده در حوزه دریایی و پدافند به لحاظ کمی و کیفی خبر داد.

نماینده مردم ورامین و پیشوا در مجلس دهم، فعال‌سازی دیپلماسی دفاعی و تقویت منابع انسانی در حوزه دفاع را دو محور مهم دیگر فعالیت‌های وزارت دفاع دانست و گفت: وزیر دفاع در ادامه از پیگیری یکسان‌سازی حقوق بازنشستگان حوزه دفاع در در حوزه منابع انسانی نیز خبر داد، همچنین با اشاره به فاصله حقوق کارکنان شاغل با حقوق قانونی یادآور شد که با تامین اعتبار تدریجی تفاوت رفع می‌شود.

وی ادامه داد: امیر حاتمی از پیگیری حدود سی موضوع فعالیت‌های حوزه دفاعی در زمان و شرایط خود خبر داد و تاکید کرد که وزارت دفاع قطعا در سال 97 شرایط بهتری خواهد داشت. البته رویکرد مجلس را نیز همگام با دولت تلقی کرد.

**تاکید بروجردی بر بهره‌برداری بیشتر از زمینه‌های دیپلماسی دفاعی

نقوی حسینی با بیان اینکه در ادامه جلسه رئیس و اعضای کمیسیون دیدگاه‌ها و سوالات خود را مطرح نمودند، گفت: علاالدین بروجردی رئیس کمیسیون با قدردانی از رویکردها و تعامل وزیر و سایر مسئولان وزارت دفاع به اولویت امر دفاع در کشور اشاره کرد و ضمن تاکید بر ضرورت توجه به دیپلماسی دفاعی گفت که باید به موازات رشد فناوری و صنایع دفاعی برای بهره‌برداری بیشتر از زمینه‌های دیپلماسی دفاعی اقدام شود.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: رئیس کمیسیون همچنین افزود که تحرک منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای نیروهای مسلح برای کمک به امنیت، امکان توسعه مناسبات دفاعی را فراهم کرده است و باید در جهت رزمایش‌های دفاعی مشترک و نیز همکاری مشترک در صنایع دفاعی با کشورهای هدف اهتمام ورزید.

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۳۸۰۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حسینی: مجلس نظام ارزی را بازبینی می‌کند

رئیس کمیسیون تلفیق مجلس با بیان اینکه نظام ارزی به گونه‌ای است که صادرکننده را با محدودیت مواجه کرده است، گفت: نظام ارزی نیازمند بازبینی است و این امر در دستور کار کمیسیون قرار دارد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، سیدشمس‌الدین حسینی در نشست هم اندیشی فعالان اقتصادی با اشاره به وضعیت تورمی و رشد اقتصادی از دهه 70 تا 1401 گفت: شرایط اقتصادی شرایط مناسبی نیست و نظام ارزی به گونه‌ای است که صادرکننده را با محدودیت مواجه کرده است. 

وی با اشاره به موضوعات و درخواست‌هایی که از سوی فعالان اقتصادی در این جلسه مطرح شد، گفت: نظام ارزی نیازمند بازبینی است و این امر در دستور کار کمیسیون قرار دارد همچنین درباره سرمایه در گردش؛ تسهیلات بند الف تبصره 18 به 48 هزار میلیارد تومان رسیده که بیشترین سهم نیز برای بخش کشاورزی است. 48 همت بند الف تبصره 18 برای 1402 هست که هنوز جذب نشده هم قانون هست و هم منبع مالی‌اش فراهم است. 

رئیس کمیسیون جهش تولید مجلس شورای اسلامی با اشاره به اقدامات مثبت این کمیسیون برای حمایت از تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی افزود: قانون تامین تولید و زیرساخت‌ها آخرین اقدام کمیسیون است که باید این قانون در اختیار تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی قرار گیرد و از این قانون مطلع باشند. 

حسینی با بیان اینکه اطلاع از قانون برای تولیدکنندگان ضرورت دارد، از اتاق بازرگانی استان درخواست کرد که جلساتی برای آشنایی تولیدکنندگان با این قانون و دیگر قوانین مرتبط با تولید تشکیل دهد. 

وی درباره مسئله تعدد بخشنامه‌ها با فعالان اقتصادی موافقت کرد و گفت: به صورت کلی گفتن، مشکل را حل نمی‌کند، اما مواردی که مشکل‌ساز شده به صورت موردی ارائه دهید تا در دوره جدید مجلس بررسی شود. 

رئیس کمیسیون جهش تولید مجلس درباره مسئله مالیات‌ها افزود: جز با توافق دولت نمی‌توانیم مالیات را کاهش دهیم، باید فعالان اقتصادی از طریق شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی؛ دولت را متقاعد کرد. 

حسینی تفویض اختیار در حوزه صدور مجوز‌های کسب و کار را پیشنهاد خوبی دانست و عنوان کرد: اگر رشد اقتصادی امروز کاهش پیدا کرده به دلیل ضعف در حکمرانی است بنابراین باید حکمرانان خوبی انتخاب کنیم.

تولید اولویت کشور نیست / مشکلات حوزه اقتصاد فراتر از تصور شده است

رئیس اتاق بازرگانی فارس با بیان اینکه جای تاسف است که امروز در کشور اولویتی به اسم تولید وجود ندارد اظهارداشت: اگر به تولید مانند دیگر موضوعات در کشور بها داده می‌شد، امروز وضعیت اقتصاد، اشتغال و تولید کشور به مراتب بهتر بود. 

محمدصادق حمیدیان بیان کرد: امروز بخش اقتصاد و تولید کشور در جدال با مشکلات فراوانی است که هر روز به جای کاهش؛ شاهد شدت این مشکلات هستیم.

وی افزود: فعال اقتصادی ما به جای حل مشکلات فرامرزی برای پیشبرد تجارت و بازرگانی خود درگیر بخشنامه‌ها و مشکلات داخلی بیشماری شده که نفس تولید و تولید کننده را گرفته درحالی که امروز بخش تولید یکی از بخش‌های مهم در کشور است که باید به صورت ویژه مورد توجه قرار گیرد.

حمیدیان با اشاره ماده 62 قانون بهبود و ارتقای تولید اظهارداشت: ستاد رفع موانع تولید در استان‌ها تشکیل می‌شود و هیچ یک از مصوبات این ستاد، فرای قانون نیست، اما دستگاه‌های اجرایی مصوبات ستاد را اجرا نمی‌کنند که باید این مسئله مورد بررسی قرار گیرد.

رئیس اتاق بازرگانی استان فارس با اشاره به جرم انگاری در خصوص عملکرد بخش خصوصی در مواجه با بانک‌ها نیز اضافه کرد: وقتی در قوانین برای فعالان بخش خصوصی جرم انگاری می‌شود باید متناظر همین امر برای بانک‌ها و دیگر دستگاه‌ها هم باشد. 

وی دربخش دیگری از سخنان خود با اشاره به نامناسب بودن قانون مالیات و این امر که این قانون مسیر خوبی را پیش نگرفته است، ادامه داد: این قانون منجر به ضعف تولید می‌شود چراکه ما قربانی تورم هستیم نه مسبب آن؛ اینها در مجموع اثرات خوبی روی تولید ندارد و یک همه جانبه‌نگری در این زمینه باید دیده شود. 

حمیدیان با انتقاد از اینکه بر همه امور مالیات بسته شده و مالیات ارزش افزوده نیز بنا بوده که همه عوارض را شامل شود، عنوان داشت: وضع عوارض جدید با وجود مالیات بر ارزش افزوده جایگاه قانونی ندارد و این موضوعی است که فعالان بخش خصوصی به عنوان یک مطالبه مطرح می‌کنند.

در این نشست ابراهیم عزیزی و جعفر قادری نماینده‌های مردم شیراز در مجلس شورای اسلامی نیز به بیان دیدگاه‌های خود و پاسخ فعالان اقتصادی پرداختند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حسینی: مجلس نظام ارزی را بازبینی می‌کند
  • اقتصاد اسلامی گره‌گشای مشکلات اقتصادی است
  • افزایش قدرت معیشتی خانوار در آذربایجان‌شرقی مورد توجه خواهد بود
  • تجهیزات دفاعی ایران هم‌سطح کشور‌های پیشگام در حوزه جنگ‌افزارسازی است
  • ۲۳ سند، آماده مذاکره با عراق در کمیسیون مشترک دو کشور است
  • ۶۰ هزار میلیارد تومان برای قانون رتبه‌بندی معلمان هزینه شد
  • دانش‌بنیان‌ها برای توسعه قدرت فناورانه چه امکاناتی نیاز دارند؟
  • توافقاتی بر سر حرکتی جمعی برای برون رفت از وضعیت کنونی در غزه
  • معاون رئیس‌جمهور: امکان گزینش در دور دوم انتخابات مجلس آسان‌تر است
  • امکان گزینش در دور دوم انتخابات مجلس آسان‌تر است