Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از لرستان؛ مهدی رحیمی  مسئول سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری لرستان اظهار کرد: اگر کشوری بخواهد پیشرفت کند، تنها راه آن توانمندسازی افراد است.

وی خاطرنشان کرد: برای خدمت به مردم باید همه آحاد مردم از جمله نخبگان و مخترعان برای کشور وقت گذاشته و خود را فدای جامعه کنند و این، همان فرهنگ حاکم بر بسیج است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مسئول سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری استان لرستان با بیان اینکه کسانی می‌توانند موفق شوند که تفکر بسیجی داشته باشند، بیان داشت: زمان آغاز جنگ برخی جنگیدند و برخی برای پیشرفت و آبادانی کشور در خارج کشور درس خواندند، بعد از جنگ هر دو قشر به جامعه بازگشتند، اما با این تفاوت که تحصیل‌کرده‌ها باسواد و روشنفکرمحسوب شدند و افرادی که درصحنه نبرد بودند بی‌سواد قلمداد شدند و مسئولیت‌های کشوری را روشنفکران به عهده گرفتند.

رحیمی تصریح کرد: بسیج به دنبال این است که مخترعان و نخبگان در فضای علمی حرفی برای گفتن داشته باشند و به همین منظور سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری، معاونت متولی اقشار بسیج است و کلیه فعالیت‌های علمی، پژوهشی و فناوری را مدیریت و رصد می‌کند.

این مسئول حیطه‌های فعالیتی سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری را در ۲ بخش عنوان و خاطرنشان کرد: این سازمان در دو بخش خدمات علمی، پژوهشی و فناوری و همچنین تعریف، تهیه دستورالعمل، شناسه و ریزهزینه فعالیت‌های علمی بسیج متخصصین، تأمین اعتبار و درنهایت نظارت بر حسن انجام فعالیت‌های علمی بسیج اقشار فعالیت می‌کند.

وی افزود: این سازمان دارای ۹ مرکز، از قبیل: مراکز حمایت از مخترعین و مبتکرین، مراکز رشد و خلاقیت، مراکز حمایت و هدایت از تحقیقات تجربی، خانه نخبگان، پایگاه‌های علمی و پژوهشی و مرکز افکار سنجی است.

مسئول سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری لرستان با ابراز اینکه مرکز حمایت از مخترعین و مبتکرین در سال گذشته از ۹۰ طرح دریافتی، تعداد ۳۰ طرح آماتوری به ارزش تقریبی ۸۰ میلیون تومان را موردحمایت قرار داده، تصریح کرد: در شش ماه اول امسال نیز از ۷۰ طرح دریافتی تعداد ۱۵ طرح آماتوری به ارزش تقریبی ۴۵ میلیون تومان را مورد حمایت قرار داده است.

رحیمی گفت: مراکز رشد، توسعه و خلاقیت از دیگر مراکز این سازمان بوده که علاوه بر حمایت‌های بلاعوض تا سقف ۵ میلیون تومان، خدماتی شامل خدمات مشاوره‌ای برای ایده‌ها و طرح‌ها، خدمات آزمایشگاهی، خدمات کارگاهی و خدمات تجاری‌سازی ارائه می‌دهد.

وی بابیان اینکه برای هدفمندکردن اعتبارات چهار مرکز در سطح استان لرستان راه‌اندازی شده، اظهار کرد: مرکز رشد فناوری‌های پیشرفته قدر، مرکز رشد فجر گیاهان دارویی، مرکز رشد شهید چوبکار بروجرد و مرکز رشد بسیج کوهدشت چهار مرکز راه‌اندازی شده در سطح استان است.

مسئول سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری لرستان یادآور شد: در کل کشور در سال گذشته، ۱۲ مرکز تحقیقات تجربی راه‌اندازی شده که ۲ مورد آن از قبیل: پلاسما و لیزر و همین طور گیاهان دارویی مرتعی زاگرس متعلق به لرستان است.

رحیمی به اهداف خانه نخبگان سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری اشاره و بیان داشت: با توجه به پتانسیل‌های نرم‌افزاری و سخت‌افزاری و همچنین وجود نیرو‌های انسانی متخصص، خانه نخبگان با هدف ایجاد کارگروه‌های تخصصی بر اساس اولویت سازمان و استان به همراه بیان مسئله و ارائه راهکار‌های عملیاتی ایجاد شد.

وی از عدم حمایت مالی مدیران و مسوولان دستگاه‌های اجرایی از بسیج خبر داد و افزود: تاکنون از مجموعه استانداری، فرمانداری و مدیران دستگاه‌های اجرایی هیچ کمکی به مخترعان بسیجی صورت نگرفته است و با وجود دستور استاندار برای کمک به مخترعان بسیجی اما، از طرف معاونان اقدامی انجام نشد.

این مسئول اظهار کرد: انتظار می‌رود حداقل برای طرح‌های با تکنولوژی بالا، حمایت‌هایی انجام گیرد چرا که این طرح‌ها نیازمند هزینه بالایی هستند که از توان بسیج خارج است.

وی سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری را نهادی مطالبه‌گر خواند و یادآور شد: در سال ۹۶ چند کارگروه، گیاهان دارویی، کارگروه پلاسما و لیزر، کارگروه مخترعین و مبتکرین، کارگروه گردشگری و کارگروه صنعت راه‌اندازی شد تا به‌عنوان مطالبه‌گر مردمی کار کند.

مسئول سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری لرستان پایگاه شهدای گمنام دورود را فعال‌ترین پایگاه عنوان و تصریح کرد: در سال ۹۵ در استان چهار پایگاه علمی شهدای گمنام دورود، امام خمینی (ره) خرم‌آباد، امام هشتم الیگودرز و شهید پارسا بروجرد راه‌اندازی شد که در سال ۹۶ با افزوده شدن ۲ پایگاه صاحب‌الزمان خرم‌آباد و حضرت رسول (ص) دورود به ۶ پایگاه رسید که شهدای گمنام دورود فعال‌ترین پایگاه شناسایی‌شده است.

رحیمی ادامه داد: سازمان‌های بسیج متخصصین و مراکز دهگانه بسیج علمی مرکز افکارسنجی نیز داشته که پرسشگران، نظرسنجی‌هایی را انجام می‌دهند و در حال حاضر ۲۰۰ پرسشگر جهت انجام پرسش‌های نظرسنجی آموزش‌دیده‌اند.

وی از عقد پنج تفاهم‌نامه در راستای رونق فعالیت‌های دانش‌بنیان خبر داد و گفت: پنج تفاهم‌نامه با دانشگاه‌ها و مراکز علمی و تحقیقاتی برای رونق فعالیت‌های دانش‌بنیان منعقد شده و سعی‌داریم پهناوری‌های پیشرفته در استان را به اثبات برسانیم به‌طوری‌که وابستگی به کشور‌های بیگانه را هر چه بیشتر کاهش دهد.

این مسئول یادآور شد: افزایش سقف حمایتی از طرح‌ها و ایده‌های مخترعین، توسعه کمی و کیفی مراکز رشد و هدایت تحقیقات تجربی، تبدیل کردن ۲ شرکت نوپا و جدید تأسیس به شرکت دانش‌بنیان در سال از جمله اقدامات در سال ۹۷ خواهد بود.

انتهای پیام/م

حمایت از ۱۵ طرح آماتوری

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۳۸۷۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی منصوب شد

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، روح‌الله دهقانی، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور طی حکمی، امیرحسین میرآبادی را به سمت رئیس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‎بنیان ریاست‌جمهوری منصوب کرد.

در بخشی از حکم انتصاب رئیس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‎بنیان ریاست‌جمهوری آمده است :

«با عنایت به ابلاغ ماده واحده ارتقای مرکز تعاملات بین‌المللی علم و فناوری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری به سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناوری بین‌المللی توسط رئیس محترم جمهور و رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی و نظر به مراتب شایستگی و تجارب به موجب این حکم شما را به عنوان رئیس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی منصوب می‌کنم.

با توجه به اهداف عالی کشور در توسعه تعاملات بین‌المللی علم و فناوری و نیز اهمیت بهره‌گیری حداکثری از ظرفیت‌های دیپلماسی علم و فناوری، انتظار می رود علاوه بر انجام کلیه ماموریت‌های محوله پیشین در مرکز تعاملات بین‌المللی علم و فناوری به منظور هماهنگی و یکپارچه‌سازی برنامه‌های دستگاه‌های ذی ربط با حوزه علم و فناوری نسبت به تدوین اساسنامه و پیگیری تصویب آن در شورای عالی انقلاب فرهنگی اقدام کنید.»

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران نقشی بزرگی در گسترش و رشد علمی ایران ایفا کرده است
  • افزایش تعداد دستگاه‌های تصویربرداری «ام.آر.آی» در کرمانشاه
  • مرکز ملی نوآوری مغز راه اندازی می‌شود
  • مرکز ملی نوآوری مغز در بیمارستان فیروزگر تهران راه‌اندازی می‌شود
  • حرکت جدی بنیاد ملی علم ایران به سوی تولیدات فاخر علمی است
  • سارق طلاجات کودکان اصفهانی دستگیر شد
  • مرکز ملی مغز با هدف گسترش خدمات در زمینه علوم شناختی راه‌اندازی می‌شود
  • انتصاب رئیس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه
  • رئیس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی معرفی شد
  • رئیس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی منصوب شد