Web Analytics Made Easy - Statcounter

محیط های انتقالی برای نمونه های مشکوک به سندرمهای اسهال حادآبکی و اسهال خونی (کری بلر ) و نمونه های تنفسی UTMهمچنین ملزومات نمونه گیری از جمله لوله ژل دار جهت خونگیری و جداسازی سرم، لوله CBC و سایر ملزومات نیز پیش بینی شده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از چشم نیوز، کمال الدین جدیدیان  کارشناس مسئول واحد امور آزمایشگاه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در گفتگو با چشم نیوز، در مورد وضعیت موجود آزمایشگاهها در مناطق زلزله زده اظهار داشت؛ آزمایشگاه سیار (دانشگاه علوم پزشکی کردستان) دو کارشناس آزمایشگاه به سرپل ذهاب اعزام و مستقر و ازمایشگاه تحویل پرسنل سرپل ذهاب گردید و سپس در کنار ازمایشگاه سیاریک چادر به  عنوان ازمایشگاه سیار دایر گردید  .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در حال حاضر در آزمایشگاه فوق امکان انجام آزمایش های اولیه بیوشیمی و سایر تست های آزمایشگاهی مطابق با EOP آزمایشگاه مرجع سلامت فراهم است.

 

کارشناس مسئول واحد امور آزمایشگاه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گفت: آزمایشگاه مرکز شماره 2 که فضای فیزیکی ان  تخریب شده با همت پرسنل ازمایشگاه سرپل ذهاب تجهیزات به مرکز شماره ۱ منتقل گردیده و در کمتر از ۷۲ ساعت کلیه ازمایشات مورد تعهد در کلیه بخش های میکرب شناسی و بیوشیمی و هماتولوژی و .. فعال و ازمایشگاه فعال می باشد.

 

جدیدیان  بیان داشت: محیط های انتقالی برای نمونه های مشکوک به سندرمهای اسهال حادآبکی و اسهال خونی (کری بلر ) و نمونه های تنفسی UTMهمچنین ملزومات نمونه گیری از جمله لوله ژل دار جهت خونگیری و جداسازی سرم، لوله CBC و سایر ملزومات نیز پیش بینی شده است.

وی ادامه داد: در شهرستان سرپل ذهاب 2 آزمایشگاه خصوصی وجود دارد که آسیب فیزیکی ندیده اند و از طریق معاونت درمان هماهنگی جهت استفاده از امکانات این آزمایشگاهها در حال انجام است.

 

این مسئول خاطرنشان کرد: مطابق با ارزیابی اولیه تیم ارزیاب آزمایشگاهی، آزمایشگاه بیمارستان و مرکز بهداشت قصر شیرین هر دو سالم و از لحاظ عملکردی 100 درصد فعال هستند. قصر شیرین در فاصله نیم ساعت از سر پل ذهاب قرار داشته و به عنوان آزمایشگاه پشتیبان  سرپل ذهاب در زمینه تامین محیط های کشت و مواد اولیه مورد نیاز فعالیت می کند.

 

  جدیدیان افزود: ساختمان درمان بستر دالاهو که آزمایشگاه نیز در آن مستقر است از نظر سازه ای آسیب دیده و  آزمایشگاه نیز تخلیه شده و تجهیزات ابتدایی آن در چادری در کنار آن مرکز  گذاشته شده است .لذا آزمایشگاه مرکز بهداشت شهرستان دالاهو  از لحاظ عملکردی فعال بوده و جهت عملکرد 100 % نیاز به یک دستگاه کانکس جهت استقرار آزمایشگاه موقت می باشد که هماهنگی های لازم  جهت این امر با رئیس مرکز مدیریت شبکه صورت پذیرفته است.

 

وی افزود: آزمایشگاه مرکز بهداشتی درمانی شبانه روزی ثلاث باباجانی سالم و از لحاظ عملکردی 100 درصد فعال هستند و آزمایشگاه شهرستان جوانرود نیز به عنوان پشتیبان ثلاث در تامین محیط های کشت و محیط های انتقالی و همچنین تامین مواد و ملزومات ضروری پشتیبانی می کند.

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۴۴۴۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سالانه ۲ میلیارد آزمایش پزشکی در کشور انجام می شود

علیرضا زالی، در پانزدهمین کنگره بین‌المللی و بیست و یکمین کنگره کشوری ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی تشخیص پزشکی ایران در مرکز همایش‌های برج میلاد، همکاران علوم آزمایشگاهی را پیش‌قراولان نهادینه‌سازی کیفیت ارایه خدمات سلامت دانست و افزود: هیچ بخشی از نظام سلامت به میزان علوم آزمایشگاهی پایبندی به حوزه کیفیت را تجربه نکرده است.

وی با اشاره به اینکه کمتر دانشجوی علوم آزمایشگاهی است که به شاخص‌های کیفی این رشته آشنا نباشد، گفت: از سال ۱۳۸۶ که شاخص ISO ۱۵۱۸۹ وارد مجموعه مدیریتی و نظارتی آزمایشگاه‌ها شد که هر دو مولفه مدیریتی و تکنیکال در آن ممزوج است. توجه سیستماتیک فرآیند محور به اصول کیفیت با نگاه سامانگر متخصصان ازمایشگاهی، تضمین کیفیت در این حوزه را به همراه دارد.

زالی با تاکید بر جایگاه انکارناپذیر علوم آزمایشگاهی در نظام سلامت، تصریح کرد: در کالبد سلامت پیاده سازی اصولی هیچ جزئی اعم از تشخیص، پیشگیری، غربالگری، درمان، پیگیری و رصد اجتماعی بدون علوم آزمایشگاهی محقق نخواهد شد.

وی ادامه داد: در سال‌های اخیر وابستگی به علوم آزمایشگاهی با وجوه متنوع‌تر و جذاب‌تری همراه شده است.

زالی گفت: علوم آزمایشگاهی از حرفه‌هایی است که سند مستند و قابل ارجاع در اختیار مراجعه کننده و بیمار قرار می‌دهد. این سند افتخارآمیز، پیامدی است که خروجی تلاش‌ها، کیفیت سنجی و اصالت کاری کارشناسان و متخصصان را نشان می‌دهد.

وی، برای درک بهتر نقش علوم آزمایشگاهی در نظام سلامت، عنوان کرد: در حال حاضر شش هزار آزمایشگاه تشخیص طبی در عرصه سلامت مشغول به فعالیت هستند که از این تعداد ۲ هزار و ۳۰۰ آزمایشگاه توسط بخش خصوصی اداره می شود.

زالی از انجام سالانه بیش از ۲ میلیارد آزمایش با حداقل خطا در سطح کشور خبر داد و گفت: همکاران علوم آزمایشگاهی با وجود تمام سختی‌ها و خسارت‌های اقتصادی، همواره با نظام سلامت همراه بودند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در ادامه بر اهمیت به‌روز بودن دانش فراگیران، کارشناسان و متخصصان تاکید کرد و گفت: جهان پزشکی امروز در آستانه تحول بزرگی است، در همین راستا همکاران علوم آزمایشگاهی باید آماده دگردیسی جسورانه برای انطباق با یافته‌های نوین آزمایشگاهی باشند.

وی تصریح کرد: لزوم بهره‌گیری از ظرفیت هوش مصنوعی نباید نادیده گرفته شود، چراکه قدرت یادگیری این ابزار می‌تواند نقش مهمی در گرفتن نمونه، آنالیز کردن، کیفیت سنجی و تشخیص دقیق ایفا کند. علوم آزمایشگاهی باید در مسیر پزشکی فرادقیق و پزشکی فردمحور گام بردارد تا در شکاف علم روز غرق نشود.

زالی در پایان گفت: در عین افتخار به خدمت‌رسانی‌های میهن دوستانه همکاران علوم آزمایشگاهی در روزهای سخت، در مسیر نوآوری و فناوری‌های نوین باید شتابان حرکت کرد.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • سالانه ۲ میلیارد آزمایش پزشکی در کشور انجام می شود
  • تجهیز آزمایشگاه خدمات جامع سلامت روستایی لادیز میرجاوه به دستگاه سل کانتر
  • واکسیناسیون مؤثرترین مداخله بهداشتی برای ارتقای سلامت
  • ۱ فوتی و ۱ مصدوم در برخورد پراید با کامیون در محور قصرشیرین به سرپل‌ذهاب
  • آزمایشگاه ها پایگاه اصلی نظام سلامت هستند
  • غرق شدن نوجوان ۱۴ ساله در سرپل ذهاب
  • آزمایشگاه های بالینی پایگاه اصلی نظام سلامت هستند
  • آغاز پانزدهمین همایش بین المللی ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی
  • فعالیت ۸۲۰۰ آزمایشگاه بهداشتی و درمانی در کشور
  • تقویت ساختار «مرکز جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس» در دانشگاه‌های علوم پزشکی