Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری شبستان: استاندار گیلان ر ضرورت تهیه طرح جامع مدیریت بحران و استقرار دائمی بالگرد هلال احمر در استان تاکید کرد و افزود : باید با هماهنگی بیشتر ، حداکثر بهره‌وری را از امکانات در جهت مقابله با حوادث احتمالی داشته باشیم.

به گزارش خبرگزاری شبستان و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی استانداری گیلان، دکتر مصطفی سالاری، استاندار گیلان در نشست شورای هماهنگی مدیریت بحران استان که شامگاه سه‌شنبه در محل مرکز مدیریت بحران استان برگزار شد با قدردانی از دستگاه‌های استانی که در امدادرسانی زلزله زدگان کرمانشگاه کمک‌رسانی کردند با اشاره به گزارشات خوب ارائه شده از سوی دستگاه‌های مختلف در این نشست اظهار داشت: باید با هماهنگی بیشتر، حداکثر بهره‌ وری را از امکانات در جهت مقابله با حوادث احتمالی داشته باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی نخستین گام در بخش مدیریت بحران را شناسایی امکانات موجود استان دانست و افزود: باشناسایی امکانات قادر خواهیم بود در مواقع اضطرار آن را فراخوان و استفاده کرد.

 

استاندار گیلان با بیان اینکه تمامی مدیران نه تنها در مواقع بحرانی بلکه در تمامی ایام سال باید در دسترس و پاسخگو باشند افزود: باید فهرست عوامل خدمات‌رسان در مواقع بحرانی به همراه تلفن دسترسی و اطلاعات و آمار ماشین‌آلات با مشخصات مالک و راننده به تفکیک شهرستان، بخش و شهر در قالب کتابچه‌ای تهیه و در دسترس عوامل اصلی مدیریت بحران قرار گرفته تا در مواقع اضطرار فراخوان شوند.

 

نماینده عالی دولت در گیلان بر ضرورت بهره‌گیری از ماشین آلات راهداری بخش خصوصی و توانمندی های آنان در مواقع بحرانی تأکید کرد و افزود: با بهره گیری از ظرفیت بخش خصوصی می توان عمده‌ ماشین‌آلات در مواقع بحرانی تامین کرد.

 

وی با بیان اینکه در جهت تامین امکانات مورد نیاز دستگاه ها برای مقابله با حوادث از هیچ تلاش و کوششی فروگذار نیستیم افزود: در مواقع بحرانی مسئولین باید هنر استفاده از امکانات موجود نظیر ماشین‌آلات راهداری بخش خصوصی که مأموریت‌های دیگری را بر عهده دارند داشته باشند.

 

استاندار گیلان خواستار پوشش کامل ارتباطات بیسیمی در سراسر استان شد و افزود: در هنگام قطع تلفن و ارتباطات مخابراتی، پوشش کامل ارتباطات بیسیمی از جمله نیازهای مهم جهت فعالیت‌های امدادی می‌باشد.

 

نماینده عالی دولت در گیلان گفت: باید کشیک دستگاه‌های امدادرسان برای وضعیت‌های بحرانی از هم اکنون تدوین شود.

 

دکتر سالاری بازگشایی محورهای دسترسی از حیث حمل و نقل را در مواقع بحرانی ضروری دانست و افزود: باید در صورت بروز حوادث در کوتاهترین زمان ممکن مسیرهای مسدود شده و یا در معرض بسته شدن بازگشایی شود.

 

وی بر لزوم حفظ وحدت فرماندهی و مدیریت در شهرستان‌ها تأکید کرد و افزود: فرماندار مدیریت حوادث در شهرستان را برعهده‌ داشته و دستگاه‌های استانی با فراخوانی فرماندار باید امکانات خود را در آن شهرستان بسیج تا در کوتاهترین زمان ممکن مشکلات مردم حل شود.

 

دکتر سالاری استقرار دائمی بالگرد هلال احمر در استان را ضروری دانست و افزود: در شرایط‌های بحرانی، راهداری وظیفه مهمی را برعهده داشته و چنانچه محورهای اصلی مسدود باشد ،دیگر امدادرسانی‌ها با مشکل مواجه خواهند شد.

 

استاندار گیلان بر ضرورت ترسیم وضعیت مطلوب توسط دستگاه‌های اجرایی و امدادرسان تأکید کرد و افزود: باید سعی کنیم تا فاصله خود را به نقطه مطلوب کمتر کنیم.

 

وی با اشاره به وضعیت محدود اعتباری در کشور اظهار داشت: باید با استفاده بهینه از منابع و امکانات در جهت حل مشکلات تلاش کنیم.

 

وی تهیه طرح جامع مدیریت بحران را ضروری دانست و افزود: دستگاه‌ها پیشنهادات خود را با دسته‌بندی مشخص جهت تهیه این طرح ارائه دهند تا انشاء ا... با اولویت‌بندی به وضعیت بهتر دست یابییم.

 

در این نشست هر یک از مدیران به ارائه گزارش و آمادگی دستگاه خود در جهت مقابله با بحران‌های احتمالی ارائه دادند.‌

پایان پیام/84

منبع: شبستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۴۷۹۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم حضور به موقع در بحران‌های طبیعی/وقوع۳۰ آتش‌سوزی در مراتع سقز

به گزارش خبرنگار مهر، جعفر توان صبح شنبه در جلسه ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران، بر آمادگی تمام ادارات، نهادها، ارگان‌ها و سازمان‌ها برای هر نوع مخاطرات احتمالی تاکید کرد.

وی با اشاره به گزارش‌های اداره منابع طبیعی بر وقوع ۳۰ فقره آتش سوزی در سال گذشته در سطح مراتع شهرستان و بیان اینکه این حریق‌ها به همت مردم، اطفا شد خواستار تقویت این ظرفیت شد.

وی بر تشکیل اکیپ‌های مردمی در تمام روستاها، استفاده از ظرفیت انجمن‌های مردم نهاد و زیست محیطی و همیاران طبیعت، احساس مسئولیت بیشتر، عدم آتش زدن بقایای محصولات کشاورزی بعد از برداشت، مدیریت به موقع چرای علف‌های هرز مراتع، مدیریت خاموشی‌ها، صرفه جویی حامل‌های انرژی و توجه به اخطارهای هواشناسی تاکید کرد.

رئیس ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران شهرستان سقز در بخشی دیگر از سخنان خود با اشاره به قطعی برق گسترده ناشی از بارش بی سابقه نزولات جوی و رانش زمین در سال گذشته از همکاری تمام ادارات و ارگان‌ها، مردم، نیروهای نظامی و انتظامی تشکر کرد.

تقویت زیرساخت‌های شهری برای هدایت آب‌های سطحی، تهیه تجهیزات پشتیبان برای جلوگیری از تداوم خدمات رسانی، ارتقای سطح هماهنگی، برگزاری مانورها و نگارش و تدوین سناریوهای احتمالی، تقویت آموزش‌ها، توزیع مناسب و استقرار تجهیزات و تکمیل شبکه جمع آوری آب‌های سطحی از دیگر مواردی بود که در این جلسه مطرح شد.

کد خبر 6089497

دیگر خبرها

  • لزوم آماده‌باش همه دستگاه‌ها به دنبال صدور هشدار نارنجی هواشناسی
  • تولید اقلام استراتژیک امدادی مورد نیاز در حوادث توسط هلال احمر
  • ضرورت ایجاد بخش مدیریت بحران در دستگاه‌های اجرایی
  • مهجوریت تفتان در سایه بی مهری مسوولان
  • امدادرسانی هلال‌احمر به ۱۳ استان در سیل و آب‌گرفتگی
  • معرفی کرمانشاه به عنوان هاب مدیریت بحران غرب کشور
  • آمار قابل توجه حوادث کوهستان در کرمانشاه
  • مدیریت بحران شهرستان خوروبیابانک ار امکانات کافی برخوردار نیست
  • کرمانشاه به مرکز امداد منطقه غرب کشور تبدیل شود
  • لزوم حضور به موقع در بحران‌های طبیعی/وقوع۳۰ آتش‌سوزی در مراتع سقز