Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرماندار کمیجان گفت: از محل صندوق توسعه ملی ۱.۵میلیارد دلار برای ایجاد اشتغال روستایی تخصیص داده شده است که از این مبلغ ۱۷۰میلیارد ریال به شهرستان کمیجان اختصاص یافت.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سیامک سلیمانی فرماندار کمیجان در گفتگو با خبرنگار سلام کمیجان گفت: تسهیلات اشتغالزایی روستایی با نرخ سود تک رقمی و امکان ایجاد اشتغال خُرد، فرصت مناسبی است که در حوزه کشاورزی، واحدهای بوم ‌گردی، گردشگری و سایر بخش‌ها می توان از آن بهره گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرماندار کمیجان تصریح کرد: ایجاد اشتغال و بهبود معیشت روستائیان مانع مهاجرت آنان به شهرها می‌شود، لذا توجه به ایجاد اشتغال پایدار در روستاها از سوی مسئولان امری ضروری است چراکه ضمن کاهش مهاجرت و حاشیه‌نشینی، توجه به این مهم کاهش آسیب‌های اجتماعی را هم به دنبال دارد.

تخصیص ۱۷۰ میلیارد ریال برای اشتغالزایی روستاهای کمیجان

سلیمانی با بیان اینکه از محل صندوق توسعه ملی برای ایجاد اشتغال روستایی در شهرستان کمیجان مبلغ ۱۷۰میلیارد ریال تسهیلات اختصاص یافته است، گفت: برنامه دولت ایجاد بسترهای لازم در حوزه اشتغال بوده و در این شهرستان با جذب کامل اعتبارات مناطق محروم و افزایش ۱۰۰ درصدی این اعتبار، ظرفیت های مناسب اشتغالزایی و بهبود فضای کسب و کار فراهم شده است.

معرفی ۲۳۰ نفر متقاضی دریافت تسهیلات کارآفرینی و اشتغال روستایی به بانک‌های عامل

فرماندار کمیجان با اشاره به حوزه کارآفرینی و اشتغال در روستاهای شهرستان کمیجان گفت: از ابتدای امسال تاکنون بالغ بر ۲۳۰ متقاضی برای دریافت تسهیلات به بانک‌های عامل معرفی شده‌اند که از این تعداد ۹۵ متقاضی تسهیلات لازم را دریافت کرده‌اند.

وی همچنین اعتبار شهرستان کمیجان در حوزه صنعت را بالغ بر  ۵۹۰ میلیارد ریال اعلام و بیان کرد: باتوجه به کارمزد دریافت تسهیلات رونق تولید برای صنایع و کارگاه‌های صنعتی استقبال چندانی از سوی واحدهای تولیدی این شهرستان از تسهیلات سامانه بهین‌یاب نشده است.

سلیمانی خاطرنشان کرد: برای استفاده از تسهیلات معاونت توسعه روستایی ریاست جمهوری در حال حاضر در شهرستان کمیجان ۹ طرح در مرحله تشکیل پرونده برای دریافت تسهیلات هستند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۴۸۶۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت ۲۲۳ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال‌زایی در کاشان

رئیس اداره تعاون کاشان از پرداخت ۲۲۳ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال‌زایی در کاشان خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کاشان، حسن اربابی ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه ضمن گرامیداشت هفته کار و کارگر، کارگران را ستون فقرات اقتصاد دانست و اظهار داشت: امسال دو ظرفیت یکی در بعد رسانه‌ای و دیگر در حوزه فرهنگی از آن بهره‌گیری می‌شود.

وی ضمن اشاره به فوت 20 کارگر حوادث کارگاه‌های ساختمانی در سال گذشته، افزود: به مناسبت هفته کار و کارگر با دو تن خانواده‌های متوفی حوادث ناشی از کار در کارگاه‌های ساختمانی شهرستان کاشان دیدار و گفت‌وگو و از آنان دلجویی می‌شود.

رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهرستان کاشان ضمن اشاره به مجموعه ورزشی رفاه کارگران به عنوان یک پتانسیل حوزه ورزش ابراز داشت: دو میلیارد و 200 میلیون تومان برای زمین چمن مصنوعی مجموعه ورزشی رفاه کارگران اختصاص پیدا کرده است.

وی میزان تحقق اشتغال را 111 درصد و سهمیه پیش‌بینی شده برای اشتغال چهار و 432 مورد عنوان کرد و گفت: میزان تسهیلات اشتغال‌زایی پرداخت شده 223 میلیارد تومان بوده است و از محل تسهیلات مشاغل خانگی سه میلیارد و 560 میلیون تومان پرداخت شده است.

اربابی تصریح کرد: تسهیلات اشتغال‌زایی باید پایدار باشد و از این رو تسهیلات امسال به روستاهایی پرداخت می‌شود که برنامه داشته باشند و برا هر اشتغال حداکثر 150 میلیون تومان تسهیلات پرداخت می‌شود و تسهیلات پرداختی نیز مورد رصد و پایش قرار می‌گیرد.

وی تاکید کرد: ایجاد خانه‌های بهداشت کارگری یکی از اقدامات است و از این رو 98 واحد تولیدی دارای خانه بهداشت کارگری است به نحوی که 9 مورد از این واحدها در سال گذشته افتتاح شده است در حالی که 170 واحد تولیدی باید خانه بهداشت کارگری داشته باشند.

رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهرستان کاشان ضمن اشاره به کاهش رسیدگی به پرونده‌های کارگری و کارفرمایی افزود: میزان رسیدگی به پرونده‌ها از 102 روز به 27 روز کاهش یافته است که از میانگین کشوری پایین‌تر است و این مهم نشان از تلاش همکاران ما در این حوزه است.

وی از 63هزار بیمه شده اجباری در شهرستان کاشان خبر داد و ابراز داشت: این تعداد در یک هزار و 200 واحد تولیدی مشغول به کار هستند که این مهم نشان از وسعت جامعه کارگری و اهمیت حوزه کارگری در شهرستان کاشان است.

اربابی ضمن اشاره به کاهش دادخواست‌ها در حوزه کارگری گفت: 28 مورد شورای اسلامی کارگری در شهرستان کاشان فعال است و از سوی دیگر سه مورد انجمن کارگری جدید در این شهرستان به تازگی مشغول به فعالیت هستند و 50 مورد نیز نماینده کارگران در کاشان وجود دارد.

انتهای پیام/801/

دیگر خبرها

  • کارفرمایان زنجانی در ازای به کارگیری معلولان تا ۴۰ میلیارد ریال تسهیلات دریافت می کنند
  • اختصاص ۸۰ هزار میلیارد ریال اعتبار به حوزه راه و مسکن آذربایجان غربی
  • ۱۸ هزار میلیارد ریال برای اصلاح مسیل و شبکه آب و فاضلاب شهر ایلام اختصاص یافت
  • اختصاص یک هزار و ۷۸۰ میلیارد ریال اعتبار به طرح‌های عمرانی نیر
  • پرداخت ۲۲۳ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال‌زایی در کاشان
  • ۴۰۰ روستایی در چناران تسهیلات ساخت مسکن دریافت کردند
  • ایجاد ۸۳۳ اشتغال خانگی با اعتبار ۹۴۰ هزار میلیون ریال
  • دریافت تسهیلات ساخت مسکن ۴۰۰ روستا در چناران
  • تعهد ۱۷ هزار و ۶۶۹ نفری اشتغال استان همدان در سال ۱۴۰۳
  • بانک‌های استان سمنان تخصیص بیشتر تسهیلات تبصره ۱۸ را افزایش دهند