Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری شبستان: رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به اهمیت افزایش سرمایه‌گذاری‌ها میان دو کشور گفت: سرمایه گذاری در حوزه انتقال برق، آب و گاز می‌تواند نقطه عطفی در افزایش روابط اقتصادی دو کشور باشد.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از خانه ملت، علی لاریجانی، رییس مجلس شورای اسلامی پیش از ظهر امروز(چهارشنبه) اول آذرماه در حاشیه دهمین مجمع عمومی مجمع مجالس آسیایی با خیرالنساء یوسفی نایب رئیس مجلس تاجیکستان دیدار و گفت و گو کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

لاریجانی در ابتدای این دیدار ضمن اشاره به اشتراکات دو کشور در زمینه فرهنگ و ادبیات گفت: لازم است اشتراکات میان دو کشور باعث ارتباط بیشتر ایران و تاجیکستان شود که پس از استقلال تاجیکستان رو به افزایش بوده است.

وی در ادامه با اشاره به ظرفیت شرکت های ایرانی برای حضور اقتصادی در تاجیکستان عنوان کرد: سرمایه گذاری به خصوص در حوزه برق و انتقال آب از تاجیکستان به ایران و انتقال گاز از ایران به تاجیکستان می تواند نقطه عطفی در افزایش روابط باشد.

رئیس مجلس شورای اسلامی در پایان با اشاره به ریشه های عمیق دوستی میان ایران و تاجیکستان خاطرنشان کرد: مسائل پیچیده تروریسمی که در کشور همسایه ایران و تاجیکستان وجود دارد اذیت هایی به وجود آورده که باید با همکاری و رایزنی برای حل آن در افغانستان مذاکره کنیم.

خیرالنساء یوسفی نیز در ادامه این دیدار ضمن ابراز همدردی با ملت ایران به دلیل حادثه بروز زلزله غرب کشور، گفت: پیوندهای میان ایران و تاجیکستان بسیار زیاد است و باید به سمت تقویت روابط دوجانبه پیش برویم.

نایب رئیس مجلس تاجیکستان در پایان با ابراز نگرانی از مسأله تروریسم که در همسایگی ایران و تاجیکستان وجود دارد، خاطرنشان کرد: لازم است برای حل مشکلات تروریسم پیوندها و همکاری ها را افزایش داده و متحد باشیم که در این زمینه روی کمک جمهوری اسلامی ایران حساب کرده ایم.

رئیس مجلس شورای اسلامی همچنین در دیدار با سناتور مشاهد حسین رییس کمیته امنیت ملی و دفاعی مجلس سنای پاکستان، دموکراسی کشورهای آسیا را لازمه تشکیل پارلمان آسیایی دانست و گفت: اگر کشورها به سمت دموکراتیک شدن پیش بروند می توان اتحادیه پارلمان آسیایی را تشکیل داد.

لاریجانی در ابتدای این دیدار درباره روابط ایران و پاکستان گفت: بسیار خرسندیم که روابط ایران و پاکستان در سطح پارلمانی گسترده و نزدیک است و این موضوع برای رایزنی های آتی می تواند بسیار مهم باشد.

رئیس مجلس شورای اسلامی در ادامه به نقش پاکستان در حل بحران های منطقه اشاره و بیان کرد: امروز کشورهایی همچون یمن مشکلات اساسی دارند لذا باید کمک کنیم تا مسائل از طریق راه حل سیاسی برطرف شود چرا که در نهایت تمام مشکلات منطقه به نفع اسرائیل خواهد بود.

رئیس مجلس شورای اسلامی در پایان با بیان اینکه رژیم صهیونیستی قصد دارد بحران سیاسی در منطقه ایجاد کند، اظهار داشت: باید با کشورهای منطقه گفت و گو کنیم و نگذاریم کشورها آلت دست آمریکا شده و تصمیمات آنها به نفع اسرائیل و آمریکا شود از این رو باید از وزن ایران، پاکستان و ترکیه در حل شرایط منطقه استفاده کرد.

سناتور مشاهد حسین نیز در ادامه این دیدار ضمن اشاره به روابط پارلمانی خوب دو کشور گفت: اخیرا مقامات نظامی و اطلاعاتی دو کشور دیدارهایی داشته اند که بسیار مفید است.

وی در ادامه با اشاره به تضعیف آمریکا در منطقه اظهار داشت: آمریکا به صورت مرتب می خواهد برای کشورهای منطقه مشکل آفرینی کند اما نمی تواند چرا که ایران کشور قوی است و کشورهای منطقه می دانند که آمریکا نمی تواند اقدام مهمی در این زمینه انجام دهد.

رییس کمیته امنیت ملی و دفاعی مجلس سنای پاکستان در پایان خاطرنشان کرد: باید تلاش کنیم تا روابط ایران و پاکستان و ترکیه بیش از پیش تقویت شود.

پایان پیام/50

منبع: شبستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۴۹۶۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حکیم در دیدار معاون وزیر ارشاد: تبادل تجارب فرهنگی، هنری و آرشیوی میان ایران و عراق ضروری است

سیدعمار حکیم، رهبر جریان حکمت ملی عراق، در دیدار فرشاد مهدی‌پور، معاون امور رسانه‌ای و تبلیغات وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران، و هیئت همراه وی، وضعیت فرهنگ و ارتباطات دو کشور و چشم‌اندازهای گسترش همکاری‌های عراق و جمهوری اسلامی ایران را بررسی کرد.

به گزارش ایسنا، در این دیدار که در دفتر رهبر جریان حکمت ملی عراق در بغداد انجام شد، حکیم بر ضرورت تبادل تجارب در بخش‌های فرهنگی، هنری و آرشیوی تأکید کرد.

وی با اشاره به نیازهای جوامع اسلامی به برنامه‌های فرهنگی که آنان را در برابر هجمه فرهنگی و اندیشه‌های منحرف مصون نگه دارد، بر ضرورت حمایت از برنامه‌های هنری و تولید فیلم و سریال و استفاده از فناوری‌های نوین برای رساندن آن به مخاطبان تأکید کرد.

رهبر جریان حکمت ملی عراق همچنین بر ضرورت توقف جنگ در غزه تأکید کرد و جامعه جهانی را در قبال پیامدهای آنچه در غزه می‌گذرد و سکوت در برابر کشتار و گرسنه نگه‌داشتن و نسل‌کشی مسئول دانست.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • رئیس سازمان حفاظت از محیط زیست: رهاسازی چاه‌های نفت آب و خاک خوزستان را آلوده می‌کند
  • اقلیم کردستان: روابط تاریخی ما را به ایران پیوند داده است
  • ظرفیت‌های استان بوشهر برای مشارکت مردم در جهش تولید پای کار بیاید
  • مسکو از جنگ ایران و اسرائیل چه بهره‌ای برد؟ روسیه تمام تخم‌مرغ‌هایش را در سبد ایران نمی‌گذارد
  • «مکران» می‌تواند به هاب انرژی، حمل و نقل و گردشگری ایران تبدیل شود/ بی‌نیازی کشور از نفت با استفاده از ظرفیت منطقه
  • منطقه مکران می‌تواند به هاب انرژی، حمل و نقل و گردشگری ایران تبدیل شود/ استفاده از ظرفیت این منطقه کشور را از نفت بی‌نیاز می‌کند
  • حکیم در دیدار معاون وزیر ارشاد: تبادل تجارب فرهنگی، هنری و آرشیوی میان ایران و عراق ضروری است
  • ضرورت توسعه حمل ونقل هوایی و دریایی میان ایران و قاره آفریقا
  • ضرورت انتقال دانشجوی بورسیه‌ای به کشور‌های جهان برای پیشرفت علمی ایران/ سیاست‌های علمی، ۲۵ ساله تدوین شوند نه ۸ ساله
  • ضرورت افزایش ظرفیت استخدام ماما در بخش بهداشت و درمان