Web Analytics Made Easy - Statcounter

دوره آموزشی نهال مهر، به همت کانون نیکوکاری کیش مهر دانشگاه علوم پزشکی تهران و کانون آموزش و پژوهش سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی واحد علوم پزشکی تهران در حال برگزاری است.

به گزارش ایسنا، این دوره آموزشی بلندمدت با هدف یادگیری عملی دانشجویان دانشگاه فوق الذکر، توانمندی ایشان در زمینه‌های متعدد مدیریتی، ارتباطی، خلاقیت و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

......و با شعار learning by doing برگزار شد که بر این اساس و در اولین کارگاه این دوره، محمدطاهراحمدی از دانشجویان پزشکی و مسئول دانشجویی برگزاری دوره، در ابتدا به یخ شکنی پرداخت و هریک از دانشجویان خود را در قالب یک نقاشی معرفی کردند؛ در ادامه به معرفی دوره، اهداف برگزاری و تشکیل گروه، پرداخته شد.

در دومین کارگاه با موضوع «رهبری» نیز فرید فرجی از دانشجویان پزشکی، به تبیین ویژگی های مدیرانی که در عین حال نقش رهبری را برای سازمان خود ایفا کرده اند و ویژگی های مدیران سطح پنجم که به با فروتنی در فکر تعالی سازمان و نه منافع شخصی هستند پرداخت و اشاره کرد که شرکت های عالی شرکتهایی هستند که بیشترین میزان رشد را در یک بازه زمانی نسبتا طولانی داشته باشند و قائم به فرد نباشند چرا که رهبر وظیفه دارد به تربیت جانشین خود نیز بپردازد.

سومین کارگاه این دوره نیز ،که توسط نگار سادات احمدی از دانشجویان پزشکی، با موضوع « نحوه برگزاری یک جلسه کارآمد» برگزار شد به تبیین دیدگاه های مدیران موفق در نحوه برگزاری جلسه و ارائه راهکار برای کارآمد بودن جلسات پرداخته و در قالب کار گروهی به نقش های مختلف افراد با شخصیت های مختلف و تاثیر آنها در نحوه پیشبرد جلسه اشاره شد.

در کارگاه چهارم احمدرضا حجتی مروست از دیگر دانشجویان رشته پزشکی این دانشکده با موضوع « خلاقیت»، در آغاز با مطرح کردن معماها و سئوالات هوش مبتنی بر خلاقیت به حساس سازی ذهن شرکت کنندگان در کارگاه پرداخته و در ادامه به تبیین چرایی اهمیت خلاقیت در پیشبرد فعالیت های سازمان ها و نیز انواع شخصیت ها از نظر خلاق بودن پرداخت.

همچنین در پنجمین کارگاه این دوره،با موضوع « مدیریت پروژه »، مریم شجاعی از دانشجویان پزشکی، به تبیین مراحلی که برای مدیریت یک پروژه باید طی کرد و نکاتی که برای اجرای هرچه بهتر یک پروژه باید مد نظر قرار داد، پرداخت.

در ادامه و در ششمین کارگاه با موضوع « ساختن تیم»، محمد طاهراحمدی از دیگر دانشجویان رشته پزشکی این دانشکده به بیان تفاوت های میان گروه و تیم و نوع روابط بین فردی و راهبری و هدفمندی آن پرداخته و با کار گروهی دانشجویان در غالب دو گروه به نوشتن ویژگی های گروه یا تیم پرداخته و با یکدیگر رقابت کردند.

در هفتمین کارگاه این دوره آموزشینیز با موضوع « مهارت های ارائه»، سید امیرحسین صفوی از دانشجویان پزشکی، به بیان نکاتی در مورد اهمیت ارتقاء مهارت های ارتباطی برای دانشجویان رشته های علوم پزشکی و نیز انواع روش های ارائه الکترونیک و مواردی که جهت افزایش بازده ارائه مطلب به مخاطب باید در طراحی اسلاید رعایت کرد و نیز تاثیر زبان بدن بر دریافت مخاطب از پیام اشاره کرد. همچنین دانشجویان با اجرای role play به تمرین ارائه فرد به فرد پرداختند.

در ادامه و در هشتمین کارگاه هم ، زهرا ولی زاده از دیگر دانشجویان رشته پزشکی این دانشکده به بیان نکاتی با موضوع « ارزیابی پروژه » پرداخت و در خصوص اهمیت بازخورد در رشد گروه و اصلاح نقایص هر پروژه و دو روش redirection و reinforcement توضیحاتی را ارائه داد. در ادامه شرکت کنندگان جهت تفهیم بهتر مطلب به انجام کار گروهی اقدام کردند.

به گزارش ایسنا، تاکنون در این دوره بلند مدت آموزشی که با استقبال دانشجویان نیز همراه بوده است، موضوعات «یخ شکنی»، « راهبری»، «خلاقیت»، « نحوه برگزاری یک جلسه کارآمد»، «مدیریت بحران»و «مدیریت پروژه» بررسی گردیده و در جلسات آتی نیز کارگاه‌هایی با موضوعات: تشکیل تیم و گروه پویا برگزار می شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۵۴۶۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح خوابگاه متأهلی برای ۱۲۰ دانشجوی علوم پزشکی تهران

خوابگاه متأهلی سرای حکیم ویژه ۱۲۰ نفر از دانشجویان متأهل دانشگاه علوم پزشکی تهران افتتاح شد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، آیین افتتاح سرای 2 حکیم، ویژه دانشجویان متاهل دانشگاه علوم پزشکی تهران با حضور مشاور وزیر بهداشت و مدیرکل حوزه وزارتی و رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.

سید محمد پور حسینی؛ مشاور وزیر و مدیرکل حوزه وزارتی در این مراسم، ضمن تقدیر از خیرین گفت: این پروژه برای جوانان دانشجو که موجب ارتقا علم و کشور هستند بسیار ارزشمند است.

 وی با اشاره به موضوع جوانی جمعیت و ازدواج به هنگام گفت: امروزه شرایط ازدواج برای جوانان دانشجو سخت است و ایجاد این سرای متاهلی با فضای مناسب و آرام، تسهیلات ازدواج را برای جوانان فراهم می‌آورد.

حسین قناعتی؛ رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران نیز در آیین افتتاح سرای 2 حکیم ویژه دانشجویان متاهل دانشگاه با اشاره به سرعت بالای بازسازی این سرا با کمک خیرین، اظهار کرد: از زمان آغاز مسئولیتم، عزم خود را بر اتمام طرح‌های نیمه‌تمام دانشگاه جزم کردم و تاکنون بیش از 100 پروژه عمرانی به پایان رسیده است.

وعده وزیر بهداشت برای رفع مشکلات خوابگاه‌های دانشجویی

قناعتی به بازسازی کامل ساختمان‌های سرای حکیم که پیش از این غیرقابل سکونت بود، اشاره و بیان کرد: با تلاش و تامین اعتبار خیرین و همت مسئولان دانشگاه، در عرض 7 ماه، 33 واحد از این ساختمان بازسازی و به امکانات رفاهی تجهیز شد و اکنون‌ آماده سکونت دانشجویان متاهل است.

وی همچنین به راه‌اندازی سرای حکیم 1 در هفت ماه قبل اشاره کرد و این موضوع را نشان‌دهنده سرعت بالای انجام کار در این پروژه دانست.

وی در ادامه با بیان اینکه طولانی شدن طرح‌های عمرانی خسارات سنگینی به سازمان‌ها وارد می‌کند، با اشاره به افزایش تعداد بلوک‌های خوابگاه دانشجویان متاهل از 4 به 6 بلوک، گفت: در حال حاضر نزدیک به 150 دانشجوی متاهل متقاضی خوابگاه هستند و این خوابگاه جدید با ظرفیت 120 دانشجو، تا حدودی کمبود خوابگاه را تامین خواهد کرد.

قناعتی در پایان به کمبود خوابگاه دانشجویان مجرد اشاره کرد و گفت: خوابگاه دانشجویان مجرد با 400 تخت در حال احداث است و امیدواریم تا 6 ماه آینده به بهره‌برداری برسد. با راه اندازی این خوابگاه بحران کمبود خوابگاه نیز رفع خواهد شد.

حاج حسین رضایی، مدیر عامل خیریه نیز با اشاره به مشارکت خیرین در سرای حکیم 1 و 2 دانشجویان متاهل دانشگاه گفت: خیرین در کشور ما اقدامات بزرگی را انجام می دهند و مسئولیت ما این است که مردم را به کار خیر تشویق کنیم.

وی با بیان اینکه با کمک خیرین پروژه‌ها سریع‌تر، ارزان تر و با کیفیت بیشتری انجام می‌شود گفت: نمونه آن بیمارستان‌هایی است که با کمک خیرین ساخته شده است. وظیفه داریم قدر همه خیرین را بدانیم و کار خیر آنها را ارج بنهیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کارگاه آموزش حقوقی برای مشاوران املاک در کردستان برگزار شد
  • برگزاری کارگاه آموزشی شبکه فیبرنوری توسط آکادمی ایرانسل
  • دانشگاه علوم پزشکی مشهد، میزبان جشنواره شهید مطهری
  • افتتاح خوابگاه متأهلی برای ۱۲۰ دانشجوی علوم پزشکی تهران
  • استقرار دانشجویان پسر در خوابگاه ملکی دانشکده پرستاری طبس
  • دانشجویان فرانسوی هم به اعتراضات ضداسرائیلی پیوستند
  • دانشجویان فرانسوی هم به اعتراضات ضد اسرائیلی پیوستند
  • پذیرش دانشجوی خارجی در ارشد هوشبری در دانشگاه جندی شاپور اهواز
  • برگزاری آزمون سراسری رشته علوم تجربی در کرمانشاه
  • برگزاری دوره آموزشی طرح معراج در فرخ شهر