Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کمیسیون ویژه تولید ملی از تهیه گزارش رونق مونتاژکاری در صنعت کشور توسط این کمیسیون خبر داد و گفت: در این گزارش، مستنداتی از واردات قطعات مشابه تولید داخل در صنایع نفت و نیرو ارائه شده است.

به گزارش گروه رسانه های دیگر آنا، حمید رضا فولادگر با اشاره به بررسی موضوع مونتاژکاری در صنعت کشور توسط کمیسیون ویژه حمایت از تولید ملی و کمیسیون اصل 44 اظهار داشت: پیشنهادی مطرح کردیم تا این موضوع در دستور کار کمیسیون صنایع مجلس نیز قرار گیرد و در کمیسیون تولید ملی و اصل 44 هم بررسی بیشتری در مورد آن صورت گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه گزارشی در این مورد در کمیسیون اصل 44 قرائت خواهد شد، گفت: در این گزارش، مسائلی در مورد حمایت از تولید داخل مطرح شده است.

عضو کمیسیون صنایع تصریح کرد: همچنین دومین گزارش در مورد مونتاژکاری در کمیسیون ویژه حمایت از تولید ملی و اصل 44 در حال جمع‌بندی است که طی دو، سه هفته آینده در صحن علنی مجلس قرائت خواهد شد.

فولادگر توضیح داد: با وجود تصویب قانون حداکثر استفاده از توان تولید داخل، این قانون به خوبی در بخش‌های صنعتی اجرایی نشده و با وجود تولید داخلی قطعات و محصولات، واردات زیادی در بسیاری از بخش‌ها صورت می‌گیرد.

به گفته وی، این قطعات صنعتی در بخش‌های مختلف از جمله صنعت نفت و نیرو و همچنین توسط برخی شرکت‌های فعال در پروژه‌های عمرانی و صنعتی به کشور وارد می‌شوند که مستندات آن در گزارش کمیسیون ویژه تولید ملی ارائه خواهد شد.

عضو کمیسیون صنایع با بیان اینکه در قراردادهای منعقد شده با شرکت‌های خارجی،‌ الزامی برای انتقال تکنولوژی و افزایش داخلی‌سازی رعایت نمی‌شود، گفت: قراردادها با رویکرد انتقال تکنولوژی منعقد نمی‌شوند و در این مورد می‌توانیم به قراردادهای خودرویی با شرکت‌های خارجی اشاره کنیم.

وی افزود: الزام اولیه برای داخلی‌سازی خودروهای مشترک تولیدی با شرکت‌های خارجی 40 درصد تعیین شده، اما در قراردادهای جدید خودرویی از جمله تولید محصولات پژو این الزام رعایت نشده است.

منبع:‌فارس

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۵۵۴۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شگفت‌زدگی خارجی‌ها از دستگاه ایرانی درمان سرطان

رئیس اتاق بازرگانی الجزایر در بازدید از خانه نوآوری و فناوری ایران از دستگاه شتاب‌دهنده خطی پزشکی امید بازدید کرد. تکنولوژی ساخت این دستگاه در انحصار آمریکا، انگلیس و چین بوده و ایران چهارمین کشور در جهان است. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، فناکمال حمنی؛ رئیس اتاق بازرگانی الجزایر که در رأس یک هیئت تجاری برای شرکت در نمایشگاه ایران اکسپو به تهران سفر کرده است در حاشیه بازدید از توانمندی‌های شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی در خانه نوآوری و فناوری (IHIT) گفت: تمام قسمت‌ها برای من جذاب بود اما قسمت تجهیزات پزشکی بیشتر توجه من را به خود جلب کرد.

وی اظهار کرد: علاوه بر سطح بالا تکنولوژی، صمیمیت و خلوصی که در ایرانی ها دیدیم؛ عزم ما را بیش از پیش برای توسعه همکاری‌ها با ایران جزم شد.

به گفته وی، امروز نمایندگان الجزایر شاهد آمادگی ایرانی‌ها برای انتقال فناوری به تمام نقاط جهان بودند و از این میزان آمادگی ایرانیان بسیار حیرت زده شدند.

وی ضمن اعلام خرسندی از بازدید دستاوردهای ایرانی گفت: اقتصاد ایران بسیار پیشرفته است؛ بطور مثال شتابدهنده خطی پزشکی امید. تاکنون تکنولوژی ساخت این دستگاه در انحصار آمریکا، انگلیس و چین بوده است و ایران چهارمین کشور در جهان است که توانسته است این تکنولوژی دقیق، پیچیده و حساس را بومی سازی کند.

ایران جزو 10 کشور سازنده دستگاه "شتاب‌دهنده خطی درمان سرطان" شد

وی اضافه کرد: به گفته مسئولین دستگاه هزینه خرید این دستگاه از خارج از کشور حدود یک و نیم میلیون دلار ارز از کشور خارج می‌کرد که اکنون با یک سوم این قیمت، این دستگاه در اصفهان ساخته شده است؛ این امر نشان‌دهنده قدرت ایرانی است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سواستفاده از کارگران در قراردادهای کاری موقت
  • زاکانی: اولین نمونه قطار چینی در خرداد به تهران می رسد | تمام قراردادهای ما ضمانت بانکی بین المللی دارد
  • استقبال وزیر تانزانیایی از انتقال دانش فنی ساخت لوازم خانگی ایرانی
  • مالیات یا کمیسیون دولت از سفته بازی
  • حضور اثربخش بانک رفاه کارگران در نمایشگاه ایران اکسپو
  • طراحی و ساخت برج‌های تقطیر محصولی ازشرکتی دانش‌بنیان
  • لایحه عفاف و حجاب به کجا رسید؟
  • شگفت‌زدگی خارجی‌ها از دستگاه ایرانی درمان سرطان
  • حمایت از کارگران رونق تولید و بهره‌روری را ارتقا می‌دهد
  • خبر جدید درباره لایحه عفاف و حجاب از زبان رئیس کمیسیون ویژه