Web Analytics Made Easy - Statcounter

کارشناس مسائل سیاسی و بین المللی با اشاره به رفتار ها و دشمنی ها آمریکا با ملت های آزاده تصریرح کرد: کنترل خوی استکباری آمریکا به وسیله استفاده از توان داخلی است همین جا تاکید می کنم استفاده از خرد انسان های مومن و معتقد به نظام جمهوری اسلامی ایران و استفاده از توان مردمی در برخورد با مسائل اقتصادی که همان اقتصاد مقاومتی مد نظر رهبری می باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از انقلاب نیوز، بعد از بد عهدی امریکا در خصوص برجام و نقض های پی در پی برجام زمزمه مذاکرات موشکی از سوی اروپایی  ها به گوش می رسد، در روزهای اخیر مقامات اروپایی همصدا با ترامپ، در اظهاراتی گستاخانه و با لحنی طلبکارانه مدعی شده‌اند که ایران باید درخصوص توانایی موشکی و قدرت منطقه‌ای خود پاسخگو باشد و در این زمینه می‌بایست با مقامات ایرانی مذاکره کنیم.


متاسفانه برخی رفتار ها و گفتار های مسئولین نیز در ای زمینه باعث افزایش گستاخی ها شده است چندی پیش محمد نهاوندیان معاون اقتصادی رئیس‌جمهور در مصاحبه با سی‌ان‌ان گفت: برجام قابل مذاکره مجدد نیست.

نهاوندیان افزود: اگر درباره مسائل بین‌المللی و منطقه‌ای نگرانی وجود دارد، این مسائل می‌تواند موضوع مذاکره میان ایران با کشورهای منطقه یا اروپا باشد.
در جدید ترین اظهارات امانوئل مکرون، رئیس جمهور فرانسه در مصاحبه با روزنامه الاتحاد امارات، بر قاطعیت در برابر اقدامات ایران در منطقه و برنامه موشک های بالستیک این کشور تاکید کرد.
فرانسه پیشنهاد مذاکره موشکی را داد.
مکرون که برای بیست و چهار ساعت به امارات عربی متحده سفر کرده بود گفت : بسیار مهم است که در برابر فعالیت های منطقه ای و برنامه های بالستیکی ایران با قاطعیت برخورد کرد.
همچنین شبکه تلویزیونی الحدث به نقل از رئیس جمهوری فرانسه اعلام کرد ممکن است به دلیل فعالیت های موشکی ایران، تحریم هایی علیه این کشور اعمال شود.
رئیس جمهور فرانسه مدعی شد با توجه به شرایط منطقه به نظر می رسد امضای توافقنامه هسته ای با ایران، کافی نبود.
امانوئل مکرون که در کنفرانسی مطبوعاتی در دبی سخن می گفت با بیان این مطلب افزود البته این سخن به معنی بازنگری در این توافقنامه یا لغو آن نیست. باید درباره فعالیت های موشکی ایران، مذاکراتی آغاز شود، ضروری است درباره فعالیت های موشکی ایران، تعاملی وجود داشته باشد، ضمن اینکه اگر شرایط ایجاب کند، امکان تحمیل تحریم هایی علیه این کشور وجود دارد.
هیچ قرارداد بین‌المللی برای محدودیت موشکی کشورها وجود ندارد
این اظهارات در حالی است که هیچ قرارداد بین‌المللی برای محدودیت موشکی کشورها وجود ندارد. تکنولوژی و برد موشک‌های ایران که متکی به داخل است، عنصر دفاعی موثری است که البته توان اصلی آنها در میدان عمل روشن خواهد شد.

مسعود اخوان فرد کارشناس مسائل سیاسی و بین المللی در گفتگو با خبرنگار انقلاب نیوز و  در پاسخ به این سوال که برخی ها اظهار می کنند رفتارهای ضد برجامی آمریکا برای وادار کردن ایران برای مذاکره در خصوص توان دفاعی ایران است نظر شما چیست؟ اظهار داشت: یک بحث مربوط می شود به ماهیت استکباری آمریکا وقتی می گوییم دولت آمریکا شیطان بزرگ است و وقتی می گوییم این دولت مستکبر است به واسطه آن هیئت چند نفره دولت نیست بلکه به واسطه این است که ذات این رژیم و این نظام یک نظام استکباری است به واسطه ذات شیطانی و خوی تجاوز گری و دائما با برخوردهای غیر انسانی در حال رفتار در جهان است.
آمریکا به هیچ عهدی پایبند نیست
معاون اسبق سازمان انرژی اتمی بیان داشت: خیلی وقت ها دست های آمریکا را از رژیم صهیونیستی مشاهده می شود . خیلی وقت ها از دولت های دست نشانده آمریکا مشاهده می شود.
وی تاکید کرد: آمریکا ایران را از طرفی متهم به نقض حقوق بشر متهم می کند اما از آن طرف خودشان به رژیم های کودک کش در یمن و بحرین کمک می کنند و دائما از آنها حمایت می کنند و اولین کشوری که رئیس جمهور آمریکا سفر می کند عربستان است که در حال جنایت در یمن است.
کارشناس مسائل سیاسی و بین المللی  خاطر نشان کرد: دوگانگی و تناقض بین ادعا و عمل آمریکا مشاهده می شود بنابر این بحث این مسئله که آمریکا میتواند متعهد به انجام برجام شود باید گفت با توجه به سابقه ای این دولت و دولت های سلف ما انتظار پایبندی به عهد از سوی آمریکا نداریم و با به فرمایش رهبر معظم انقلاب که تاکید کردند باید در هنگام معاهدات راه نفوذ و ضربه زدن به خود را ببندیم و مهار کنیم.
تنها راه کنترل خوی استکبار آمریکا افزایش توان نظامی ایران است
اخوان فرد با اشاره به رفتار ها و دشمنی ها آمریکا با ملت های آزاده تصریرح کرد: کنترل خوی استکباری آمریکا به وسیله استفاده از توان داخلی است همین جا تاکید می کنم استفاده از خرد انسان های مومن و معتقد به نظام جمهوری اسلامی ایران و استفاده از توان مردمی در برخورد با مسائل اقتصادی که همان اقتصاد مقاومتی مد نظر رهبری می باشد.
کارشناس مسائل سیاسی و بین المللی   افزود: همچنین استفاده از جوانان معتقد به نظام که تبلورآن را در امثال شهید محسن حججی ما می بینم و استفاده از این فکر که ما توانایی داریم و کنار گذاشتن فکرهای دیگر که به دنبال تبلیغ ناتوانی نظام و ملت جمهوری اسلامی ایران است به مرحله ای خواهیم رسید که می توانیم همه مشکلات را پشت سر بگذاریم.
معاون اسبق سازمان انرژی اتمی بیان داشت: فرمایشات اخیر مقام معظم رهبری در دیدار با نخبگان جوان می تواند امید بخش و راه گشا باشد، توصیه می شود همه از ولی امیر مسلمین و تدابیر ولی فقیه تبعیت محض و بی چون و چرا و بدون توجیهات خاص داشته باشند.
کارشناس مسائل سیاسی و بین المللی  تاکید کرد: شاید یکی از نقض های که در روند برجام در داخل کشور می بینیم این است که هیئت اجرائی مذاکراتی برجام با هیئت نظارت بر برجام تقریبا 99 درصد یکی است و تفاوت آنچنانی ندارد، منطقی این است که چند نفر از هیئت مذاکراتی برجام در هیئت نظارت برجام حضور داشته باشند و بقیه از متخصصین در عرصه های مختلف و معتمدین نظام و کسانی که می توانند موضوع را خوب بررسی کنند و در تاکید مقام معظم رهبری به شورای عالی امنیت ملی هم به این موضوع اشاره داشتند، راهکار استفاده از توان عمومی و ملی است.

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۳۰۶۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فضاسازی تبلیغی پارلمان اروپا علیه عملیات «وعده صادق»

نمایندگان پارلمان اروپا روز پنجشنبه با صدور قطعنامه‌ای جانبدارانه، پاسخ ایران به تجاوزگری رژیم صهیونیستی علیه کنسولگری کشورمان در سوریه را محکوم کردند و خواستار خویشتن‌داری طرف‌ها و جلوگیری از تشدید تنش‌ها شدند.

در این قطعنامه که یک نسخه آن در تارنمای پارلمان اروپا منتشر شد، قانون‌گذاران اروپایی خواستار تشدید سیاست شکست خورده تحریم ایران شدند. آنها در تداوم حمایت تمام‌قد غرب از رژیم تروریستی صهیونیستی به ابراز تاسف از تجاوز این رژیم علیه کنسولگری ایران بسنده و اشاره کرده‌اند که اصل مصونیت اماکن دیپلماتیک باید طبق قوانین بین المللی رعایت شود.

گفتنی است که ایران با بهره گیری از حق ذاتی دفاع از خود مبتنی بر ماده ۵۱ منشور ملل متحد و در پاسخ به تجاوزات نظامی مکرر رژیم اسرائیل، به ویژه حمله نظامی علیه مکان دیپلماتیک ایران که در روز ۱۳ فروردین ماه (اول آوریل ۲۰۲۴) در نقض آشکار حقوق بین الملل و بند ۲ منشور ملل متحد صورت گرفت و متعاقب آن ناتوانی شورای امنیت برای اتخاد تدابیر لازم برای محکومیت و مسئولیت پذیر کردن متجاوز، مجموعه‌ای از حملات نظامی علیه اهداف نظامی در سرزمین‌های اشغالی را انجام داد.

جمهوری اسلامی ایران تاکید دارد که به اهداف و اصول حقوق بین الملل و منشور ملل متحد متعهد است، اما در بکار گیری حق ذاتی دفاع از خود بر اساس حقوق بین الملل در هنگام ضرورت تردید نخواهد کرد.

نمایندگان پارلمان اروپا در بخش دیگری از قطعنامه جانبدارانه‌ای که امروز صادر شد، ضمن تکرار ادعا‌های بی‌اساس و سیاه‌نمایی درباره نقش ایران در منطقه، از تصمیم اخیر شورای وزیران امور خارجه اتحادیه برای تشدید سیاست شکست‌خورده تحریم ایران استقبال کرده و خواستار افزودن فوری نام اشخاص و نهاد‌های نظامی ایرانی در فهرست تحریم‌ها شدند.

آنها همچنین درخواست غیرقانونی افزودن نام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به فهرست سازمان‌های به اصطلاح تروریستی را تکرار کرده و از جوسپ بورل مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا خواستار اقدام در این زمینه شدند.

بر اساس گزارش‌ها بورل قرار است فهرست تحریم‌های جدید علیه ایران را در پی عملیات وعده صادق ارائه کند؛ وی با این حال تصریح کرده است که شناسایی سپاه پاسداران به‌عنوان نهاد به اصطلاح تروریستی، بدون حکم دادگاه امکان پذیر نیست.

او هفته پیش در نشست با خبرنگاران در این باره گفت: ما به حکمی نیاز داریم که نشان دهد سپاه ایران در یک پرونده تروریستی دخیل بوده است. در شرایط کنونی چنین پرونده‌ای موجود نیست و من به همکارانم گفتم که پاسخ همانی که است چند ماه پیش اعلام شد.

قانون‌گذاران اروپایی در فراز دیگری از این قطعنامه به توافق سال ۹۴ اشاره کرده و بدون توجه به خروج یکجانبه ایالات متحده آمریکا از این توافق و بدعهدی کشور‌های اروپایی عضو برجام، خواستار پایبندی کامل ایران به تعهدات خود شدند.

گفتنی است که ایران پس از امضای برجام در سال ۱۳۹۴ با هدف لغو تحریم‌های ظالمانه، به عنوان کشوری مسئولیت پذیر، تعهدات خود را بدون عیب و نقص اجرا کرد و این مساله در ۱۶ گزارش آژانس بین المللی انرژی اتمی مورد تائید قرار گرفت. اما پس از ورود دونالد ترامپ به کاخ سفید در ژانویه ۲۰۱۷ (دی ماه ۱۳۹۵) و پس از چند اقدام مقدماتی، نهایتاً با اتخاذ مواضع مغایر با مفاد برجام، با خروج یکجانبه و غیرقانونی آمریکا از آن در ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۷ (۸ می ۲۰۱۸)، در دو مرحله تحریم‌های ثانویه آن علیه ایران بازگردانده شد.

اجرای نامتوازنِ این توافق از یک طرف و فشار‌های ناشی از اعمال و تشدید تحریم‌های یکجانبه آمریکا از طرف دیگر، باعث شد تا یکسال پس از خروج آمریکا از برجام، نهایتاً در تاریخ ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۸ (۸ می ۲۰۱۹) شورایعالی امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران تصمیماتی در راستای متوقف کردن گام به گام اجرای اقدامات داوطلبانه تعهدات هسته‌ای با اعطای فرصت‌های ۶۰ روزه به دیپلماسی، اتخاذ کند.

ایران تا یک سال پس از خروج آمریکا از برجام به تمامی تعهداتش ذیل این توافق عمل کرد تا به کشور‌های اروپایی که وعده می‌دادند آثار خروج واشنگتن از توافق را جبران می‌کنند، فرصت دهد تا برای تحقق این وعده تلاش کنند. اما با توجه به اینکه کشور‌های اروپایی به وعده‌هایشان عمل نکرده‌اند، در چند گام تعهداتش ذیل برجام را کاهش داد. کاهش تعهدات ایران بر اساس مفاد توافق هسته‌ای برجام صورت گرفت.

دولت دموکرات جو بایدن پس از روی کار آمدن در ژانویه ۲۰۲۱، اقدام یکجانبه دولت سابق این کشور را برای خروج از توافق ایران و گروه ۱+۵ محکوم کرد، اما تاکنون دربرابر هرگونه اقدام معتبر برای جبران رفتار نادرست گذشته کوتاهی کرده است.

این درحالیست که ایران با وجود بدعهدی طرف مقابل، حداکثر شجاعت و بصیرت خود را با موافقت برای مشارکت در مذاکرات وین با هدف حفظ توافق برجام نشان داد، اما تجربه ماه‌ها مذاکرات در وین ثابت کرد کاخ سفید به دلیل مشکلات داخلی و فشار رژیم صهیونیستی قدرت تصمیم‌گیری برای بازگشت به توافق هسته‌ای را ندارد.

جمهوری اسلامی ایران تاکید دارد که اگر طرف آمریکایی واقع‌بینانه عمل کند، امکان دستیابی به توافق نهایی وجود دارد. توافق مد نظر ایران سندی است که علاوه بر تضمین طرف‌های مقابل به پایبندی، تحریم‌ها را به صورت موثر و قابل‌راستی آزمایی رفع کند.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • فضاسازی تبلیغی پارلمان اروپا علیه عملیات «وعده صادق»
  • تأکید کره شمالی بر حفظ قدرت نظامی خود
  • کره شمالی: اقدامات بیشتری برای حفظ قدرت نظامی خود انجام می‌دهیم
  • آمریکا: در حال مذاکره مستقیم با ایران نیستیم
  • آمریکا: در حال مذاکره مستقیم با ایران درباره برجام نیستیم
  • اولین نبرد هوایی یک جنگنده تحت کنترل هوش مصنوعی و انسان انجام شد
  • گروسی: ایران به دنبال دستیابی به سلاح هسته‌ای نیست
  • گروسی : ایران چند هفته با در اختیار داشتن اورانیوم غنی شده کافی برای ساختن بمب اتم فاصله دارد نه چند ماه
  • گروسی: ایران باید بیشتر با آژانس همکاری کند/ قصد دارم به زودی به ایران بروم
  • ایران با ساخت بمب اتم "چند هفته، نه چند ماه" فاصله دارد