Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-01@12:52:41 GMT

بوکان به احداث یک حوزه علمیه نیاز مبرم دارد

تاریخ انتشار: ۱ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۷۵۷۹۲۳

بوکان به احداث یک حوزه علمیه نیاز مبرم دارد

فرماندار بوکان گفت: این شهرستان برای تربیت طلاب علوم دینی به احداث و راه اندازی یک حوزه علمیه نیاز مبرم دارد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوکان، جمال خسروی در همایش یاران وقف که عصر امروز با حضور مدیرکل اوقاف آذربایجان غربی در سالن کوثر این شهرستان برگزار شد با تبریک فرارسیدن ماه ربیع الاول اظهار داشت: شهرستان بوکان به قدمت تاریخ دست بالایی در وقف دارد و تا کنون بیش از 3 هزار میلیارد تومان وقف داشته‌اند و بزرگترین واقف این شهرستان مرحوم حاج آقا ابوبکر مهتدی ایلخانی زاده با 105 مورد وقف هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خسروی بیان کرد: در قرآن کریم در تمامی آیات به خیر و اوقاف تشویق می‌کند و وقف برای انسان است چون انسان مکرم است و خداوند هم ذاتا در دل انسان قرار دارد.

وی افزود: رمز شادی و بهجت روحی خیرین و واقفین در رهایی از خودخواهی و در کرم و بخشش آنها بوده که سخاوت ، روحشان را از اسارت تن و خودخواهی، رها کرده‌اند و این رهایی از بخل و حرص است که آدمیرا به رستگاری می رساند.

فرماندار بوکان در این ارتباط تصریح کرد: ابعاد فرهنگی وقف باید برجسته شود تا از انقطاع نسلی جلوگیری کنیم و نسل جدید هم با معنی وقف و واقف آشنا شوند و در این راستا هم واقفین بوکان انسان‌های بزرگی بوده‌اند که می‌توان از آن‌ها درس اخلاق و بزرگی گرفت.

خسروی گفت: واقف و انفاق بهترین صفتی است که در انسان دیده می‌شود و در تقابل با بدترین صفت رذیل خودخواهی است که در انسان وجود دارد و انسان را از بین می‌برد و انسان مانند یخی است که لحظه به لحظه آب می‌شود و با انفاق و دگرخواهی و خیرخواهی می‌تواند انسانیت خود را حفظ کند.

خسروی با تاکید بر لزوم تاسیس حوزه علمیه در شهرستان بوکان اظهار داشت: به دلیل این که حوزه علمیه در بوکان وجود ندارد اعتباراتی برای تعمیر و بازسازی و با احداث مساجد در نظر گرفته نشده که امید است با تاسیس حوزه علمیه در این حوزه اقدامات موثری صورت بگیرد.

وی تصریح کرد: که باید در زمینه‌‌های آموزشی، فرهنگی، بهداشتی و سلامت هم وقف صورت بگیرد چون شهرستان نیاز به موقوفات در این بخش‌ها هم دارد.

98 درصد اوقاف در بوکان در بخش مساجد بوده است

رئیس اوقاف شهرستان بوکان نیز در این همایش اظهار داشت: نشست با روحانیون در راستای توسعه و ترویج مساجد، نشست با شبکه بهداشت و درمان در ارتباط با وقف سلامت، نشست با مسئولین آموزش و پرورش در راستای وقف و کمک به دانش آموزان بی‌بضاعت، نشست با یاوران وقف و ترویج مجالس قرآن خوانی، نشست با موسسات خیریه و تشکیل یاوران وقف و نشست با ادارات ثبت و اسناد و بنیاد مسکن برای سنددار شدن موقوفات از جمله اقداماتی است که صورت گرفته است.

محمد هادی سعادتی بیان کرد: 98 درصد موقوفات بوکان در مساجد صورت گرفته، کمک به نیازمندان 62 مورد، کمک به انجمن نابینایان یک مورد، کمک به ایتام یک مورد، سالمندان یک مورد و دانش آموزان بی‌بضاعت 42 مورد، پرداخت مستمری امام جماعت 62 مورد، تعمیرات مساجد 55 مورد و مرمت و تعمیر موقوفه‌ها 44 مورد بوده است که از محل موقوفات منطبق صورت گرفته است.

سعادتی افزود: بیشتر شهروندان از ما گله مند هستند که چرا فقط در بخش مساجد وقف داریم ما هم در راستای ترویج وقف در زمینه‌های مختلف تلاش می‌کنیم تا با کمک خیرین و و واقفین بخشی از مشکلات شهرستان را حل کنیم.

انتهای پیام/

R41361/P1377/S6,48/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۵۷۹۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تدارک ویژه حوزه‌های علمیه برای دهه کرامت در ۱۴۰۰ نقطه دنیا

حوزه‌های علمیه کشور برای دهه کرامت تدارک ویژه دیده و در هزار نقطه کشور و ۴۰۰ نقطه جهان برنامه‌ خواهند داشت. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، آیت الله محسن اراکی در دیدار اعضای ستاد ملی دهه کرامت، گفت: پیش از امام رضا(ع) مذهب تشیع در انزوا قرار داشت.

وی با اشاره به اینکه در آثار شعرا و هنرمندان می‌توان به این موضوع یقین پیدا کرد، افزود: این موارد موضوعاتی است که هنوز به درستی در تاریخ تحقیق نشده است.

عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه تبیین این نکات موجب می‌شود مردم قدر وضعیت امروز تشیع را بدانند، گفت: عجیب‌ترین پدیده اجتماعی عشق مردم به اهل بیت(ع) است.

وی با اشاره به اینکه نقش اولاد امام کاظم(ع) در انتشار این عشق و جوشش بی‌نظیر بوده است، خاطرنشان کرد: اقداماتی که دهه کرامت انجام می‌شود نیز به معنای ترویج و تقویت این عشق و جوشش است.

آیت الله اراکی با بیان اینکه این عشق و شور باید به جریان اجتماعی تبدیل شود، تصریح کرد: در دوران صفویه برخی مداحان با حضور در بازارها به نوحه خوانی می‌پرداختند که یک اقدام بسیار موثر در تربیت مردم بود.

وی با اشاره به اینکه ارزش دهه کرامت باید حفظ شده و به یک اقدام روتین تبدیل نشود، گفت: مراسم دهه کرامت باید زنده، با روح و پویا باشد.

عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه اولاد امام کاظم(ع) در کشور کانون‌های جریان فرهنگی هستند، افزود: اولاد امام کاظم(ع) محبت اهل بیت(ع) و اسلام را در نقاط مختلف به صورت یک جریان اجتماعی ترویج دادند.

وی با اشاره به اینکه مسئله حب اهل بیت(ع) در تمام جریانات اسلامی وجود دارد، بیان کرد: هیچ جریان اجتماعی به قدرت و گستردگی جریان محبت اهل بیت(ع) وجود ندارد.

آیت الله اراکی با بیان اینکه تمام کار اهل بیت(ع) معجزه و فرابشری است، افزود: باید این معجزات را تبدیل به داستان و فیلم کرده و به مردم معرفی کرد.

نماینده حوزه‌های علمیه کشور در ستاد بزرگداشت دهه کرامت نیز در دیدار با آیت الله اراکی عضو مجلس خبرگان رهبری، گفت: به عنوان حوزه علمیه اعتقاد داریم که دهه کرامت باید طراوت بخش باشد.

حجت الاسلام سید حسن طیب حسینی با اشاره به اینکه برنامه‌های دهه کرامت باید امید افزا، نشاط آفرین و مروج شادی حلال باشد، افزود: شعار جهاد تبیین باید یکی از برنامه‌های محوری در دهه کرامت باشد.

مدیر روابط عمومی مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه با بیان اینکه تلاش داریم از ترویج برنامه‌های بدون وجاهت شرعی جلوگیری شود، عنوان کرد: به عنوان مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه در طول دهه کرامت در هزار نقطه کشور و 400 نقطه جهان برنامه‌هایی خواهیم داشت.

وی از تولید محتوای فاخر، به روز و مورد نیاز اقشار مختلف در قالب‌های مختلف یاد کرد و گفت: حدود 5 هزار مورد از این محتواها از هم‌اکنون قابل استفاده است.

 طیب حسینی تصریح کرد: برگزاری نشست‌های علمی و همایش‌های ملی و بین المللی در دستورکار حوزه‌های علمیه است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • استاندار مازندران: به زیرساخت‌های مساجد بین‌راهی رسیدگی شود
  • تفاهم‌نامه همکاری حوزه علمیه خواهران و اوقاف یزد
  • خسارت جبران ناپذیر در کم توجهی به امر نماز
  • تجهیز بیمارستان امام حسین (ع) شهرستان هشترود به دستگا‌های جدید
  • ‌پیگیری بیش از ۱۰۰ برنامه کانون‌های مساجد فارس برای ایام تابستان
  • اجرای اندیشه های شهیدمطهری فرهنگ کشور رادربرابرتهاجمات حفظ می کند
  • اعلام آمادگی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم برای همکاری با مجمع تقریب
  • تجلیل از استادان حوزه‌های علمیه استان همدان
  • تدارک ویژه حوزه‌های علمیه برای دهه کرامت در ۱۴۰۰ نقطه دنیا
  • بودجه نهادهای حوزوی چقدر افزایش یافت؟