Web Analytics Made Easy - Statcounter

مشهد- ایرنا- مشاور وزیر و دبیر ستاد همکاری حوزه علمیه و آموزش و پرورش گفت: باید راههای جدید برای حضور موثر و هدفمند حوزویان در فعالیتهای عرصه تعلیم و تربیت کشور پیدا کنیم.

حجت الاسلام سید مجتبی ملکی روز سه شنبه در یازدهمین نشست سالانه دبیران کمیته های ستادی و استانی همکاری های حوزه و آموزش و پرورش در مشهد افزود: یکصد و 6 هزار مدرسه و 12 میلیون دانش آموز و 40 میلیون مخاطب بهترین فرصت و مسیر برای تحقق تعلیم و تربیت اسلامی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه برای حضور روحانیان در متن فعالیتهای آموزشی نیاز به تصویب قوانین لازم داریم اظهار کرد: از مجموع 106 هزار مدرسه کشور، سه هزار مدرسه از وجود روحانیان استفاده می کنند که این میزان ناچیز است.
وی گفت: پارسال هزار و 876 نفر از طلاب شاغل در آموزش و پرورش دوره های توانمند سازی و ارتقای مهارت های حرفه ای را گذراندند که این تعداد امسال با 34 درصد افزایش به 2 هزار و 600 نفر می رسد.
مشاور وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه پارسال 14 هزار و 372 نفر از مبلغان حوزه علمیه به مدارس اعزام شدند افزود: این تعداد امسال به 19 هزار و 670 نفر افزایش می یابد.
وی دیدار دانش آموزان با علمای بزرگ هر شهر و مراجع تقلید را از برنامه های در حال اجرا دانست و اظهار کرد: طبق برنامه ریزی های انجام شده، امسال 229 هزار نفر از دانش آموزان به دیدار علما و مراجع تقلید می روند در حالی که پارسال 187 هزار و 40 نفر به خدمت علما مشرف شدند.
وی با اشاره به تصویب طرح گذراندن دوره ضرورت سربازی طلاب در مدارس گفت: پارسال از سهمیه 500 نفری در این زمینه 38 نفر جذب این طرح شدند اما امسال تاکنون 300 نفر از طلاب سطح یک جذب این طرح شده اند و سعی ما بر این است که در این طرح از تمام سهمیه خود استفاده کنیم.

* نمی خواهیم تمام رشته های تعلیم و تربیت در دست حوزه باشد
نماینده ولی فقیه در استان اصفهان هم در این نشست گفت: نمی خواهیم تمام رشته های تعلیم و تربیت در دست حوزه علمیه باشد زیرا روحانی به این تعداد نداریم و علاوه بر این شایسته نیست که تمام فرصت های حوزه علمیه به آموزش و پرورش اختصاص یابد.
آیت الله سید یوسف طباطبایی نژاد با بیان اینکه گزینش معلم مهمتر از گزینش یک قاضی است افزود: یک روحانی عالم و باسواد حوزه علمیه می تواند استادان و معلمان را در مراکز تربیت معلم آموزش دهد و این معلمان آموزش دیده برای دانش آموزان تدریس کنند.
وی اظهار کرد: آموزش و پرورش زیربنای حوزه است و باید افرادی را تربیت کنیم که مانند شهید مدرس هیچ ترس و طمعی نداشته باشند.

* نیاز سند تحول آموزش و پرورش به روحانیان
مدیر کل آموزش و پرورش خراسان رضوی هم در این نشست گفت: حوزه علیمه در تدوین سند تحول بنیادین آموزش و پرورش اساسی ترین نقش را ایفا کرده است و برای پیشبرد اهداف آن هم به حوزه های علمیه نیاز است.
علیرضا کاظمی افزود: در بسیاری از نقاط حاشیه شهر، روستاها و مناطق مرزی از حضور روحانیان در مدارس محروم هستیم در حالی که وجود روحانیون در فضای تعلیم و تربیت الگوی خوبی برای دانش آموزان است.
وی اظهار کرد: اداره برخی مدارس غیر انتفاعی در استان خراسان رضوی را به حوزه های علمیه سپرده ایم و برای جذب دانش آموزان نیز به هر تعداد که نیاز داشته باشند می توانیم مجوز بدهیم.
یازدهمین نشست سالانه دبیران کمیته های ستادی و استانی همکاری های حوزه و آموزش و پرورش تا فردا در مشهد ادامه دارد.
کانال تلگرام ایرنا خراسان رضوی به نشانی telegram.me/irnamashhad برای دسترسی و دریافت سریع اخبار منتخب در همه حوزه های خبری و تصویری فعال است.
خبرنگار: مصطفی نخعی ** انتشار دهنده: محمد حسین علی مقدم
7507/ 6053

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۳۱۴۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش و پرورش کارخانه انسان‌سازی است

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری زنجان گفت: آموزش و پرورش کارخانه انسان‌سازی است و نقش اصلی در زمینه پرورش و شکوفایی ابعاد علمی، اخلاقی، جسمی و روحی فرزندان دارد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از زنجان، ابوالفضل رفیعی، امروز_ سه‌شنبه یازدهم اردیبهشت- در مراسم گرامیداشت مقام معلم با بیان اینکه آموزش و پرورش در زمینه تعلیم و تربیت نقش بسیار ارزشمندی دارد، اظهار کرد: آموزش و پرورش کارخانه انسان‌سازی است و نقش اصلی در زمینه پرورش و شکوفایی ابعاد علمی، اخلاقی، جسمی و روحی فرزندان و آینده‌سازان این کشور برعهده معلمان است.

وی افزود: در اندیشه ناب و اصیل اسلامی، معلمان و اساتید به عنوان سرمایه‌های عظیم اجتماعی هستند که با تلاشی دل‌سوزانه، خالصانه و سرشار از حس وظیفه‌شناسی در کنار تعلیم و تربیت، در مسیر ترویج ارزش‌های انسانی و اسلامی و نیز تقویت هویت ملی قدم بر داشته‌اند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری زنجان با تاکید براینکه زیرساخت اصلی اجتماع از مسیر آموزش و پرورش می‌گذرد و ریشه پیشرفت و اقتدار کشور در زمینه‌های علمی، فناوری، پزشکی و دفاعی نیز به این نهاد بر می‌گردد، افزود: جامعه مرهون معلمان متعهد ، مسئولیت‌پذیر و فداکار است،. ضمن اینکه توجه و اهمیت دادن به آموزش و پرورش، سرمایه‌گذاری برای تربیت نسل آینده و ساخت کشوری پیشرفته و قوی است.

وی با تاکید بر نقش بارز همه معلمان به‌ویژه بانوان معلم در تربیت و تقویت مبانی اعتقادی و هویتی دانش‌آموزان، آن‌را حاصل کار جمعی تمام ارکان آموزش و پرورش و مدارس و تک تک معلمان دانست.

رفیعی با بیان اینکه دولت سیزدهم از بدو تشکیل برای رفع مشکلات فرهنگیان و به‌ویژه تعالی شأن و منزلت معلم در جامعه تلاش می‌کند، گفت: اجرای قانون رتبه‌بندی معلمان و سند تحول بنیادین نظام آموزشی یکی از موضوعات مهمی بود که در این راستا و تحقق عدالت به انجام رسید.

کد خبر 749401

دیگر خبرها

  • استاندار اردبیل: سند بنیادین آموزش و پرورش را متحول کرد
  • تبریک مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی به تلاش گران عرصه تعلیم و تربیت
  • پیام تبریک استاندار آذربایجان‌غربی بمناسبت روز معلم
  • استاندار آذربایجان‌غربی در پیامی روز معلم را گرامی داشتند
  • اساسی‌ترین رکن فعالیت آموزش و پرورش، انسان‌سازی است
  • البرز به ۱۱ هزار کلاس درس جدید نیاز دارد
  • تربیت باید از سطح مدرسه آغاز شود
  • آموزش و پرورش کارخانه انسان‌سازی است
  • ارتقا دانشی و عملیاتی در حوزه اخلاق نیاز جامعه امروز است
  • جذب اعضای تیم والیبال دانش‌آموزان به عنوان معلم