Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شریان»
2024-04-30@00:03:09 GMT

10 مسیر ریلی خطرناک و تماشایی جهان+ تصویر

تاریخ انتشار: ۲ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۷۶۱۲۰۲

در این تاپ 10 با ما همراه باشید تا شما را با زیباترین و در عین حال خطرناکترین مسیرهای ریلی دنیا آشنا کنیم.


به گزارش شریان نیوز، به نقل از دیجی‌رو، خطوط ریلی زیادی در دنیا وجود دارند که برخی از آنها به دلیل طبیعت پیرامون و مسیری که از آن گذر می‌کنند هیجان و ترس زیادی را به مسافرین منتقل می‌کنند. برخی از این مسیرها دارای چشم اندازهایی وسیع و بسیار زیبا هستند و نظر هرکسی را به خود جلب می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین این جاده‌ها برای کسانی که به طبیعت و ماجراجویی در آن علاقه دارند محلی بسیار عالی و هیجان انگیز است. پس در این تاپ 10 با ما همراه باشید تا شما را با زیباترین و در عین حال خطرناکترین مسیرهای ریلی دنیا آشنا کنیم.

10- مسیر ریلی آرگو گِده (Argo Gede) – اندونزی

 

این خط آهن از جاکارتا تا باندونگ در کشور اندونزی کشیده شده است. این مسیر در ارتفاع بسیار بالایی قرار دارد و در اواسط راه از پل سیکوروتوگ پایلون عبور می‌کند، این پل بر روی دره عمیق و بزرگی قرار داشته که گذشتن از روی آن برای بار اول هرکسی را می‌ترساند. عمق زیاد این دره و طبیعت استوایی آن بسیار هیجان انگیز است. با اینکه منظره این پل حقیقتا چشم نواز است، اما به دلیل نبود حفاظ‌های ایمنی گذشتن از آن خطرناک به نظر می‌رسد. با اینکه مهندسین سازنده پل اعتقاد دارند که سازه‌ای ایمن را ساخته‌اند، اما اتفاقات ناگواری نیز بر روی آن به وقوع پیوسته است. در سال 2002 یک قطار هنگامی‌ که بر روی این پل قرار داشت از ریل خارج شد اما خوشبختانه به طور معجزه آسایی هیچ کس آسیبی ندید.
9- قطارهای بامبو – کامبوج

 

مسیرهای ریلی کشور کامبوج توسط فرانسوی‌ها ساخته شدند اما بیشتر آنها در دوره سیاه حکومت خمرهای سرخ نابود شدند. در این دوره افراد محلی با استفاده از ارابه‌های دست سازی که بر روی ریل قرار می‌گرفتند از این مسیرها برای مصارف داخل محدوده خود استفاده می‌کردند. به دلیل جنس ارابه‌ها، به آنها قطارهای بامبو گفته می‌شد. با اینکه این ارابه‌ها خطرناک بودند، اما امروزه برخی از آنها برای استفاده و بازدید توریست‌ها مقاوم سازی شده و مورد استفاده قرار می‌گیرد.
8- مسیر ریلی مرگ – تایلند

 

آیا تاکنون فیلم «پل رودخانه کوای» را دیده‌اید؟ این مسیر دقیقا همان ریلی است که در این فیلم از رودخانه می‌گذرد. مسیر ریلی مرگ در استان کانچانبوری تایلند، در نزدیکی مرز میانمار قرار گرفته. صدها تن از سربازان آمریکایی و بریتانیایی که توسط نیروهای نظامی ژاپن در جنگ جهانی دوم به اسارت گرفته شده بودند در هنگام ساخت این مسیر ریلی جان خود را از دست داده‌اند. البته منظره این مسیر ریلی بسیار زیبا بوده و از میان جنگلها نیز عبور می‌کند.
7- مسیر آسو مینامی – ژاپن

 

آیا ممکن است سوار قطاری شوید که از میان یک آتشفشان فعال عبور می‌کند؟ جالب است بدانید که منطقه‌ای که خط ریلی آسو مینامی از آن عبور می‌کند فعالترین منطقه آتشفشانی ژاپن است. با اینکه مسئولین ژاپنی در اکثر مواقع زمان فعالیت این آتشفشانها را به درستی پیش بینی می‌کنند، اما همیشه احتمال فوران غیرمنتظره‌ی یکی از این کوه‌ها وجود دارد. در کناره‌های این مسیر می‌توانید طبیعتی که توسط مواد مذاب از بین رفته است را مشاهده کنید.
6- قطار بینی شیطان – اکوادور

 

مسیر ریلی Nariz Del Diablo یا دماغ شیطان در کشور اکوادور واقع شده. این مسیر از ارتفاعات کوه‌های اند می‌گذرد و به دلیل عبور از کنار دره‌ها می‌تواند هر کسی را بترساند. این مسیر که در ارتفاع 2.7 کیلومتری از سطح زمین قرار دارد بدون شک یکی از ترسناکترین مسیر‌های ریلی دنیاست. افرادی که به دنبال هیجان بیشتری هستند می‌توانند از واگن‌های قدیمی‌ای که در این خط مشغول به کارند استفاده کنند.
5- مسیر ریلی زیبای کوراندا (Kuranda Scenic Railroad) – استرالیا

 

مسیر خوش منظره کوراندا در عین زیبایی خطرناک نیز هست. این خط آهن از میان جنگلهایی عبور می‌کند که بخشی از پارک ملی بارون جورج محسوب می‌شوند. در برخی از مناطق این مسیر ریلی به قدری به آبشارها نزدیک می‌شود که قطرات آب روی قطار پاشیده می‌شوند. این مسیر ریلی از کارینز تا کوراندا در استرالیا کشیده شده و در جنگلهای بارانی کوئینزلند شمالی که بخشی از میراث زمین شمرده می‌شود قرار دارد.
4- مسیر چنای رامسوارام (Chennai Rameswaram) – هند

 

این مسیر یکی از فوق العاده ترین خطوط ریلی دنیاست که از پلی 2065 متری عبور می‌کند. پل ریلی پامدان که در سال 1914 ساخته شده فاصله بسیار نزدیکی با سطح آب دارد و بخش جنوبی هند را به جزیره رامسوارام که جزوی از ایالت چنای است متصل می‌کند. در صورتی که مسافر این قطار باشید و از پنجره به بیرون نگاه کنید، هیچ نشانی از خط آهن نخواهید دید و در مقابل چشمان شما تنها پهنه‌ای بیکران از آب قرار خواهد داشت. گذشتن از این مسیر ریلی تجربه‌ای است که تا آخر عمر به یاد خواهید داشت.
3- قطار ابرها (Tren a las Nubes) – آرژانتین

 

ساخت این مسیر ریلی که در آن از بزرگترین پایه‌های زیگزاگی در میان کوه‌ها استفاده شده 27 سال به طول انجامیده است. این خط آهن که در میان کوه‌های شمال مرکزی کشور آرژانتین و در نزدیکی مرز شیلی واقع شده شبیه به قطاری است که همانند هواپیما از زمین بلند می‌شود و از میان ابرها می‌گذرد. این مسیر به قدری طولانی است که برای رسیدن به مقصد باید از میان 21 تونل و 13 پل زیبا گذر کنید.
2- گذرگاه سفید و مسیر یوکان – آمریکا

 

گذرگاه سفید و مسیر یوکان خط آهن باریکی است که اسکاگوی در آلاسکا را به وایت هورس در یوکان متصل می‌کند. هیچ مسیر قطاری خطرناک‌تر از این خط ریلی که از میان صخره‌ها و دره‌ها عبور می‌کند نیست. این خط آهن که هیچ ارتباطی با سایر خطوط ریلی آمریکا ندارد در سال 1989 و در زمانی که افراد زیادی به دنبال یافتن طلا بودند ساخته شد و در سالهای اولیه به میزان زیادی مورد استفاده قرار گرفت. امروزه این مسیر تنها به عنوان یکی از جاذبه‌های توریستی به کار گرفته می‌شود.
1-مسیر ریلی جرج تاون – کلرادو آمریکا

 

خطوط آهن بسیار باریکی در کشور آمریکا کشیده شده اما این مسیر ریلی که جرج تاون نام دارد بدون شک خطرناکترین و یکی از باریکترین خطوط در این کشور است. این مسیر در منطقه کلیر کریک قرار داشته و برای رسیدن به معادن نقره‌ای که در منطقه وجود دارند ساخته شده. خطرناک ترین قسمت این ریل پلی است که به پل دروازه جهنم شهره شده و در بخشهایی تنها 914 میلیمتر عرض دارد. قطارهای عبوری برای گذشتن از این پل باید با حداقل سرعت حرکت کنند.

 

منبع: جام جم آنلاین

دسته بندیاجتماعي

منبع: شریان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shariyan.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شریان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۶۱۲۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسیر دشوار والیبال ایران برای المپیکی شدن

مرحله مقدماتی لیگ ملت‌های سال ۲۰۲۴ در گروه مردان از ۱۶ خرداد تا سوم تیرماه سال جاری پیگیری می‌شود و با معرفی تیم‌های صعود کننده به مرحله نهایی به پایان خواهد رسید. در پایان این مرحله رنکینگ فدراسیون جهانی به روز می‌شود و چهار تیم برتر از این طریق سهمیه المپیک را به دست می‌آورند.

به این ترتیب لیگ ملت‌های ۲۰۲۴ تنهاترین و آخرین راه صعود والیبال ایران به المپیک است، اما فدراسیون والیبال معتقد است باید برای حتی یک درصد شانس باقی مانده هم تلاش کرد.

در حال حاضر تیم‌های فرانسه به عنوان میزبان المپیک، لهستان، آمریکا، ژاپن، برزیل، آلمان و کانادا سهمیه مستقیم بازی‌های پاریس را به دست آورده‌اند که تنها پنج سهمیه باقی می‌ماند. از این تعداد هم یک سهمیه به قاره آفریقا تعلق می‌گیرد چرا که تمامی قاره‌ها باید در المپیک نماینده داشته باشند. در حال حاضر مصر به دلیل امتیاز بالاتر در رنکینگ جهانی بین سایر تیم‌های آفریقایی این سهمیه را دارد. به این ترتیب چهار سهمیه باقی می‌ماند.

برای چهار سهمیه باقی مانده چند تیم شرایط بهتر و شانس بیشتری دارند و می‌توانند در لیگ ملت‌ها با برنامه‌ای درست کار را تمام کنند و المپیکی شوند. ایتالیا، آرژانتین و اسلوونی فاصله امتیازی مطمئنی دارند و صربستان هم چهارمین تیمی است که با توجه به رنکینگ و امتیازش شانس بالاتری برای المپیکی شدن دارد، اما نمی‌توان کار را تمام شده فرض کرد.

کوبا، هلند، ترکیه و ایران هم هر چند شانس کمی دارند، اما نمی‌خواهند دست از تلاش برای المپیکی شدن بردارند و با امید ارائه بهترین نمایش و لغزش رقبا به لیگ ملت‌ها وارد می‌شوند تا شاید تلاش‌هایشان به پاریس ختم شود و خود را به بزرگترین رویداد ورزشی جهان برسانند.

در زیر، رده‌بندی جهانی و امتیاز‌های تیم‌های مدعی که هنوز سهمیه نگرفته‌اند را بررسی می‌کنیم:

(تن‌ها ۴ تیم برتر از فهرست زیر المپیکی می‌شوند.)

ایتالیا با ۳۴۲.۴۳ امتیاز، رتبه سوم

آرژانتین با ۳۱۴.۳۵ امتیاز، رتبه ششم

اسلوونی با ۳۰۷.۱۲ امتیاز، رتبه هفتم

صربستان با ۲۵۳.۲۲ امتیاز، رتبه نهم

کوبا با ۲۳۶.۹۶ امتیاز، رتبه یازدهم

هلند با ۲۱۴.۵۸ امتیاز، رتبه سیزدهم

ترکیه با ۲۱۰.۷۳ امتیاز، رتبه چهاردهم

ایران با ۲۰۷.۸۲ امتیاز، رتبه پانزدهم

بر این اساس ایران از نظر امتیازی فاصله زیادی با ایتالیا، آرژانتین و اسلوونی دارد و شاید رقابت اصلی برای المپیکی شدن با صربستان باشد. البته این به معنی این نیست که تنها باید صربستان را ببریم، بلکه باید در حداقل ۹ مسابقه برنده از زمین خارج شویم و امید داشته باشیم که رقبایمان هم عملکرد خوبی از خود نشان ندهند.

نکته مهم دیگر این است که هر بردی نمی‌تواند امتیاز بالایی را برای ما داشته باشد. طبیعتا برد مقابل تیم‌هایی که در رنکینگ جایگاه بالاتری دارند، امتیاز بیشتری هم دارد و می‌تواند رنکینگ ایران را ارتقاء دهد. ایران در هفته اول با تیم‌های صربستان (نهم جهان)، ایتالیا (سوم جهان)، کوبا (یازدهم جهان) و آرژانتین (ششم جهان) مسابقه دارد و در صورت برد می‌تواند امتیازات خوبی به دست بیاورد.

برنامه مسابقات تیم ملی در لیگ ملت‌ها به شرح زیر است:

هفته نخست

پنجشنبه، سوم خرداد

ایران – صربستان، ساعت ۳:۳۰

شنبه، پنجم خرداد

ایران – ایتالیا، ساعت صفر بامداد

یکشنبه، ششم خرداد

ایران – کوبا، ساعت ۳:۳۰

دوشنبه، هفتم خرداد

ایران – آرژانتین، ساعت صفر بامداد

هفته دوم

سه‌شنبه، ۱۵ خرداد

ایران – ژاپن، ساعت ۱۳:۵۰

پنجشنبه، ۱۷ خرداد

ایران – برزیل، ساعت ۶:۳۰

جمعه، ۱۸ خرداد

ایران – بلغارستان، ساعت ۶:۳۰

شنبه، ۱۹ خرداد

ایران – ترکیه، ساعت ۶:۳۰

هفته سوم

چهارشنبه، ۳۰ خرداد

ایران – آمریکا، ساعت ۱۴:۳۰

پنجشنبه، ۳۱ خرداد

ایران – هلند، ساعت ۱۰:۳۰

جمعه، یکم تیر

ایران – فرانسه، ساعت ۶:۳۰

یکشنبه، سوم تیر

ایران - آلمان، ساعت ۶:۳۰

منبع: ایسنا

tags # والیبال سایر اخبار اسرار تکامل آلت‌ جنسی؛ رابطه جنسی انسان‌های اولیه مثل گوریل‌ها بود؟ (تصاویر) «زو»؛ گاو عقیم و غول‌پیکری که توسط انسان‌ها به وجود آمد! اتفاق عجیب که همزمان با انقراض دایناسورها در زمین رخ داد! (تصاویر) مرکز واقعی جهان کجا است؟

دیگر خبرها

  • سپاه بزرگ‌ترین نیروی ضد تروریسم جهان است/ آمریکا به دنبال آتش بس در غزه نیست
  • سپاه بزرگترین نیروی ضد تروریسم جهان است/ آمریکا به دنبال آتش بس در غزه نیست
  • راه آهن پاکستان از راه اندازی قطار سافاری خبر داد
  • امین مدنی:‌ «وعده صادق»؛ عبور از قوی ترین نقطه پدافندی جهان
  • مزایای راه‌اندازی مسیر ریلی افغانستان- قزاقستان و امکان اتصال آن به ایران
  • اقدام خطرناک در تونل کندوان؛ انتظار برای آسفالت بیش از ۲ سال؟! | تصویر
  • ماجرای توقف قطار ترانزیتی افغانستان در ایران چیست؟
  • مسیر دشوار والیبال ایران برای المپیکی شدن
  • مشکلات جهان اسلام در نتیجه عدم توجه به توصیه های علمای جهان اسلام است/ هدف صهیونیسم بین الملل ایجاد فاصله میان کشورهای اسلامی است
  • قطار پیشرفت در ایستگاه همدان