Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-05-06@22:43:09 GMT

برگزاری انتخابات فراگیر فلسطین تا 2018

تاریخ انتشار: ۲ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۷۶۲۰۶۹

برگزاری انتخابات فراگیر فلسطین تا 2018

نشست‌ دو روزه گفت‌وگوی ملی گروه‌های فلسطینی که زیر نظر مصر در قاهره برگزار شد، با صدور بیانیه پایانی که در آن بر برگزاری انتخابات در فلسطین تا قبل از ۲۰۱۸ و مرجعیت توافق سال ۲۰۱۱ در پرونده امنیتی نوار غزه تأکید شده است، به کار خود پایان داد.

ایران آنلاین /نشست‌ دو روزه گفت‌وگوی ملی گروه‌های فلسطینی که زیر نظر مصر در قاهره برگزار شد، با صدور بیانیه پایانی که در آن بر هفت موضوع اصلی برای پایان دادن به شکاف داخلی و سازوکار حل این مسأله اشاره شده است، پایان یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 در این بیانیه بر برگزاری انتخابات در فلسطین تا قبل از ۲۰۱۸ و مرجعیت توافق سال ۲۰۱۱ در پرونده امنیتی نوار غزه تأکید شده است. این بیانیه همچنین بر لزوم پایان مشکلات ساکنان غزه در عرصه‌های معیشتی، بهداشتی و آموزشی از جمله حل مشکلات برق، آب و بازسازی این منطقه و تلاش برای رفع موانع موجود در گذرگاه‌ها به منظور فراهم شدن زمینه تردد آزادانه تأکید دارد. 

در جریان این نشست‌ اوضاع داخلی فلسطین بر اساس پایبندی به اصول ملی و تحکیم و تقویت وحدت ملی مورد بررسی قرار گرفت و تمامی طرف‌ها بر اهمیت وحدت ملی که زمینه‌ساز تقویت مبارزات ملت فلسطین در داخل و خارج به منظور آزادسازی سرزمین و مقدسات و تحقق آزادی، استقلال و حق بازگشت و حق تعیین سرنوشت خواهد شد، تأکید کردند. گروه‌های شرکت‌کننده در نشست‌ قاهره بر لزوم بازسازی و احیای هر چه سریعتر سازمان آزادی‌بخش فلسطین (ساف) بر اساس توافقنامه سال ۲۰۰۵ قاهره تأکید کردند و از کمیته احیا و اصلاح ساختار ساف خواستند برای این منظور تشکیل جلسه دهد اما زمان این جلسه را مشخص نکردند. گروه های فلسطینی همچنین بر لزوم برخورداری دولت تشکیلات خودگردان از اختیارات خود در نوار غزه و عمل آن به مسئولیت‌هایش در راستای اجرای توافقات صورت گرفته در تاریخ ۲۰۱۷/۱۰/۱۲ میان دو جنبش فتح و حماس در این زمینه تاکید کرده و راه‌های تقویت حضور دولت در غزه را بررسی کردند.

بیانیه پایانی نشست قاهره از کمیته مرکزی انتخابات و طرف‌های ذیربط خواسته است زمینه برگزاری انتخابات ریاست تشکیلات خودگردان، مجلس قانونگذاری و شورای ملی را حداکثر تا سال ۲۰۱۸ فراهم کنند. این بیانیه اختیار انتخاب زمان برگزار انتخابات را به محمود عباس، رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین واگذار کرده است که باید پس از رایزنی با گروه‌ها و نهادهای ملی و سیاسی در این زمینه تصمیم‌گیری کند. این بیانیه همچنین بر حاکمیت قانون و حفظ امنیت فلسطینیان و ساکنان آن طبق توافق سال ۲۰۱۱ و اجرای فوری قوانین طبق توافق اخیر آشتی ملی در قاهره تأکید کرده است.

شرکت‌کنندگان در اجلاس قاهره همچنین تصمیم اخیر دولت آمریکا مبنی بر عدم تمدید  فعالیت دفتر ساف در واشنگتن به منظور اعمال فشار علیه مقامات فلسطینی و وادار کردن آنها به تسلیم در برابر خواسته‌های آمریکا در زمینه تلاش های این کشور برای تحمیل راه حل منطقه‌ای همسو با طرح‌های رژیم صهیونیستی را محکوم کردند.

گروه‌های فلسطینی ضمن مخالفت با راه‌حل‌های موقتی در زمینه تشکیل کشور دارای مرزهای موقتی و نیز مخالفت با به رسمیت شناختن "یهودی‌سازی اسرائیل" و دیگر طرح‌های مغایر حقوق ملت فلسطین، بر حمایت از تلاش‌ها برای عضویت تشکیلات خودگردان در موسسات و معاهدات بین‌‌المللی به منظور محاکمه رژیم صهیونیستی به خاطر جنایت‌هایش تأکید کردند.

گروه‌های شرکت‌کننده در نشست قاهره از کشورهای عربی و اسلامی و نهادهای آنها خواستند که از مبارزات ملت فلسطین حمایت کرده و به تعهدات مالی خود بر اساس مصوبات کنفرانس بازسازی غزه در ۲۰۱۴ پایبند باشند. / ایسنا

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۶۲۰۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیسی: مردم در اجرا و نظارت بر انتخابات دخیل هستند

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، نشست مشترک اعضای هیئت وزیران به ریاست حجت‌الاسلام سید ابراهیم رئیسی با استانداران سراسر کشور در سالن پیامبر اعظم (ص) وزارت کشور دقایقی قبل آغاز شد.

رئیس جمهور در این مراسم طی سخنانی خطاب به این مدیران عالی دولت بیان کرد: باید با مردم به‌صورت مداوم ارتباط داشته باشید؛ خصوصاً مردمی که در اجتماعات مسئولان شرکت هم نمی‌کنند که باید این عزیزان هم مورد رسیدگی قرار بگیرند.

وی در خصوص انتخابات ۱۴۰۲ افزود: مجریان، ناظران و عموم مردم همت کردند و انتخابات باشکوهی داشتیم و مولفه‌های مورد اشاره رهبر معظم انقلاب محقق شد. در این مرحله دوم نیز کاری بشود که این چهار اصل مورد تأکید قرار بگیرد. مردم ما در اجرا و نظارت دخیل هستند و امیدواریم این انتخابات هم باشکوه برگزار شود.

رئیس‌جمهور با اشاره به شعار سال، خاطر نشان کرد: باید تمامی بخش‌ها برنامه داشته باشند و طبق آن به‌سوی تحقق شعار سال که مورد تأکید مقام معظم رهبری است، حرکت کنند.

خبر در حال تکمیل...

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تأکید سازمان همکاری اسلامی بر حق تحصیل دختران در افغانستان
  • توافقی را که به آتش بس فراگیر منجر نشود، امضا نخواهیم کرد
  • نامه حماس به گروه‌های فلسطینی پیرامون گفت‌وگوهای آتش‌ بس
  • نامه حماس به گروه‌های فلسطینی پیرامون گفت‌وگوهای آتش‌بس
  • دور کنونی گفت‌وگوهای آتش‌ بس پایان یافت
  • حماس: دور کنونی گفت‌وگوهای آتش‌بس پایان یافت
  • الزام سامان دادن یک نظام فراگیر اسلامی برای کنار زدن نظام سلطه
  • رئیسی: مردم با حضورشان انتخاباتی باشکوه رقم بزنند
  • رئیسی: مردم در اجرا و نظارت بر انتخابات دخیل هستند
  • مشکل اصلی برای آتش‌بس در غزه شخص نتانیاهو است