Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام نیوز»
2024-05-07@03:18:19 GMT

معجزه خرما در تقویت حافظه و درمان زخم معده !

تاریخ انتشار: ۲ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۷۶۳۰۱۴

معجزه خرما در تقویت حافظه و درمان زخم معده !

به گزارش جام نیوز،  خرما ماده غذایی خوش طعم و پرطرفداری است که خواص زیادی برای سلامت بدن به‌ویژه  قلب دارد، انواع خرما به عنوان یک ماده غذایی بسیار مفید برای اندام‌های بدن محسوب می شود، مطالعات زیادی در دنیا در زمینه خواص خرما انجام شده است که نتایج شگفت آوری از خواص این ماده غذایی برای سلامت انسان را نشان می‌دهد، در ادامه با خواص شگفت‌انگیز خرما  آشنا شوید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

 

خرما غذای مغز و بدن

خرما منبع غنی از قند‌های ساده ای چون گلوکز، فروکتوز و ساکاروز محسوب می شود و به همین علتل یک ماده انرژی‌زا با قدرت جذب سریع برای بدن است، متخصصان تغذیه به ورزشکاران توصیه می‌کنند که قبل و پس از تمرین‌های ورزشی ۲ وعده خرما مصرف کنند تا انرژی لازم برای فعالیت های بدنی تامین شود، افزون بر این خرما در بهبود عملکرد مغز موثر است و انرژی لازم برای تقویت حافظه و تمرکز را به مغز می‌رساند و به همین علت متخصصان خرما را در برنامه غذایی کودکان و سالخوردگان قرار می‌دهند تا قدرت یادگیری کودکان افزایش پیدا کند و افراد مسن از خطر ابتلا به آلزایمر در امان بمانند.

 

 

با مصرف خرما سرطان به سراغتان نمی آید

خرما غنی ازمنیزیم است و این ماده باعث تقویت دستگاه ایمنی بدن می‌شود. منیزیم التهاب را در بدن کاهش می‌دهد. التهاب دلیل اصلی بسیاری از بیماری‌ها و از جمله انواع سرطان است. خرما دارای آنتی‌اکسیدانت‌هاست که با رادیکال‌های آزاد می‌جنگند. در تحقیقی که در مجله بریتانیایی تغذیه در سال ۲۰۱۵ منتشر شده خوردن خرما از امکان ابتلا به سرطان معده و روده را کاهش می‌دهد.

 

 

خرما بخورید تا سکته نکنید

این ماده غذایی منبع غنی از پتاسیم است که نقش مهمی در سلامت قلب دارد، بر اساس نظر کارشناسان تغذیه، مصرف روزانه ۱۰۰ گرم خرما ۲۰‌درصد پتاسیم مورد نیاز روزانه هر فرد را تامین می‌کند همچنین مطالعه ای نشان می‌دهد، خانم هایی که روزانه ۳۲۰۰ میلی گرم پتاسیم مصرف می‌کنند ۲۱‌درصد کمتر دچار حمله قلبی می شوند.

 

 

به تازگی در مطالعات نشان داده شده است که مصرف روزانه خرما مانع سخت‌شدن رگ‌ها می‌شود که در نتیجه از بروز سکته قلبی جلوگیری می کند، سخت‌شدن رگ‌ها در اثر افزایش کلسترول بد خون بروز می کند و  مصرف روزانه ۱۰۰ گرم خرما برای مدت ۴ هفته باعث می شود که تری گلیسیرید‌ها در بدن به میزان ۱۵‌درصد کاهش پیدا کند و چربی در خون به میزان ۳۳‌درصد  اکسیده شود و همه این‌ موارد بدون افزایش قند خون رخ می دهد.

 

 

زخم معده را به جای دارو با خرما درمان کنید

خرما، به‌دلیل خاصیت تنظیم‌کننده ای دستگاه گوارش، از قرن‌ها پیش برای درمان زخم معده مورد استفاده قرار می گرفته است، مطالعه ای در سال ۲۰۰۵ نشان می‌دهد که خرما، موجب کاهش التهاب حاصل از زخم معده می شود همچنین مصرف این ماده غذایی در درمان زخم معده موثرتر از مصرف دارو است.

 

 

درمان کم خونی با خرما

خرما منبع غنی از آهن است و ماده اصلی در هموگلبین خون محسوب می شود، کمبود آهن در بدن منجر به کم‌خونی می‌شود و به همین علت مصرف روزانه خرما مقدار لازم آهن را به بدن می‌رساند و از بروز کم‌خونی به‌ خصوص در کودکان و زنان باردار جلوگیری می‌کند زیرا ۱۰۰ گرم خرما حاوی ۹/۰ میلی گرم آهن است.

 

 

 

2024

 

منبع: جام نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۶۳۰۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاثیرات شگفت انگیز مصرف روزانه پیاز

پیاز دارای خواص دارویی فراوانی برای بدن است این گیاه دارویی به صورت پخته یا خام خواص بی نظیری دارد که خوب است آنهارا بدانید.

به گزارش عصرایران؛ اگرچه هر نوع سبزی فوایدی برای سلامتی دارد اما، برخی از سبزیجات مانند پیاز خواص بسیار خاصی دارند. پیاز به طور کلی برای سلامت قلب، استخوان و روده شناخته شده است وحتی فواید دیگری دارد که ممکن است بسیاری از افراد از آن شگفت زده شوند. با این حال، اگر به پیاز حساس هستید قبل از استفاده با پزشک مشورت کنید.

افزایش باروری

در گذشته، ناباروری مردان با معاینات، جراحی‌ها و آزمایش‌های زیادی درمان می‌شد اما، اکنون می‌توان با نوشیدن آب پیاز به سادگی این مشکل را برطرف کرد، زیرا استفاده از طیف گسترده‌ای از آنتی‌اکسیدان‌ها که پیاز مقدار زیادی از آن‌ها را دارد بسیار روی باروری تاثیر گذار است.

کمک به سینوس‌ها

یک راه عالی برای متوقف و کند کردن روند خونریزی بینی، استفاده از پیاز است! کافی است نصف پیاز را بردارید و آن را درست زیر سوراخ‌های بینی قرار دهید و سپس ببوید، زیرا پیاز به دلیل داشتن ویتامین ث و بیوفلاونوئید‌ها باعث می‌شود مسیر بینی کمتر به خونریزی حساس شود همچنین یکی دیگر از مزایای مطلوب پیاز این است که در زمان گرفتگی بینی راه‌های بینی را شل و تنفس را برای ما آسان‌تر می‌کند.

جلوگیری از افسردگی و بهبود خلق و خو

پیاز دارای فولات یا همان ویتامین ب ۹ است، این ویتامین با شکستن اسید آمینه به نام هموسیستئین از افسردگی جلوگیری و خلق و خوی شما را تقویت می‌کند. به بیان ساده، این اسید آمینه نامطلوب به بدن اجازه نمی‌دهد هورمون‌های خوبی تولید کند.

جلوگیری از پوسیدگی دندان

پیاز می‌تواند به پیشگیری از بیماری‌ها در بدن کمک کند اما، فواید زیادی برای سلامت دهان و دندان نیز دارد همچنین، جویدن پیاز خام به قوی‌تر شدن دندان‌ها و مبارزه با هر گونه باکتری موجود در دهان کمک می‌کند. به سادگی مقداری پیاز را به مدت ۲ تا ۳ دقیقه بجوید، زیرا این کار می‌تواند به جلوگیری از پوسیدگی دندان نیز کمک کند.

جلوگیری از سرماخوردگی و آنفولانزا

پیاز می‌تواند از سرماخوردگی، سرفه، تب و گلودرد جلوگیری کند.

پیاز خود را تکه تکه و آن را به مدت ۶ تا ۸ ساعت در آب آشامیدنی خیس کنید و ۳-۴ قاشق غذاخوری ۳ بار در روز مصرف کنید.

درمان گوش درد

گوش‌ها ما یکی از حساس‌ترین اعضای بدن هستند و ممکن است به دلایل زیادی مانند صدا‌های بلند و سفر با هواپیما درد بگیرند و برخی از پزشکان استفاده از قطره گوش را برای کاهش درد توصیه کنند. با این حال، پیاز پخته نیز می‌تواند کمک کند. یک پیاز را در آب بپزید تا نرم شود سپس آن را روی یک پارچه و گوش خود قرار دهید تا گوش درد بهبود یابد.

دیگر خبرها

  • مصرف روزانه پیاز چه خواصی دارد؟
  • ۱۰ ماده غذایی که نباید با معده خالی بخورید
  • معجزه آب سیب زمینی ؛ فواید و خواص آب سیب زمینی را بشناسید
  • خواص گیاه معجزه گر شنگ و روش مصرف آن
  • تاثیرات شگفت انگیز مصرف روزانه پیاز
  • رفلاکس معده؛ نشانه‌ها، علل و راه‌های درمان آن
  • خواص توت خشک در کاهش فشارخون و بهبود عملکرد کلیه‌ها
  • وارفارین چیست و چه کاربردی دارد؟ + عوارض، استفاده در دوران بارداری و منع مصرف
  • سل تراپی معجزه نمی کند/ حداقل دو سوم سرطانی ها در ایران حتماً زنده می مانند
  • درمان معجزه‌آسای حساسیت فصلی با عطر طبیعی