Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس‌جمهور روحانی در در روزهای گذشته در اتفاقی نادر،ایشان گفتند بهتر است تا مردم اخبار مربوط به زلزله را از کانال رسانه ملی دنبال کنند تا اینکه دل به اخبار و بعضا شایعات شبکه های مجازی و کانال‌های تلگرامی ببندند. آنچنان که به نظر می‌رسد روحانی بعد از پشت‌سر گذاشتن دومین انتخابات و کسب آراء مردمی حالا قصد دارد با تک تک مخالان دوران انتخاباتش از در آشتی درآید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گزارش تابناک، تنها شش ماه بعد از اوج حملات حسن روحانی و یارانش به سازمان صداوسیما، رئیس‌جمهور منتخب در پیامی به مردم از آنها خواست تا به اخبار صداوسیما اعتماد کنند. انگار نه انگار که همین شش ماه بود که روحانی و یارانش صدا و سیما را رسانه‌ای نامطمئن، غرض‌ورز و جانبدار قلمداد کرده بودند و روحانی در فیلم تبلیغاتی‌اش آن را به استهزاء گرفته بود. عجیب‌تر اینکه رئیس‌جمهور در سخنانش مجاری رسانه‌ای را به دروغ‌پراکنی و شایعه‌سازی محکوم می‌کند که در ایام انتخابات به مدد همین رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی توانسته بود به قول خودش پیامش را به دورافتاده‌ترین مناطق کشور هم برساند و انحصار رسانه ملی را که در ان ایام از سوی روحانی و یارانش به انعکاس صدای یک جریان محکوم شده بودند را بشکند.
حساب کردن روی حافظه فراموشکار مردم ایران در این سال‌ها یکی ابزارهای کارآمد سیاسیون بوده و گویا حسن روحانی هم حالا حسابی روی این ماجرا حساب کرده که اینگونه در ماجرای صداوسیما تغییر موضع داده است. و گرنه چه کسی است که نداند بخش مهمی از محبوبیت روحانی در میان طرفدارانش که منجر به دو پیروزی در دو انتخابات ریاست جمهوری برای او شد همین مخالفت با نهادهای مانند صداوسیما و ....بود. گوشه و کنایه‌هایی که روحانی در هر سخنرانی‌اش خصوصا بعد از مواضع صداوسیما در ایام مذاکرات هسته‌ای به صداو سیما می زد تا همین چند ماه پیش ادامه داشت ولی گویا حالا که مراد رئیس‌جمهور از دومین انتخابات هم عبور کرده چندان فرقی ندارد که او در معادلات سیاسی کدام سو را بگیرد. اما آیا تاریخ هم همین‌قدر فراموشکار خواهد بود؟ یعنی رئیس‌جمهور با خودش فکر نکرده بالاخره همه این حرف و سخن‌هاثبت و ضبط شده است و با یک کنار هم گذاشتن ساده شما می‌توانید تعارض موضع‌گیری‌ها را مشخص کنید؟
نکته عجیب‌تر ماجرا اما غیر قابل اعتماد خوانده شبکه‌های اجتماعی از سوی رئیس‌جمهور است که در سخنان آنها را بستر شایعات خواند. عجبا که به مدد همین شبکه‌های اجتماعی و تمرکز بالا روی آن در بهار امسال توانسته بود حریفان و رقیبان انتخاباتی خود را از دور خارج کند و حالا همین مجاری خبری بستر شایعات شدند؟ عجیب نیست که رئیس‌جمهور حالا می‌خواهد با انحصار اطلاع‌رسانی برای رسانه ملی، سایر مجاری اطلاع‌رسانی که در این سال‌ها از محدودیت‌های واضح صداوسیما استفاده کرده و در میان مردم جا بازکرده‌اند را بدنام کند؟ بالاخره همه می‌دانیم که صداوسیمای ما چه محدودیت‌هایی دارد و نمی‌توان همه اخبار را در سبد محتوایی آن دید و به همین واسطه است که رسانه‌های دیگر در میان مردم جا باز کرده است. ایا رواست که به بهانه شایعه‌سازی و ... ظرفیت این رسانه‌ها را نادیده گرفت ان هم از سوی کسی که خودش از بستر این رسانه‌ها منتفع شده است؟
اگر چه کارشناسان و منتقدان، فضای مجازی و شبکه های اجتماعی را به شایعه پراکنی متهم می کردند که در بخش هایی هم کاملا درست و بجا هست، اما رئیس جمهور ایران، بیشترین منفعت را حتی از شایعه پراکنی همین فضای مجاری در ایام انتخابات برده است؛شایعه پراکنی های انتخاباتی که حتی از شایعه پراکنی زلزله ای هم بیشتر بود، چرا رئیس جمهور آن زمان، آن شایعه پراکنی ها را نادیده می گرفت و تمجید و تحسین نثار آنان می کرد؟آقای رئیس جمهور اعتماد شما به رسانه ملی به قول خودتان مبارک است؛انشالله که مبارک هم باقی بماند!

منبع: تابناک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۶۴۷۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از پروژه‌های ورزشی مصوب سفر رئیس جمهور به کرمانشاه چه خبر؟ 

ایسنا/کرمانشاه به گفته رئیس گروه نظارت فنی بر اماکن ورزشی کرمانشاه، در سفر رئیس جمهور به استان کرمانشاه مصوباتی برای پروژه‌های ورزشی استان به تصویب رسید که بخشی از آنها اجرایی شده و بخشی دیگر همچنان نیازمند اعتبار هستند.

محمدامین کنجدی در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به سفر دور اول رئیس جمهور به کرمانشاه، اظهار کرد: در این سفر برای تعدادی از پروژه های ورزشی نیمه کاره و احداث چند پروژه جدید در کرمانشاه مصوباتی داشتیم. 

وی افزود: پروژه استخر قهرمانی یکی از این مصوبات بود. پروژه ای در دهکده المپیک کرمانشاه که سال ۱۳۸۶ کلنگ زنی شده، اما هنوز به سرانجام نرسیده است. 

رئیس گروه نظارت فنی بر اماکن ورزشی کرمانشاه پیشرفت فیزیکی کنونی این پروژه را ۷۴ درصد اعلام کرد و گفت: در سفر رئیس جمهور به استان حدود ۲۸ میلیارد تومان اعتبار به این پروژه داده شد، اما باتوجه به اینکه از گذشته دیون زیادی داشت، این اعتبار صرف پرداخت دیون پیمانکار شد. 

وی با بیان اینکه میزان اعتباری که امسال قرار است به این پروژه اختصاص پیدا کند هنوز مشخص نیست، افزود: تکمیل پروژه استخر قهرمانی کرمانشاه در حال حاضر ۱۴۰ میلیارد تومان اعتبار می خواهد. 

به گفته این مسئول، شرکت توسعه و نگهداری از اماکن ورزشی کشور مجری اجرای این پروژه و اداره کل ورزش و جوانان استان بهره بردار آن خواهد بود. 

کنجدی یکی دیگر از مصوبات سفر رئیس جمهور به استان را پروژه سالن شش هزار نفری دهکده المپیک اعلام کرد و گفت: این پروژه از مصوبات سفر مقام معظم رهبری به استان است که سال ۱۳۹۱ کلنگ زنی شد و در حال حاضر ۶۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد. 

وی با بیان اینکه سال گذشته اعتبار چشمگیری به این پروژه اختصاص نیافت، عنوان کرد: مجموع اعتبار سال گذشته پروژه سالن شش هزار نفری ۶.۵ میلیارد تومان بود که بخشی از آن اسناد خزانه بود. 

رئیس گروه نظارت فنی بر اماکن ورزشی کرمانشاه میزان اعتبار مورد نیاز برای تکمیل این پروژه را حدود ۱۰۰ میلیارد تومان اعلام کرد. 

وی یکی دیگر از مصوبات سفر رئیس جمهور به استان را احداث دو پروژه پیست اتومبیلرانی و پیست سوارکاری عنوان کرد، افزود: از چند سال پیش احداث این دو پروژه در دستور کار استان قرار داشت و در سفر رئیس جمهور به تصویب رسید، با این وجود سال گذشته برای این دو پروژه اعتباری اختصاص نیافت، اما برای امسال حدود چهار میلیارد تومان به آنها اختصاص پیدا کرده و احتمالا عملیات اجرایی آنها تا حدود یک ماه دیگر آغاز خواهد شد. 

کنجدی یادآورشد: این دو پروژه که در محل دهکده المپیک احداث خواهند شد، حدود ۲۰ تا ۳۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد. 

وی احداث ۲۰ زمین چمن مصنوعی در سطح استان را از دیگر مصوبات سفر رئیس جمهور به استان اعلام کرد و افزود: خوشبختانه در این زمینه اقدامات خوبی صورت گرفته و با تخصیص اعتبار  مورد نیاز سال گذشته یازده زمین چمن را افتتاح و به بهره برداری رساندیم و برای ۹ پروژه باقی مانده نیز پیمانکار مشغول فعالیت است و در صورتی که اعتبارات به موقع تخصیص پیدا کند، ۹ زمین باقی مانده را نیز تا پایان سال به اتمام می رسانیم. 

رئیس گروه نظارت فنی بر اماکن ورزشی کرمانشاه در ادامه از تکمیل و تجهیز پروژه های ورزشی نیمه کاره کرمانشاه نیز به عنوان یکی دیگر از مصوبات سفر رئیس جمهور به استان یاد کرد و گفت: برای این پروژه ها حدود ۵۵ میلیارد تومان اعتبار مصوب شده بود که هنوز تخصیص چندانی پیدا نکرده است. 

به گفته این مسئول، در صورت تخصیص اعتبار برخی از پروژه های ورزشی مجموعه ورزشی ۱۵ خرداد همچون پیست دوچرخه سواری، پیست کانوپولو، زمین ساحلی، پیست اسکیت و آکادمی گلف در اولویت تکمیل قرار خواهد گرفت. 

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • توضیحات معاون علمی رئیس‌جمهور درباره پروژه دانشگاهی ساخت هواپیما و دروغ‌پردازی رسانه انگلیسی 
  • آمارهای تکان‌دهنده مصطفی معین از بی‌اعتمادی جامعه ایران نسبت به همدیگر، رسانه و مسئولان (فیلم)
  • از پروژه‌های ورزشی مصوب سفر رئیس جمهور به کرمانشاه چه خبر؟ 
  • توانایی زبان فارسی در گرو این است كه زبان علم باقی بماند
  • پایان فصل بیست و یکم لبران جیمز؛ چه سرنوشتی در انتظار پادشاه است؟
  • عکس یادگاری کارگران با رئیسی
  • پخش زنده| جشنواره ملی امتنان از کارگران با حضور رئیس‌جمهور
  • واکنش ترامپ به اعتراضات حمایتی از فلسطین در آمریکا
  • کاندیداتوری عضو شورای نگهبان در انتخابات ریاست جمهوری /صادق زیباکلام برای مصاحبه آمد، زاکانی برای گزارش دادن /خاطرات آیت الله هاشمی
  • تکذیب یک شایعه عجیب درباره نام استقلال