Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم ملایر در مجلس با بیان اینکه با واردات برنج هم اقتصاد کشاورزی و هم به لحاظ جشمی در معرض آسیب و خطر هستیم، گفت: واردات این محصول نه توجیه اقتصادی و نه به لحاظ بهداشتی به صلاح است، لذا وزیر جهاد باید برای این امر پاسخ منطقی بدهد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا حجت‌الاسلام احد آزدیخواه در گفت‌وگو با خبرنگار آوای سیدجمال؛ به صراحت مخالفت خود در زمینه واردات  برنج را اعلام کرد و گفت: واردات این محصول کار اشتباهی است و ما به اندازه کافی در کشور تولید مرغوب محصول برنج ایرانی را داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه با واردات برنج از دو جهت آسیب می‌بینیم، گفت: یکی از آسیب‌ها به لحاظ اقتصادی است که نمایندگان مجلس مرتب در حال تذکر دادن در این زمینه هستند که ظاهرا" مافیایی پشت این قضیه است و اقتصاد برنج ما را بهم ریخته است  و کشاورزان هر ساله آسیب‌های جدی می‌بینند.

نماینده مردم ملایر در مجلس ادامه داد: آسیب دیگر واردات برنج از جهت حوزه بهداشت و درمان است که با واردات برنج همیشه در معرض آسیب‌های جسمانی هستیم و این خطرات زیادی در زمینه بهداشتی برای هموطنان دارد.

وی یادآور شد: واردات برنج نه توجیه اقتصادی و نه بهداشتی دارد و وزارت جهاد کشاورزی باید یا یک پاسخ منطقی در این زمینه بدهد که نمایندگان مجلس در شمال کشور قانع شوند که البته تاکنون نشده اند یا از ورادات بی‌رویه برنج جلوگیری کند چرا آسیب جسمی هم وارد کرده است.

آزادیخواه با بیان اینکه رکن رکین اقتصاد مقاومتی حمایت از تولید داخلی است، گفت: اگر تمام این شعارهایی که ما در تریبون‌ها می‌دهیم و خیلی‌ها متأسفانه شعار تو خالی است، بخواهیم عملی کنیم و یک گام را به جلو برویم، یک گام اول تا آخر حمایت از تولید ملی و داخلی است.

وی خاطرنشان کرد: تا زمانی که ما تولید ملی داریم و مشابه آن را وارد نکنیم و حمایت کنیم، چرخه  اقتصاد فعال میشودو  رونق اقتصادی در کشور ایجاد می‌شود؛ نمونه بارز این تولیدات برنج در داخل است که هم شمال و هم جنوب کشور به راحتی میتوانند کشاورزان ما برنج‌کاری را توسعه دهند و بیشتر تولید کنند اما متاسفانه این واردات ارکان اقتصاد مقاومتی را بهم ریخته است.

نماینده مردم ملایر در مجلس در پاسخ به این سؤال که مجلس برای جلوگیری از این واردات بی‌رویه و عملی شدن حمایت از تولید داخلی، استیضاح وزیر جهاد کشاورزی را مطرح کرد و گفت: هم اکنون استیضاح وزیر جهاد کشاورزی در دست اقدام است و نمایندگان پر از تذکرات و سؤالات متعدد به وزیر جهاد هستند که در این حوزه و حوزه‌های دیگر به نتیجه نرسیدند و بسیاری از آنان مصر به استیضاح وزیر جهاد هستند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۶۷۸۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حدود ۵۰ هزار نفر در بخش دامپروری قم مشغول به‌کارند

منصور دیان اردستانی،معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی قم   در خصوص دامپروری در استان گفت:ت: هم اینک ۶ هزار و ۸۷۵ واحد دامداری صنعتی و سنتی در زمینه‌های پرورش و نگهداری گاو شیری، گوساله پرواری، گوسفند و بز داشتی و پرواری و شتر با ظرفیت کل دام سبک و سنگین ۵۸۸ هزار و ۲۸۸ راس در استان قم فعال است.

وی افزود: در اثر تلاش بهره‌برداران بخش دامپروری قم، این استان در تولید محصولات دامی جایگاه خوبی در سطح کشور دارد که در همین خصوص طی سال گذشته حدود ۱۸۰ هزار تُن گوشت قرمز و شیر خام در قم تولید و روانه بازار شد.

وی ادامه داد: با توجه به راهبرد اصلی سازمان جهاد کشاورزی قم در تامین امنیت غذایی مردم، وضعیت تولید محصولات دامی در استان به صورت مستمر رصد و برای افزایش میزان آن از سرمایه گذاران علاقه‌مند به فعالیت در این عرصه حمایت می‌شود.

مجموع تولید سالانه محصولات کشاورزی قم در بخش‌های مختلف بیش‌از ۸۰۰ هزار تُن است و به گفته مسئولان جهاد کشاورزی قم، افزایش سطح تولید محصولات به خصوص در حوزه دام و طیور در سال جاری با جدیت دنبال می‌شود.

۲ درصد از تولیدات پروتینی کشور با تلاش فعالان حوزه دام و طیور استان قم تامین می‌شود، این موضوع نشان می‌دهد فعالیت‌های بخش کشاورزی در قم با وجود کم‌بودن مساحت استان، دارای بهره‌وری و اثربخشی بالایی است.

بیشتر بهره‌برداران بخش کشاورزی را روستاییان تشکیل می‌دهند به‌نحوی‌که کشاورزی به‌تن‌هایی حدود ۵۰ درصد اشتغال روستاییان در بخش‌های مختلف قم را به خود اختصاص داده‌است.

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • افزایش ۱۰ درصدی تولیدات گلخانه‌ای در تایباد
  • حمایت جهاد کشاورزی از ساخت ماشین آلات کشاورزی با همکاری چینی‌ ها
  • حمایت جهاد کشاورزی از ساخت ماشین آلات کشاورزی با همکاری چینی‌ها
  • طعم شیرین افزایش تولید با کاهش فواصل بهداشتی
  • جلوگیری از واردات واکسن‌های دامی دارای مشابه داخلی
  • ادعای علیرضابیگی از مخالفت احمدی‌نژاد با گشت ارشاد
  • عدم پرداخت خسارت کشاورزان زرندی از سال ۱۴۰۱
  • دشت هراز بزرگترین تولیدکننده برنج مازندران است
  • حدود ۵۰ هزار نفر در بخش دامپروری قم مشغول به‌کارند
  • رفع تداخلات ۲۳ هزار هکتار اراضی ساری