Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسین جعفرزاده در گفت‌وگو با خبرنگار کشاورزی خبرگزاری فارس، از سرمایه‌گذاری خود در راستای تولید انبوه گیاهان زینتی در ایران و 5 کشور دیگر طی 15 سال اخیر، گفت و اینکه فعالیتش در ایران را با پیگیری‌های معاونت باغبانی وزارت جهاد کشاورزی از دو سال پیش آغاز کرده است. 

جعفراده از مشقاتی که 18 سال اخیر برای آغاز فعالیتش در ایران داشته و اینکه مافیای واردات قاچاق گیاهان زینتی اجازه توسعه بازار را به او نداده‌اند، گلایه کرد و افزود: هم اکنون نیز اگر حمایت‌های وزارت کشاورزی نبود، نمی‌توانستم در ایران فعالیت کرده و تولیداتم را صادر کنم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این فعال اقتصادی که کار خود را از کشور اندونزی با تولید گیاهی به نام دراسینا به طور تخصصی آغاز کرده، اظهار داشت: در اندونزی با هزینه شخصی و 40 هزار دلار سرمایه کار پرورش گیاهان زینتی را آغاز کردم و پس از مدتی با حمایت دولت این کشور 130 هزار دلار وام با سود 2 درصد و تنفس دو ساله و بازپرداخت 15 ساله دریافت کردم که با همین مبلغ توانستم ظرف 10 سال یکی از شهرهای این کشور را به محصول دراسینا که گیاهی زینتی است، مشهور کنم.

این صادرکننده نمونه تا کنون در نمایشگاه‌های تخصصی 70 کشور دنیا شرکت کرده و هم اکنون به 27 کشور دنیا صادرات گیاهان زینتی را به طور تخصصی انجام می‌دهد و در عین حال در 6 کشور هند، چین، گرجستان،‌ آذربایجان، روسیه، ایران و اندونزی گلخانه و شرکت ثبت شده تخصصی برای اشتغال‌زایی و صادرات گیاهان زینتی دارد.

به گفته جعفر زاده، فعالیت در کشورهای دیگر به جز ایران تا 2 سال پیش ادامه داشت و وی در سال 2015 صادرکننده نمونه کشور اندونزی در بخش کشاورزی شده است. 

او گفت: پس از آنکه قرار شد در کشور گرجستان نوعی از گیاهان زینتی را در سطح انبوه به تولید برسانیم، این کشور قول در اختیار گذاشتن زمین رایگان و وام با سود یک درصد را به ما داد که در همان سال از طرف وزارت جهاد کشاورزی کشورمان درخواست سرمایه‌گذاری در ایران و حمایت‌های همه گونه به ما اعلام شد، در نتیجه ترجیح دادم تا در ایران نیز از این حمایت‌ها استقبال کرده و در کشورم سرمایه‌گذاری کنم.

این کارآفرین بخش کشاورزی به خبرنگار فارس،‌گفت، هم اکنون 250 گلخانه در داخل کشور طی دو سال اخیر برای پرورش گیاهان زینتی ایجاد کرده است که 3 هزار نفر به طور مستقیم اشتغال‌زایی شده و حدود 30 هزار نفر به طور غیرمستقیم در بخش‌های توزیع و فروش محصولات در ایران فعال شده‌اند.

جعفرزاده تصریح کرد: در حال حاضر 450 نوع از گیاهان خانواده ساکولنت‌ها را در ایران تولید می‌کنم و قیمت آن که زمانی قاچاقچیان گیاهان زینتی آن را در کشور به قیمت هر قطعه 70 هزار تومان می‌فروختند، به قیمت 4 هزار تومان عرضه می‌کنم.

وی گفت:‌ متأسفانه برخی قاچاقچیان و واردکنندگان زیاده‌خواه همواره به دنبال تخریب رقبای خود هستند و اگر ما هم حمایت نمی‌شدیم،‌ امکان فعالیت در بازار را نداشتیم، هم اکنون قیمت واقعی هر یک از گیاهان زینتی تولیدشده در دنیا یک یورو است که ما هم همان مبلغ 4 هزار تومان معادل قیمت ریالی یورو را در داخل می‌فروشیم.

وی اظهار امیدواری کرد: سرمایه‌گذاری‌های این چنینی که هم به صادرات غیرنفتی و ارزآوری در کشور و هم اشتغال‌زایی کم هزینه برای دولت منجر می‌شود، با حمایت مسئولان ادامه می‌یابد.

انتهای پیام/

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۷۰۳۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲ هزار قطعه ماهی زینتی از مرز مهران به عراق صادر شد

یونس احمدی در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار کرد: سال گذشته محصولات مختلفی از جمله انواع گوشت قرمز، گوشت مرغ، خوراک ماهی و دنبه گوسفندی در مجموع به وزن یک هزار و ۷۷۹ تن و ۱۵ هزار قطعه ماهی زینتی به کشور عراق تحت نظارت کارشناسان قرنطینه دامی مستقر در مرز بین اللملی شهید سلیمانی مهران به کشور عراق صادر شده است.

مدیرکل دامپزشکی استان ایلام عنوان کرد: از ابتدای سال تاکنون مقدار ۷۲۵ تن تخم مرغ خوراکی و ۲هزار قطعه ماهی زینتی تحت نظارت واحد قرنطینه دامپزشکی به کشور عراق صادر گردیده است.

وی اظهار کرد: لازم به توضیح است صادرات هر گونه محصولات و فرآورده های دامی منوط به اخذ گواهی بهداشتی قرنطینه ای دامپزشکی از استان های مبدا است.

وی افزود: کارشناسان دامپزشکی مسئولیتی در قبال صادرات محموله های بدون مجوز بهداشتی ندارند.

کد خبر 6093356

دیگر خبرها

  • پازوکی :تولیدکنندگان خواستار افزایش قیمت لوازم خانگی هستند/ واردات لوازم خانگی همچنان ممنوع است
  • محرومیت‌زدایی امیدبخش بسیج سازندگی در کردستان + فیلم
  • اشتغال حدود ۲۰۰ خانوار در قم به کار پرورش شتر
  • اشتغال‌زایی جوامع محلی با فرآوری محصولات بلوط
  • خطر تحریم در واردات اتوبوس‌های جدید/ تولیدکنندگان داخلی توان رفع نیاز شهر‌های کشور به اتوبوس را ندارند
  • اجازه فعالیت به ۳ کارخانه سیمان در یک دشت ممنوعه / مجوزهای عجیب دولت بر ضد محیط زیست که در هیچ‌ جای جهان شبیه آن وجود ندارد / نابودی آب و خاک و زمین در نزدیکی تهران (فیلم)
  • خبر جدید از حراج شمش/ شمش تولیدکنندگان داخلی هم حراج می‌شود
  • ۲ هزار قطعه ماهی زینتی از مرز مهران به عراق صادر شد
  • مینی پالایشگاه دهدشت اشتغال زایی مستقیم ۳٠٠ نفر را محقق می کند
  • بدهی خارجی ایران کمتر از ۲۶ کشور خاورمیانه و آسیای مرکزی شد