Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-29@06:53:10 GMT

انتقاد وزیر صنعت از دخالت دولت در موضوع نان

تاریخ انتشار: ۲ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۷۷۱۰۵۴

وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: هزینه تولید نان در کشور باید کاهش یابد و به سمت تولید انبوه صنعتی برود که تحقق آن نیازمند کاهش مداخله دولت در موضوع گندم، آرد و نان است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد شریعتمداری امروزدر افتتاحیه مراسم یازدهمین نمایشگاه بین المللی صنعت آرد و نان  در جمع خبرنگاران گفت: نان نقش مهمی در تامین انرژی و پروتئین انسان دارد؛ چهار سال گذشته  در دولت دوازدهم تلاش کردیم حرکتهای  جدید در توسعه گندم، آرد و نان داشته باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود : هر چند نان یک عنصر مغذی و مورد استفاده عامه مردم است و بخشی از آن باید حتما به قیمت های مناسب در اختیار طبقه ای از جامعه قرار گیرد، اما هزینه تولید نان در کشور باید کاهش یابد و به سمت تولید انبوه، صنعتی برود که تحقق آن نیازمند کاهش مداخله دولت در موضوع گندم، آرد و نان است.

 

وزیر صنعت، معدن و تجارت ادامه داد: تصمیم گیری در حوزه مسائل مربوط به گندم، آرد و نان تا حد ممکن به فرمانداری ها و اتحادیه های صنفی در هر استان واگذار شده است تا اختیارات بیشتری برای تصمیم گیری داشته باشند و این حرکت راه حلی برای توسعه همه جانبه  در این است.

 

وی تصریح کرد: خرید تضمینی گندم یکی از مهم ترین برنامه هایی است که دولت در این سالها اهتمام کرده است، تولید این محصول استراتژیک باید در کشورمان به گونه ای باشد که همواره از واردات گندم به کشور بی نیا زو خودکفا باشیم. شریعتمداری با بیان اینکه سیاست خرید تضمینی گندم را در کشور ادامه می دهیم گفت: وزارت جهاد کشاورزی باید در بهره‌وری بیشتر تولید، به ویژه تولیدات استراتژِیک، قیمت ها را به نرخ جهانی نزدیک کند به گونه ای که صرف و صلاح در تولید داخلی هر روز بیشتر شود.

 

وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه درسه سال گذشته در حوزه نان نظارت کافی در سطح کشور اعمال نمی شد، ادامه داد: ستاد تنظیم بازار بر نظارت بیشتری فرمانداری ها و اتحادیه های صنفی در کشور تاکید و تعیین نرخ را به اتحادیه های صنفی و اتاق های اصناف با هماهنگی فرمانداران در سراسر کشور واگذار کرده است.

 

شریعتمداری گفت: اختیار به اتاق های اصناف و اتحادیه های صنفی در سراسر کشور واگذار شده است که با هماهنگی فرمانداری ها نسبت به انجام این کار اقدام خواهند کرد.شریعتمداری اضافه کرد: اتاق های اصناف و اتحادیه های صنفی موظف هستند بر مجموعه 80 هزار واحد نانوایی صنفی  موجود در کشور نظارت کافی کنند.

 

بنابراین این گزارش، یازدهمین نمایشگاه بین المللی صنعت آرد و نان از امروزدوم آذر در نمایشگاه بین المللی تهران آغاز شده و تا 5 آذر سال جاری با حضور 177 شرکت داخلی و خارجی از 11 کشور جهان ادامه دارد.

منبع: تسنیم

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۷۱۰۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار به کشاورزان برای مبارزه با آفت سن گندم

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا از وزارت جهاد کشاورزی، سعید معین افزود: به سبب جلوگیری از کاهش عملکرد تولید گندم، کشاورزان هرچه سریعتر مبارزه علیه سن گندم را انجام دهند.

مدیرکل دفتر مبارزه با آفات عمومی و همگانی سازمان حفظ نباتات با بیان اینکه در کشور ۶ میلیون هکتار سطح زیر کشت گندم آبی و دیم است، اظهارداشت: مبارزه با سن غلات در سطح کشور از بهمن ماه سال گذشته آغاز و ادامه دارد.

وی گفت: با توجه به اثر آفت سن گندم در عملکرد تولید، تاکنون سطح مبارزه به یک میلیون و ۲۰۰ هزارهکتار رسیده است.

معین اظهار داشت: از آنجایی که در مواقع بارندگی امکان سمپاشی و محلول پاشی وجود ندارد و همواره منجر به تاخیر می‌شود، بنابراین تا قبل از تبدیل آفت سن به پوره باید مبارزه به موقع صورت بگیرد.

بر اساس این گزارش، درسال زراعی گذشته استان‌های کردستان، کرمانشاه و اصفهان بهترین نتیجه را در عدم سن زدگی داشته اند.

در استان کردستان تاکنون ۲۳۰ هزار هکتار گندم علیه سن سمپاشی شده است و قرار است ۱۵۰ هزار هکتار دیگر صورت گیرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حضور نمایندگان ۱۰۰ کشور در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران
  • حضور نماینده ۱۰۰ کشور در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران
  • هشدار به کشاورزان برای مبارزه با آفت سن گندم
  • تعیین تکلیف چای سنواتی باید مدبرانه‌ باشد
  • جهش تولید در دیمزارها می‌تواند به امنیت غذایی کشور کمک ‌کند
  • خبر جدید وزیر صنعت برای متقاضیان خودرو/ علی‌آبادی: این خودرو‌ها را وارد کردیم؛ می‌توانید ثبت‌نام کنید و بخرید
  • سابقه چندساله رشد تولید با مشارکت مردم در صنعت نفت
  • چالش‌های صنعت داروهای گیاهی در ایران/ انتقاد از وجود سیاست‌های غلط در حوزه دارویی
  • چالش‌های صنعت داروهای گیاهی در ایران/ انتقاد از قیمت‌گذاری دستوری
  • چین: هیچ کشوری حق دخالت در روابط مسکو و پکن را ندارد