Web Analytics Made Easy - Statcounter

ارومیه – رئیس دانشگاه علمی-کاربردی آذربایجان غربی گفت: در حال حاضر ۹ هزار و ۳۰۰ دانشجو در دانشگاه جامع علمی کاربردی استان مشغول تحصیل هستند.

به گزارش خبرنگار مهر، میرحسین رسولی صدقیانی عصر پنجشنبه در نشست رئیس دانشگاه جامع علمی-کاربردی با روسای مراکز آموزشی علمی-کاربردی با اشاره به اینکه تعداد دانشجویان جذب‌شده در مهرماه امسال با افزایش دو برابری همراه بوده است افزود: این تعداد به سه هزار و ۵۰ نفر رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: تعداد دانشجویان مهارتی دانشگاه علمی-کاربردی آذربایجان غربی بالغ ‌بر ۹ هزار و ۳۰۰ دانشجو است که تعداد شش هزار و ۵۰۰ نفر از آنها در گروه مدیریت و خدمات اجتماعی،۱۶۰۰ نفر در گروه صنعت، ۹۰۰ نفر در گروه فرهنگ و هنر و ۳۵۰ نفر در گروه کشاورزی تحصیل می‌کنند.

رسولی صدقیانی افزود: دانشگاه جامع علمی-کاربردی یکی از دانشگاه‌های مهارتی و کاربردی وزارت علوم تحقیقات و فناوری بوده که در این دانشگاه بر اساس مهارت‌آموزی در ۴ گروه مدیریت و خدمات اجتماعی، فرهنگ و هنر، کشاورزی و صنعت دانشجو پذیرفته می‌شود.

رئیس دانشگاه علمی-کاربردی آذربایجان غربی با بیان اینکه دانشجویان این دانشگاه به سبب آموزش‌های مهارتی که به آنها تعلیم داده می‌شود به‌عنوان یک کارآفرین به جامعه عرضه می‌شوند افزود: واحد استانی دانشگاه جامع علمی-کاربردی از سال ۷۴ تأسیس و شروع به فعالیت نموده است و در حال حاضر تعداد ۲۵ مرکز فعال در سطح استان وجود دارد که مهرماه امسال تعداد ۲۳ مرکز از این مراکز دانشگاهی اقدام به جذب دانشجو کرده اند.

وی با بیان اینکه بر اساس قانون برنامه ششم توسعه دولت باید در پایان برنامه تعداد دانشجویان مهارتی را از ۲۰ درصد کنونی به ۳۰ درصد افزایش دهد تا تعداد آنها از ۵۵۰ هزار نفر به یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر برسد عنوان کرد: در برنامه ششم توسعه کشور به ۲ موضوع اقتصاد دانش‌بنیان و رشته‌های مهارتی تأکید بیشتری شده که هر ۲ این محورها موازی رسالت‌ها و اهداف دانشگاه جامع علمی-کاربردی هستند.

رئیس دانشگاه جامع علمی-کاربردی آذربایجان غربی خاطرنشان کرد: تحقق اقتصاد مقاومتی مستلزم ورود نظام‌های دانشگاهی به این موضوع و دانش‌بنیان کردن اقتصاد بومی است و قطعاً دانشگاه‌هایی خواهند توانست در این عرصه موفق ظاهر شوند که از طریق کارآفرینی و آموزش‌های مهارتی اشتغال و تولید را در کشور گسترش دهند.

رسولی صدقیانی اظهار داشت: پویایی بیشتر، بهبود کیفیت آموزش، جذابیت آموزش‌های مهارتی و ایجاد فضای اشتغال سبب تمایل بیشتر دانشجویان به انتخاب واحدهای مهارتی دانشگاه علمی-کاربردی برای ادامه تحصیل شده است.

وی افزود: درخواست‌های متعددی برای برگزاری دوره‌های تحصیلات تکمیلی در مقطع کارشناسی ارشد در دانشگاه جامع علمی-کاربردی آذربایجان غربی وجود دارد که امید می‌رود پس از بررسی شورای گسترش دانشگاه و وزارت علوم این امر در واحدهای استان محقق شود.

رئیس دانشگاه جامع علمی-کاربردی آذربایجان غربی با بیان اینکه دانشگاه جامع علمی-کاربردی آذربایجان غربی این افتخار داشته که ۵ شهید تقدیم این خاک کند عنوان کرد: تعداد ۴ تن از شهدای گرانقدر دانشگاه علمی-کاربردی دردرگیری‌های مرزی به درجه رفیع شهادت نائل آمدند و یکی از آنها نیز جزء شهدای مدافع حرم هستند.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۷۱۶۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر علوم: تعداد کمی از اساتید در سطح دانشگاه‌ها اخراج شدند/ هیچ اخراجی بدون دلیل و با نگاه سیاسی نبوده است

به گزارش جماران؛ به نقل از ایرنا، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: موضوع جوسازی در خصوص اخراج استادان صحت ندارد، آنها چشم‌وچراغ دانشگاه و جامعه هستند که همواره از توان علمی و تخصصی این نخبگان برای پیشرفت کشور بهره خواهیم برد.

محمدعلی زلفی‌گل روز شنبه در حاشیه کلنگ زنی یک طرح آموزشی دانشگاه یاسوج در جمع خبرنگاران اظهار کرد: به طور یقین هیچ اخراجی بدون دلیل و با نگاه سیاسی و یا بدون توجه به توانمندی‌های و ظرفیت های آنها نبوده است.

وی افزود: استادان سرمایه‌های جامعه و افتخار جامعه دانشگاهی هستند و یک سری قوانین و مقررات وجود دارد که هر کسی آن را رعایت کند، هیچ مشکلی برایش پیش نمی‌آید.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری تصریح کرد: برای نمونه یک عضو هیات‌ علمی باید نظم کلاس، اداری و حرفه‌ای را به طور کامل رعایت کند، چنانچه یک عضو هیات‌ علمی نتواند ترفیع سالانه‌اش را بگیرد شامل رکود علمی می‌شود.

زلفی‌گل عنوان کرد: به‌هرحال باید تبدیل وضعیت اعضای هیات‌علمی توسط مرجع ذی‌صلاح بررسی و تأیید شود.

وی ابراز کرد: تعداد کمی از اساتید در سطح دانشگاه‌ها اخراج شدند و بدون تردید مشکلاتی در زمینه آموزش، پژوهش و موارد دیگری داشتند، خیلی از این افراد بازنشسته بودند که جزو افراد اخراجی قلمداد شدند.

محمدعلی زلفی گل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری صبح امروز شنبه (هشتم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳) به شهر یاسوج مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد سفر کرده است.

حضور در دانشگاه یاسوج و افتتاح سردر دانشگاه، زیارت مقبره شهید گمنام، کلنگ‌زنی دومین خوابگاه متاهلی، بازدید از چندین پروژه فعال و در حال ساخت و مصاحبه با شبکه سراسری به صورت زنده از خبر ۱۴ و نشست با اعضای هیات رئیسه دانشگاه یاسوج از برنامه های این سفر است‌.

همچنین نشست آمایش آموزش عالی با حضور امام جمعه، استاندار، رؤسای دانشگاه ها ، نشست با اعضای هیات علمی در قالب جلسه گرامیداشت هفته معلم (استاد) و تجلیل از برگزیدگان و سرآمدان علمی از دیگر برنامه‌های این سفر یک روزه است.

دیگر خبرها

  • وزیر علوم: تعداد کمی از اساتید در سطح دانشگاه‌ها اخراج شدند/ هیچ اخراجی بدون دلیل و با نگاه سیاسی نبوده است
  • اهمیت تلاش برای توسعه پژوهش‌های کاربردی در جهان اسلام
  • تحصیل در دانشگاه آزاد ممسنی با کمترین هزینه/ تعامل با شهرداری نورآباد براساس رویکرد فناوری
  • توسعه همکاریهای دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان غربی و موسسه آموزشی- تحقیقاتی صنایع دفاعی
  • راهکارهایی برای به روزرسانی نقشه جامع علمی کشور
  • اجرایی کردن طرح جامع جهاد علمی
  • مقاوم سازی ۳۵۰ هزار واحد نهضت ملی روستایی درکشور
  • رییس دانشگاه شاهد : باید بورسیه دانشجویان کشورهای جبهه مقاومت را در دستور کار خود قرار دهیم/ سال گذشته ۵۰ دانشجو از کشورهای مقاومت را بورسیه کردیم
  • چتر حمایت بهزیستی آذربایجان غربی بر سر بیش از ۹۰۰۰ زن سرپرست خانوار
  • نیاز جدی جامعه به نظریات بومی و کاربردی حوزه علوم انسانی