Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ جنبش بین المللی کودکان برای کودکان به نمایندگی از کودکان آسیب دیده از تروریسم در سراسر جهان همزمان با روز جهانی کودک در بیانیه‌ای به آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل، بر حمایت جدی ملل متحد از کودکان متاثر از تروریسم تاکید و خواستار ایجاد سازوکارهای مناسب در جهت دفاع از کودکان در مواجه به این پدیده شوم گردید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

متن این بیانیه که در دومین همایش دادخواهی برای کودکان قربانی ترور قرائت گردید، به شرح ذیل است:

دادخواهی، مکانیسم موثری برای حمایت از کودکان آسیب دیده از تروریسم

کودکان نهالهای طراوت و شادی بخش جامعه بشری هستند، همانگونه که شکوفا شدن گلها به طبیعت طراوت و تازگی می بخشد، کودکان نیز زندگی و پویایی را به ارمغان می آورند.

روزگار کودکی با معصومیت، صلح، شادی و مهربانی آمیخته است، اما انسانهای اهریمن صفت با خشونت و افراط گری این ملزومات را از دنیای کودکی سلب نموده و میلیون‌ها کودک همچنان با وجود مصونیت مرتکبین، با پریشانی، نگرانی و ناامنی قربانی امیال شوم آنهامی شوند.

رنج کودکان از افراط گری و خشونت همواره از نسلی به نسل دیگر با شدت بیشتری تکرار شده و بشریت را دچار داغی همیشگی نموده است، آنچه این درد را تشدید می‌نماید، پاسخگو نبودن عاملان و حامیان جنایت علیه کودکان در جهان است.

درد کودکان قربانی ترور درد مشترک همه انسانهای شرافتمند در جهان می‌باشد، اما برخی از ملتها همچون ایران، افغانستان، عراق، سوریه، فلسطین و یمن این درد را بیشتر از دیگران احساس نموده‌اند، زیرا سالیان طولانی است که تروریسم نا امنی و ویرانی‌ها را گسترش داده و میلیون‌ها کودک را با این اعمال ننگین متاثر نموده است.

نظام بین‌الملل نیز به ظاهر غیر از ابراز نگرانی و محکوم کردن جنایت علیه کودکان ابزار دیگری برای حفاظت از کودکان ندارد، میلیون‌ها کودک آواره، مجروح، کشته، یتیم دلیل گویایی بر ضعف برنامه‌های نظام بین‌الملل در دفاع از حقوق کودکان در مواجه با مناقشات مسلحانه تروریستی است. بیانات جنابعالی در پیام اخیرتان در خصوص فاجعه انسانی در یمن مبنی بر ناامیدی از همکاری عربستان برای کمک به مردم یمن مؤید دیگری بر این ادعا است.

ما کودکان آسیب دیده از تروریسم پروژه دادخواهی برای کودکان را مکانیسم موثری برای حمایت از کودکان آسیب دیده از افراط گری قلمداد نموده و معتقدیم تا زمانی که عاملان نقض حقوق کودکان در محکمه پاسخگو نباشند، جنایت علیه کودکان متوقف نخواهد شد. دادخواهی مکانیسمی است که در آن مجرمین در یک فرایند حقوقی حقایق پشت پرده جنایت را بیان نموده و دستهای پنهان در هدایت و برنامه ریزی جنایت علیه بشر برای افکار عمومی روشن می‌شود و این حقایق موجب آرامش برای آسیب دیدگان و جامعه و در نهایت دسترسی به عدالت به عنوان تضمینی در جلوگیری از تکرار جنایت تحقق می یابد.

در پایان از جنابعالی و دیگر مسئولین و نهادهای مسئول در سطح ملی و بین‌المللی درخواست می نماییم که ما را در دستیابی به اهداف این پروژه بین‌المللی یعنی ساختن جهان ایمن برای کودکان یاری نمایند.

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۷۶۴۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناخت زودهنگام اختلالات رشد، موثر بر عملکرد فردی و اجتماعی کودک در آینده

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز خراسان رضوی، دبیر اجرایی سیزدهمین کنگره روانشناسی کودک و نوجوانان گفت: از ابتدای تولد، کودکان و شیرخواران لازم است تحت نظر مراکز خدمات جامع سلامت بهداشتی، ارزیابی رشد و تکامل دریافت نمایند تا در صورت بروز اولین فاکتور‌های نگران کننده، خانواده به کارشناسان متخصص در این حوزه ارجاع داده شوند.

دکتر فاطمه محرری با اشاره به اینکه ۴ تا ۷ اردیبهشت ماه سیزدهمین کنگره روانپزشکی کودک و نوجوان در شهر مشهد برگزار شد، افزود: برخی از کودکان رشد و تکامل طبیعی را ندارند، به موقع صحبت نمی‌کنند و راه نمی‌روند و توانمندی‌های ارتباطی و اجتماعی متناسب با سن ندارند لازم است برای این کودکان به سرعت مداخلات تشخیصی و درمانی انجام گیرد.

وی گفت: شناسایی و درمان به موقع این اختلالات از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است برخی از کودکان از اولین مراحل رشد دچار نقص هستند و برخی در سنین بالاتر شاهد کاهش توانمندی تکاملی آنها هستیم که برای هر دو گروه باید درمان‌های مورد نیاز در نظر گرفته شود. 

دکتر محرری با اشاره به اینکه از جمله اختلالات عصبی تکاملی می‌توان به اختلال طیف اوتیسم و اختلال بیش فعالی و نقص توجه اشاره نمود تصریح کرد: متاسفانه در سال‌های اخیر شاهد رشد بیماران طیف اوتیسم هستیم، علاوه براین براساس ارزیابی‌های صورت گرفته ۵ تا ۱۰ درصد کودکان مبتلا به اختلال بیش فعالی و نقص توجه هستند و در شهر مشهد این امار به ۱۰ درصد می‌رسد.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد تصریح کرد: کودکان دچار اختلال بیش فعالی عملکرد تحصیلی، شناختی، عاطفی و اجتماعی مناسبی ندارند، بدلیل توجه و تمرکز ناکافی افت عملکرد تحصیلی داشته، در روابط بین فردی کنترل تکانه ندارند و از صبر و حوصله کمی برخوردارند که این موضوع می‌تواند باعث نگرانی خانواده شود.

دکتر محرری با اشاره به اینکه اختلال اوتیسم بیشتر کودکان پسر را درگیر می‌کند، اما اگر کودک دختری به این اختلال دچار شود شدت بیماری اش بیش از پسران است، اظهار کرد: در این کودکان تماس چشمی، خنده اجتماعی و ارتباط کودک با والد کمرنگ است و از همان ابتدا والدین با این علائم هشدار دهنده روبرو می‌شوند، اما در برخی از کودکان بعد از دو سالگی کودک دچار افت عملکرد می‌شود.

وی با تاکید براینکه مهمترین علت مراجعه والدین به مراکز درمانی عدم گفتار کودک است این در حالی است که پس از بررسی‌های بیشتر تشخیص اوتیسم برای کودک گذاشته می‌شود و درمان‌های متناسب با شرایط کودک برای او در نظر گرفته می‌شود، اظهار کرد: کودکان طیف اوتیسم ضعف در حوزه‌های ارتباطی و اجتماعی داشته، علائق محدود و رفتار‌های کلیشه‌ای و تکراری دارند، بنابراین برای این کودکان درمان‌های مختلفی مانند گفتار درمانی، مشاوره و آموزش‌های ویژه، بازی درمانی، کار درمان ذهنی و حرکتی توصیه می‌شود.

دکتر محرری با بیان اینکه همکاران متخصص کودکان و نوزادان در حوزه اختلالات عصبی تکاملی مسلط هستند و اکثر خانواده‌ها در قدم اول با متخصص اطفال مشکل کودک را در میان می‌گذارند و در صورت لزوم به سایر کارشناسان ارجاع می‌شوند، ابراز کرد: در اختلالات خفیف شروع با دارو درمانی نیست، اما اگر در معاینه کودک شاهد اختلالاتی در خواب، پرخاشگری یا صدمه زدن به خود و دیگران باشیم، درمان‌های دارویی نیز برای کودک توصیه می‌گردد که هیچ گونه خطری برای سلامتی کودکان ندارند و اعتیاد آور نیست.

وی تاکید کرد: خانواده‌ها باید علائم هشدار دهنده را بشناسند و به موقع برای درمان مراجعه کنند تا از پیامد‌های نامناسب بعدی جلوگیری شود و کودک بتواند حضور موثری در اجتماع داشته باشد.

دیگر خبرها

  • سقف کاذب کناف برای پوشاندن سقف خراب
  • بیانیه شورایعالی انقلاب فرهنگی در حمایت از دانشجویان آمریکا
  • تاثیر اسباب بازی در نبوغ و رشد کودکان
  • توسل به ابزار تحریم خللی در عزم ایران ایجاد نمی‌کند/ جانفشانی سپاه نبود تروریسم داعش امنیت جهان را تهدید می‌کرد/ رویکرد دوگانه پارلمان اروپا نسبت به حمله به کنسولگری ایران مایه تأسف است
  • توسل به ابزار تحریم خللی در عزم ایران ایجاد نمی‌کند/ رویکرد دوگانه پارلمان اروپا نسبت به حمله به کنسولگری ایران مایه تأسف است/ جانفشانی سپاه نبود تروریسم داعش امنیت جهان را تهدید می‌کرد
  • فیلم/ تلاش برای بازسازی جاده‌های آسیب‌دیده از سیل
  • شناخت زودهنگام اختلالات رشد، موثر بر عملکرد فردی و اجتماعی کودک در آینده
  • این ربات سرطان ریه را تشخیص می دهد/ دقت بیشتر، آسیب کمتر (فیلم)
  • این ربات سرطان ریه را تشخیص می دهد/ دقت بیشتر، آسیب کمتر
  • با سازوکارهای اقتصادی فعلی جامعه، کارگر غالباً با مشکل مواجه می‌شود