Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد نفریه مدیر کل دفتر امور کودکان و نوجوانان سازمان بهزیستی کشور اظهار کرد: در سال جاری به هر یک از فرزندان تحت پوشش سازمان بهزیستیبه هنگام ترخیص، مبلغ ۱۸ میلیون تومان وجه نقد پرداخت می شود و علاوه بر آن این فرزندان مبلغی هم بابت بیمه آتیه دریافت می‌کنند.

نفریه تاکید کرد: هیچ قانونی مبنی بر مکلف بودن بهزیستی به پرداخت مبلغ مشخص به فرزندان خود در هنگام ترخیص وجود ندارد و این امر تنها یکی از برنامه‌های درون سازمانی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: بر اساس جزییات بیمه آتیه و روند فعلی آن ماهیانه مبلغ ۲۰ هزار تومان به حساب آن دسته از فرزندان بهزیستی که تحت پوشش این بیمه هستند واریز می‌شود و در هنگام ترخیص در ۱۸ سالگی مبلغ دو برابر این واریزی به این فرزندان پرداخت می‌شود.

برخورداری 16 هزار کودک تحت پوشش بهزیستی از مزایای بیمه آتیه

مدیر کل دفتر امور کودکان و نوجوانان سازمان بهزیستی کشور تصریح کرد: در حال حاضر از مجموع ۲۵ هزار کودک تحت پوشش سازمان بهزیستی کشور، ۱۶ هزار نفر از آنان از مزایای بیمه آتیه برخوردار هستند.

نفریه خاطرنشان کرد: بودجه فعلی سازمان بهزیستی کشور، پاسخگوی این مسئله نیست که بتوانیم همه فرزندان سازمان بهزیستی را تحت پوشش قرار دهیم، لذا در صورت مشارکت افراد خیر این اقدام امکان پذیر خواهد بود.

وی تاکید کرد: آمار ارائه شده در خصوص فرزندانی که تحت پوشش بیمه آتیه هستند، شامل فرزندانی می شود که در مراکز مختلف نگهداری از فرزندان سازمان بهزیستی کشور حضور دارند.

مدیر کل دفتر امور کودکان و نوجوانان سازمان بهزیستی کشور یادآور شد: سیاست این سازمان بر این اصل استوار است که تا جایی که امکان دارد، فرزندان بی‌سرپرست و بدسرپرست را در خانواده های جایگزین ساماندهی کند و سپس آن‌ها را از جنبه های مختلف، تحت حمایت قرار دهد.

واریز ماهیانه 170 هزار تومان یارانه به هر یک از فرزندان ساکن در مراکز بهزیستی

نفریه افزود: در حال حاضر برای هر یک از فرزندانی که در مراکز مختلف سازمان بهزیستی نگهداری می‌شوند، ماهیانه مبلغ ۱۷۰ هزار تومان یارانه پرداخت می شود، این در حالی است که به ازای نگهداری هر یک از فرزندان در خانواده های جایگزین مبلغ ۳۵۰ هزار تومان بابت یک فرزند به هر خانواده پرداخت می‌شود.

وی تصریح کرد: درخواست سازمان بهزیستی کشور از خیران این است که برای تحت پوشش قرار دادن و بیمه کردن مابقی فرزندان بهزیستی مشارکت کنند و این سازمان هزینه‌های جاری که این فرزندان با آن مواجه هستند را به طور کامل پرداخت می‌کند.

مدیر کل دفتر امور کودکان و نوجوانان سازمان بهزیستی کشور تاکید کرد: خیران با مشارکت در امر تحت پوشش قرار دادن فرزندان بهزیستی در بیمه آتیه، گام بزرگی در جهت تامین و فراهم ساختن مبلغی حمایتی برای این فرزندان بر می‌دارند.

نفریه با بیان اینکه فرزندان بهزیستی تا ۵ سال پس از تحصیل هم حمایت های مورد نیاز و ضروری در خصوص ادامه تحصیل را دریافت می کنند، گفت: بر همین اساس دانشجویان، کمک هزینه تحصیلی را به صورت امداد ماهیانه دریافت می‌کنند.

 

منبع: افکارنيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۸۳۲۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم ایجاد فضای مناسب برای مشارکت مردم در تحقق شعار سال

استاندار کردستان در شورای برنامه‌ریزی استان در سنندج اظهار کرد:  جهش تولید با استفاده از ظرفیت و مشارکت مردمی تکلیفی است که مقام معظم رهبری در سال‌جاری از ما مطالبه کرده‌ان و این مهم بدون مشارکت مردم در حوزه اقتصاد و رفع مشکلات محقق نمی شود.

اسماعیل زارعی‌کوشا افزود: در کنار جهش تولید موضوع مشارکت مردم بسیار مهم است و باید در این حوزه برنامه‌ریزی جدی داشته باشیم.

وی با تاکید براینکه مسئولان باید زمینه را برای مشارکت مردم در تحقق شعار سال فراهم سازند، بیان کرد: جامعه دانشگاهی و جوانان متخصص در هر حوزه باید دسترسی لازم را به برنامه‌هایی که دستگاه‌های دولتی ارائه می‌کنند داشته باشند تا در مورد آن نظر دهند.

کردستان ظرفیت ایجاد بندر خشک را دارد

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کردستان نیز در این جلسه اظهار کرد: استقبال از افتتاح راه آهن نشان می‌دهد این ظرفیت در قالب بندر خشک در این استان وجود دارد که باید از آن به نحو احسن استفاده شود.

کیومرث حبیبی با بیان اینکه خیلی از محصولات که در کردستان تولید و یا از کشور عراق وارد می‌شود از طریق بندر خشک به سایر نقاط دور و نزدیک کشور ارسال می‌شود، گفت: از کردستان به سمت دورترین نقاط ایران زاهدان و از آنجا به پاکستان و ... محصولاتی که تولید می‌شود صادر خواهد شد.

 وی بیان کرد: قرارداد ۷ هزار تن غلات و ۴۰۰ هزار تن سیمان با کشور عراق بسته شده و از طریق سیستم راه آهن در حال انتقال به مرز شلمچه است.

باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

دیگر خبرها

  • عاقبت پوشش خدمات روانشناسی چه شد؟
  • افزایش ۴۰ درصدی تعرفه روانشناسی پاسخگو نیست/شرکت های بیمه‌ای به بحث پوشش خدمات روانشناسی ورود کنند
  • پرداخت خسارت درمان بازنشستگان تامین اجتماعی تا آخر سال ۱۴۰۲
  • ارتباط سازمان تامین اجتماعی با اصناف دوسویه بوده است
  • تمدید اعتبار  سیستمی پوشش بیمه ای بیمه شدگان روستایی و سلامت همگانی ایرانیان 5 دهک اول درآمدی
  • لزوم ایجاد فضای مناسب برای مشارکت مردم در تحقق شعار سال
  • تسهیلات خاص برای خانواده‌های دارای فرزند چندقلو
  • بهزیستی چه خدماتی به «خانواده‌های دارای فرزند چندقلو» می دهد؟
  • سازمان تامین اجتماعی به حداقل تعهدات درمانی خود در خصوص بیمه شدگان در شوش و کرخه عمل کند
  • مشارکت مردمی در بهزیستی خراسان جنوبی ۱۱۶ درصد افزایش یافت