Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر نیروگاه های برق آبی کشور از رشد ۱۰ درصد تولید انرژی نیروگاه ها نسبت به سال گذشته خبر داد.مدیر مرکز مدیریت نیروگاه ‌های برق ‌آبی شرکت مدیریت منابع آب با بیان اینکه از ابتدای سال تاکنون نیروگاه ‌های برق آبی بیش از ۱۲ میلیارد کیلووات ساعت تولید انرژی داشته‌ اند، گفت: این میزان تولید انرژی نسبت به مدت مشابه سال گذشته رشد ۱۰ درصدی داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش انرژی امروز به نقل از وزارت نیرو، فربد استیری ظرفیت منصوبه نیروگاه ‌های برق‌ آبی کشور را ۱۱ هزار و ۸۷۴ مگاوات دانست و گفت: با برنامه ریزی صورت گرفته حداکثر توان نیروگاه‌ های برق آبی برای پیک تابستان امسال بکار گرفته شده بود و واحدهای مجموعه در این مقطع زمانی از ضریب آمادگی ۱۰۰ درصدی برخوردار بودند.وی اظهارداشت: براساس برنامه ریزی انجام شده حدود ۱۱ هزار و ۵۰۰ مگاوات برنامه تعمیرات ادواری نیروگاه‌ های برق آبی با شبکه برق کشور هماهنگ شده است و تاکنون ۶ هزار و ۶۰۰ مگاوات از ظرفیت‌های برق آبی یا تعمیر شده و یا تحت تعمیر قرار دارند.استیری افزود: برنامه تعمیرات نیروگاه ‌های برق آبی مطابق برنامه در حال انجام است و امیدواریم با اجرای دقیق برنامه‌ تعمیرات واحدها بر اساس جدول هماهنگی شده بتوانیم چون دو سال قبل با تمام توان در زمان پیک تابستان سال آینده در خدمت شبکه برق کشور باشیم.وی با اشاره به اینکه بخش عمده‌ای از پتانسیل نیروگاه ‌های برق آبی کشور مربوط به حوضه کارون بزرگ است، تصریح کرد: بخش عمده‌ای از تولید نیروگاه ‌های برق آبی به منابع آبی بستگی دارد ولی متاسفانه از ابتدای سال آبی تاکنون شاهد بارندگی مناسبی در حوضه کارون بزرگ و کرخه نبوده ‌ایم.استیری ادامه داد: امیدواریم تا قبل از پایان سال شرایط بارندگی در این حوضه آبریز به نحوی باشد که بتوانیم به برآورد مناسب و حفظ تراز مخازن متناسب با منحنی بهره‌ برداری سدها و به طبع آن میزان حفظ تراز و تولید انرژی دست پیدا کنیم تا مشکلی از نظر تولید انرژی و ذخیره آب برای پیک سال آینده نداشته باشیم.وی درباره نیروگاه‌های جدید برق آبی کشور نیز گفت: بر اساس طرح‌ های اقتصاد مقاومتی ۴۲۰ مگاوات ظرفیت جدید اعلام شده است که بتوانیم تا پایان سال وارد مدار بهره ‌برداری کنیم.مدیر نیروگاه ‌های برق‌ آبی، عملیاتی شدن نیروگاه های جدید برق آبی را در گرو تضمین و تامین نقدینگی به هنگام دانست و افزود: در تلاش هستیم تا با تامین به موقع منابع مالی بتوانیم تا پایان سال ۴۲۰ مگاوات یاد شده را عملیاتی و به ظرفیت نیروگاه‌های برق آبی کشور اضافه کنیم.استیری با تاکید بر اینکه تا پایان سال واحدهای دو و سه نیروگاه داریان وارد مدار خواهد شد، ادامه داد: هم اکنون واحد دوم نیروگاه رودبار لرستان و واحد اول نیروگاه داریان نیز به شبکه متصل شده‌ اند.مدیریت نیروگاه ‌های برق‌آبی تاکید کرد: امیدواریم با تامین منابع مالی در قبال نیروگاه سردشت مطابق برنامه ریزی انجام شده عمل کنیم تا بتوانیم یک واحد ۵۰ مگاواتی را برای پیک سال آینده در مدار بهره ‌برداری داشته باشیم.

منبع: انرژی امروز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۸۴۰۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۱۰ درصدی تولیدات گلخانه‌ای در تایباد

جواد اعتضادی مدیر جهاد کشاورزی تایباد گفت: در سال زراعی جاری، تولید گیاهان و محصولات گلخانه‌ای مانند نشا‌های جالیزی، سبزیجات، صیفی‌جات و گل‌های زینتی در شهرستان تایباد ۱۰ درصد نسبت به سال گذشته افزایش یافته است.

وی افزود: امسال بیش از ۳۰ میلیون نشای صیفی و سبزی، بیش از یک میلیون انواع گل‌های تزئینی و زینتی و همچنین ۴۰۰ تن سبزیجات برگی و صیفی‌جات در گلخانه‌های تایباد تولید شده است.

مدیر جهاد کشاورزی تایباد ادامه داد: در این شهرستان مرزی ۶۸ گلخانه در مجموع به مساحت ۸ هکتار فعالیت می‌کنند که ۳۰ واحد در بخش مرکزی و ۳۸ واحد در بخش میان‌ولایت واقع شده اند.

اعتضادی بیان کرد: در سال جاری ۴ گلخانه جدید نیز راه اندازی شده است که در مجموع ۷ هزار متر مربع به فضای گلخانه‌ای این شهرستان افزوده شد.

این مقام مسئول اضافه کرد: عمده کشت گلخانه‌ها در بستر خاک می‌باشد و نیز یک گلخانه هیدروپونیک یا آب‌کشت به مساحت ۶ هزار متر مربع در حال راه اندازی است.

مدیر جهاد کشاورزی تایباد تصریح کرد: صدور آسان پروانه تاسیس گلخانه، ارائه تسهیلات به گلخانه‌داران، معرفی متقاضیان به ادارات گاز و برق برای اخذ انشعابات، صدور مجوز تغییر کاربری زمین، اجرای برنامه مدیریت تلفیقی آفات و برگزاری دوره‌های آموزشی از جمله اقدامات مدیریت جهاد کشاورزی تایباد جهت رونق کشت گلخانه‌ای هستند.

اعتضادی افزود: استفاده از آب باران، توسعه فضای گلخانه با بکارگیری سازه‌های با ارتفاع بالا، تولید محصول سالم با مواد غیرشیمیایی و افزایش ضریب مکانیزاسیون از مهترین روش‌های نوین بکاررفته در گلخانه‌های شهرستان است.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به اقلیم شهرستان تایباد و مشکلات ناشی از بحران آب، افزایش تولید محصول نسبت به هر لیتر آب مصرفی، افزایش درآمد گلخانه‌دار و افزایش تعداد گلخانه‌ها در این منطقه ضروری می‌باشد.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • افزایش ۱۰ درصدی تولیدات گلخانه‌ای در تایباد
  • افزایش ۱۶ درصدی تولید فولاد ایران در فصل نخست ۲۰۲۴
  • تا پایان سال در ۹۲ نقطه نیروگاه خورشیدی برای شهرک‌های صنعتی ایجاد می‌شود
  • افتتاح پروژه سد و نیروگاه اومااویا در کشور سریلانکا + فیلم
  • افزایش جذابیت صنعت نیروگاهی کشور برای بخش خصوصی
  • کاهش ناترازی انرژی با نصب پنل‌های خورشیدی در اصفهان
  • افزایش بیش از ۸۵۰۰ مگاواتی ظرفیت تولید برق کشور
  • فروش برق با نرخ‌های جذاب در بورس انرژی
  • افزایش ۱۷ درصدی توزیع کود کشاورزی درآذربایجان غربی
  • دو هزار مگاوات به ظرفیت نیروگاه‌های حرارتی کشور افزوده شد