Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر مرکز مدیریت نیروگاه‌های برق‌آبی گفت:نیروگاه‌های برقابی بیش از۱۲میلیارد کیلووات ساعت انرژی تولید کردند که نسبت به مدت مشابه سال گذشته رشد ۱۰ درصدی داشته است.

مدیر مرکز مدیریت نیروگاه‌های برق‌آبی شرکت مدیریت منابع آب ایران با بیان اینکه از ابتدای سال تاکنون نیروگاه‌های برقابی بیش از ۱۲ میلیارد کیلووات ساعت تولید انرژی داشته‌اند، گفت: این میزان تولید انرژی نسبت به مدت مشابه سال گذشته رشد ۱۰ درصدی داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش «انرژی امروز» از وزارت نیرو، فربد استیری ظرفیت منصوبه نیروگاه‌های برق‌آبی کشور را ۱۱ هزار و ۸۷۴ مگاوات دانست و گفت: با برنامه ریزی صورت گرفته حداکثر توان نیروگاه‌های برقابی برای پیک تابستان امسال بکار گرفته شده بود و واحدهای مجموعه در این مقطع زمانی از ضریب آمادگی ۱۰۰ درصدی برخوردار بودند.
وی با بیان اینکه از ابتدای سال تاکنون نیروگاه‌های برقابی بیش از ۱۲ میلیارد کیلووات ساعت تولید انرژی داشته‌اند، ادامه داد: این میزان تولید انرژی نسبت به مدت مشابه سال گذشته رشد ۱۰ درصدی داشته است.
مدیر مرکز مدیریت نیروگاه‌های برق‌آبی شرکت مدیریت منابع آب ایران ادامه داد: براساس برنامه ریزی انجام شده حدود ۱۱ هزار و ۵۰۰ مگاوات برنامه تعمیرات ادواری نیروگاه‌های برقابی با شبکه برق کشور هماهنگ شده است که تاکنون شش هزار و ۶۰۰ مگاوات از ظرفیت‌های برقابی یا تعمیر شده و یا تحت تعمیر قرار دارند.
استیری افزود: برنامه تعمیرات نیروگاه‌های برقابی مطابق برنامه در حال انجام است که امیدواریم با اجرای دقیق برنامه‌ تعمیرات واحدها براساس جدول هماهنگی شده توسط دیسپاچینگ ملی بتوانیم همچون دو سال قبل با تمام توان در زمان پیک تابستان سال آینده در خدمت شبکه برق کشور باشیم.
وی با اشاره به اینکه بخش عمده‌ای از پتانسیل نیروگاه‌های برقابی کشور مربوط به حوضه کارون بزرگ است، تصریح کرد: بخش عمده‌ای از تولید نیروگاه‌های برقابی به منابع آبی بستگی دارد ولی متاسفانه از ابتدای سال آبی تاکنون شاهد بارندگی مناسبی در حوضه کارون بزرگ و کرخه نبوده‌ایم.
استیری ادامه داد: امیدواریم تا قبل از پایان سال شرایط بارندگی در این حوضه آبریز به نحوی باشد که بتوانیم به آورد مناسب و حفظ تراز مخازن متناسب با منحنی بهره‌برداری سدها و به طبع آن میزان حفظ تراز و تولید انرژی دست پیدا کنیم تا مشکلی از نظر تولید انرژی و ذخیره آب برای پیک سال آینده نداشته باشیم.
مدیر مرکز مدیریت نیروگاه‌های برق‌آبی شرکت مدیریت منابع آب ایران در بخش دیگری از سخنان به نیروگاه‌های جدید برقابی کشور اشاره کرد و گفت: براساس طرح‌های اقتصاد مقاومتی ۴۲۰ مگاوات ظرفیت جدید اعلام شده است که بتوانیم تا پایان سال وارد مدار بهره‌برداری کنیم.

واحدهای دو و سه نیروگاه داریان تا پایان سال وارد مدار خواهد شد
وی عملیاتی شدن این طرح را در گرو تضمین و تامین نقدینگی به هنگام دانست و افزود: در تلاش هستیم تا با تامین به موقع منابع مالی بتوانیم تا پایان سال ۴۲۰ مگاوات یاد شده را عملیاتی و به ظرفیت نیروگاه‌های برقابی کشور بیفزایم.
استیری با تاکید بر اینکه تا پایان سال واحدهای دو و سه نیروگاه داریان وارد مدار خواهد شد، ادامه داد: هم اکنون واحد دوم نیروگاه رودبار لرستان و واحد اول نیرگاه داریان نیز به شبکه متصل شده‌اند.
مدیر مرکز مدیریت نیروگاه‌های برق‌آبی شرکت مدیریت منابع آب ایران تاکید کرد: امیدواریم با تامین منابع مالی نیز در قبال نیروگاه سردشت مطابق برنامه ریزی انجام شده عمل کنیم تا بتوانیم یک واحد ۵۰ مگاواتی را برای پیک سال آینده در مدار بهره‌برداری داشته باشیم.

منبع: انرژی امروز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۸۲۰۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید انرژی تجدیدپذیر در ۲۰هزار مدرسه هدفگذاری شد

مدیر‌کل دفتر فنی و تحقیقات نوسازی مدارس کل کشور گفت: قرار است نیروگاه های خورشیدی در ۲۰ هزار مدرسه ساخته شوند؛ از این سطح ۱۶ نیروگاه خورشیدی به بهره برداری رسیده و ۵۶ پروژه در سطح کشور در حال اجراست. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از وزارت نیرو، سید محمد واعظی‌نژاد، مدیر‌کل دفتر فنی و تحقیقات نوسازی مدارس کل کشور با بیان اینکه 56 پروژه ساخت نیروگاه‌های خورشیدی پشت بامی مدارس کشور در 15 استان در حال اجراست، اظهار کرد: 16 پروژه ساخت نیروگاه های مدارس در 6 استان به پایان رسیده که همزمان در استان های اصفهان، قم، گلستان، آذربایجان شرقی، کهگیلویه و بویراحمد و خراسان جنوبی به صورت همزمان، از روز پنج شنبه 6 اردیبهشت 1403 با افتتاح نمادین نیروگاه خورشیدی 60 کیلوواتی یک دبیرستان خیرساز به نام حاج غلام رضا زیرک در شهر قم با حضور محمود کمانی، معاون وزیر نیرو و حمیدرضا خان محمدی، معاون وزیر آموزش و پرورش و رییس سازمان نوسازی مدارس کشور به بهره برداری رسیدند.

واعظی نژاد خاطرنشان کرد: در حال حاضر 56 پروژه ساخت نیروگاه های خورشیدی پشت بامی مدارس کشور با ظرفیت 840 کیلووات توسط خیرین مدرسه ساز در حال اجراست؛ این نیروگاه ها در حال انعقاد قرارداد و یا در حال طی کردن مراحل اجرا هستند که دو تا سه ماه آینده وارد مدار می شوند.

وی با اشاره به مزایای بکارگیری نیروگاه های خورشیدی در مدارس کشور، افزود: ساخت این نیروگاه ها ضمن ایجاد اقتصاد و درآمد پایدار و صرفه جویی در هزینه های مدارس سبب افزایش خودآگاهی دانش آموزان از مزایای استفاده از انرژی های پاک برای کشور و حفظ محیط زیست با جلوگیری از بکارگیری سوخت های فسیلی در مدارس می شود.

واعظی نژاد در ادامه تصریح کرد: از آنجا سرانه های تخصیص یافته به مدارس پایین است و مدارس در فصل های فعال مجبورند از سوخت های فسیلی استفاده کنند، بکارگیری نیروگاه های خورشیدی در آنان ضمن صرفه جویی در هزینه های جاری همچون آب، برق و کاغذ و ... سبب کاهش انتشار آلاینده های زیست محیطی می شود.

وی از هدف گذاری ساخت نیروگاه های خورشیدی در 20 هزار مدرسه کشور خبر داد و اظهار کرد: بر اساس هدف گذاری صورت گرفته، قرار است نیروگاه های خورشیدی در 20 هزار مدرسه ساخته شوند؛ از این سطح 16 نیروگاه خورشیدی به بهره برداری رسیده و 56 پروژه در سطح کشور در حال اجراست.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تولید انرژی تجدیدپذیر در ۲۰هزار مدرسه هدفگذاری شد
  • پشت پرده جهش ۱۵۰ درصدی یارانه نان در بودجه ۱۴۰۳
  • تابستان چقدر کمبود برق داریم؟
  • افتتاح هفت نیروگاه خورشیدی در مدارس کشور
  • افزایش ۶۲ درصدی تولید انرژی در نیروگاه ری
  • تبدیل دریاچه‌ها به نیروگاه‌های عظیم تولید برق
  • چگونه کشور‌های جهان از خورشید طلا و از باد پول می‌سازند؟
  • چگونه کشور‌های جهان از خورشید طلا و از باد پول می‌سازند؟!
  • رشد بیش ‌از یک‌درصدی تولید انرژی ‌الکتریکی در نیروگاه شهیدرجایی
  • رشد تولید برق در نیروگاه شهید رجایی قزوین