Web Analytics Made Easy - Statcounter

حزب سوسیال دموکرات آلمان با اعلام آمادگی برای انجام مذاکرات با صدراعظم این کشور جهت تشکیل دولت ائتلافی، اجرای هر تصمیم را مشروط به موافقت نهایی اعضای این حزب دانست.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، حزب سوسیال دموکرات آلمان روز جمعه با تسلیم در برابر فشارهای همه جانبه برای شرکت در مذاکرات جهت تشکیل دولت ائتلافی،  در نهایت موافقت خود را برای برگزاری مذاکرات با «آنگلا مرکل» صدراعظم آلمان اعلام کرد؛ اما در عین حال اجرای هر تصمیمی را به موافقت نهایی اعضای حزب خود مشروط ساخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این چرخش قابل توجه در موضع حزب چپ میانه سوسیال دموکرات آلمان که در انتخابات ماه سپتامبر بدترین نتیجه ممکن را طی ۷۰ سال گذشته تجربه کرد، می تواند مانع از تکرار یک انتخابات تفرقه افکنانه در کشوری شود که مرکز ثقل قدرت سیاسی و اقتصادی اروپا بشمار می رود.

«مارتین شولتز» رهبر حزب سوسیال دموکرات آلمان در یک کنفرانس خبری گفت که در پی شکست تلاشهای آنگلا مرکل برای تشکیل یک دولت ائتلافی با همکاری دو حزب سیاسی کوچکتر، رهبری این حزب بر مبنای احساس مسئولیت نسبت به آلمان و اروپا تصمیم گیری کرده است.

شولتز در ادامه افزود: «در مورد مسیری که درحال پیمودن آن هستیم، هیچ چیزی خارج از اراده ما وجود ندارد. چنانچه گفتگوها به آنجا بیانجامد که ما تصمیم به مشارکت بگیریم، در هر شکل و فرمی، در تشکیل یک دولت، تصمیم گیری در مورد این مسئله را به نظر و رأی اعضای حزب واگذار می کنیم».

گفتنی است که حمایت از یک دولت جدید می تواند در اَشکال گوناگون از ائتلاف گرفته تا توافقی رسمی برای هموار ساختن تشکیل یک دولت اقلیت به رهبری مرکل و یا حتی یک توافق غیررسمی برای همراهی با این دولت اقلیت تجلی یابد.

این در حالی است که پیش از این، «فرانک والتر اشتاین مایر» رئیس جمهور آلمان از رهبران سه حزب ائتلاف کنونی این کشور برای رایزنی‌های مشترک دعوت کرده بود.

پس از انتخابات ۲۴ سپتامبر پارلمان فدرال (بوندس‌تاک)، مارتین شولتز- رئیس حزب سوسیال دموکرات- اعلام کرد که این حزب حاضر به ادامه همکاری با احزاب دموکرات مسیحی و سوسیال مسیحی در قالب یک «ائتلاف بزرگ» نیست.

با شکست مذاکرات دو حزب متحد دموکرات مسیحی و سوسیال مسیحی با حزب سبزها و دموکرات آزاد، رئیس جمهور آلمان رایزنی‌های گسترده‌ای را با بازیگران اصلی صحنه سیاست آلمان آغاز کرد تا به بحران تشکیل دولت خاتمه دهد.

اشتاین‌مایر، پس از گفتگوهای جداگانه با آنگلا مرکل، هورست زهوفر و شولتز از آنها دعوت کرد که در هفته‌ آینده با او دیدار کنند.

چنانچه این ائتلاف بزرگ شکل نگیرد، تشکیل یک دولت اقلیت یا برگزاری مجدد انتخابات تنها گزینه‌های پیش رو خواهند بود که هیچ کدام از سه حزب اصلی آلمان چندان رغبتی به آنها ندارند.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۸۶۴۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تظاهرات حامیان فلسطین در برلین

به گزارش قدس آنلاین، هزاران نفر در مرکز و غرب برلین تجمع کردند تا حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه و تحویل تسلیحات به این رژیم از سوی دولت آلمان را محکوم کنند.

به نقل از آناتولی، تظاهرکنندگان با شعار «آلمان تامین مالی می‌کند، اسرائیل می‌کشد»، «آتش بس حالا» و «فلسطین را آزاد کنید» راهپیمایی کردند و خواستار پایان دادن به نسل کشی در غزه شدند.

تظاهرکنندگان برای نشان دادن انزجار خود از سیاست‌های دولت آلمان، شعار «شرم بر شما!» سر دادند.

معترضان همچنین دولت آلمان را «همدست اسرائیل در جنایاتش در غزه» به دلیل ارسال تسلیحات به تل آویو خواندند.

از ۷ اکتبر ۲۰۲۳، رژیم صهیونیستی جنگی همه جانبه را در نوار غزه به راه انداخته است که باعث کشته و زخمی شدن ۱۱۲۰۰۰ غیرنظامی شده است که اکثر آنها کودک و زن هستند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • آمادگی برق تبریز برای برگزاری مرحله دوم انتخابات
  • آمادگی هر دو حوزه انتخابیه خوزستان برای برگزاری انتخابات
  • سایه سنگین جنبش دانشجویی حامی فلسطین بر سر انتخابات ۲۰۲۴ آمریکا
  • اوکراین و غرب آمادگی گفت‌وگوی جدی با روسیه را ندارند
  • چالش‌های بایدن و ترامپ در انتخابات ۲۰۲۴ ریاست جمهوری آمریکا
  • دلیل منع ورود پزشک فلسطینی به اروپا
  • تظاهرات حامیان فلسطین در برلین
  • دوقطبی خطرناک برای بایدن/ اعتراضات دانشجویی شگفتی انتخابات را رقم خواهد زد؟
  • کابینه جنگ اسرائیل امروز تشکیل جلسه می‌دهد
  • حمله به یک سیاستمدار حزب سوسیال دموکرات آلمان