Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس جمهور سودان حمایت روسیه را از کشورش در برابر غرب خواستار شده است. به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، رئیس جمهور سودان حمایت روسیه را از کشورش در برابر غرب خواستار شده است.
پایگاه اینترنتی روزنامه رأی الیوم که از لندن به روز می‌شود به نقل ابراهیم غندور وزیر امور خارجه سودان نوشت: عمر البشیر رئیس جمهور سودان، حمایت روسیه از کشورش را خواستار شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


غندور گفت: این درخواست برای رویارویی با حملات صورت گرفته ضد سودان از سال ۱۹۹۰ و مقابله با قطعنامه‌های پی در پی کشور‌های غربی ضد سودان است.
غندور، صحبت‌ها درباره برپایی پایگاه‌های روسی در منطقه دریای سرخ را بی اهمیت دانست و افزود: مسائل نظامی و فنی همچون روابط نظامی میان روسیه و سودان و مسائل مربوط به منطقه دریای سرخ به طور خلاصه بیان شد و جزئیات این مسائل به گروه‌های فنی و وزیران مربوطه محول شده است.
پس از بازگشت عمر البشیر رئیس جمهور سودان از سفر دو روزه اش از روسیه، غندور در مصاحبه‌های خبری این اظهارات را بیان کرد.
البشیر در این سفر با ولادیمیر پوتین رئیس جمهور و دیمیتری مدودف نخست وزیر روسیه دیدار و درباره همکاری سیاسی، اقتصادی، نظامی و امنیتی میان دو کشور گفت و گو کرد.
غندور گفت: رؤسای جمهور دو کشور همچنین درباره حمایت‌های متقابل در محافل بین المللی و منطقه‌ای گفت و گو کردند و البشیر از مواضع روسیه در حمایت از سودان به ویژه در شورای امنیت سپاسگزاری کرد.
عمر البشیر در دیدار روز جمعه گذشته خود با پوتین در شهر سوچی روسیه گفت: کشورش به حمایت در برابر رفتار‌های خصمانه آمریکا نیاز دارد.
غندور افزود: روشن است که سودان از سال ۱۹۹۰ با قطعنامه‌های پی در پی که برخی کشور‌های غربی آن را اداره کردند هدف قرار گرفته و این در حالی است که روسیه و چین همیشه در محافل بین المللی و شورای امنیت از سودان حمایت کرده اند.
وزیر امور خارجه سودان تصریح کرد: درخواست برای حمایت روسیه در چارچوب تصمیم اتخاذ شده برای توقف صادرات طلای سودان صورت گرفته است چراکه صادرات طلا در رتبه نخست صادرات این کشور قرار دارد.
غندور درباره برپایی پایگاه‌های نظامی روسی در دریای سرخ گفت: این سخن، قدیمی است و سخن جدیدی نیست. میان ما (و روسیه) صحبت‌هایی درباره همکاری نظامی وجود دارد؛ در این چارچوب که دریای سرخ اکنون یک دریایبسیار مهم است و مملو از پایگاه‌های نظامی است.
وزیر خارجه سودان افزود: هدف از صحبت درباره همکاری نظامی میان سودان و روسیه، فراهم کردن امنیت در این گذرگاه و دور نگه داشتن آن از هر گونه دخالت‌های خارجی است.
غندور گفت: روابط مستحکم میان سودان و روسیه به ضر روابط سودان با دیگر کشور‌ها نیست. ما روابط خود با یک کشور را به رابطه با کشور دیگر منوط نمی‌کنیم و سودان با همه کشور‌های جهان رابطه دارد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۹۰۹۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نظامیان آمریکا و روسیه در نیجر در پایگاهی واحد مستقر هستند

یک منبع آگاه اعلام کرد نظامیان روسیه و آمریکا در نیجر در یک پایگاه واحد مستقر شده‌اند، اما به یکدیگر دسترسی ندارند.

به گزارش ایسنا یک مقام آمریکایی گفت نیروهای روسیه در نیجر در پایگاه نظامیان آمریکا مستقر شده‌اند؛ اما تقسیم نیروها به نحوی است که آنها به سربازان آمریکا دسترسی ندارند.

این مقام آمریکایی گفت: «روس‌ها در مجموعه‌ای مجزا مستقر هستند و به نیروها و تجهیزات آمریکایی دسترسی ندارند. ما به نظارت بر این وضعیت ادامه داده و تمامی اقدامات لازم و پیشگیرانه را برای تضمین امنیت نیروها، تجهیزات و تاسیسات آمریکایی به کار می‌گیریم.»

این مقام آمریکایی گفت که نیروهای روس چند هفته قبل به پایگاه هوایی ۱۰۱ آمده‌اند، پایگاه نیروی هوایی نیجر که در کنار فرودگاه بین‌المللی پایتخت این کشور واقع شده است.

در دوازدهم آوریل اعلام شد متخصصین نظامی روسیه به نیجر رفتند تا در مبارزه با تروریسم به نیروهای نظامی این کشور تعلیم دهند.  

پس از کودتای نیجر، حاکمان جدید این کشور به‌سرعت گام‌هایی برای قطع روابط نظامی با کشورهای غربی، به‌ویژه فرانسه و آمریکا برداشته و به روسیه نزدیک‌تر شده‌اند.

شورای نظامی حاکم بر نیجر حضور آمریکا را «غیرقانونی» اعلام کرد و عملیات‌های پنتاگون در این کشور را مورد انتقاد قرار داد. فصل حضور نظامی آمریکا در نیجر به پایان رسیده است و نیروهای نظامی روسیه وارد نیجر شده‌اند. آنها وظیفه آموزش نیروهای این کشور را بر عهده گرفته‌اند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ناتو زنگ خطر را به صدا درآورد
  • واقعاً روس ها درباره جنگ پوتین چه فکر می کنند؟/ سقوط مخاطبان تلویزیون دولتی در روسیه/ روس ها بیشتر چه کلماتی را در گوگل جست و جو می کنند؟
  • نگرانی آمریکا از حضور روسیه در نیجر
  • تماس تلفنی پوتین و امامعلی رحمان
  • ژنرال آمریکایی: پوتین با تجربه‌ترین دولتمرد جهان است
  • تحولات اوکراین|قصد بایدن برای حمایت غیرعلنی از کی‌یف
  • نظامیان آمریکا و روسیه در نیجر در پایگاهی واحد مستقر هستند
  • اینسایدر: برنامه پوتین جنگ همه‌جانبه با ناتو نیست، تضعیف درونی است
  • کرملین: فشار آمریکا به متحدان روسیه بی‌نتیجه است
  • اعتراف کی‌یف به دستاورد‌های نظامی روسیه