Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران- ایرنا- معاون دبیر کل شورای عالی آموزش و پرورش گفت: دوره پیش دانشگاهی در سال تحصیلی 97 - 96به پایان می رسد و اگر دانش آموزی موفق به کسب حد نصاب نمره در دروس نشود باید سال آینده با ثبت نام در واحدهای آموزشی بزرگسالان یا آموزش از راه دور ادامه تحصیل دهد.

احمد عابدینی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار حوزه آموزش ایرنا اظهار داشت: بر اساس آیین نامه مصوب سال 90، اگر دانش آموز دوره پیش دانشگاهی در امتحانات خردادماه موفق به اخذ نمره قبولی یا حد نصاب نمره سالانه در یک یا چند درس نشود می تواند شهریورماه همان دروس را بار دیگر امتحان دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه اگر این دسته از دانش آموزان در شهریورماه هم موفق به کسب نمره قبولی نشوند می توانند به سه شیوه ثبت نام در مدارس بزرگسالان، آموزش از راه دور و یا به صورت داوطلب آزاد در امتحانات شرکت کند، ادامه داد: این گروه از دانش آموزان نیازی به گذراندن تمامی دروس ندارند و صرفا می توانند در امتحانات دروسی که نمره نیاورده اند، شرکت کنند.
معاون دبیر کل شورای عالی آموزش و پرورش در پاسخ به سئوال خبرنگار ایرنا مبنی بر اینکه تکلیف برخی دانش آموزان که به دلیل شهریه سنگین مدارس دولتی نتوانسته اند در دوره پیش دانشگاهی ثبت نام کنند، چیست؟ گفت: این گروه از دانش آموزان با توجه به حذف دوره پیش دانشگاهی در سال تحصیلی 98 - 97 بر اساس نظام آموزشی 3 - 3 - 6، باید مطابق با آیین نامه مصوب سال 90 ادامه تحصیل داده و مدرک دیپلم خود را اخذ کنند.
پیش از این نیز دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش در گفت و گو با خبرنگار حوزه آموزش ایرنا از حذف دوره پیش دانشگاهی در سال تحصیلی آینده با توجه به استقرار نظام جدید آموزشی (سیستم 3 - 3 -6) خبر داده بود.
مهدی نوید ادهم اظهار داشت: پیش دانشگاهی، یک دوره متعلق به نظام آموزشی گذشته است که در آن زمان ساختار نظام آموزشی شامل پنج سال دوره ابتدایی، سه سال راهنمایی، سه سال دبیرستان و یک سال پیش دانشگاهی بود.
وی ادامه داد: در ترکیب نظام آموزشی جدید، این ساختار به هم خورد و اکنون شامل 2 دوره ابتدایی و متوسطه است به این نحو که هر یک از این دوره های تحصیلی به 2 دوره سه ساله تقسیم می شود.
دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش یادآور شد: ساختار (3- 3 - 6) که از سال تحصیلی 91 - 90 و با استقرار پایه ششم آغاز شده است اکنون دانش آموزان پایه یازدهم را داریم و سال آینده (98 - 97) با استقرار پایه دوازدهم، دوره پیش دانشگاهی از نظام آموزشی حذف خواهد شد.
نوید ادهم اضافه کرد: در مدت دو سال باقیمانده از نظام آموزشی قبلی، وزارت آموزش و پرورش تصمیم گرفته به دانش آموزان دوره پیش دانشگاهی در کنار دانش آموزان دوره متوسطه دوم ارائه خدمات کند و با خارج شدن این گروه از دانش آموزان از مدارس، دوره آموزشی 12 سال و بدون دوره پیش دانشگاهی ادامه می یابد.
وی یادآور شد: دانش آموزانی که بر اساس نظام آموزشی قبلی باید دوره پیش دانشگاهی را بگذرانند در صورت قبول نشدن در امتحانات نگران نباشند زیرا بر اساس مدل تطبیق و جدولی که در این رابطه توسط کارشناسان طراحی شده، درس هایی که نمره قبولی نگرفته اند با دیگر درس ها مطابقت داده می شود تا زیانی به این دسته از دانش آموزان نرسد.
فراهنگ**1883**1055
خبرنگار: مریم جلوداران**انتشار: زینب کارگر

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۹۱۲۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسابقه مناظره دانش‌آموزی توسط جهاد دانشگاهی مازندران در ساری برگزار شد

ایسنا/مازندران در اولین دوره مسابقه مناظرات دانش‌آموزی در ساری، تیم «آغوز» با تیم «سرخ ستاره» با موضوع «بیشتر محتوای کتاب درسی برای آینده دانش‌آموزان بی‌فایده و غیر کابردی است» در جایگاه موافق و مخالف به مناظره پرداختند که تیم آغوز در جایگاه مخالف، قهرمان این دوره از مسابقات شد.

به گزارش ایسنا، مسابقه مناظره دانش‌آموزی ۱۰ اردیبهشت با عنوان «گپ» با شرکت هشت تیم دانش آموزی در دبیرستان پسرانه شریعت ساری برگزار شد.

در این مسابقات تیم‌های؛ «آغوز، سرخ ستاره، نفار، دونا، نماشون و براردور» با موضوع «نقش اصلی در موفقیت علمی هر دانش‌آموز با خود اوست» به رقابت پرداختند که در نهایت تیم‌های آغوز، سرخ ستاره، نفار و براردور به مرحله نیمه‌نهایی راه یافتند و در نهایت تیم آغوز با تیم سرخ ستاره با موضوع « بیشتر محتوای کتاب درسی برای آینده دانش‌آموزان بی‌فایده و غیر کابردی است» به مناظره پرداختند که تیم آغوز قهرمان این دوره از مسابقات شد.

محمدرضا جعفرزاده مدیر دبیرستان شریعت ساری با بیان اینکه مناظرات دانش‌آموزی فرصتی است تا دانش‌آموزان از همین دوران بتوانند نحوه برخورد با نظرات مخالف را بیاموزند، گفت: ما برای تربیت یک نیروی انسانی که بتواند در مجامع مختلف از ارزش‌ها دفاع کند باید از متوسطه اول و حتی مقاطع ابتدایی، آغاز کنیم.

جعفرزاده اظهار کرد: دانش‌آموزان استقبال خوبی از این دوره مسابقات فرهنگی داشتند و دوره آموزش کوتاه مدت فن بیان در مناظرات نیز برای شرکت‌کنندگان برگزار شد. 

سیده زینب تقوی معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی مازندران، گفت: در این نوع از مسابقات مناظره دانش آموزی لازم است تا گروه هدف بیاموزند که چگونه از حقشان در جامعه دفاع کنند و یا چگونه برای مطالبات خود از استدلال و منطق بیان بهره ببرند.

وی با بیان اینکه جهاد دانشگاهی هر ساله مسابقات مناظرات دانشجویی را در همه استان‌ها برگزار می‌کند، افزود: اگر ما این مناظرات را از دوره متوسطه اول آغاز کنیم در آینده نزدیک در مقطع متوسطه دوم و دانشگاه برگزاری مناظرات از کیفیت بالایی برخوردار خواهد بود.

تقوی اظهار کرد: ارائه آموزش فن بیان و رعایت مولفه‌های یک مناظره عالی در جهاد دانشگاهی آموزش داده می‌شود و این نهاد آمادگی دارد این دوره‌های آموزشی را برای دانش‌آموزان برگزار کند.

حسین نورانی، معاون واحد پژوهش اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران نیز که در جایگاه رئیس جلسه در این مناظرات ایفای نقش داشته است، اظهار کرد: اولین مسابقه مناظره دانش‌آموزی در استان مازندران با عنوان «گپ» در ساری برگزار شد و امیدواریم که در سال آینده مدارس بیشتری به این سمت و سو گرایش پیدا کنند.

وی افزود: این رویداد در راستای ترویج فرهنگ گفت‌ و شنود و تقویت آداب مباحثه برای یادگیری و تمرین تحمل نظر مخالف، در سطح دانش‌آموزان دوره متوسطه اول برگزار شد.

نورانی به توجه بیشتر آموزش و پرورش به این نوع توسعه فکری و فرهنگی در مدارس استان خواستار شد و از مدیریت دبیرستان شریعتی و جهاد دانشگاهی در برگزاری این دوره مسابقات قدردانی کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اشتغال به تحصیل ٣٤ هزار دانش آموز اتباع خارجی در مدارس استان کرمان
  • مسابقه مناظره دانش‌آموزی توسط جهاد دانشگاهی مازندران در ساری برگزار شد
  • برپایی کلاس درس دانش آموزان فلسطینی در چادرها
  • توسعه زیرساخت های آموزشی در استان سمنان/ افتتاح ۱۴ چمن مصنوعی
  • تشکیل قرارگاه عدالت آموزشی با هدف توزیع متوازن امکانات در همه مدارس
  • خراسان رضوی ۲۰ هزار بازمانده از تحصیل دارد
  • ۱۰ هزار و ۲۰۸ معلم جدید در خراسان رضوی جذب می‌شوند
  • آیا دختران ازدواج کرده می توانند در مدارس روزانه هم تحصیل کنند؟
  • فعالیت مدارس استان بوشهر تا ۱۹ اردیبهشت ادامه خواهد داشت
  • بازگشت به تحصیل ۶۰ هزار تارک تحصیل در کشور