Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-27@09:00:39 GMT

دیدار وزیر خارجه کره شمالی با کاسترو

تاریخ انتشار: ۴ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۷۹۳۷۷۹

کره شمالی برای توقف برنامه‌های هسته‌ای و موشکی خود با فشار بی‌سابقه‌ای از جانب آمریکا و جامعه بین‌المللی مواجه است. کوبا از سال ۱۹۶۰ روابط دیپلماتیک نزدیک خود با کره شمالی را حفظ کرده اما با تسلیحات هسته‌ای مخالف است.تلویزیون دولتی کوبا در برنامه نیم‌روزی خود اظهار کرد: در این ملاقات برادرانه، هر دو طرف به رابطه دوستانه تاریخی میان دو کشور پرداختند و درخصوص موضوعات بین‌المللی بر اساس تمایل مشترک گفت‌وگو کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



جاستین ترودو، نخست وزیر کانادا در روز پنجشنبه گفت، سال گذشته با رائول کاسترو، رییس جمهور کوبا درباره امکان همکاری برای از بین بردن تنش‌های جهانی در رابطه با کره شمالی گفت‌وگو کرده است.ترودو پس از یک سخنرانی در جلسه پرسش و پاسخ پرسید: آیا می‌توانیم پیام خود را از مسیرهای غافل‌گیرکننده (به کره شمالی) برسانیم؟ این موضوع گفت‌وگوی من با رائول کاسترو در دیدار سال گذشته‌مان بود. تصور می‌کنم این نقشی است که کانادا می‌تواند آن را ایفا کند؛ نقشی که طی سال گذشته آمریکا نخواسته به ایفای آن بپردازد.

ترودو ادامه داد، کانادا به یافتن راه حل تمایل دارد، نه تنها به دلیل امنیت منطقه‌ای بلکه به این خاطر که مسیر موشک‌های احتمالی کره شمالی می‌تواند از فراز خاک کانادا عبور کند.کره شمالی در حال توسعه موشک‌های خود با کلاهک هسته‌ای است؛ موشک‌هایی که قادر هستند به خاک آمریکا اصابت کنند تا چیزی که ری یونگ هو، وزیر امور خارجه کره شمالی آن را " تعادل واقعی قدرت با آمریکا" خوانده، به دست آورند.

به گفته وزارت امور خارجه کوبا، "ری" در روزهای اخیر با برونو رودریگز، همتای کوبایی خود ملاقات کرد و دو وزیر طی این دیدار، آمریکا را به " فهرست‌بندی‌های خودسرانه و یک‌جانبه" متهم کردند که "اقدامات اجباری مغایر با قوانین بین‌المللی" را در پی دارد.

وزرای امور خارجه دو کشور "احترام به حق حاکمیت مردم" و " توافق مسالمت‌آمیز بر سر اختلاف نظرها" را خواستار شدند.دونالد ترامپ، رییس جمهور آمریکا فشارها بر کوبا را از زمان آغاز به کار دولتش افزایش داده و آشتی‌ای را که در دولت باراک اوباما، رییس جمهور سابق آمریکا آغاز شده بود، با بازگشت به لفاظی‌های خصمانه جنگ سرد، از بین برده است.

کره شمالی و کوبا آخرین کشورهای جهان هستند که اقتصاد به سبک شوروی را حفظ کرده‌اند. با این حال کوبا، تحت حکومت رائول کاسترو گام‌های کوچکی در مسیر کمونیسم بازار محور چین و ویتنام برداشته است.دولت کوبا اعلام کرد، سفارت خود در کره شمالی را حفظ می‌کند اما روابط تجاری خود را بیشتر با کره جنوبی ادامه می‌دهد. سال گذشته، ارزش تجارت کوبا و کره جنوبی ۶۷ میلیون دلار بوده و این کشور تنها ۹ میلیون دلار با کره شمالی همکاری تجاری داشته است.

منبع: پارسینه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۹۳۷۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کره شمالی : آمریکا از حقوق بشر بعنوان ابزار سیاسی خصمانه علیه پیونگ یانگ استفاده می کند

به گزارش قدس آنلاین، سخنگوی وزارت خارجه کره شمالی گفت: پیونگ یانگ در واکنش به استفاده واشنگتن از حقوق بشر به عنوان ابزاری برای تهاجم و رفتار خصمانه علیه کره شمالی، گزینه‌های سختگیرانه و قاطعی برای حفاظت از حاکمیت و امنیت خود خواهد داشت.

وزارت خارجه کره شمالی افزود : واشنگتن همواره از حقوق بشر برای اقدامات تحریک‌آمیز سیاسی و توطئه علیه پیونگ یانگ استفاده می کند.

وزارت خارجه آمریکا هفته گذشته گزارش سالانه خود درباره حقوق بشر در کشورهای مختلف را منتشر کرد و در آن کره شمالی را به «نقض گسترده حقوق بشر» متهم کرد.

در این گزارش ادعا شده است که گزارش‌های معتبری درباره «کشتارهای غیرقانونی و خودسرانه از جمله قتل‌های فراقانونی، ناپدیدسازی قهری، شکنجه یا مجازات یا رفتار وحشیانه و غیرانسانی و تحقیرآمیز توسط مقام‌های دولتی» کره شمالی وجود دارد.

این گزارش در حالی منتشر شده که تنش‌ها میان آمریکا و متحدانش با کره شمالی در اوج قرار دارد و پیونگ یانگ به تازگی از تحریم‌های آمریکا انتقاد کرده است.

خبرگزاری مرکزی کره بامداد پنجشنبه به نقل از یک مقام ارشد وزارت خارجه کره شمالی که نامش را منتشر نکرد، نوشت: تحریم‌های ظالمانه آمریکا نیرویی برای افزایش تدریجی توان ملی ما بوده است.

وی تاکید کرد: کره شمالی در برابر تهدیدهای خصمانه و فشارهای تحریمی آمریکا از حق حاکمیت و منافع امنیتی خود دفاع می‌کند و اقدامات قوی‌تری به منظور تقویت توان فنی و نظامی خود اتخاذ خواهد کرد.

این مقام اظهار کرد: ما به تحریم‌های آمریکا عادت کرده‌ایم و توان و قدرت بالایی برای ایستادن در مقابل هر گونه تحریم شدیدی داریم.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • کره شمالی: آمریکا از حقوق بشر به‌عنوان ابزار سیاسی علیه پیونگ یانگ استفاده می‌کند
  • کره شمالی : آمریکا از حقوق بشر بعنوان ابزار سیاسی خصمانه علیه پیونگ یانگ استفاده می کند
  • دیدار بلینکن با رئیس‌جمهور چین و تاکید بر حل اختلافات
  • کره شمالی: بدترین وضعیت حقوق بشر در جهان را در آمریکا داریم
  • کره شمالی : بدترین وضعیت حقوق بشر در جهان را در آمریکا داریم
  • کره شمالی: آمریکا از حقوق بشر بعنوان ابزار سیاسی خصمانه علیه پیونگ یانگ استفاده می‌کند
  • کره‌شمالی: بدترین وضعیت حقوق بشری در جهان را در آمریکا داریم
  • بلینکن در دیدار با رئیس جمهور چین : پکن می تواند از طریق نفوذش بر ایران در کاهش تنش‌ها نقش داشته باشد
  • هشدار چین به آمریکا: بین تقابل و همکاری یکی را انتخاب کنید
  • درخواست بلینکن از چین: با شرکت‌های آمریکایی عادلانه رفتار کنید