Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جهان نيوز»
2024-05-03@02:54:04 GMT

خودکشی یکی ازچالش‌ها در حوزه دانش‌آموزی

تاریخ انتشار: ۴ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۷۹۴۲۹۷

خودکشی یکی ازچالش‌ها در حوزه دانش‌آموزی

به گزارش جهان نيوز، نادر منصورکیایی در برنامه پرسشگر در خصوص بحث آسیب‌های اجتماعی در مدارس، اظهارکرد: سامانه پایش و مدیریت آسیب‌های اجتماعی در مدارس به آدرس moraghbat.medu.ir  برای تمام مدارس کشور فعال بوده و مدیران می‌توانند در این سامانه اطلاعات مربوط به مسائل آسیب‌های اجتماعی را ثبت کنند اجرای این سامانه از نیمه اول سال 96 آغاز شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: در بخش دیگری از این سامانه به سوالات مربوط به رفتارهای پرخطر و آسیب‌های اجتماعی همچنین فراوانی این آسیب‌ها پاسخ داده می‌شود.

مدیرکل دفتر پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی وزارت آموزش و پرورش گفت: تصمیم داریم تا ثبت اطلاعات در این سامانه برای تمام مدارس قابل اجرا باشد. اطلاعات مربوط به آسیب‌های اجتماعی دانش‌آموزان از طریق این سامانه همچنین طرح‌های مختلفی که چنین رویکردی دارند جمع آوری می‌شود و امکان شناسایی و ارائه آمار مربوط به آسیب‌های اجتماعی دانش‌آموزان را داریم.

وی در مورد تخصیص بودجه به موضوع آسیب‌های اجتماعی گفت: هر سال میزان این بودجه متفاوت است اما خوشبختانه از سال گذشته در قالب لایحه‌ای این بودجه در نظر گرفته شده است و میزان اعتباری که سال گذشته در حوزه آسیب‌های اجتماعی هزینه شده با احتساب کمک‌های سایر نهادها و سازمان ها 30 میلیارد تومان بوده است.

مدیرکل دفتر پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: در بحث آسیب‌های اجتماعی نقشه راه پیشگیری از این آسیب‌ها در نظر گرفته شده در این زمینه هفت راهکار معتبر نظیر آموزش ، آگاه‌سازی، فعالیت‌های ترویجی، فعالیت‌های جایگزین،مددکاری و فعالیت‌های جامع محور  مورد توجه است.
وی گفت: در مدارس سه حوزه آموزشی، فرهنگی و مددکاری را موردتوجه قرار دادیم و به فراخور شرایط دانش‌آموزان این برنامه‌ها اجرایی می‌شود البته با وجود این اقدامات همچنان با چالش‌ها در حوزه دانش‌آموزی مواجه هستیم.

کیایی ادامه داد: گسترش عوامل مخاطره‌آمیز، نرخ پوشش و توجه به یکی از مهمترین مسائل آسیب‌های اجتماعی به نام خودکشی از جمله این چالش‌ها است.

وی مطرح کرد: 45 درصد مدارس کشور تحت پوشش آموزش‌های پیشگیرانه قرار دارند و گسترش عوامل مخاطره آمیز و کمک به جلوگیری از خودکشی از مهمترین مواردی است که همواره آن را مورد توجه قرار دادیم.
مدیرکل دفتر پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی وزارت آموزش و پرورش تصریح کرد: باید نظام شناسایی در برابر آسیب‌های اجتماعی را ارتقا دهیم و مداخلات درمانی و مددکاری در دستور کار قرار گیرد که البته سال گذشته با تلاش‌های انجام شده 4 هزار دانش‌آموز دارای رفتارهای مخاطره‌آمیز را شناسایی کردیم.

وی عنوان کرد: کتاب‌هایی برای هر سه دوره تحصیلی درنظر گرفته شده تا مشکل نرخ پوشش دانش‌آموزان را برطرف کنیم و معلمان علاوه بر فعالیت‌های آموزشی مسائل مربوط به این معضل را مورد توجه قرار دهند.

منبع:تسنیم

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۹۴۲۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح پنج شنبه های طلایی سبب دوری دانش آموزان از فضای مجازی می شود

به گزارش خبرنگار مهر، محمد جمالی آرند بعدازظهر سه شنبه در نشست با خبرنگاران افزود: طرح پنج شنبه های طلایی سبب توانمندی سازی دانش اموزان و معلمان برای مقابله با آسیب های اجتماعی می شود.

وی بیان داشت: تلاش می شود که با توجه به آسیب های فضای مجازی، برنامه های محتوایی مناسب در آموزش و پرورش تولید و برای دانش آموزان اجرا شود.

جمالی آرند افزود: اجرای طرح پنجشنبه های طلایی با توجه به آسیب های اجتماعی موجود در فضای مجازی، نقش مهمی در ایجاد فضای شاد برای دانش اموزان خواهد داشت.

کد خبر 6093482

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی اردوگاه دانش‌آموزی چمعالی بعد از ۱۸ سال
  • تعیین تکلیف اردوگاه دانش‌آموزی شهید چمران پس از ۱۸ سال
  • نیمی از مدارس کشور مربی پرورشی ندارند/ افزایش اردوهای دانش آموزی
  • از معلم جان روشن یافتیم‌
  • خودکشی در ایران کمتر از آمار جهانی
  • خودکشی ایرانی ها، کمتر از میانگین جهانی
  • طرح پنج شنبه‌های طلایی و دوری دانش آموزان از فضای مجازی
  • خودکشی در ۲۳ کشور دنیا جرم و اجرای کامل سند ملی خودکشی در ایران ضروری است
  • طرح پنج شنبه های طلایی سبب دوری دانش آموزان از فضای مجازی می شود
  • آموزش و مهارت‌آموزی به ۲۰۰ هزار دانش‌آموز کشور