Web Analytics Made Easy - Statcounter

در بازدید مدیرکل دفتر فنی و نظارت بر اماکن ورزشی وزارت ورزش و جوانان از پرداخت هزینه‌های سالن‌های ورزشی توسط هیأت‌های ورزشی است و لزوم تدابیر لازم برای کمک به سالن‌های ورزشی در مناطق محروم اشاره‌ شد.به گزارش بلاغ،به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس از شهرستان سوادکوه، بازدید مدیرکل دفتر فنی و نظارت بر اماکن ورزشی وزارت ورزش و جوانان از زمین فوتبال شهر زیراب، سالن ورزشی پهلوان رنجبر‌صفری و سالن کشتی شهید احمدی زیراب که صبح روز با حضور دو نماینده سوادکوه در مجلس شورای اسلامی، معاون فرماندار، بخشدار بخش زیراب، رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان سوادکوه، شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر زیراب و قهرمانان و صاحبان عناوین ورزشی انجام شد درباره ابعاد مختلف کمک به سالن‌های ورزشی و زمین فوتبال شهر زیراب بحث و بررسی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

* حضور تیم‌های بخش زیراب در لیگ های کشوری و استانی

بخشدار زیراب در جلسه بررسی وضعیت ورزشی بخش زیراب که با حضور مدیر‌کل دفتر فنی و نظارت بر طرح‌ها و اماکن ورزشی وزارت ورزش و جوانان در سالن رنجبر صفری برگزار‌ شد با اشاره به وضعیت ورزشی شهرستان سوادکوه و شهر زیراب، خواستار اجرای مرحله به مرحله تعمیر و تجهیز زمین فوتبال زیراب شد و گفت: تعمیر و تجهیز زمین فوتبال زیراب در اولویت باشد و در صورت آغاز‌به کار در زمین فوتبال، بخشداری، آسفالت جاده منتهی به آن را با همکاری فرمانداری قبول می کند.

وی با بیان اینکه پیمانکار موجود برای زمین‌فوتبال زیراب، قرارداد ندارد و در صورت اجرای فاز نخست می‌توان برای فازهای بعد برنامه‌ریزی کرد، افزود: تخصیص برای فاز نخست باید در دستور کار قرار گیرد.

کیان الهی با اشاره به حضور تیم‌های بخش زیراب در لیگ‌های کشوری و استانی از مشکلات موجود در سالن ورزشی رنجبر صفری شهر زیراب خبر داد و گفت: شهرستان سوادکوه به صورت صد در صد منطقه محروم است و بررسی و حل مشکلات ورزشی بخش زیراب باید در اولویت قرار گیرد

* سوادکوه می‌تواند محور دوی استقامت و نیمه‌استقامت کشور شود

خردمند حیدری که سابقه ۹ بار قهرمانی در مسابقات ۱۰ کیلومتر جهانی و سه بار قهرمانی نیمه‌ماراتن و یک‌بار قهرمانی ماراتن جهانی را در کارنامه خود دارد، نیز گفت: در چهار سال اخیر احداث پیست دو‌و میدانی در جنب زمین فوتبال زیراب از اولویت‌های ورزشی بوده که با مشکلات روبرو است.

وی با بیان اینکه ۱۲۰ نفر دختر و پسر را برای مسابقات دو‎و میدانی تمرین می‌دهد و با سه‌ ماه تمرین در مسابقات اخیر استانی به عناوین برتر دست یافتند، افزود: در صورت احداث پیست‌خاکی 6 خطه در جنب زمین فوتبال شهر زیراب و با توجه به وجود استعدادهای ورزشی مختلف، شهرستان سوادکوه می‌تواند محور دوی استقامت و نیمه‌استقامت کشور شود.

قهرمان دو میدانی جهانی گفت: احداث کمپ‌های ورزشی ملی نیز در شهرستان سوادکوه می‌تواند مورد توجه باشد.

* وضعیت اماکن ورزشی شهر شایسته مردم و ورزشکاران نیست

رئیس شورای شهر زیراب که سابقه عضویت در تیم‌ملی تکواندو را در کارنامه خود دارد با اشاره به وجود ۳ هزار ورزشکار سازمان‌یافته در شهر زیراب، گفت: مردم سوادکوه و شهر زیراب ولایت‌مدار هستند و وضعیت اماکن ورزشی شهر شایسته مردم و ورزشکاران نیست.

وی افزود: بسیاری از مسؤولان برای ورزش شهر زیراب قول‌های مختلفی دادند ولی شاهد مشکلات مختلفی در ورزش شهر هستیم.

سعید قلی‌نژاد، گفت: 2 هزار متر مکعب از خاک زمین فوتبال زیراب برداشت‌شد و بیان می‌شود که ۲۰۰ میلیون تومان برای این زمین فوتبال هزینه شد ولی هنوز آجری بر روی آجر قرار نگرفت.

* هزینه‌های سالن‌های ورزشی بر عهده هیأت‌های ورزشی است

مدیرکل دفتر فنی و نظارت بر اماکن ورزشی وزارت ورزش و جوانان با اشاره به اینکه شاهد تلاش های نمایندگان حوزه انتخابیه در موضوع ورزش هستیم، گفت: در قانون بر عدم‌کمک مالی برای سالن های ورزشی واگذار‌شده وجود دارد.

وی با بیان اینکه در ماده ۸۸ سالن‌های ورزشی به هیأت‌های ورزشی واگذار می شود، افزود: قهرمان‌پروری در سالنهای اختصاص یافته باید در اولویت هیأت‌های ورزشی قرار گیرد و هزینه‌های سالن‌های ورزشی بر عهده هیأت‌های ورزشی است.

میرمحمد غراوی با بیان اینکه امکان کمک مستقیم وزارت ورزش به سالن‌های ورزشی با توجه به واگذاری آن به هیأت‌ها، وجود ندارد، گفت: دولت برای کاهش تصدی‌گری خود، سالن‌ها را به هیأت‌های ورزشی واگذار کرده است و در‌صورت اختصاص کمکها به سالن‌های ورزشی مشمول پاسخ به دستگاه‌های نظارتی می‌شویم.

*لزوم تدابیر لازم برای کمک به سالن‌های ورزشی در مناطق محروم

نماینده قائم‎شهر، سوادکوه، جویبار، سیمرغ و سوادکوه‌شمالی در مجلس شورای اسلامی نیز با بیان اینکه حل مشکلات زمین فوتبال در اولویت قرار گیرد، گفت: پیشنهاد بخشدار زیراب برای احداث آسفالت جاده دسترسی به زمین فوتبال قابل تقدیر‌است و با آغاز فعالیت عمرانی در داخل زمین‌فوتبال اجرایی شود.

سید‌علی ادیانی با بیان اینکه واگذاری سالن‌های ورزشی به معنای انتقال مالکیت نیست و مالکیت آن برای وزارت ورزش و جوانان است، افزود: سالن‌های ورزشی در سوادکوه و مناطق محروم انتفاع خاصی ندارد.

وی اظهار‌ کرد: باید تدبیری برای کمک به سالن‌های ورزشی در مناطق محروم انجام شود.

* قرارگیری کمک به سالن‌های ورزشی در ردیف اعتبارات

عبدالله رضیان دیگر نماینده قائم‎شهر، سوادکوه، جویبار، سیمرغ و سوادکوه‌شمالی در مجلس شورای اسلامی نیز خواستار مصوباتی شد که با حصول به نتیجه همراه باشد، گفت: وعده‌هایی داده شود تا در آینده بتوانیم پاسخگو باشیم.

وی افزود: قرارگیری کمک به سالن‌های ورزشی در ردیف اعتبارات موجب کمک دائمی به آن را فراهم می‌کند.

رضیان با بیان اینکه در فصل بودجه قرار داریم، خاطر‌نشان‌کرد: کمک به سالن‌های ورزشی در ردیف اعتبارات ملی باعث می‌شود تا هر سال شاهد اختصاص بودجه به آن باشیم.

*اختصاص 5 میلیارد و ۳۰۰ میلیون‌تومان از ارزش‌افزوده به ورزش مازندران

مدیرکل ورزش و جوانان استان مازندران نیز گفت: افزایش بودجه ورزشی 1396 مازندران مورد توجه باشد.

حبیب حسین‌زادگان خواستار اختصاص مازاد بودجه استان برای کمک به ورزش مازندران شد و افزود: از مازاد بودجه استانی توسط وزارت ورزش برای کمک به سالن‌های ورزشی کمک شود.

وی با بیان اینکه صورتجلسه گزارش بازدید از اماکن ورزشی تنظیم و زمان‌دهی خواهد‌شد، گفت: 5 میلیارد و ۳۰۰ میلیون‌تومان از ارزش‌افزوده به ورزش مازندران تخصیص یافت که در خزانه قرار دارد.

* شرایط خاص سالن‌های ورزشی در مناطق محروم

تاکید مدیرکل دفتر فنی و نظارت بر اماکن ورزشی وزارت ورزش و جوانان بر موانع‌قانونی و عدم تمایل دولت به‌دلیل کاهش تصدی‌‌گری برای کمک به سالن‌های ورزشی واگذار‌شده از یک‌طرف و تاکید نماینده سوادکوه در مجلس شورای اسلامی بر لزوم هزینه دولت برای سالن‌هایی که در تملک اداره ورزش و جوانان قرار‌دارد باعث شد که تا برای مشکلات سالن‌های ورزشی همچنان با موانع قانونی، دیدگاه‌های درآمد‌زایی برای آن و شرایط خاص در مناطق محروم روبرو باشیم.

منبع: بلاغ مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bloghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بلاغ مازندران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۸۲۴۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم توجه به رویکردهای اساسی برای تفکیک زباله از مبدا

معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست گفت: در کنار برنامه‌های زودگذر و کوتاه مدت برنامه بلندمدت و اصلی ما تفکیک زباله از مبدا است و امیدواریم با این روند شاهد کاهش فرایند زباله‌سوزی در کشور باشیم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان حفاظت محیط زیست، علی سلاجقه در پنجاهمین جلسه کارگروه ملی مدیریت پسماند که با حضور نمایندگان دستگاه‌های عضو در این کارگروه برگزار شد، اظهار کرد: آیندگان از ما در خصوص آتش زدن سرمایه‌ها خرده خواهند گرفت و باید با تفکیک زباله از مبدا به سمت کاهش زباله سوزی حرکت کنیم.

وی افزود: لازم است همه ما مکلف باشیم در کنار برنامه‌های زودگذر و کوتاه مدت برنامه بلندمدت اصلی ما تفکیک زباله از مبدا باشد که در صورت فرهنگ‌سازی اثر ماندگاری هم برای کشور دارد، گزارش‌های ارائه شده از سوی استان‌های ایلام و گیلان امیدوار کننده است و این استان‌ها می‌توانند الگوی مطلوبی برای کشور باشند، همچنین سایر استان‌ها هم باید از ظرفیت مسئولیت‌های اجتماعی استفاده لازم را ببرند تا مردم با روحیه‌ای شاد توانایی مشارکت در تمام زیرساخت‌ها را داشته باشند.

معاون رئیس جمهور ادامه داد: گزارش‌ها نشان‌دهنده این است که دولت به صورت اصولی و میدانی به این حوزه ورود پیدا کرده و در حوزه اقتصاد و محیط زیست یکی از میثاق‌های ملی دولت کنترل تراز آلاینده محیط زیستی و حرکت آن به سمت شیب منفی است.

سلاجقه در خصوص لزوم استفاده از فناوری‌های نوین در بحث مدیریت پسماند، گفت: ما در حوزه فنی، اقتصادی، محیط‌زیستی و پیوست‌های فرهنگی از ظرفیت‌های دانش بنیان کشور در تمام سطوح حمایت و استفاده می‌کنیم و از آنجا که ظرفیت و توانایی جوان‌ها در تمام زمینه‌ها نمایانگر است انتظار می‌رود وارد میدان شده و در صورت نبود یک فناوری به تعقیب، بررسی و ایجاد آن بپردازند.

وی با اشاره به معذوریت و محدودیت‌های موجود در کشور یادآور شد: لازم است با تدبیر در خصوص مؤلفه‌های موجود در حوزه محیط زیست و اقتصاد با انتخاب بهترین گزینه به انجام کار پرداخته شود تا با انجام تکلیف برای کشور پاسخگوی مردم باشیم.

کد خبر 750043

دیگر خبرها

  • واکسیناسیون دامی به میزان ۸۰۰ هزار دز در میامی انجام شد
  • لزوم توجه به رویکردهای اساسی برای تفکیک زباله از مبدا
  • کاروان حرم مطهر رضوی به مناطق محروم گیلان می‌رود
  • علی جدی در گفت و گو با قدس: معافیت مالیاتی سرمایه گذاری در مناطق محروم باید حداکثری باشد
  • لزوم اتخاذ تدابیر لازم برای جلوگیری از بروز خسارات ناشی از کم‌آبی
  • روایتی از معلمی در مناطق محروم؛ از زندگی در کانکس تا حسرت نیاموخته‌ها
  • ویزیت ۷۰ هزار نفر از مردم مناطق کم‌برخوردار لرستان
  • اعزام ۶۰ گروه جهادی به مناطق محروم استان بوشهر
  • جنوب کرمان ظرفیت افتخارآفرینی بیشتر در زمینه ورزش دارد
  • ساخت ۵۴ کلاس درس در مناطق محروم ۵ استان کشور