Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل دفتر پیشگیری از آسیب های اجتماعی وزارت آموزش و پرورش گفت: سال گذشته با تلاشهای انجام شده ۴ هزار دانش آموز دارای رفتارهای پرخطر در مدارس شناسایی شدند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، نادر منصورکیایی در برنامه پرسشگر در خصوص بحث آسیب های اجتماعی در مدارس اظهارکرد: سامانه پایش و مدیریت آسیب های اجتماعی در مدارس به آدرس moragbat.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

medu.ir برای تمامی مدارس کشور فعال بوده و مدیران می توانند در این سامانه اطلاعات مربوط به مسائل آسیب های اجتماعی را ثبت کنند. اجرای این سامانه از نیمه اول سال ۹۶ آغاز شده است.

وی ادامه داد: در بخش دیگری از این سامانه به سوالات مربوط به رفتارهای پرخطر و آسیب های اجتماعی همچنین فراوانی این آسیب ها پاسخ داده می شود.

مدیرکل دفتر پیشگیری از آسیب های اجتماعی وزارت آموزش و پرورش تصریح کرد: تصمیم داریم تا ثبت اطلاعات در این سامانه برای تمام مدارس قابل اجرا باشد.  وزیر آموزش و پرورش چندی پیش مشارکت فعالانه در این سامانه را ابلاغ کرده تا اطلاعات دقیق تری کسب شود.

کیایی بیان کرد: اطلاعات مربوط به آسیب های اجتماعی دانش آموزان از طریق این سامانه همچنین طرح های مختلفی که چنین رویکردی دارند جمع آوری می شود همچنین امکان شناسایی و ارائه آمار مربوط به آسیب های اجتماعی دانش آموزان را داریم.

وی در مورد تخصیص بودجه به مسئله آسیب های اجتماعی گفت: هر ساله میزان این بودجه متفاوت است اما خوشبختانه از سال گذشته در قالب لایحه ای این بودجه در نظر گرفته شده است و میزان اعتباری که سال گذشته در حوزه آسیب های اجتماعی هزینه شده با احتساب کمک های سایر نهادها و سازمان ها ۳۰ میلیارد تومان بوده است.

به گزارش اداره اطلاع رسانی وزارت آموزش و پرورش، مدیرکل دفتر پیشگیری از آسیب های اجتماعی وزارت آموزش و پرورش افزود: در بحث آسیب های اجتماعی نقشه راه پیشگیری از این آسیب ها در نظر گرفته شده در این راستا هفت راهکار معتبر نظیر آموزش، آگاه سازی، فعالیتهای ترویجی، فعالیتهای جایگزین، مددکاری و فعالیتهای جامع محور  مورد توجه است.

وی گفت: در مدارس سه حوزه آموزشی، فرهنگی و مددکاری را موردتوجه قرار دادیم و به فراخور شرایط دانش آموزان این برنامه ها اجرایی می شود البته با وجود چنین کارهایی همچنان با چالشها در حوزه دانش آموزی مواجه هستیم.

کیایی ادامه داد: گسترش عوامل مخاطره آمیز، نرخ پوشش و توجه به یکی از مهمترین مسائل آسیب های اجتماعی به نام خودکشی از جمله این چالش ها است.

۴۵ درصد مدارس کشور تحت پوشش آموزش های پیشگیرانه قرار دارند 

وی با اشاره به اینکه ۴۵ درصد مدارس کشور تحت پوشش آموزشهای پیشگیرانه قرار دارند گفت: گسترش عوامل مخاطره آمیز و کمک به جلوگیری از خودکشی از مهمترین مواردی است که همواره آن را مورد توجه قرار دادیم.

مدیرکل دفتر پیشگیری از آسیب های اجتماعی وزارت آموزش و پرورش تصریح کرد: باید نظام شناسایی در برابر آسیب های اجتماعی را ارتقا دهیم و مداخلات درمانی و مددکاری در دستور کار قرار گیرد که البته سال گذشته با تلاشهای انجام شده ۴ هزار دانش آموز دارای رفتارهای مخاطره آمیز را شناسایی کردیم.

وی عنوان کرد: کتابهایی برای هر سه دوره تحصیلی درنظر گرفته شده تا مشکل نرخ پوشش دانش آموزان را برطرف کنیم و معلمان علاوه بر فعالیت های آموزشی مسائل مربوط به این معضل را موردتوجه قرار دهند.

منبع: ایمنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۹۲۹۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشریح جزئیات جهش تحصیلی دانش‌آموزان

علی محمدبیگی رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی اداره کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه با بیان اینکه ثبت نام دانش آموزان متقاضی جهش تحصیلی شروع شده، گفت : متقاضیان تا ۳۱ خرداد مهلت دارند، متقاضی جهش تحصیلی شوند و باید تا این تاریخ تقاضای خود را برای جهش تحصیلی به اطلاع مسئولین مدرسه برسانند.

 محمدبیگی با بیان اینکه درخواست والدین و دانش آموزان برای جهش تحصیلی در وهله اول از سوی شورای معلمان مورد ارزیابی قرار می‌گیرد، گفت: شورای معلمان با توجه به مدارک تحصیلی سنوات گذشته دانش آموز و مستندات مربوط به هوش او در مورد صلاحیت داشتن یا نداشتن دانش‌آموز متقاضی جهش تحصیلی تصمیم گیری و اعلام نظر می‌کنند و در صورت داشتن صلاحیت، دانش‌آموز باید ابتدا در آزمون سنجش هوش شرکت کرده تا در صورت قبولی در این آزمون برای شرکت در آزمون تحصیلی به مناطق مربوطه ارجاع شود.

به گفته رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی اداره کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه، جهش تحصیلی از پایه‌های اول به سوم، دوم به چهارم، سوم به پنجم و چهارم به ششم امکانپذیر است.

وی ادامه داد: جهش تحصیلی در مقطع متوسطه اول و دوم هم اتفاق می‌افتد که معاونت آموزش متوسطه عهده دار انجام آن است.

 محمدبیگی با تاکید بر اینکه جهش تحصیلی مورد تایید اساتید و صاحبنظران حوزه روانشناسی تربیتی و تحصیلی نیست، گفت: جهش تحصیلی دانش‌آموزان از نظر علمی توصیه نمی‌شود، چون ممکن است سن هوشی دانش‌آموزی بالاتر از همسن و سال‌های خودش باشد، اما از نظر سن عاطفی و تربیتی قطعا از دانش آموزان بزرگتر از خودش عقب‌تر است، لذا درصورت جهش تحصیلی ممکن است از نظر عاطفی و روحی آسیب ببیند.

محمدبیگی با بیان اینکه تجربه نشان داده که بیشترین درخواست‌ها برای جهشی درس خواندن دانش آموزان ریشه در چشم و هم چشم بین خانواده‌ها دارد، گفت: خانواده‌ها دقت داشته باشند جهشی درس خواندن در اکثر موارد خروجی خوبی نداشته و مورد تایید کارشناسان آموزشی نیست. بهتر است خانواده‌ها فرزندان خود را برای جهشی درس خواندن تحت فشار قرار ندهند و بگذارند دانش‌آموزان فرآیند عادی تحصیلی خود را سپری کنند.

وی با بیان اینکه سال تحصیلی گذشته ۳۷۰ دانش آموز در استان کرمانشاه متقاضی جهش تحصیلی شده بودند، گفت: در نهایت ۱۴۲ نفر از این دانش آموزان واجد شرایط شرکت در آزمون جهش تحصیلی شناخته شدند .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • استاندار زنجان: به آموزش و پرورش بی‌توجه بود‌ه‌ایم
  • بزرگ‌ترین عملیات تبیین با ۵۰ هزار گروه جهادی
  • مشکل رفت‌وآمد دانش آموزان شهرستان دیر حل شود
  • تشریح جزئیات جهش تحصیلی دانش‌آموزان
  • برخورد قانونی با معلم بلاگر‌ها در مدارس
  • واژه ای به نام سمپاد به گوشتان خورده است ..
  • قبولی ۱۶ دانش آموز سمپاد مناطق محروم در کنکور سال گذشته
  • برخورد قانونی با معلم بلاگرها در مدارس دولتی و غیردولتی
  • آموزش صلح و صلح‌طلبی، سنگ بنای روابط انسانی
  • آموزش رشته شنا به شش هزار و ۵۳۶ دانش‌آموز در چهارمحال و بختیاری