Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون بیمه خدمات درمانی بیمه سلامت، گفت: بر اساس قانون برنامه ششم قرار است از امسال تمام بیمه‌شدگان در پرداخت حق بیمه مشارکت کنند بنابراین 11 میلیون نفری که بیمه رایگان شده‌اند هم باید حق بیمه بدهند اما وضعیت مالی آنها توسط وزارت رفاه ارزیابی خواهد شد.

آناهیتا کشاورزی در نشست مشترک با وزیر خدمات بهداشت پاکستان گفت: ایران از نظر تأمین منابع مالی نظام‌های مختلفی دارد و عمده منابع از طریق منابع عمومی بیمه پایه، پرداخت از جیب مردم و بیمه‌های خصوصی تأمین می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از فارس، وی ادامه داد: در اغلب تأمین منابع در صندوق‌های تحت پوشش بیمه سلامت 7 درصد از حقوق و دستمزد به عنوان حق بیمه در نظر گرفته شده که دولت پرداخت می‌کند اما در صندوق حقوق کارکنان دو درصد توسط بیمه شده، دو درصد توسط دستگاه و سه درصد توسط دولت پوشش داده می‌شود.

معاون بیمه خدمات درمانی بیمه سلامت با اشاره به صندوق روستاییان عشایر، گفت: در این صندوق ساکنان روستا، عشایر و شهرهای زیر 20 هزار نفر حمایت می‌شوند که جمعیت این صندوق 22 میلیون و صد هزار نفر است.

کشاورزی تصریح کرد: در صندوق بیمه همگانی پوشش افرادی که ساکن شهر هستند اما بیمه‌ای ندارند وجود دارد که کل مبلغ حق بیمه توسط دولت پرداخت می‌شود.

وی ادامه داد: 10 میلیون و 400 هزار نفر تحت پوشش بیمه همگانی و رایگان هستند که بر اساس مصوبه امسال دولت مبنی بر دریافت خدمات از بخش دولتی ممکن است جمعیت این صندوق قدری تغییر کند.

معاون بیمه خدمات درمانی بیمه سلامت ادامه داد: از سال 2013 که بیمه همگانی رایگان آغاز به کار کرد جمعیت 5 میلیونی تحت پوشش صندوق بیمه ایرانیان کاهش یافت و اغلب مردم به سمت بیمه رایگان رفتند به طوری که افراد تحت پوشش بیمه ایرانیان به 4500 نفر رسید.

کشاورزی ادامه داد: اما با مصوبه جدید دولت پیش‌بینی می‌شود که جمعیت این صندوق دوباره افزایش یابد چرا که بیمه شدگان به بخش خصوصی هم می‌توانند در بیمه ایرانیان مراجعه کنند.

وی تصریح کرد: از جمعیت 40 میلیونی 80 دسته جمعیت به صورت رایگان توسط دولت بیمه شده‌اند و بیش از 90 درصد منابع توسط دولت تأمین شده و مشارکت مردم در پرداخت حق بیمه پایین است.

معاون بیمه خدمات درمانی بیمه سلامت گفت: در بخش بستری در مراکز درمانی دولتی حق فرانشیز 10 درصد و در بخش سرپایی 30 درصد است.

کشاورزی ادامه داد: با توجه به بحث کمبود منابع و عدم تعادل منابع و مصارف منابع دیگری تحت عنوان هدفمندی یارانه‌ها و یک درصد مالیات بر ارزش افزوده اضافه شد و پرداخت حق بیمه از 5 به 7 درصد افزایش یافت. با این وجود هنوز با مشکلات کمبود منابع روبه‌رو بودیم تا اینکه در قانون برنامه ششم که از امسال آغاز شده اجبار شده است همه بیمه‌شدگان در پرداخت حق بیمه مشارکت کنند.

وی گفت: بنابراین بیمه‌شدگان بیمه رایگان و همگانی هم باید حق بیمه بدهند و توسط آزمون وسع که توسط وزارت رفاه اجرا می‌شود وضعیت مالی این افراد ارزیابی خواهد شد تا در پرداخت حق بیمه مشارکت کنند.

معاون بیمه خدمات درمانی بیمه سلامت، گفت: آیین‌نامه این برنامه در مراحل نهایی است و پس از تصویب توسط وزارت رفاه اجرا می‌شود و در حال حاضر مبنای پرداخت همان روال قبلی است.

کشاورزی همچنین نبود اطلاعات دقیق بیمه‌شدگان را یکی از دلایل عدم ارائه خدمات تخصصی و با کیفیت عنوان کرد و گفت: به دنبال تعریف مجدد از بیمه پایه سلامت هستیم تا بر اساس اولویت‌بندی خدمات، بسته را بازنگری کنیم. حتی مکانیزم پرداخت در بیمارستان‌ها تغییر خواهد کرد و از سال آینده به صورت پایلوت اجرا می‌شود.

وی با اشاره به طراحی 200 گایدلاین خدمات سلامت از سوی وزارت بهداشت، گفت: بیمه سلامت استراتژی‌ها را طراحی کرده و به دنبال طراحی وحدت رویه بین سازمان‌های بیمه‌گر است.

معاون بیمه خدمات درمانی بیمه سلامت در پایان از بسترسازی الکترونیکی ثبت داده‌ها و نسخه الکترونیکی به عنوان دیگر برنامه‌های در دست اقدام یاد کرد.

منبع: اقتصاد آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۹۸۵۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

داروخانه‌ها برای خرید شیرخشک پول ندارند

عضو هیات مدیره انجمن داروسازان ایران، با اشاره به بدهی بیمه ها به داروخانه‌ها، گفت: داروخانه‌ها برای خرید شیرخشک، پول ندارد.

به گزارش مهر، هادی احمدی افزود: در کل کشور ۱۶ هزار داروخانه فعالیت دارد که با بیمه‌های پایه قرارداد دارند و سازمان‌های بیمه گر هم باید به تعهدات خود عمل کنند.

وی ادامه داد: وضعیت داروخانه‌ها به علت تأخیر در پرداخت مطالبات مناسب نیست هر سه سازمان بیمه گر تأمین اجتماعی، بیمه سلامت و نیروهای مسلح به داروخانه‌ها بدهکار هستند.

احمدی گفت: سازمان‌های بیمه گر باید یک ماه پس از دریافت اسناد مطالبات داروخانه‌ها را پرداخت که تا کنون این مهم اتفاق نیافتاده است.

وی ادامه داد: سازمان تأمین اجتماعی آخرین پرداختی که به داروخانه‌ها داشته مربوط به آذر پارسال بوده آن هم فقط در بخشی از داروخانه‌های کشور و آخرین پرداخت بیمه سلامت هم مربوط دی پارسال است و در بیمه نیروهای مسلح نیز به همین صورت است.

احمدی گفت: در حال حاضر داروخانه‌ها در خرید شیرخشک مشکل دارند و چرخه اقتصادی داروخانه‌ها مشکلات جدی دارد، چون پولی جهت تهیه شیرخشک ندارند.

وی گفت: سازمان هدفمندی یارانه‌ها و بیمه سلامت منابع تهیه شیر خشک را به داروخانه‌ها پرداخت نکرده اند.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: توزیع شیرخشک یارانه ای تا سقف ۱۰ قوطی در هر ماه توزیع شیرخشک یارانه‌ای تا ۱۰ قوطی در هر ماه

دیگر خبرها

  • پیگیری برای پرداخت غرامت به خسارت دیدگان بخش مسکونی سیل در استان
  • بهره‌مندی ۱۷۷ هزار البرزی از خدمات رایگان روانشناسی مراکز بهداشت
  • تمدید اعتبار  سیستمی پوشش بیمه ای بیمه شدگان روستایی و سلامت همگانی ایرانیان 5 دهک اول درآمدی
  • همه افراد فاقد پوشش بیمه می‌توانند بیمه سلامت دریافت کنند
  • داروخانه‌ها برای خرید شیرخشک پول ندارند
  • تدوام بیمه رایگان ۵ دهک اول در سال ۱۴۰۳
  • بهره مندی افراد کم توان خوزستان از خدمات صندوق بیماران خاص
  • اجرای طرح پوشش بیمه‌ای رایگان برای کودکان زیر هفت سال
  • اجرای طرح پوشش بیمه‌ای رایگان برای کودکان زیر هفت سال سن
  • پوشش بیمه‌ای برای کودکان زیر 7 سال استان کرمانشاه رایگان شد