Web Analytics Made Easy - Statcounter

تعمیرات اساسی واحدهای آیزوماکس، هیدروژن و آمین شرکت پالایش نفت بندرعباس آغاز شد.

تعمیرات اساسی واحدهای آیزوماکس، هیدروژن و آمین شرکت پالایش نفت بندرعباس با تاکید بر رعایت مقررات بهداشت، ایمنی و محیط زیست (HSE) آغاز شد.

به گزارش انرژی امروز به نقل از شرکت پالایش نفت بندرعباس، تعمیرات اساسی این واحدها طبق برنامه‌ریزی‌های از پیش تعیین شده، بر اساس دستورعمل‌ واحدهای عملیاتی و با هدف بررسی و بهینه سازی تجهیزات فرآیندی انجام می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدیر عملیات شرکت پالایش نفت بندرعباس با اشاره به هماهنگی‌های انجام شده با شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی کشور، گفت: برای این تعمیرات ۳۴ روز زمان در نظر گرفته شده است که با برنامه‌ریزی‌های انجام شده، حداکثر بهره‌گیری از زمان و انجام کار به صورت شبانه‎روزی و با همت کارکنان پالایشگاه و همچنین بر اساس استاندارد، موازین و قوانین بهداشت، ایمنی و محیط زیست، انجام خواهد شد.
رمضان‌پور افزود: در این تعمیرات ۱۵۰۰ نفر از نیروها و متخصصان داخلی پالایشگاه حضور دارند و حدود ۱۵۰۰ نفر نیز از نیروهای خارج از پالایشگاه برای انجام تعمیرات جذب شده اند.
وی با بیان این‌که همه دستگاه‎ها، تجهیزات، ظروف، مبدل‌ها و خطوط لوله این واحدها مورد بررسی قرار گرفته و تعمیرات اساسی می شوند، اظهار کرد: بیشتر حجم کار تعمیرات روی کوره ها، مبدل‌های حرارتی، پمپ‌ها و کمپرسورهای این واحدها خواهد بود.
مدیرعملیات شرکت پالایش نفت بندرعباس تصریح کرد: در این دوره از تعمیرات، کاتالیست‌های راکتورهای واحد آیزوماکس و هیدروژن تخلیه و تعویض می شود و همچنین ۱۶ باندل فن هوایی واحد آیزوماکس نیز به‌طور کامل با فن‌های جدید جایگزین می شود.
رمضان‌پور گفت: تعویض کاتالیست‌های واحد آیزوماکس پس از یک دوره پنج ساله انجام می شود که این خود یک رکورد در استفاده از کاتالیست است و نشانه راهبری بسیار مناسب، نظارت دقیق و کنترل شرایط عملیاتی از سوی همکاران در اداره های مهندسی و بهره برداری است.
وی ادامه داد: همچنین در این دوره پنج ساله، با تلاش همکاران موفق شدیم ظرفیت واحد آیزوماکس را با شناسایی و ارزیابی های اولیه و کنترل پارامترهای عملکردی، ۳۶۰۰ بشکه افزایش دهیم و به ۳۱۶۰۰ بشکه در روز برسانیم.
مدیر عملیات شرکت پالایش نفت بندرعباس تاکید کرد: برای اجرای این تعمیرات اساسی برنامه‌ریزی‌های لازم انجام، دستگاه‌ها، تجهیزات، امکانات و کالاهای مورد نیاز تهیه شده و نشست‌های تخصصی بسیاری به‌طور مستمر در طول ماه‌های گذشته برگزار شده است.
رمضان‌پور همچنین تاکید کرد: با توجه به ذخیره‌سازی فرآورده‎های تولیدی و هماهنگی‌های صورت گرفته با شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی هیچ گونه مشکلی در باره تامین فرآورده‌های نفتی مورد نیاز کشور ایجاد نمی‌شود.

منبع: انرژی امروز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۰۰۰۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ریشه ناترازی بنزین در مصرف بی‌رویه است

دبیر انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پالایش گفت: ریشه ناترازی بنزین در بخش تولید نیست بلکه ریشه ناترازی بنزین در مصرف بی‌رویه است؛ ناوگان حمل‌و نقل کشور هر سال روبه‌ نزول است و خودروهای فرسوده هنوز در خیابان‌های کشور تردد می‌کنند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، ناصر عاشوری، دبیر انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پالایش در نشستی خبری اظهار داشت: در نمایشگاه نفت امسال، بسیاری از تفاهم‌نامه‌های گذشته پالایشگاه‌های کشور به قرارداد تبدیل خواهد شد و تفاهم‌نامه‌های جدیدی نیز منعقد می‌شود که بخشی از این قراردادها و تفاهم‌نامه‌ها مربوط به استفاده از توان شرکت‌های دانش بنیان است.

وی افزود: با محوریت شعار سال که جهش تولید با مشارکت مردم است در نمایشگاه نفت امسال حضور خواهیم یافت و در 3 پنل تخصصی حضور داریم که محور آنها، برنامه‌ریزی برای تولید با کیفیت و جهش تولید، تأثیر کاهش منابع مالی در استمرار تولید و تهدید ناشی از کاهش نیروهای متخصص در صنعت پالایش است.

عاشوری از بروز چالش برای پالایشگاه لاوان در پی مهاجرت نیروهای متخصص این پالایشگاه خبر داد و گفت: تا پیش از این، مهندسین ما درخواست رفتن به خارج از کشور داشتند، الان افراد فنی و آچاربه‌دست پالایشگاه‌ها نیز درخواست کار در کشورهای خارجی را دارند؛ به‌طوری که از کشورهای همسایه دعوت‌نامه برای کارگران ماهر پالایشگاه‌ها با حقوق 600 تا 700 میلیون تومان در ماه ارسال می‌شود.

وی ادامه داد: در تمامی ابعاد انرژی شامل برق، گاز، بنزین و گازوئیل دچار ناترازی هستیم و اگر امروز به اصلاح روند مصرف انرژی در کشور ورود جدی نکنیم، دو سال دیگر به‌طور حتم بحران تأمین انرژی خواهیم داشت.

دبیر انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پالایش تصریح کرد: ریشه ناترازی بنزین در بخش تولید نیست بلکه ریشه ناترازی بنزین در مصرف بی‌رویه است؛ ناوگان حمل‌و نقل کشور هر سال روبه‌ نزول است و خودروهای فرسوده هنوز در خیابان‌های کشور تردد می‌کنند و خودروسازی ما نیز بر اصول بهینه طراحی نمی‌شود و مصارف بالا، کار را به‌جایی رسانده که به‌جای اینکه قرار بود صادرات بنزین داشته باشیم، در سال گذشته حدود 3 میلیارد دلار واردات بنزین داشتیم.

عاشوری متوسط ظرفیت تولید روزانه بنزین در کشور را 115 میلیون لیتر اعلام کرد و گفت: این میزان از ابتدای دولت تغییر محسوسی نداشته و تا پایان دولت هم تغییر محسوسی نخواهد داشت، چراکه از شرکت‌ها و پالایشگاه‌های فعلی نمی‌توان انتظار رشد ظرفیت تولید داشت، هرچند پروژه‌هایی در راستای افزایش کیفی محصولات در پالایشگاه‌ها در حال اجرا است.

وی افزود: دولت به‌دنبال احداث پتروپالایشگاه‌ها و پالایشگاه‌های بزرگ است که این روند، زمان‌بر است، به‌جای آن بهتر است روی پالایشگاه‌های کوچک برنامه ریزی شود که هم با سرمایه کمتر و هم در زمان کمتر قابل بهره‌برداری است و اشتغال‌زایی و ارزآوری برای کشور به‌دنبال دارد.

دبیر انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پالایش خاطرنشان کرد: اگر دولت پالایشگاه‌های کوچک را حمایت کند، می‌توان پالایشگاه‌های 20 تا 40 هزار بشکه‌ای احداث کرد که هر 10‌تای آن به اندازه یک پالایشگاه بزرگ آورده به دنبال دارد و به‌دلیل پراکندگی، هم سرمایه‌پذیری کمتری دارد و هم از نظر پدافند غیرعامل بسیار موثر خواهد بود.

عاشوری میزان بدهی دولت به پالایشگاه‌ها را حدود 200 همت دانست و گفت: یکی از راهکار این است که دوات اجازه تهاتر بدهی مالیاتی 50 همتی پالایشگاه‌ها را با بخشی از مطالبات آنها بدهد و راهکار دیگر که پیشنهاد شده این است که در 6 فرآورده اصلی تولیدی پالایشگاه‌ها، در بخش مازاد به ما اجازه فروش بدهند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • لیست کارگاه خوب تعمیر مبل زیر نظر اتحادیه در تهران
  • واردات ۳ میلیارد دلار بنزین در سال گذشته
  • ریشه ناترازی بنزین در مصرف بی‌رویه است
  • واحد سیار فرآورشی آزادگان جنوبی تعمیر شد
  • پایش و نظارت۱۴۴ فروشگاه کالای اساسی در عباس آباد
  • افزایش ۴ میلیارد مترمکعبی تولید گاز پارس جنوبی با کاهش دوره تعمیرات اساسی
  • افزایش ۴ میلیارد مترمکعبی تولید گاز پارس جنوبی با کاهش دوره تعمیرات اساسی 
  • قیمت تعمیر انواع مبل
  • واحد تولید آمونیاک سبز در بندرعباس احداث می‌شود
  • اورهال واحد سیار فرآورشی اسکید مونتد با ظرفیت بیش از ۵۰ هزار بشکه در روز