Web Analytics Made Easy - Statcounter

اصفهان - ایرنا - معاون نظارت و ارزیابی دانشگاه فرهنگیان گفت: برگزاری سمپوزیوم تربیت معلم تطبیقی بدنبال تدوین بهتر سند راهبردی دانشگاه فرهنگیان و استفاده از تجربیات بین المللی در این راستاست.

به گزارش ایرنا، محمدرضا کیانی روز شنبه در حاشیه برگزاری نخستین سمپوزیوم تربیت معلم تطبیقی در اصفهان در جمع خبرنگاران افزود: این سمپوزیوم بمنظور استفاده از تجربیات و ظرفیت‌های علمی دنیا برای ارتقای سطح تربیت معلم کشور برگزار شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به اینک دانشگاه فرهنگیان باید از مهجوریت اجتماعی خارج شود، گفت: برگزاری این گونه نشست ها و ورود بسیاری از دستگاه های تاثیرگذار به صحنه از جمله مجلس، سازمان برنامه و بودجه، وزارت علوم و آموزش و پرورش می تواند در خروج این دانشگاه از مهجوریت تاثیرگذار باشد.
معاون نظارت و ارزیابی دانشگاه فرهنگیان افزود: با توجه به اینکه این دانشگاه در حال حاضر از حمایت مجموعه‌ای تاثیرگذار برخوردار نیست، بر این اساس گفتمان سازی در سطح مسئولان بالادستی در دستور کار ما قرار گرفته است.
وی یادآور شد: از دیگر تاکیدات در باره اهمیت دانشگاه فرهنگیان، بین المللی کردن آن است که در نخستین گام، سمپوزیوم کنونی در اصفهان برگزار شده است.
کیانی همچنین به انعقاد تفاهمنامه هایی با دانشگاه تربیت معلم کشورهای مالزی، ژاپن، ترکیه و چین اشاره کرد و گفت: با انعقاد تفاهمنامه با یکی از دانشگاه های مالزی، مبادله دانشجو بین دو کشور صورت گرفته است.
نخستین سمپوزیوم تربیت معلم تطبیقی به مدت دو روز از چهارم آذر با حضور مهمانان داخلی و خارجی و سخنرانانی از کشورهای اسپانیا، ایرلند، آفریقای جنوبی، لیتوانی و ویتنام در خانه معلم شماره سه اصفهان در حال برگزاری است.
این سمپوزیوم با هدف آشنایی با مسائل و سیستم تربیت معلم در سایر کشورها، در حوزه های مختلف برنامه ریزی درسی، پژوهش، کارورزی، یادگیری الکترونیک و سایر موارد مهم تشکیل شده است.
دانشگاه فرهنگیان تلاش کرده است تا در راستای این هدف با تبدیل رویدادهای واقع شده در سایر نهادهای کشور و با تاکید بر موضوع تربیت معلم، از فرصت و ظرفیت این گردهمایی استفاده کند.
دانشگاه فرهنگیان، دانشگاهی برای تأمین، تربیت و توانمندسازی معلمان و نیروی انسانی وزارت آموزش و پرورش است.
این دانشگاه در سال۱۳۹۰ با تجمیع کلیه مراکز تربیت معلم سراسر ایران تأسیس شد و دارای حدود ۹۸ واحد دانشگاهی(در قالب ۶۴ پردیس و ۳۴ مرکز وابسته به پردیس) و بیش از ۶۵ هزار دانشجو است.
دانشگاه فرهنگیان از بزرگترین دانشگاه‌های کشور محسوب می شود.

ت/6994 / 6027
خبرنگار:آرزو فلاح * انتشار: شکراللهی

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۰۰۹۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معلم انقلابی باید در کشور تربیت شود

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سید محمد عبدالنبی موسوی فرد عصر امروز یکشنبه در جلسه شورای اداری خوزستان که در سالن شهید هاشمی استانداری برگزار شد، اظهار کرد: انجام عمل سخت است ولی حفظ و نگهداری آن از انجام عمل سخت‌تر است. در تاریخ نمونه‌ها فراوان است به طور مثال شیطان ۶ هزار سال عبادت کرد اما در یک لحظه آن را بر باد داد.

نماینده ولی فقیه در خوزستان عنوان کرد: روز شهادت شهید مطهری به نام روز معلم نامگذاری شده است زیرا گلوگاه انقلاب اسلامی آموزش و پرورش است و اگر بخواهیم به قله‌های تربیت فرزندان انقلاب راه پیدا کنیم باید معلمی در تراز انقلاب اسلامی که نمونه آن شهید مطهری است، داشته باشیم.

وی افزود: اگر امروز در عرصه معرفتی پیش رفته‌ایم حاصل زحمات حوزه‌های علمیه در سراسر کشور به ویژه قم است که محصول آن امام عظیم‌الشأن، مقام معظم رهبری و پس از آنها علمای بزرگ هستند.

نماینده ولی فقیه در خوزستان اظهار کرد: اگر بخواهیم در انقلاب اسلامی بعد از ۴۵ سال به سمت‌وسویی برویم که نیروهای پا به کار انقلاب را تحویل جامعه بدهیم که یکی از حلقه‌های مفقوده است، باید به آموزش و پرورش توجه ویژه شود.

حجت الاسلام موسوی فرد با بیان اینکه باید در آموزش و پرورش تمام برنامه‌ریزی‌ها انجام شود، تصریح کرد: شخصی که می‌خواهد فرزند ما را تربیت کند باید اول خودش تربیت شده باشد؛ لذا وزیر آموزش و پرورش و مجموعه فعال در این زمینه باید زحمت‌هایی را برای خود متحمل کنند که دستاورد آن را در انقلاب اسلامی ببینیم. در استان خوزستان نیز همین گونه است همه اشخاص باید کمک کنند تا سربازان در تراز انقلاب اسلامی را تحویل جامعه بدهیم.

وی بیان کرد: مجموعه افرادی که در کشور فعالیت می‌کنند، انقلابی هستند به تعبیر حضرت آقا در کل کشور ممکن است در خیلی از مسائل اقتصادی خودشان را نشان ندهند ولیکن من نسبت به عملکرد این دولت خیلی خوشایند هستم.

نماینده ولی فقیه در خوزستان گفت: ۱۰ هزار کارخانه‌های خرد و کلان که در این کشور تعطیل شده بودند به فعالیت برگشتند اما با نقطه مطلوب خیلی فاصله داریم که باید تلاش کنیم در این فرصت باقی مانده بتوانیم برای رسیدن به نقطه مطلوب به کارها شتابی بدهیم. همچنین با توجه به فرمایش آقا که امسال را به نام جهش تولید نامگذاری کرده است اکنون دیگر کارها به تولید بسنده نمی‌شود.

حجت الاسلام موسوی فرد ادامه داد: اگر در این مشارکت تسهیلگری از ناحیه دولتمردان اتفاق بیفتد و مردم را به معنای واقعی سهیم کنیم، امسال می‌توانیم ثمره شعار سال را بچشیم.

وی با بیان اینکه تقریباً ۳۰ شهرستان در خوزستان وجود دارد، اظهار کرد: کارهای خیلی خوبی صورت گرفته اما اگر در هر شهرستان و شهرهای آن در یک تا ۲ نقطه که مورد نظر مردم است، کار محقق شود تا مردم ببیند می‌توانید به عنوان الگو معرفی کنید، لذا شهرداری‌ها و شورای شهر تلاش کنند تا این اتفاق صورت گیرد.

کد خبر 6091536

دیگر خبرها

  • گرامیداشت روز معلم در دانشگاه فرهنگیان کرمان
  • برگزاری جشن روز معلم در دانشگاه فرهنگیان کهگیلویه و بویراحمد
  • جشن روز معلم در دانشگاه فرهنگیان استان
  • برگزاری جشن روز معلم در دانشگاه فرهنگیان استان
  • شهدا معلم همیشگی شرافت و نماد اعتلای اخلاق و غیرت هستند
  • تاسیس ۳۱ دانشگاه فرهنگیان مجزا با چه تدبیری انجام می‌شود!
  • یادواره‌ای به نام شهدای دانشجو معلم در لرستان
  • معلم انقلابی باید در کشور تربیت شود
  • اجرای طرح هویتی در خیابان معلم
  • اتمام طرح تحقیقاتی تهیه و تدوین نقشه راه صنعت استان کرمانشاه