Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران- ایرنا- صادرات تابستان امسال در بخش‌های شیلات، معدن و صنعت بر اساس گزارش مرکز آمار ایران نسبت به پارسال افزایش یافت.

به گزارش شنبه ایرنا، در گزارش تغییرات ارزش دلاری تجارت خارجی ایران در تابستان 1396 می‌توان دریافت که ارزش دلاری صادرات بخش کشاورزی نسبت به فصل گذشته 10.17 درصد و نسبت به فصل مشابه پارسال 20.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

26 درصد کاهش یافت.
ارزش دلاری واردات این بخش نسبت به فصل گذشته 16.18 درصد و نسبت به فصل مشابه پارسال 82.13 درصد افزایش نشان می‌دهد.
در بخش شیلات، در حالی که ارزش دلاری صادرات نسبت به فصل مشابه پارسال 10.89 درصد رشد کرد، نسبت به فصل گذشته 15.38 درصد کاهش یافت.
واردات این بخش با افت 9.93 درصدی نسبت به فصل مشابه پارسال و رشد 10.76 درصدی نسبت به فصل قبل مواجه بود.
صادرات بخش معدن نسبت به فصل مشابه پارسال و همچنین نسبت به فصل گذشته رشد کرد که به ترتیب شامل 70.30 درصد و 14.57 درصد بود.
واردات این بخش نسبت به فصل مشابه پارسال 123.71 درصد رشد و نسبت به فصل قبل 26 صدم درصد کاهش را نشان داد.
در بخش صنعت، صادرات نسبت به پارسال 10.66 درصد رشد کرد و نسبت به فصل قبل 1.29 درصد افزایش یافت.
در مقابل واردات نسبت به فصل مشابه پارسال 49.53 درصد بیشتر شد و همچنین نسبت به فصل پیش 58 صدم درصد افزایش نشان داد.
به گزارش ایرنا بر اساس اعلام گمرک کشور در هفت ماه اول امسال، 27 میلیارد و 817 میلیون دلار انواع کالا وارد کشور شد که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل 14 و 89 صدم درصد افزایش نشان می‌دهد.
این رقم در ماه گذشته 15 و 37 صدم درصد بود.
عمده‌ترین دلایل افزایش واردات نیز به کالاهای اساسی، قطعات منفصله خودرو، خودرو و کالاهای سرمایه‌ای مربوط می‌شود.
مجموع صادرات غیرنفتی ایران نیز در هفت ماه امسال به 24 میلیارد و 710 میلیون دلار رسید که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل، 2.17 درصد کاهش نشان می دهد؛ این رقم در ماه گذشته 3.2 درصد بود.
اقلام عمده صادراتی کشور در مدت یادشده به ترتیب شامل میعانات گازی به ارزش چهار میلیارد و 115 میلیون دلار، پروپان مایع شده به ارزش 809 میلیون دلار، پلی‌اتیلن گرید فیلم با 750 میلیون دلار، سایر روغن‌های سبک و فرآورده‌ها به جز بنزین با 725 میلیون دلار و متانول با 661 میلیون دلار بود.
اقلام عمده وارداتی در هفت ماه امسال به ترتیب شامل برنج یک میلیارد دلار، ذرت دامی به ارزش 882 میلیون دلار، قطعات منفصله جهت تولید خودرو سواری با 738 میلیون دلار، وسایل نقلیه موتوری با حجم سیلندر 1500 تا 2000 سی سی به ارزش 625 میلیون دلار و لوبیای سویا با 536 میلیون دلار بود.

اخبار اقتصادی ایرنا در تلگرام: IRNAeco@
اقتصام**9132*1961*
تنظیم: فرزانه سلامت بخش*انتشار: مریم مسعود

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۰۵۳۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مجوز واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون‌شهری صادر شد+ سند

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمد مخبر، معاون اول رئیس جمهور در بخشنامه‌ای موضوع مجاز بودن وزارت صنعت، معدن و تجارت نسبت به ثبت سفارش ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون شهری با عمر کمتر از پنج سال و با تخفیف ۵۰ درصدی در سود بازرگانی، به منظور توسعه حمل و نقل عمومی مسافر، تنظیم بازار و ارائه خدمات بهینه به مسافران اربعین حسینی را ابلاغ کرد.

در این ابلاغیه خطاب به وزارت راه و شهرسازی، وزارت صمت، وزارت کشور، وزارت امور اقتصادی و دارایی و بانک مرکزی آمده است: هیات وزیران در جلسه ۱۴۰۳/۲/۹ به پیشنهاد مشترک وزارتخانه‌های راه و شهرسازی صنعت، معدن و تجارت و کشور و به استناد اصل یکصد و سی و هشتم قانون اساسی و در اجرای بند (ث) تبصره (۱۰) قانون بودجه سال ۱۴۰۳ کل کشور تصویب کرد:

۱- به منظور توسعه حمل و نقل عمومی مسافر، تنظیم بازار و ارائه خدمات بهینه به زائرین و مسافرین اربعین حسینی ثبت سفارش واردات (۲ هزار) دستگاه اتوبوس برون شهری با عمر کمتر از پنج سال با تایید وزارت راه و شهرسازی و تایید تامین قطعات و وجود شبکه خدمات پس از فروش توسط وزارت صنعت، معدن و تجارت و تطابق با استاندارد کارخانه سازنده در زمان ساخت خودرو مجاز است.

۲- سود بازرگانی هرگونه واردات اتوبوس که با تفیید وزارت کشور جهت جا به جایی مسافرین اربعین حسینی استفاده می‌شود مشمول پنجاه درصد (۵۰) تخفیف است. دستورالعمل نحوه اجرای این بند توسط وزارت کشور و با همکاری وزارت صنعت، معدن و تجارت تهیه و ابلاغ می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ثبت بیش از ۲۰۰ هزار شرکت تعاونی در سیستان و بلوچستان
  • رشد ۵۹ درصدی تجارت خارجی استان سمنان
  • وزیر صنعت معدن و تجارت شامگاه دوشنبه وارد اراک شد
  • وزیر صنعت، معدن و تجارت به استان مرکزی سفر می‌کند
  • ۷۱ درصد از حجم سدهای آذربایجان‌غربی پر آب است
  • مجوز واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون‌شهری صادر شد+ سند
  • صادرات ۱۰۸ هزار تنی کالا به روسیه در فروردین ماه
  • ۷۱ درصد از حجم سد‌های آذربایجان‌غربی پر آب است
  • قطار ۵ستاره تابستان امسال به همدان می‌رسد
  • قول وزیر صمت، اجرا نشد/ تولید خودرو در فروردین امسال نسبت به فروردین پارسال کم شد