Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-05-07@02:36:47 GMT

چرا ترامپ از داماد و دخترش عصبانی است؟

تاریخ انتشار: ۵ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۸۱۷۳۸۵

چرا ترامپ از داماد و دخترش عصبانی است؟

بعد از گذشت بیش از 10 ماه از وجود جارد کوشنر، داماد و همسرش ایوانکا، دختر ترامپ، در کاخ سفید به نظر می رسد که امید آنها به ماندن بیشتر در کنار رئیس جمهوری امریکا، دونالد ترامپ، بیش از این طول نکشد.

در طول این مدت جارد کوشنر توانسته است خود را به عنوان قویترین فرد در دولت امریکا نشان دهد، و این طور نشان دهد که حرفش بیش از همه در کاخ سفید شنیده می شود، او توانست بسیاری از چهره های موثر دولت جدید امریکا را کنار بزند و خود را بازوی اصلی رئیس جمهوری امریکا نشان دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما با گذشت زمان ثابت شد که مشورت هایی که داماد رئیس جمهوری می دهد، کارایی ندارد و در اکثر اوقات نتایج منفی به دنبال دارند.

پایگاه اجتماعی دونالد ترامپ رابطه نزدیکی با دخترش، ایوانکا دارد. کوشنر توانست سمبل جریان محافظه کار تندرو در کاخ سفید، استیو بنن، را کنار بزند، و در کنار همسرش به چیزی خلاف آن چه پایگاه جریان محافظه کار تندروی رئیس جمهوری تمایل دارد، تبدیل شود.

سلسله اشتباه های کوشنر با راضی کردن ترامپ به رفع حمایتش از مایکل فلین، مشاور امنیت ملی سابق دولت او آغاز شد، بعد از این که فاش شد فلین اطلاعاتی را درباره تماس هایش با سرگئی کیسلیاک، سفیر سابق مسکو در واشنگتن از معاون رئیس جمهوری، مایک پنس پنهان کرده است. در آن قضیه رئیس جمهور در کنار مشاور امنیت ملی خود برای رویارویی با فشارها نایستد و فلین نیز از سمت خود استعفا داد. اقدامی که سبب شد دریچه ای برای ورود مخالفان به حلقه قدرت در دولت ترامپ به وجود آید. استعفای فلین، این ژنرال سابق پنتاگون، به مثابه نخستین سنگ دومینو بود.

داماد ترامپ همچنین به سمت اخراج جیمز کومی، مدیر سابق دفتر فدرال امریکا، اف.بی.آی، رفت، با این تصور که با این اقدام مهره اصلی تحقیق برای دخالت روسیه در انتخابات ریاست جمهوری امریکا را کنار می زند. نتیجه این شد که رابرت مولر بازپرس ویژه با صلاحیت های مطلق شد، و جادو علیه جادوگر برگشت، بعد از آن مشکلات دولت و تیم تبلیغات ترامپ آغاز شد.

انتخابات میان دوره ای آلاباما، ایستگاه بعدی شکست تیم ترامپ بود. وی در آن جا از لوتر استرینج به توصیه کوشنر در برابر روی مور، دیگر نامزد محافظه کاران حمایت می کرد، در حالی که در آخر این مور بود که پیروز انتخابات شد و این شکست دیگری را برای ترامپ رقم زد. این در حالی بود که ترامپ خود به ایالت آلاباما سفر کرده بود و در حمایت از استرینج در کمپین انتخاباتی او شرکت کرده بود.

مکزیک، ایستگاه بعدی اختلافات ترامپ و دادمادش بود. روزی که ترامپ موعد دیدار با بینا نیتو، رئیس جمهوری مکزیک برای تامین مالی ساخت دیوار مرزی با امریکا را لغو کرد، کوشنر به شدت عصبانی شد چرا که اقدام پدر زنش را بر باد رفتن تلاش هایش می دانست.

کارهای جارد فقط محدود به مشورت های بد نبود، بلکه او به همراه همسرش با بسیاری از کارهای رئیس جمهور در مناسبت های مختلف مخالفت می کرد. روزی که واقعه شارلوتزویل در ویرجینیا رخ داد و چپی ها و ملی گرایانِ سفیدپوستِ خودبرترپندار تظاهرات کردند، رئیس جمهور خشونت از جانب هر طرفی که مرتکب آن شود را محکوم کرد، اقدامی که باب میل کوشنر واقع نشد، او می خواست که پدر زنش فقط کارهای ملی گرایانِ سفیدپوستِ خودبرترپندار را محکوم کند.

توافق آب و هوایی پاریس یکی دیگر از جبهه هایی بود که ترامپ را در برابر داماد و دخترش قرار داد. ایوانکا و همسرش طرفدار ماندن امریکا در این توافق بودند که ال گور، معاون اسبق رئیس جمهوری امریکا بانی آن بود. آنها تلاش می کردند ترامپ را مجاب کنند که عدم خروج از آن چه دستاوردهای ایجابی خواهد داشت، اما ترامپ این بار به نظرات آنها توجه نکرد و از توافق خارج شد.

جارد و ایوانکا همچنین از مخالفان تصمیم ترامپ در ممانعت از خدمت افرادی که تغییر جنسیت داده اند در ارتش امریکا بودند، همچنین هر دو موضعی خلاف موضع رئیس جمهور برای پایان دادن به برنامه موسوم به داکا داشتند.

مجموعه این اختلافات حالا کار را به جایی رسانده که ترامپ تصمیم گرفته است داماد و دخترش را از کاخ سفید دور کند و ستاره اقبال آنها را برای حضور در تصمیم گیری های سیاسی به افول برساند.

منبع: دیپلماسی ایرانی

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۱۷۳۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چالش‌های بایدن و ترامپ در انتخابات ۲۰۲۴ ریاست جمهوری آمریکا

سرکوب اعتراضات دانشجویی در حمایت از مردم فلسطین، محاکمه دونالد ترامپ، و منازعات سیاسی بر سر کمک‌های خارجی و مهاجرت، در هفته‌های اخیر تیتر روزنامه‌های آمریکا بوده است ولی ظاهراً در ماه‌های آینده بیشترین موضوع این روزنامه‌ها رقابت بایدن و ترامپ برای رسیدن به کاخ سفید خواهد بود که از همین حالا این بحث در بین تحلیلگران سیاسی آغاز شده است.

به گزارش الجزیره، «اریک نیسبت»، استاد علوم سیاسی دانشگاه نورث وسترن اعتقاد دارد موضوع انتخابات هنوز در بین مردم داغ نشده است و معمولاً آنها از اواخر تابستان وارد این بحث می‌شوند ولی اتفاقاً همین مرحله برای نامزد‌ها مهم است تا بتوانند پایگاه محکم‌تری در بین مردم کسب کنند.

اکثر نظرسنجی‌ها نشان می‌دهد که با نزدیک شدن به انتخابات، رقابت تنگاتنگی بین بایدن و ترامپ شکل خواهد گرفت. کارشناسان می‌گویند این رقابت احتمالاً به نحوه عملکرد نامزد‌ها در ایالت‌هایی مثل میشیگان، جورجیا و نوادا بستگی دارد.

نظرسنجی اخیر مرکز تحقیقات پیو نشان داده است که تقریباً نیمی از رای دهندگان ثبت نام شده گفته‌اند که اگر بتوانند هم بایدن و هم ترامپ را در برگه رای کنار گذاشته و جایگزینی برای آنها پیدا کنند. بر اساس این نظرسنجی، حدود دو سوم از رای دهندگان گفتند که اعتماد چندانی به اینکه بایدن از نظر جسمی به اندازه کافی برای رئیس جمهور شدن مناسب است، ندارند، در حالی که تعداد مشابهی گفتند که معتقد نیستند ترامپ در مقام ریاست جمهوری اخلاقی عمل کند.

در مورد نقش رای‌دهندگان جوان‌تر برای اردوی بایدن، پیام تاکنون این بوده است که رای به رئیس فعلی حزب دموکرات تحت تاثیر جنگ غزه و حمایت کاخ سفید از اسرائیل قرار گرفته است. موج اخیر اعتراضات دانشجویان و البته جوانان در حمایت از فلسطین شکاف نسلی را بیشتر ظاهر کرده و این موضوع می‌تواند مشکلی جدی برای بایدن ایجاد کند، چون حساب ویژه‌ای روی رای جوانان باز کرده است. در سال ۲۰۲۰، بایدن حدود ۶۰ درصد از رای اقشار بین ۱۸ تا ۲۹ ساله را به دست آورد.

این امیدواری پایگاه بایدن و دموکرات‌ها در حالی است که نظرسنجی اخیر شبکه سی ان ان نشان داده است که بایدن در میان رای دهندگان زیر ۳۵ سال حدود ۴۰ تا ۵۱ درصد از ترامپ عقب‌تر است و کارشناسان می‌گویند فقدان اشتیاق در میان رای دهندگان جوان می‌تواند برای کاخ سفید نشین‌های فعلی دردسر شود.

حسن پیارالی، رئیس انجمن مسلمانان کالج دموکرات‌های آمریکا، شاخه دانشگاهی حزب دموکرات، گفت: ما می‌دانیم که دانشجویان چه احساسی دارند. من با اطمینان می‌گویم که اگر بایدن سیاست خاورمیانه‌ای خود را تغییر ندهد، در پنجم نوامبر (۱۵ آبان امسال روز انتخابات ریاست جمهوری آمریکا) بسیاری از آنها در خانه خواهند ماند. من شک دارم که مردم به ترامپ روی بیاورند، اما مطمئناً به بایدن نیز رای نخواهند داد.

به گفته نیسبت استاد دانشگاه نورث وسترن، کمپین بایدن باید در ماه‌های آینده روی به نظم بخشیدن به خانه دموکرات‌ها تمرکز کند ولی در سمت جمهوری خواه، کمپین ترامپ آشفتگی‌های حقوقی بی سابقه گزارش داده است.

رئیس جمهور سابق با چهار پرونده حقوقی، از جمله دادگاه فعلی نیویورک در رسیدگی به اتهام جعل سوابق تجاری روبروست و هرچند این دادگاه‌ها در میان طرفدارانش اهمیتی ندارند ولی برخی از نظرسنجی‌ها نشان می‌دهد که اگر او در هر یک از پرونده‌ها محکوم شود، مردم زیادی از آمریکا به او رای نمی‌دهند.

جان لیلی، استاد علوم سیاسی در دانشگاه آمریکایی در واشنگتن دی سی اعتقاد دارد که رقابت امسال با توجه به جلسات دادگاه ترامپ و فشار بر بایدن در موضوع جنگ غزه، ممکن است متفاوت باشد.

به اعتقاد کارشناسان و تحلیلگران سیاسی اقتصاد ایالات متحده همیشه یک موضوع مهم انتخاباتی در تمام ادوار بوده و هست و امسال نیز موضوع بحث بسیاری از جنجال‌های سیاسی قرار خواهد گرفت.

نظرسنجی‌های اخیر نشان می‌دهد که علیرغم شاخص‌های مثبت اقتصادی، بسیاری از آمریکایی‌ها بر این باورند که اکنون وضعیتشان بدتر از زمانی است که ترامپ در کاخ سفید بود.

ترامپ مایل است در مورد وضعیت بد اقتصادی صحبت کند، در حالی که تیم بایدن در عوض سعی خواهد کرد گفتگو را تغییر دهد و به موضوعات دیگر بپردازد.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • ترامپ بایدن را به اداره دولت گشتاپو متهم کرد
  • چالش‌های بایدن و ترامپ در انتخابات ۲۰۲۴ ریاست جمهوری آمریکا
  • ترامپ سر به سر ایران خواهد گذاشت؟ /هشدار رسانه اصلاح طلب به دولت رئیسی درباره ۲ خطر در کمین ایران
  • آنچه دربارۀ دیکتاتوری گفتم جدی نبود- ترامپ
  • افزایش کمک‌های مالی برای کمپین انتخاباتی ترامپ
  • سرطان اسرائیل در روز‌های پایانی
  • ترامپ دولت بایدن را به «گشتاپو» تشبیه کرد
  • سرطان اسرائیل در روزهای پایانی
  • دورۀ دوم علیه دشمنانم تلافی می‌کنم- ترامپ 
  • دورۀ دوم علیه دشمنانم تلافی می‌کنم- ترامپ