Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بوشهر، عبدالکریم گراوند ظهر امروز در نشست با مسئولان صدا و سیمای مرکز بوشهر با قدردانی از خدمات ارزنده دست اندرکاران رسانه ملی و استانی نقش این رسانه را مورد اشاره قرار داد و اظهار داشت: امام راحل دانشگاه را کارخانه انسان‌ساز و صدا و سیما را دانشگاه نام برده‌اند که این مهم جایگاه و نقش صدا و سیما در جامعه نشان می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به جایگاه صدا و سیما در توسعه و پیشرفت در ابعاد گوناگون خاطر نشان کرد: صدا و سیما در همه لایه‌های جامعه اثرگذار است که رسانه ملی ایران نه تنها در ایران اسلامی بلکه خارج از مرز‌ها نقش مهم و بی‌بدیلی دارد.

استاندار بوشهر به رقبای صدا و سیما در خارج از مرز‌ها پرداخت و گفت: وجود شبکه‌های مختلف فارسی زبان ماهواره‌ای در منازل، رقیب جدی برای صدا و سیما مطرح می‌شود که انتظار مردم و خانواده‌ها از صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران دو چندان می‌شود.

گراوند با اشاره به رسالت و وظیفه سنگین صدا و سیما در جامعه تصریح کرد: جمعیت ۱.۲ میلیون نفری استان بوشهر توجه ویژه‌ای به برنامه‌های صدا و سیمای استانی دارد که ظرفیت مهمی در این عرصه محسوب می‌شود.

وی، با تاکید بر این نکته که نگاه‌های مسئولان باید به حل مشکلات صدا و سیمای استان بوشهر ویژه باشد افزود: کمک و یاری رساندن به صدا و سیمای بوشهر در بخش‌های مختلف رسالت و وظیفه همه مسئولان است.

استاندار بوشهر با اشاره به توسعه زیرساخت‌های صدا و سیمای مرکز بوشهر تاکید کرد: باید توسعه زیرساخت‌های صدا و سیما در همه ابعاد فراهم شود و کمک به صدا و سیما در واقع کمک به نظام، مردم و حل مشکلات جامعه است.

گراوند، افزایش امید در جامعه یکی از ماموریت‌های صدا و سیما دانست و گفت: انعکاس مشکلات مردم و بررسی کارشناسانه معضلات جامعه و ارائه راهکار‌های کارشناسی یکی از وظیفه‌های رسانه ملی و استانی صدا و سیما است.

وی، با بیان اینکه صدا و سیما در تقویت پایه‌های نظام اسلامی نقش مهمی دارد افزود: استان بوشهر دارای ظرفیت‌های مهم ملی و بین‌المللی مانند تاسیسات و صنایع پارس جنوبی، پایانه صادرات نفت خام خارگ و نیروگاه اتمی بوشهر است که باید این توانمندی‌ها در راستای تحقق خواسته‌های مردم بیشتر مورد توجه قرار بگیرد.

استاندار بوشهر با تاکید بر تامین اعتبارات مورد نیاز صدا و سیمای استان بوشهر تصریح کرد: بهسازی ساختمان فرستنده تلویزیونی کوه‌مند تامین اعتبارات مورد نیاز آن مورد توجه قرار دارد.

گراوند با اشاره به ایجاد شبکه فیبر نوری در توسعه زیرساخت‌های صدا و سیما گفت: ایجاد شبکه فیبرنوری در صدا و سیمای بوشهر مورد تاکید قرار دارد و باید اجرای این شبکه به عنوان خط جایگزین در اولویت برنامه‌ها قرار بگیرد.

وی، تحقق تکالیف قانونی دستگاه‌های اجرایی در راستای تامین اعتبارات صدا و سیما را مورد اشاره قرار داد و خاطر نشان کرد: بر اساس مصوبات مجلس شورای اسلامی دستگاه‌های اجرایی تکلیف دارند یک درصد اعتبارات هزینه‌ای خود صرف تولید برنامه برای فرهنگ‌سازی و آگاهی‌بخشی و اطلاع‌رسانی کنند که این مهم مورد توجه ویژه دستگاه‌های اجرایی قرار می‌گیرد.

انتهای پیام /پ

نگاه‌ مسئولان باید به حل مشکلات صدا و سیمای استان بوشهر ویژه باشد

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۱۹۱۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بندر چابهار در آینده نزدیک یک بندر ریل پایه خواهد شد

قاسم عسکری‌نسب  اظهار داشت: مزیت‌ها و قابلیت‌های یک بندر موفق باید به گونه‌ای طراحی، اجرا و مدیریت گردد تا زمینه ارتباط حمل و نقل چند وجهی با تاکید بر دو قید اصلی «کاهش هزینه» و «مدیریت هزینه» فراهم شود.

وی در خصوص مطالعات شبکه داخلی ریل بندر شهید بهشتی در بندر چابهار گفت: این پروژه یکی از پروژه‌های بسیار مهم از دیدگاه سازمان و از اولویت‌های راهبردی دولت در قالب طرح توسعه سواحل مکران است که ضرورت دارد با حساسیت بالا و از طریق تعامل با پروژه‌های بالادستی استان و سواحل مکران تکمیل و اجرایی شود.

مدیرکل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان تصریح کرد: بندر راهبردی چابهار علاوه بر داشتن حوضچه آرامش وسیع، کانال عریض و عمیق با عمق متوسط منفی ۱۶ متر با کمترین نرخ رسوب گذاری، مجهز به حدود ۲ هزار متر طول اسکله با ظرفیت هست میلیون و ۵۰۰ هزار تن کالا در سال در پایان فاز نخست توسعه که شامل اسکله‌های کانتینری، جنرال کارگو، رو رو، نفتی و پتروشیمی، زیرساخت‌های انبار تخصصی فله، سیلو‌های مکانیزه غلات، سایت ضدعفونی کامیون و تجهیزات مدرن و استراتژیک تخلیه و بارگیری کالا از جمله مکنده‌های غلات با ظرفیت ۶۰۰ تن بر ساعت است.

بندر چابهار در آینده نزدیک یک بندر ریل پایه خواهد شد

عسکری نسب ادامه داد: با اضافه شدن زیرساخت‌های حمل و نقل ریلی در افق پایان فاز دوم توسعه بندر، ظرفیت آن به بیش از ۲۲ میلیون تن کالا در سال خواهد رسید و پیش بینی می‌شود این بندر به عنوان یک کانون تجاری بین المللی در منطقه و جهان مطرح خواهد شد و می‌تواند سهم کشور ایران را در حوزه جابجایی کالا و مسافر به نحوه چشم گیری ارتقا دهد.

وی با اشاره به موقعیت بندر چابهار به دلیل قرارگیری در خارج از تنگه هرمز و خلیج فارس و توجه ویژه به این بندر استراتژیک علی الخصوص در برنامه هفتم توسعه کشور خاطرنشان کرد: یکی از مولفه‌های توسعه بندر چابهار اتصال این بندر به شبکه سراسری ریلی در نظر گرفته شده شده است.

مدیرکل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان با بیان اینکه بندر چابهار می‌تواند دروازه ترانزیتی کشور‌های عضو CIS و افغانستان باشد گفت: این بندر نزدیک‌ترین مسیر دریایی به کشور‌های جنوب شرقی آسیا، اروپا و آفریقا محسوب می‌شود که نقش مهمی در کریدور شمال و جنوب ایفا می‌کند.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • تقویت مرزبانی سبب گستردگی توسعه جامعه می‌شود
  • هشدار قالیباف درباره تامین ارز دارو /بودجه شرکت های دولتی و طرح های اعتبارات عمرانی تصویب شد
  • تامین ۶۵ درصد اعتبارات شرکت‌های دولتی از محل نفت
  • زیرساخت‌های درمانی مرکز استان سمنان نیازمند توسعه
  • بندر چابهار در آینده نزدیک یک بندر ریل پایه خواهد شد
  • تامین زیرساخت‌های صادراتی مهمترین حلقه زنجیره ارزش
  • ۱۸۸ طرح هادی روستایی در استان بوشهر در حال اجرا است
  • شکاف ۱۵ تریلیون دلاری برای تامین زیرساخت های جهانی تا سال ۲۰۴۰
  • نشست فعالان فرهنگی در صداوسیمای استان آذربایجان غربی
  • کنترل هوشمند ترافیکی شهر زابل