Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: تعیین تکلیف پروژه‌های در دست مطالعه از جمله سدهای مخزنی آبریز، بالیاب، تنگ سرخ و … در دستور کار وزارت نیرو قرار گیرد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یاسوج و به‌‌نقل از روابط عمومی استانداری کهگیلویه و بویراحمد، علی محمد احمدی در نشست با وزیر نیرو در تهران اظهار داشت: انتظار می‌رود اعتبار مورد نیاز به تمامی بخش‌های شرب، صنعت و کشاورزی استان تخصیص یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در این دیدار ضمن تبریک به رضا اردکانیان به عنوان وزیر نیرو در دولت دوازدهم، در خصوص تأمین اعتبار پروژه‌های ملی در بخش آب و تخصیص منابع آب موردنیاز استان جهت مصارف شرب، صنعت و کشاورزی در استان گزارشی ارائه داد.

احمدی با اشاره به ظرفیت منابع آبی در استان اظهار داشت: انتظار می‌رود اعتبار مورد نیاز به تمامی بخش‌های شرب، صنعت و کشاورزی استان تخصیص یابد.

وی با اشاره به اینکه مدت کوتاهی است که در این استان مسئولیت پذیرفته‌ام، بیان کرد: این استان نسبت به سایر استان‌های کشور از توسعه کمتری برخوردار است.

احمدی با تاکید بر اینکه کهگیلویه وبویراحمد در حوزه آب از خدمات کمتری بهره مند بوده است، گفت: انتظار می‌رود مقام عالی وزارت با همکاری سایر دولتمردان و مجمع نمایندگان استان با شتاب و حساسیت بیشتری نسبت به تأمین اعتبار مناسب در خصوص پروژه‌های آبی استان و تعیین تکلیف پروژه‌های در دست مطالعه از جمله سدهای مخزنی آبریز، بالیاب، تنگ سرخ و … توجه ویژه ای داشته باشند.

مقام عالی دولت در کهگیلویه و بویراحد ابراز کرد: وزارت نیرو از طریق شرکت‌های تابعه به ویژه آب منطقه ای استان، شرکت آب و نیروی ایران و شرکت‌های آبفای شهری و روستایی حسب نیاز مردم در استان اقدام به شروع عملیات اجرایی پروژه‌های مهمی از جمله سد چم شیر، سد تنگ سرخ، آبرسانی به ایستگاه پمپاژ دهدشت غربی، آبرسانی به 4 شهر استان سوق، چرام، لنده و دهدشت، آبرسانی به شهر لیکک، تصفیه خانه اضطراری شهر یاسوج، تصفیه خانه فاضلاب شهرهای چرام سی سخت و…کرده است عملیات اجرایی این پروژه‌ها در بعضی از فصول سال به علت مشکلات اعتباری متوقف می‌شود.

احمدی تصریح کرد: انتظار می‌رود برای رسیدگی به مشکلات این پروژه‌ها و نسبت به تأمین اعتبار کافی در لایحه بودجه سال 97 و سال‌های آینده به منظور تسریع در اجرای این پروژه‌ها اقدام شود.

وی ضمن تقدیر از تخصیص آب موردنیاز استان در دو حوزه مارون و زهره، عنوان کرد: انتظار می‌رود نسبت به تخصیص اعتبار مورد نیاز در حوزه بشار مانند سایر حوزه‌های استان تسریع شود تا زمینه تأمین آب اراضی کشاورزی و همچنین رونق صنعت استان فراهم شود.

رضا اردکانیان وزیر نیرو نیز در این نشست ضمن دریافت درخواست‌های کتبی و جمع بندی مطالب، اظهار داشت: مشکلات استان کهگیلویه و بویراحمد در حوزه آب با نگاه مثبت بررسی می‌شود و در حد توان در این زمینه کمک‌های انجام می‌شود.

انتهای پیام/

R41452/P1377/S6,69/CT12

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۲۰۳۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعیین تکلیف حدود ۴ هزار میلیارد ریال از اموال تملیکی خوزستان

تین نیوز

رئیس کل دادگستری خوزستان از تعیین تکلیف پرونده های کالاهای قاچاق و متروکه اموال تملیکی استان در سال گذشته به ارزش سه هزار و ۳۹۸ میلیارد ریال خبر داد.

به گزارش تین نیوز به نقل از دادگستری کل خوزستان، علی دهقانی اظهار کرد: در راستای تاکید رئیس قوه قضاییه و دادستان کل کشور مبنی بر تسریع در فرایند تعیین تکلیف کالاهای متروکه و قاچاق، این اقدام در دو سال گذشته با جدیت در دستور کار قرار گرفته است.

دهقانی ادامه داد: با توجه به حجمی که این کالاها از انبارهای بنادر، گمرکات و اداره اموال تملیکی اشغال می کنند و هزینه بالای نگهداری از آن ها که موجب ضرر به بیت المال می شود، دستور داده شد نسبت به تعیین تکلیف آن ها از مراجع قانونی اقدامات لازم انجام شود و پرونده ها به صورت ویژه رسیدگی و مورد پیگیری قرار گیرد.

وی گفت: این پرونده ها از طریق فروش و بازگشت به مالک، تعیین تکلیف شده و از مجموع آن، حدود ۴ هزار میلیارد ریال به بیت المال بازگشته است.

وی افزود: در این مدت همچنین ۲۹۹ پرونده از طریق برائت و ۱۹۲ پرونده نیز به لحاظ غیرقابل مصرف بودن از طریق معدوم سازی تعیین تکلیف شده است.

رئیس کل دادگستری خوزستان با قدردانی از پیگیری های دادستان مرکز استان و دادستان های آبادان، خرمشهر و بندر امام خمینی (ره) و تلاش های مدیران اداره اموال تملیکی استان خوزستان، گفت: از آذرماه سال گذشته با تعیین نماینده ای از اداره کل اموال تملیکی استان خوزستان برای مراجعه به شعب تعزیرات و پیگیری پرونده های فاقد رأی، ۹۱۰ رای قطعی از سوی این شعب صادر شد که روند تعیین تکلیف کالا در انبارهای استان را صعودی کرده است.

دهقانی گفت: فروش ۵۶ دستگاه خودرو به ارزش حدود هزار و ۸۹۱ میلیارد ریال، ۳۴۸ شاخه لوله آهنی به ارزش ۳۴۵ میلیارد ریال، یک کانتینر لوازم یدکی قاچاق به ارزش ۳۳ هزار و ۶۴۲ میلیارد ریال و پارچه های قاچاق به ارزش ۱۲ میلیارد و ۵۴۵ میلیون ریال و یک فقره انهدام تخصصی دارو، از پرونده های مهم تعیین تکلیف شده استان خوزستان در سال گذشته است.

وی افزود: همچنین ۹۶۰ تن برنج به ارزش ۱۴۳ میلیارد ریال و ۶۹۸ تن ذرت به ارزش ۱۲ میلیارد و ۷۳۵ میلیون ریال به عنوان مصرف ثانویه تعیین تکلیف و به فروش رسید.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • لزوم اعتبار ۱۰۰ همتی برای تکمیل پروژه‌ های آب و خاک
  • لزوم اعتبار ۱۰۰همتی برای تکمیل پروژه‌ های آب و خاک
  • تخصیص ۸۹ درصد اعتبارات مصوب سفر ریاست جمهوری به ایلام در حوزه راه
  • با احداث سد آبریز، زنان و دختران کهگیلویه برای گوجه چینی به دیگر استانها نخواهند رفت
  • عزم جزم دولت برای به سرانجام رساندن مینی پالایشگاه دهدشت
  • تعیین تکلیف حدود ۴ هزار میلیارد ریال از اموال تملیکی خوزستان
  • کار وزارت نیرو برای فرهنگ‌سازی مصرف برق به جایزه‌دادن کشید!
  • تزریق جان دوباره به اورژانس کشور
  • افتتاح مرکز پایش هوشمند انرژی برق در همدان
  • تعیین تکلیف ۱۸ هزار و ۸۳۵ ردیف کالا در حوزه گمرکات و اموال تملیکی