Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش گروه اقتصادی برنا، حمیدرضا برادران شرکا، اقتصاددان، در گفتگو با خبرنگار اقتصادی  برنا  در خصوص درخواست صادرکنندگان برای آزادسازی نرخ ارز گفت: نرخ ارز نباید با خواست وارد کننده یا صادرکننده تعیین شود. این بانک مرکزی است که  به عنوان متولی اصلی تعیین نرخ ارز در همه جای دنیا شناخته می شود و با توجه به فاکتورهای متعددی این کار را انجام می دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه افزود: معمولا در کشورهای در حال توسعه مدیریت نرخ ارز بر عهده بانک مرکزی است. بانک مرکزی هم با در نظر گرفتن همه عوامل اقتصاد کلان، تجارت مالی بین المللی، میزان واردات و صادرات و با توجه به تحولات داخلی و بین المللی، نرخی را در ابتدای روز برای ارز اعلام می کند. این نرخ در طول روز تغییری نمی کند. در کشور ما متاسفانه بانک مرکزی مسئولیت خود را در این زمینه یا به درستی انجام نداده و یا اصولا  این امر برعهده بانک مرکزی گذاشته نشده است.

این اقتصاددان در خصوص ضرورت یکسان سازی نرخ ارز گفت: بانک مرکزی باید  مسئله تعیین قیمت و از آن مهم تر یکسان سازی نرخ ارز را  زودتر برعهده بگیرد. متاسفانه برای این امر  تا همین الان هم دیر شده است. یکسان سازی نرخ ارز باید زودتر محقق شود. اگر هم زمینه های یکسان سازی نرخ ارز الان فراهم نیست، این بانک موظف است در مدت زمان مشخص شرایط لازم برای تحقق آن را فراهم کند.

برادران شرکا در ادامه افزود: مراجعه به تجربه سایر کشور ها مثل چین نشان می دهد که این کشورها برای مدت ها نرخ ارز را تثبیت می کنند. چرا این کار را می کنند؟ برای  آنکه اولا تکلیف عاملان اقتصادی روشن باشد و در شرایط قابل پیش بینی  تصمیم گیری کنند و دوما سرمایه گذاری خارجی با سهولت و انگیزه مضاعف انجام شود. کشور ما در شرایط کنونی به شدت نیازمند سرمایه گذاری های خارجی است . تغییرات شدید نرخ ارز یکی از مهم ترین موانعی است که وضعیت را غیرقابل پیش بینی و در نتیجه سرمایه گذاری در اقتصاد ایران را سخت کرده است.

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۲۶۷۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعیین تکلیف سایت جدید پسماندهای بیمارستانی کرمانشاه در گام‌ نهایی

ایسنا/کرمانشاه رییس اداره مدیریت زیست محیطی آب، خاک و پسماند محیط زیست استان کرمانشاه ابراز امیدواری کرد؛ تا پایان اردیبهشت ماه سرمایه‌گذار ایجاد سایت جدید دفن پسماندهای بیمارستانی کرمانشاه مشخص شود.

صلاح‌الدین محمودی در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به آخرین وضعیت راه‌اندازی سایت جدید پسماندهای بیمارستانی و پزشکی کرمانشاه، گفت: ارزیابی محیط زیستی سایت جدید انجام و مجوز آن صادر شده و اکنون در مرحله تعیین سرمایه‌گذار است.

وی با بیان اینکه فراخوانی برای جذب سرمایه‌گذار احداث این سایت با همکاری اداره کل صمت استان کرمانشاه داده شد، ادامه داد: دو شرکت متقاضی اعلام آمادگی و درخواست‌های خود را ارائه داده اند و باید در جلسه کارگروه استانی مدیریت پسماند مطرح شود. در این کارگروه پاکت درخواست متقاضیان باز خواهد شد و در نهایت پس از طی مراحل قانونی سرمایه‌گذار مشخص می‌شود که امیدواریم این کار تا پایان اردیبهشت انجام شود.

رییس اداره مدیریت زیست محیطی آب، خاک و پسماند محیط زیست استان کرمانشاه زمان مورد نیاز برای احداث سایت جدید را وابسته به شرایط سرمایه‌گذار دانست و خاطرنشان کرد: احداث این سایت نیازمند یکسری تجهیزات پیشرفته است تا آلودگی محیط زیستی ایجاد نشود.

محمودی محل سایت جدید را نیز در مجاورت سایت فعلی دفن پسماندهای بیمارستانی عنوان کرد و یادآور شد: سایت قبلی دیگر ظرفیت پذیرش پسماندهای جدید را ندارد.

رییس اداره مدیریت زیست محیطی آب، خاک و پسماند محیط زیست استان کرمانشاه با اشاره به اینکه قرار بود سایت فعلی یک سایت موقت برای دفن پساندهای بیمارستانی و برای مدت شش ماه باشد، گفت: با توجه به اینکه ایجاد سایت جدید نزدیک به ۱۰ سال زمان برده، این سایت(سایت فعلی) بسیار بیشتر از ظرفیتی که داشت مورد استفاده قرار گرفت.

به گفته محمودی، در حال حاضر روزانه حدود هشت تا ۱۰ تن پسماندهای بیمارستانی و پزشکی در کرمانشاه تولید می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آغازِ پایان زلنسکی در اوکراین/ سرویس اطلاعات مسکو تاریخ تعیین کرد
  • گلایه تولیدکنندگان از کمبود نقدینگی و تأخیر بسیار بانک مرکزی در تخصیص ارز/ سیاست‌هایی که در حال متوقف کردن تولید است/ خودتحریمی، بدتر از تحریم خارجی است
  • گلایه تولیدکنندگان از کمبود نقدینگی و تأخیر بسیار زیاد بانک مرکزی در تخصیص ارز/ سیاست‌هایی که در حال متوقف کردن تولید است/ خودتحریمی بدتر از تحریم خارجی است
  • گلایه تولیدکنندگان از کمبود نقدینگی و تأخیر بسیار زیاد بانک مرکزی در تخصیص ارز/ سیاست‌هایی که در حال متوقف کردن تولید است/ خودتحریمی در کشور بدتر از تحریم خارجی است
  • ارز دیجیتال می‌تواند به عنوان مهریه تعیین شود؟
  • بانک دی در مسیر کاهش شناوری سهم و افزایش سرمایه نقدی 
  • مدیرعامل فصل آینده پرسپولیس تعیین شد
  • تعیین تکلیف سایت جدید پسماندهای بیمارستانی کرمانشاه در گام‌ نهایی
  • مردم گم شده در دعوای سیاسی بر سر تورم!/یک ضربه دیگر بر بار شیشه/بازی بن‌سلمان با کارت فلسطین
  • بازیگر مشهور ترکیه اول ساختمان یک مدرسه را خرید سپس با خاک یکسان کرد | اقدام عجیب و جنجالی این چهره همه را شوکه کرد + عکس