Web Analytics Made Easy - Statcounter

همراه با افتتاح مرکز آزمایش خودروهای خودران در سنگاپور اعلام شد که سه شهر این کشور تا سال ۲۰۲۲ مجهز به اتوبوس‌های خودران خواهند شد.

به گزارش انگجت، در حالیکه اتوبوس‌های بدون راننده در لاس وگاس و میشیگان ساخته شده و در حال ساخت هستند، آنها در آینده نزدیک به سنگاپور پا خواهند گذاشت.

به گزارش امتداد نیوز به نقل از ایسنا، به دنبال آزمایش‌های اولیه نخستین اتوبوس خودران(مناسب برای 80 مسافر) سنگاپور قصد دارد تا سال 2022، شبکه‌ای از اتوبوس‌های بزرگ و ون‌های کوچک را در سه شهر مستقر کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سنگاپور سال‌هاست که در زمره کشورهای پیشگام در زمینه فناوری خودروهای بدون راننده قرار دارد که به خوبی با ماموریت این کشور برای تصاحب اولین “شهر هوشمند” در جهان متناسب است.

سنگاپور فقط همین امسال یک خودروی پلیس خودران راه‌اندازی کرد و به “اسکانیا” اجازه داد تا کامیون‌های خودران را در جاده‌های این کشور آزمایش کند و به شرکت خودروسازی پژو برای آزمایشات خودروی بدون راننده خود چراغ سبز نشان داد.

در حال حاضر با افتتاح مرکز خودرو خودران، این کشور در تلاش است تا تولیدکنندگان بیشتری را جذب کند و طبق گفته‌های دولت، حدود شش شرکت که هنوز نامشان اعلام نشده، آمادگی خود را برای آزمایش فناوری خود در این تشکیلات اعلام کرده‌اند.

اتوبوس‌هایی که قرار است در سه شهر سنگاپور به کار گرفته شوند نیز مراحل آزمایش خود را در این مرکز طی می‌کنند.

مسافران قادر خواهند بود با استفاده از گوشی‌های هوشمند خود اتوبوس‌ها را فرا بخوانند.

سنگاپور در حال حاضر باید در چند رقابت از جمله آزمایش اتوبوس خودران در چین تحت عنوان “Baidu” و آزمایشاتی در هلسینکی فنلاند شرکت کند.

یک خودروی خودران که همچنین با نام خودروی رباتیک و به طور غیر رسمی با نام‌های خودروی بی‌راننده و خودروی خودگردان نیز شناخته می‌شود، نوعی وسیله نقلیه خودکار است که می‌تواند با قابلیت‌های یک خودروی سنتی، انسان‌ها را جابجا کند.

مانند همه وسایل نقلیه خودکار، یک خودروی خودران قادر است با احساس‌کردن محیط اطراف، خود را در آن ناوبری کند.

انسان ممکن است مقصدی را برای خود برگزیند، اما لازم نیست که هیچ کار مکانیکی بر روی خودرو، برای حرکت به سمت مقصد انجام دهد.

خودروهای خودران، جهان را با تکنیک‌هایی همچون رادار، لیدار، جی‌پی‌اس و بینایی رایانه‌ای احساس می‌کنند.

سامانه‌های کنترل پیشرفته، اطلاعات به دست آمده را تفسیر می‌کنند و با استفاده از آن‌ها مسیرهای ناوبری مناسب، موانع و علامت‌های مربوطه را شناسایی می‌کنند.

وسایل نقلیه خودکار معمولا می‌توانند نقشه‌های خود را به‌روزرسانی کنند؛ از این رو این وسایل می‌توانند حتی در محیط‌های کاملا ناشناس نیز به خوبی حرکت کنند

true برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۳۵۸۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش بینی آرتروز ۸ سال زودتر، با هوش مصنوعی و یک آزمایش خون

محققان دانشگاه دوک (Duke) آمریکا با یک آزمایش خون جدید و با کمک هوش مصنوعی توانستند تا هشت سال زودتر از تشخیص آسیب ساختاری توسط اشعه ایکس، تعیین کنند که آیا فرد به آرتروز زانو مبتلا می‌شود یا خیر. محققان دقت این آزمایش را حدود ۷۷ درصد محاسبه کردند که نسبت به روش‌های دیگر، رقم خوبی محسوب می‌شود.

به گزارش دیجیاتو،  محققان می‌گویند با آزمایش خون می‌توان آرتروز زانو را در افرادی که هنوز علائمی در آن‌ها ایجاد نشده است و تا هشت سال قبل از اینکه اشعه ایکس قادر به تشخیص تغییرات در استخوان‌های آن‌ها باشد، شناسایی کرد. در این پژوهش، محققان خون ۲۰۰ فرد را که در اولین نمونه‌گیری از خونشان هیچ علامتی از آرتروز نداشتند، تجزیه‌وتحلیل کردند.

تشخیص زودهنگام آرتروز با استفاده از آزمایش خون

استئوآرتریت (Osteoarthritis) یا آرتروز شایع‌ترین شکل آرتریت است و بیش از ۳۲.۵ میلیون بزرگسال در ایالات‌متحده به آن مبتلا هستند. این بیماری در ابتدا به‌عنوان یک بیماری «ساییدگی» شناخته می‌شد؛ زیرا زمانی رخ می‌دهد که غضروف داخل یک مفصل (معمولاً در دست‌ها و زانوها) از بین می‌رود. این امر باعث می‌شود استخوان زیرین در طول زمان تغییر کند و منجر به درد، سفتی و تورم شود.

بااین‌حال، اکنون شواهد نشان می‌دهد که نوعی التهاب می‌تواند محرک اصلی آسیب مفصلی در آرتروز باشد. این بدان معناست که نوعی «بیومارکر» (زیست‌نشانگر) یا علامت قابل اندازه‌گیری در بدن وجود دارد که می‌تواند نشان دهد که این بیماری مدت‌ها قبل از اینکه آسیب ساختاری قابل تشخیص باشد، شروع می‌شود.

محققان در این پژوهش از مجموعه خون ۲۰۰ فرد استفاده کردند؛ این افراد درواقع از سال ۱۹۸۹ به‌صورت سالانه از نظر استئوآرتریت مورد ارزیابی قرار می‌گرفتند. حدوداً ده سال بعد، نیمی از این افراد به آرتروز مبتلا شدند. به همین دلیل می‌توان بیومارکر‌های این افراد را طی سال‌های مختلف سنجید.

محققان با استفاده از هوش مصنوعی، شش پروتئین را در نمونه‌های خون افراد شناسایی کردند که نشان می‌دهد فرد به استئوآرتریت مبتلا می‌شود یا خیر. این پروتئین‌ها هشت یا چهار سال قبل از تشخیص با پرتو ایکس، در خون آن‌ها مشاهده شده بود.

با تشخیص این پروتئین‌ها، می‌توان با دقت ۷۷ درصد تشخیص داد که آیا فرد در آینده به آرتروز مبتلا می‌شود یا خیر. این روش در مقایسه با دقت حدود ۵۰ درصدی روش‌های مبتنی بر وزن و سن و همچنین دقت ۵۷ درصدی روش‌های مبتنی بر درد زانو، رقم خوبی محسوب می‌شود.

دیگر خبرها

  • «خودروی برقی» راه‌حلی بدون جایگزین
  • سریع‌ترین خودروهای رکوردشکن تاریخ، هواپیماهای بدون بال با سرعت 1000 کیلومتر (+عکس)
  • پیش بینی آرتروز ۸ سال زودتر، با هوش مصنوعی و یک آزمایش خون
  • حضور سرزده ماسک در چین | تسلای خودران در چین؟
  • ایلان ماسک راه جولان خودروهایش در چین را باز کرد
  • ببینید | تاکسی‌های خودران به خیابان آمدند!
  • درگیری مسافری با راننده اتوبوس منجر به تصادف شد (فیلم)
  • مدیریت ششم تکمیل خط ۶ و ۷ است سال گذشته ایستگاه های مهمی در این دو خط راه اندازی شد
  • سیستم خودران تسلا در ۱۳ تصادف مرگبار دخیل بوده است
  • چمبر تست دما و رطوبت چیست؟