Web Analytics Made Easy - Statcounter

آیین تجلیل از پیشکسوتان نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران و با حضور امیر دریادار «حبیب الله سیاری» معاون هماهنگ کننده ارتش جمهوری اسلامی ایران ، امیر دریادار «حسین خانزادی» فرمانده نیروی دریایی ارتش ، دکتر علی اصغر جعفری مدیر عامل موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس و جمعی از فرماندهان کنونی و سابق این نیرو در هفتم آذر ماه ، روز نیروی دریایی ارتش و سالروز عملیات غرورآفرین مروارید در تالار خلیج فارس موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، در این مراسم فرمانده نیروی دریایی ارتش افزایش «اقتدار دریایی» و توسعه «سواحل مکران» را دو ماموریت اصلی نیروی دریایی ارتش دانست.
امیر دریادار «حسین خانزادی» فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی در آیین تجلیل از پیشکسوتان نداجا که امشب در موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس برگزار شد، سالروز آغاز امامت حضرت ولی عصر (عج) و فرا رسیدن روز نیروی دریایی ارتش را تبریک گفت.
 وی در ادامه ضمن تجلیل از پیشکسوتان و حماسه‌سازان نیروی دریایی ارتش در دوران دفاع مقدس و پس از آن عنوان داشت: تکاوران نیروی دریایی ارتش از نخستین روزهای جنگ تحمیلی در شهر خرمشهر حضور یافتند و به دفاع از این شهر پرداختند.نیروی دریایی ارتش در روزهای نخست جنگ تحمیلی غافلگیر نشد و اسناد آن را نیز در اختیار داریم.
 وی همچنین به موضوع مقاومت تکاوران نیروی دریایی ارتش در دفاع از شهر آبادان در نخستین روزهای جنگ نیز اشاره کرد و گفت: نیروی دریایی موجب شکل‌گیری هسته مقاومت در برابر تجاوز رژیم بعثی شد.
 فرمانده نیروی دریایی ارتش گفت: در 7 آذر سال 1359، عملیات غرورآفرین مروارید توسط نیروی دریایی ارتش اجرا شد که در این عملیات ایران پیروز شد و نیروی دریایی عراق از کار افتاد. پس از آن نیز نیروی دریایی ارتش در اسکورت نفتکش‌ها و کشتی‌های تجاری نقش مهمی داشت.
 امیر خانزادی افزود: دهه 70، دهه بازسازی نیروی دریایی ارتش بود چرا که در این دهه، زیردریایی‌ها به نیروی دریایی ملحق شدند و ناوچه‌های پیکان نیز به ناوگان نداجا الحاق یافتند.
 وی با اشاره به حضور ناوگروه چهل و نهم نیروی دریایی ارتش در رزمایش امداد و نجات که در کشور بنگلادش در حال برگزاری است، بیان داشت: امروز ماموریت اصلی نیروی دریایی توسعه سواحل مکران و افزایش اقتدار دریایی است.
 امیر دریادار «حبیب الله سیاری» معاون هماهنگ کننده ارتش و فرمانده سابق نیروی دریایی ارتش نیز در این مراسم گفت: خوشحالم که امشب در جمع بازنشستگان و پیشکسوتان نیروی دریایی هستم و بنده خود را سربازی می‌دانم که سال‌ها در نیروی دریایی ارتش و در محضر پیشکسوتان این نیرو خدمت کردم.
همچنین در این مراسم از خانواده‌های شهدای نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران تقدیر به عمل آمد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۴۰۳۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امیردریادار ایرانی : آمادگی کامل ایران برای حضور دائمی در قطب جنوب/ حرف اول را در جهان می‌زنیم + فیلم

فرمانده نیروی دریایی ارتش گفت : ما آمادگی کامل برای پشتیبانی نخبگان و بخش‌های علمی کشور برای حضور در قطب جنوب را داریم، بر این اساس دولت در حال آماده سازی برای حضور دائمی در قطب جنوب است.

امیردریادار شهرام ایرانی فرمانده نیروی دریایی ارتش در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو با اشاره به پیشرفت شگرف نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران اظهار داشت: در ۴۵ سال بعد از انقلاب اسلامی که کشور در همه ابعاد در شرایط تحریمی و توطئه دشمنان قرار داشته است، انقلاب اسلامی در نقطه شروع خود حتی سیم‌خواردار هم نداشت.

وی افزود : اما انقلاب از داشته‌های خود که مردم و جوانان نخبه بود بهره برد و امروز نه تنها در منطقه خاورمیانه، بلکه در جهان حرف اول را می‌زند.

فرمانده نیروی دریایی ارتش گفت: هدف اصلی ایجاد پایگاه در قطب جنوب مطالعات علمی است، یعنی جامعه علمی و نخبگانی کشور در آن حضور پیدا خواهند کرد، در همه کشور‌های دنیا که پایگاه در قطب جنوب دارند ارتش‌ها صرفاً پشتیبان کننده است.

امیردریادار ایرانی تاکید کرد: ما آمادگی کامل برای پشتیبانی نخبگان و بخش‌های علمی کشور برای حضور در قطب جنوب را داریم، بر این اساس دولت در حال آماده سازی برای حضور دائمی در قطب جنوب است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • هشتمین دوره توانمندسازی و هم افزایی مدیران گام دوم انقلاب اسلامی
  • فرمانده نیروی دریایی ارتش: از نخبگانی که در قطب جنوب حضور پیدا کنند، حمایت می کنیم /دولت به دنبال حضور دائمی در قطب جنوب است
  • امیردریادار ایرانی: ایران برای حضور دائمی در قطب جنوب آمادگی دارد/ حرف اول را در جهان می‌زنیم + فیلم
  • امیردریادار ایرانی : آمادگی کامل ایران برای حضور دائمی در قطب جنوب/ حرف اول را در جهان می‌زنیم + فیلم
  • مراسم سومین سالگرد شهادت سردار حجازی برگزار شد
  • نیروی دریایی ارتش به داد سیل‌زدگان سیستان و بلوچستان رسید + فیلم
  • تقدیر از رزمندگان عملیات حمله به اسرائیل | هشدار مهم فرمانده کل ارتش
  • فرمانده کل ارتش: جمهوری اسلامی ایران پاسخ هر تجاوزی را کوبنده‌تر از قبل خواهد داد
  • برنامه دشمن برای خواص، جلوگیری از نقش شتاب‌دهندگی آنان در جامعه است
  • مهم‌ترین برنامه دشمن برای خواص، جلوگیری از نقش شتاب‌دهندگی آنان در جامعه است